Labels

Wednesday, December 19, 2012

17-12-2012 Steve Beckow met Engeluur


Steve Beckow, in een Uur met een Engel, met Aartsengel Michaël: Laten we deze Vlucht naar Vrijheid makkelijk maken.   

Bron:
http://the2012scenario.com/2012/12/archangel-michael-let-us-ease-this-flight-to-freedom/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=archangel-michael-let-us-ease-this-flight-to-freedom


(Linda Dillon is het doorgeef kanaal) Ellen heeft dit transcript in recordtijd voltooid voor jullie studie en reflectie. Aartsengel Michaël onthult, in het laatste programma van het jaar en de cyclus, dat 21 december 2012 de dag is waarop de meesten van ons zullen ascenderen.

Maar hij vertelt ook over de voorzieningen voor degenen die nog niet helemaal klaar zijn en stelt hen gerust dat hulp beschikbaar zal zijn en dat zij nog een heel leven hebben om op te stijgen.
Hij vertelt ons dat ieders Ascentie uniek is en zegt wat we doen moeten als Ascentie voor ons begint.

Hij bespreekt de tragedie in Newton (Connecticut) en waarom de deelnemers ervan er mee instemden het toe te staan. Hij doet een beroep om alle wapens neer te leggen. En ten slotte bespreekt hij waarom veel gebeurtenissen zoals NESARA en Disclosure nog niet zijn gebeurd in de breedte die we wensen en verwachten.


Een Uur met een Engel met Aartsengel Michaël op 17 december 2012  


Graham Dewyea:  Hallo, en welkom bij Een Uur met een Engel met Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde en schrijfster van The Great Awakening, en met Steve Beckow van het 2012 Scenario.

Dit is onze laatste show van dit kalenderjaar, mensen en het is opwindend. We gaan het onbekende binnen, maar we pakken deze show in met de prachtige gast die al die tijd bij ons is geweest en hiermee startte, iets meer dan een jaar geleden, Aartsengel Michaël. 

Dus, AEM is vandaag onze gast. Steve, kun jij nog indenken dat we nu na een jaar, bij de laatste show van het jaar zijn gekomen?
Steve Beckow: Het is zo snel gegaan Graham. Maar het was met veel plezier. 

Graham: Inderdaad. Nou, ik geef het aan jou door.

Steve: Dank je. En voor ik AEMichaël introduceer, nog een aantal dingen. Ten eerste, we zijn allemaal opgewonden en gelukkig en blij. En dus moeten jullie [de luisteraars] dat maar even goedvinden! [lacht]
Ten tweede, Linda, voordat je AEMichaël channelt, wil je nog iets zeggen over de webinar die je geeft? Ja? 

Linda Dillon: Ja, dank je Steve. Ja, dat wil ik. Maar je hebt gelijk, ik denk dat we ons allemaal opgewonden voelen en nerveus en blij, en vol tranen! Terwijl ik hier zit en mediteer en  – niet alleen AEM is hier, maar AEGabriël , Rafaël, Sanat Kumara, de hele Raad van Liefde is hier, en dat voelt enorm.  Het voelt fenomenaal dat we echt niet alleen het onbekende ingaan maar ook een nieuw rijk van bestaan, een nieuw hoofdstuk, een nieuw boek.

Ik ben gastvrouw of eigenlijk is de Raad van Liefde gastheer van een webinar op 22 december om 1uur Eastern, zo heet het – 22 december, de Dag Erna en het Nieuwe Begin. En ik werd geleid om deze webinar te doen omdat het dat is, een nieuw begin.
Niemand van ons weet, hoeveel informatie – en echt mijn goedheid! hoeveel Aartsengel Michaël en de Opgestegen meesters ons gegeven hebben, zoveel en veel inzichten in de loop van het laatste jaar – maar niemand van ons weet echt wat er voor ons ligt.

En weet je terwijl ik hier zit, zegt AEM omdat het een privé en een publieke reis op zoveel manieren is, dus de 22ste dat een webinar opnieuw een kans voor ons is, om als gemeenschap bijeen te komen, als een kring die door dit proces van Ascentie gaat – omdat we weten dat Ascentie echt is – maar om samen te komen en notities te vergelijken, ervaringen te vergelijken, diep adem te halen en om te beginnen aan de bouw van een Nova Aarde.

Dus, hier gaat het om. en als je je wilt aanmelden en deelnemen, dan is dit twee uren, en je gaat dan naar mijn website om dat te doen:    
http://www.counciloflove .

Thanks, Steve.
________________________________________

Steve:  Okay, Linda, dank je. Ik laat je nu ontspannen en je overgang maken. We gaan vandaag praten met AEM over 21 december, maar we zullen hem ook vragen in het begin over Newton en nog wat andere zaken.

---------------------------------------
Welkom Aartsengel Michaël.

AEM:  Gegroet! Welkom. Ik ben Aartsengel Michaël, strijder voor vrede, aartsengel van liefde en verwelkom jullie allemaal vandaag met de volheid van hartverwarmende groeten, in de volheid van mijn blauwe vlam van waarheid en ik vraag jullie, zoals ik eerder heb gedaan, tijdens dit en later zal doen, ik vraag jullie om deze vlam van waarheid helder te laten branden in jullie, in je hart, in jullie keel, in jullie derde oog en kruin. 

