Labels

Thursday, December 20, 2012

21-12-2012 Cobra Update – De Dag van het CONTACT



Tijd om actie te ondernemen   !! 12-21-2012 !!    



Het is tijd om actie te ondernemen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen!  Daarom hebben we bijeenkomsten in groepen, grote en kleine als individuen en als groepen op de juiste tijd van de Winter Zonnewende, aan het eind van de Maya cyclus van 5.125 jaar op 21 december. Op die dag, komt er een krachtige flits energie uit de Galactische Centrale Zon die de Aarde zal bereiken en langdurige veranderingen zal triggeren. Massa’s zullen op die dag bijeenkomen en de aanwezigheid en de tussenkomst oproepen van onze positieve buitenaardse Sterrenbroeders en zusters die ons bij dit proces zullen assisteren voor de bevrijding van onze planeet uit de tirannie van de duistere krachten zodat wij voor de eerste keer in onze geschiedenis de kans zullen hebben om ons eigen lot te creëren als vrije burgers van de Aarde. 

Onze massale inspanning op deze dag zal de trigger zijn die het Plan zal helpen activeren zodat die tot vervulling komt. Onze activering op die dag is onze verklaring van de Victorie/Zege van het Licht. Laat dit naar iedereen gaan. Deel dit wereldwijd! Zet het op jullie websites en blogs. Als je nog een alternatieve uitgang hebt dan stuur het daar ook naar toe.  Je kunt ook een Facebook groep creëren voor je lokale groep mensen die dit in jullie deel van de wereld doen. Je kunt ook een video maken en die op Youtube zetten. 

De kritieke massa voor deze activering voor het gewensteeffect is ongeveer 118.000 mensen wereldwijd die dit met aandacht doen. Als we zien dat de menselijke concentratie vaardigheiden niet perfect zijn, dan hebben  we 144.000 mensen nodig als kritieke massa.

Maar hierover lezen is een ding en feitelijk deelnemen is totaal wat anders.  Ik wil zo graag mogelijk veel mensen hieraan laten deelnemen, alhoewel het ook in de ochtenduren zal zijn in jullie deel van de wereld. 

Wij doen dit allemaal op dezelfde tijd , het moment van de winterzonnewende (in de zomer in Australië) die op 21 december is om 11:11 uur dat is 12:11 u. in Nederland. Hier volgende de precieze tijden voor andere tijdszones: 

1:11 am HAST (Hawaii)
2:11 am AKST (Alaska)
3:11 am PST (Los Angeles)
4:11 am MST (Denver)
5:11 am CST (Houston)
6:11 am EST (New York)
9:11 am BRST (Rio de Janeiro)
11:11 am GMT (London)
12:11 pm CET  (Paris)
1:11 pm SAST (South Africa)
1:11 pm EET (Bulgaria)
1:11 pm EET (Cairo)
3:11 pm MSK (Moscow)
4:41 pm IST (India)
7:11 pm CST (Beijing)
8:11 pm JST (Tokyo)
10:11 pm EDT (Sydney)

If your place is not listed, you can find world time zones map here:

http://www.timeanddate.com/time/map/



Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html