Labels

Tuesday, June 25, 2013

24.06.2013 Liefde Ontvangen?


Liefde Ontvangen?

Bron: www.AlunaJoy.com  


Aluna Joy and the Star Elders. 


Als we de wereld in de laatste paar weken bekijken, zien we subtiele en soms niet zulke subtiele gebeurtenissen die ons laten zien dat de oude wereld zich begint te ontwarren van binnen naar buiten en dat nieuwe fundering wordt opgebouwd in de nieuwe wereld. Hogere frequenties overstromen de planeet en douchen over iedereen en alles in het leven heen met toenemende sterkere golven van licht.
.
Op persoonlijk niveau … duwt dit intense licht ons naar een diep oorspronkelijk niveau, waar we ons alles afvragen inclusief onze bedoeling en zelfs ons bestaan. We zien de werkelijkheid zoals die echt IS, eerder dan hoe we die willen. Het suikerlaagje dat we gebruiken om onze zaken te bedekken,  smelt weg. We voelen ons  rauw en blootgelegd met dit nieuwe niveau van kosmisch waarheidsserum, en onze zelfwaarde kan door het toilet schijnen te zijn weggespoeld. We voelen ons naar de rand geschoven van ons bestaan in veelvoudige richtingen tegelijk. Het is moeilijk om ons centrum te bewaren en ons hoofd boven water te houden. We voelen ons verdoofd en vermoeid door verwardheid en worstelend. Maar, we weten in ons hart dat dit ergens naar toe gaat, en dat geloof houdt ons gaande. In waarheid zitten we niet zo vast als het voelt.

We vinden het niet leuk waar ons “goed getrainde” denken naar toe gaat. Onze geesten golven heen en weer van prachtige visioenen naar best grimmige plekken. We kunnen zelfs denken in extremen.  We kunnen denken: “Zijn we ontwaakt en opgestegen?” of “Hebben we de strijd verloren en is het duister aan het winnen” Dit op en neer gaan is feitelijk waar, omdat de laatste ontvlamde overblijfselen van de dualiteit worden weggespoeld wat ons achterlaat met de illusie dat de wereld meer dan ooit is gepolariseerd. Dit is waar door drie dingen: Ten eerste zijn we eindelijk klaar om alles te zien zoals het is. Ten tweede, enorme licht pulsen ruimen alles op wat verkeerd gekwalificeerde energie is, en we worden gewoon wakker voor oude lang staande zaken.  Ten derde, we beleven enige oppositie van buiten de planeet naar onze ascentie. (Aluna: Hier vertel ik meer over hieronder) 

In deze energieën zal het toenemend moeilijker worden om iets in ons leven te verankeren of  te beheersen dat niet precies is afgestemd met die pulsen van hogere lichtfrequenties. Als we al niet genoeg hebben overgegeven of losgelaten, vragen die lichtgolven ons om een volgend niveau van overgave te bereiken. Het is een tijd waarin we geen keuze hebben dan van moment tot moment te leven, zonder toekomst voor ons, en een voorbije geschiedenis die snel vager wordt. Maar we moeten proberen en verdergaan.  Niets of niemand zal niet aangeraakt worden terwijl deze dimensie door een blender gaat en in kosmische kompost wordt veranderd. Het creatieve universum holt slechts de zuiverste vorm van licht uit dat we hier verankerd hebben en de rest zal aan de kant worden geworpen in die universele kompost bak. Ons enige centrumpunt in deze vluchtig draaiende wereld is ons geloof in onze waarheid wat uit het weten van ons hart komt. Ons wordt gevraagd om zoveel mogelijk in vrede te zijn en om achteruit te stappen en deze ongelooflijke transformatie te zien gebeuren. 

 “Zonder Geloof in het resultaat zijn al onze meditatie en positieve energie projecties van 21 december of een andere tijd, gewoon weggegooid, verspild. Geloof is de sleutel om de Periode van Licht te verankeren in zuiverheid en totaalheid.”~ Amorah Quan Yin.  (wij sturen Amorah veel liefde op haar nieuwe reis naar haar volgende zielen avontuur. Amorah overleed op 13 juni dit jaar.)  
Vreemd genoeg zijn deze tijden geen verrassing. De Sterren Ouderen hebben al jaren gezegd dat de nieuwe wereld als een bloem zal oprijzen uit een kompost hoop. Ze vertelden ons alleen niet hoe wij dit omhoog rijzen zouden doen, of waar die kompost hoop vandaan kwam of hoe dit bij ons persoonlijk zou inslaan. Het feit is dat niemand weet hoe dit zal gaan. Ik denk dat we nu beginnen het plaatje te krijgen. De waarheid kan wreed en bevrijdend zijn. Dit transformatieproces is ieder van ons aan het morferen/morfen(?)… beginnend bij de fundering van ons oude zelf en onze relatie met de oude 3D wereld. 

Op planetair niveau…. De illusies en de leugens die zijn vereeuwigd in de wereld om de mensheid te beheersen en onze energie te pachten, worden weggespoeld. Dit is verontrustend voor hen die denken dat ze de macht hebben en zeer bevrijdend voor hen die hun leven geleid hebben buiten de gewoonlijke sociale grenzen. De oude wereldstelsels beginnen zich op te lossen onder onze voeten.  We beginnen de nieuwe energieën op te nemen in onze kern.

Sleutel activerende transformators, klokkenluiders, waarheidsrebellen, en systeemkrakers zitten nu op hun plek in ALLE systemen van de Aarde. Ze zijn in gebieden geplaatst en zijn bezig met beroepen en vakken waar bewustzijn buiten controle is en uit harmonie is met de hogere frequenties van licht. Deze moedige mensen zullen enorme triggers zijn om de egoïstische wereldsystemen te verschuiven en te transformeren naar een wereld die in dienst van de mensheid en de ENE zal zijn.  De wereld wordt elke dag meer transparant en er is geen plaats voor iemand om zich te verstoppen. Iets dat buiten de richtlijn van zuiverheid en onberispelijkheid is van de nieuwe wereld, zal gewoon…. stap voor stap…  wegvallen. 

Nu is het foefje om ongedeerd aan te komen, en te bloeien als een gracieuze, zeldzame lotus op de top van een vruchtbare kompost hoop. Dit is geen nieuw territorium voor onze Spirit maar wel is voor ons lichaam. Dit is een “leren terwijl je het doet” beproeving en fouten maak periode waar we in leven. Het feit is dat we echt niet weten wat we net nu aan het doen zijn, maar we kunnen een elegante manier vinden om er mee om te gaan in onze persoonlijke en wereldse transformatie.  

Dingen die kunnen helpen… Volg op ieder moment je hart. Houd het leven zo eenvoudig mogelijk. Blijf in het heden, het NU. Leef van moment tot moment. Ga met de stroom mee… dat is, als je die kunt vinden.:)  Ga door. Probeer dingen uit te proberen totdat je dat vindt wat werkt. Zit niet vast aan iets dat werkt op de manier zoals je dat in het verleden had verwacht. Neem niets persoonlijk. Plannen zullen gemaakt worden, plannen zullen falen, en plannen zullen zelfs in iets anders ‘morfen’, in een ogenblik. Veel zal transformeren om prachtige kompost te maken voor ons om in te ontspruiten. Spoedig zullen we in het nu-moment wonen… het NU waar we om gevraagd hebben. 

Maar het NU is ook niet wat we gehoopt hebben. We hebben in ons gezien dat in het huidige NU zijn een prettige en vredige plek zou zijn; maar dit hoeft helemaal niet waar te zijn. We kunnen ons ongerust voelen, gedeprimeerd en in vrede, allemaal tegelijk in die bizarre tijden. God/Schepper van alle dingen, voelt alles… altijd… zonder oordeel of hechting. Je kent het gezegde…”Voor de verlichting uit hakken we hout en dragen water. Na de verlichting, hakken we hout en dragen water.” Zo reageren wij op het NU dat er toe doet, en niet wat het NU inhoudt. 

Een voorbeeldje…. Tien jaren geleden had ik een auto ongeluk in een plotselinge donderbui. Ik werd geactiveerd door een enorme inslag en werd gekatapulteerd in een staat van EENHEID met alles. Ik voelde me volslagen blij in de vrieskoude regen die op me sloeg en tegelijkertijd voelde ik de horror van een nieuw vormende oorlog in het Midden Oosten en alles daar in de buurt. Ik voelde de ergste pijn in mijn leven, maar ook eindeloze vreugde en dankbaarheid. Ik was overal tegelijkertijd en EEN met alles. Het was niet alleen maar liefde en licht, noch was het alleen maar pijn en lijden. Ik was in het NU aanwezig als getuige en deelnemer aan het leven. Ik voelde me verbonden aan alles zonder enig oordeel van goed of slecht. Het voelde glorieus en natuurlijk en zelfs verschrikkelijk. Zelfs toen ik daar zat met mijn gebroken arm… voelde ik me nog in vrede en EEN met alle leven en met GOD. Ik had er in die tijd geen idee van dat dit ongeluk me zou voorbereiden op deze transformerende tijd.

Nu, de Sterren Ouderen waren zich bewust dat jullie de wereld in een lichtflits wilden veranderen. Ze weten ook dat je je misschien bedrogen voelde door spirituele leringen, of wat  meer en tradities. Denk eraan dat die leringen je heel wel dienden. De waarheid is dat onze Spirits onmiddellijk hadden kunnen springen. We zijn al een lange tijd klaar om te vliegen. Maar denk er aan dat we deze keer ons stoffelijke lichaam meenemen. Al die spirituele leringen, wat er nog achteraan kwam en tradities hebben onze Spirits voorbereid. Maar er zat niets op zijn plek om onze lichamen voor te bereiden op wat we nu onder ogen zien. Nadat we dit proces gedaan hebben, zal wijsheid onze erfenis voor toekomstige generaties zijn. Maar nu laten onze lichamen nog steeds negatieve herinnering los, verouderde programmering en geschiedenis. Dit kan zeer pijnlijk zijn en is een ongelooflijk langzaam proces vanuit het perspectief van onze Spirit. We kunnen ons als twee mensen in een voelen: de ene die klaar is om te springen (ons hart) en de andere die zegt : ”Wacht eventjes…  ik weet hier niks van.”  We gaan verder dit jo-jo proces nog een tijdje te doen terwijl ons lichaam voortdurend wordt ingeënt met de nieuwe hogere frequenties. We moeten beide zijden van dit proces eren. Maak je geen zorgen over je progressie, omdat de beweging voorwaarts op dit moment niet meer kan worden gestopt. Ook al hebben we de laatste paar maanden niet veel inspiratie en passie gevoeld, we beginnen nu langzaam uit het vrolijke gezwam te gaan van de eerste helft  van 2013.

Dus wat is er nu aan het gebeuren, wat wordt er op de lange baan geschoven, en waarom zijn we er nog steeds niet?

Een goed geplande dimensionale verschuiving gebeurt op ontelbare dimensionale niveaus en dat moet allemaal tegelijk gebeuren. Alle dimensies onder ons, maar ook die boven ons, moeten ascenderen met een onberispelijke synchroniciteit. Een dimensie moet niet vooruit springen of achterblijven. Allen moeten als EEN samen omhoog gaan. Duidelijk is dit een best moeilijk proces om te orkestreren. Zelfs met onze vele oefeningen en ‘kleding repetities’ in eonen van tijd, is dit een enorme, universele onderneming om alle ontelbare lagen van dimensies op een lijn te krijgen om simultaan te springen. 

Laten we hier gewoon zeggen, zonder dat hier angst aan kleeft… (Al:  ik heb me even in mijn hart afgevraagd of ik hierover moest schrijven) dat er best aardige turbulente energieën van buiten de planeet geweest zijn die proberen om onze persoonlijk ascentie proces te stoppen sedert 22 dec. 2012.  (expert ‘dousers’ uit diverse delen van de wereld bevestigen  dit feit). We moeten die energieën van buiten de planeet nu echt bezorgd hebben gemaakt. Ze proberen ons verloren te houden in het niet-besluiten en twijfel.  Ze proberen ons te blokkeren om te voelen wat er elk moment juist is om te doen. De laatste tijd konden we zo onbesloten zijn dat we voelen om gewoon te verstijven en verdoofd te zijn. Sommigen van ons kunnen zich zo verloren voelen en op zo’n duistere plek dat we de handdoek in de ring willen gooien. Sommige mensen hebben ons al verlaten. Laten we gewoon zeggen dat die lagere vibrationele energieën bij die poging om ons te blokkeren, zullen FALEN.  Die pogingen zijn alleen om ons duidelijker en sterker in het licht te maken. Op de lange duur zullen die voor hen niet zo goed uitwerken. De Sterren Ouders hebben al jaren gezegd dat wij zullen zegevieren. Ook zij die al hun lichamen hebben verlaten bouwen nu bruggen voor ons om over te steken. We moeten er nu niet mee stoppen, nu de missie juist nu voltooiing bereikt. Ik weet dat dit lijkt op een grammofoonplaat die is gebroken…..   maar iets waardevols creëren kan heel veel werk hebben om in of buiten je lichaam te verkrijgen.

Toen de deuren tussen de dimensies open gingen op 22 december 2012, sprongen sommigen van de trouble makers (onruststokers), duistere entiteiten van buiten de planeet enz… naar voren in de oorspronkelijke opper dimensies en gingen helemaal naar de 8ste dimensie. Hun energie heeft die hogere dimensies besmet en gecorrumpeerd en hebben die niet meer in orde gemaakt om voor ons daarin te gaan. … nu, in deze tijd. Het is vitaal belangrijk om geduld te hebben. Wij willen zeker maken dat we een oorspronkelijke, schone en heldere dimensie ingaan om een nieuwe wereld te verankeren. Wij willen dat deze nieuwe cyclus in een paradijs opgroeit wat we al tientallen jaren voor ogen hebben gehad. 

Net zo als wij een plan hebben om een paradijs te bouwen in deze nieuwe cyclus, hebben die duistere, wezens van buiten de planeet een tegenplan. Ze hebben gewerkt met de machten van de wereld, zodat als de verschuiving plaats vindt, ze de controle en de overheersing niet zouden verliezen over de nieuwe dimensie. Maar ze zullen de controle verliezen en het maakt niet uit hoe ze die proberen te stoppen. Hun inspanningen zullen nutteloos zijn. Opnieuw, de Sterren Ouderen zeggen dat dit niet zo goed voor hen verloopt, maar ze proberen het toch uit. 

Deze op vampiers lijkende wezens/energieën zijn niet de enige wezens daar in het universum. Ook wij hebben oppermachtige, goddelijke, ook met licht gemachtigde buitenaardse hulp. Er zijn talloze, ondersteunende goddelijke,  raden van licht van buiten de planeet die nu overwerken om de opperste dimensies voor ons te zuiveren en op te ruimen voor ons. Ook zij zijn hier om die nieuwe wereld te helpen op te bouwen. Als de tijd daar is zullen zij zich aan ons bekend maken. Dit opruim proces kon nog een drie tot vier jaren duren (dit hangt allemaal af van de massa’s die positieve actie onderneemt). Op dat moment(2016) zullen we 100 % vrij en schoon zijn van de transformatie energie van de duistere scheur in de Melkweg. Als wij uit de andere kant van de duistere scheur komen, zullen wij ons voelen of dit de hele tijd gewoon een akelige droom was. We zullen ook uit de met mist gevulde leegte komen en helderder worden over wat wij voor onze toekomst moeten creëren.

Deze bemoeienis van buiten de planeet is waarom we voelen dat we zo in onzekerheid hebben geleefd, maar, tegelijkertijd voelen we dat de tijd zo snel voorbij suist dat het desoriënterend is. De intensheid is als leven in een hogedrukpan zonder een echt buitenste bewijs te hebben waarom we ons op die manier voelen. Onze sprong is alleen maar een korte tijd tegengehouden. We waren niet in staat om in die nieuwe wereld binnen te gaan zoals oorspronkelijk gepland was (beginnend rond de datum van 22/12/2012), De Sterren Ouderen zeggen dat “ons nieuwe huis een beetje vuil is.” Maar dit zal snel worden hersteld. 

Het goede nieuws is…. er is een raam van grote gelegenheid met een geweldige versnelling van de lichtkracht op 20/21 juni (Zonnewende) tot 23 juni (de grootste Volle Maan van het jaar) . Wil je dat licht gaan gebruiken? Als dat zo is, deel deze boodschap dan met je netwerk, Zo Spoedig Mogelijk. (W: je kunt altijd nu nog je licht naar die datum brengen en weten dat je erbij hoort.) 

Het VOORSTEL….
Om de 4de tot en met de 8ste Dimensies met een geweldige hoeveelheid LIEFDE, COMPASSE, HARMONIE. EVENWICHT EN VREDE  te overstromen….
nodigen wij je uit om in een vierdaagse massale golf van verlichte hartsenergie deel te nemen en bij te dragen om elke boosaardige,  duistere en mis gekwalificeerde energie die de 4de tot en met de 8ste dimensies heeft bereikt  tegen te gaan en te neutraliseren. Dit is een massale 4daagse WERELD LIEFDE evolutie die begint op vrijdag 20/21 juni(Zonnewende)  tot en met 23 juni(de grootste volle maan van het jaar). Doe dit zo vaak als je tijd het toelaat in die tijd. Dit zal een 96 urige(  of langer, dus, winny) Dit  zal een 96 uur “Evolutie van LIEFDE” scheppen in de 4de tot in de 8ste dimensies.  Dit is een verenigd en collectief reinigingsproces dat is ontstoken door de beste en helderste lichtwerkers van de Aarde. (P.S. dat zijn JULLIE)  Dit zal onze verlichte Sterren Families en Planetaire Goddelijke Raden van Licht helpen bij die reinigingsinspanning.

Denk eraan dat dit geen strijd is van licht over duisternis. Oorlog en conflict zijn het pad naar de oude wereld en dat van dualiteit. Het focus is om je LICHT en je HART te projecteren naar de 4de tot en met de 8ste dimensie en dus alles en alle negatieve infiltratie te transformeren van verkeerd gekwalificeerde energie vanuit 3D en van invloeden van buiten de planeet. De Sterren Ouderen zeiden dat deze 4daagse periode een zeer krachtige tijd zal zijn in het grote raam van gelegenheid van dit werk dat gedaan moet worden. Ook in het laatste deel van juli tijdens enkele zeer sterke Grote Trines(drie-samenstanden) zal er nog een grote gelegenheid zijn om onze hand te reiken naar onze goddelijke, buitenaardse zielenfamilie. (En daarom vroeg Ashtar om in grote groepen buiten samen te mediteren, en met liefde hen te verwelkomen. Op 21 juli a.s.) 

P.S. het spijt ons dat we jullie niet meer tijd hebben gegeven om deze belangrijke dagen te plannen met jullie netwerk en zielen families, maar we leven en doen dit werk van moment tot moment. Raphaël en ik zullen ons stukje liefde naar de opperste dimensies zenden op Mount Shasta een groot deel van die tijd in de 96 uren. Nu weten we waarom we hier naartoe werden geroepen! Zegeningen en LIEFDE aan onze verbazende zielenfamilie.

Copyright - Aluna Joy Yaxkin - www.AlunaJoy.com
You can share only if you leave article intact/complete and credit is given to authors.


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment


Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html