Ik kom vandaag namens velen om jullie blije berichten van grote vreugde te brengen. Ja, ik weet dit is gewoonlijk het gebied van Gabriël/Gabriëlle, maar ik ben iemand geweest die me geëerd voelde om op deze manier te spreken en via dit platform, dat mijn geliefde broeders Steve en Graham en Geoffrey mij en aan jullie hebben geboden, mijn geliefde vrienden en familie.

Want dit heeft ons een manier gegeven waarmee we niet alleen kunnen communiceren maar ook een heilig partnerschap tussen ons konden opbouwen. En dat doel heeft dit vervuld en dat zal het verder vervullen, want de band tussen ons gaat niet weg gewoon doordat jullie een nieuw rijk binnengaan, een nieuwe cyclus van bestaan binnengaan.  Zelfs het tegendeel: onze band zal nauwer zijn dan ooit.

Dus, beste Steve, in deze tijd van voltooiing en in deze tijd van wonderbaarlijke nieuwe aanvangen, waar wil je mee beginnen? 
Steve: Nou, misschien kunt u me eerst vertellen, AEM, of een aartsengel lichtzinnig kan zijn. (giddy)

AEM: Oh, ja. Een aartsengel kan lichtzinnig worden en ook vol tranen en opgewonden van verwachting. Ja, wij hebben emoties, net als jullie. We beleven het niet op dezelfde manier of in dezelfde vorm, maar het zou onjuist zijn om te denken, of te denken dat we op een of andere wijze soms geen emoties hebben of lichtzinnigheid.

Steve: Nou, misschien kunt u ons iets meer vertellen over de stemming in de Raad van Liefde op dit moment, terwijl we 21 december naderen.

AEM: De stemming van de Raad van Liefde is vooruitlopen, opwinding, zoals je zegt giddiness, een beetje nervositeit over wat de menselijke wezens wel of niet gaan doen: Wij werken, zoals we tegen je gezegd hebben, ijverig om de roosters te poetsen en ruimen overblijfselen op. Denk er op die manier over, en in sommige van jullie heilige kunst hebben jullie vertegenwoordigingen gezien van de serafim die meer dan een gezicht hebben.

Dus op een manier van ons wezen, ons gezicht, zoals je kunt denken, die is gekeerd naar de Moeder, naar de Goddelijke Moeder, in adoratie, in prijzen, en gewoon door het zijn van een kanaal. 

Want ja, wij zijn ook kanalen, en laten de energie van al die diverse codes, variabelen, de ontvouwing van haar plan, om volledig binnen te gaan, en verankerd te worden, vertaald, getransmuteerd, via ons, door de rijken, naar ieder van jullie gaan niet alleen naar een select aantal die lichtwerkers, lichthouders zijn, maar naar ieder, elk wezen.

Een Lange Reis. 

Ons focus nu ligt op de mensen, aan Gaia en de koninkrijken wordt al aandacht besteed. Dat zit op zijn plek. Onze vleugels zijn opgeheven in adoratie en in lofzang en gejubel omdat het compleet is. 

Met ons andere gezicht/voorkant zijn we naar jullie gericht, met enige lichtzinnigheid, wat nerveusheid, wat bemoediging. Jullie hebben deze wedloop gelopen, ja, zoals je weet, het hele jaar, maar echt jullie hele leven, en in al jullie vele levens.

Want de meesten van jullie die vanavond luisteren/dit lezen begonnen deze race serieus toen jullie de planeet bewandelden en mede bewoonden met Yeshua, en sommigen van jullie nog langer, sedert Atlantis.

Dus is het een lange reis geweest. En wij zijn net als jullie persoonlijke coach, je trainer, die aan de zijkant staan, jullie bemoedigen, je optillen als je vermoeid bent, als je bang bent, als je bezorgd bent, en laten je zien, laten je letterlijk zien, houden je het hologram voor van jullie eindstreep,  en fluisteren, schreeuwen woorden van liefde. 

Omdat wij weten, dat ieder van jullie dit proces van Ascentie op een andere manier doet. Dat is wat het channel (Linda) bedoelde toen ze zei dat het privé en individueel en publiek is. Dus, jullie doen het op een individuele zielenbasis, maar jullie doen het ook als collectief. Wij zijn heel empatisch geweest dat iedereen, zelfs zij die denken dat ze hier geen deel van zijn geweest, allen welkom worden geheten en iedereen wordt gepenetreerd. 

Nu, zoals jullie weten is de Raad van Liefde erg groot, en sommigen van jullie, velen van jullie hebben die sterke band met mij, en zeker met de Moeder. Maar de hele Raad en het hele Gezelschap van de Hemel is met jullie aan het werk.

Niet alleen jullie persoonlijke gidsen, maar de aartsengelen, de opgestegen meesters, de saints, de profeten, de heiligen, jullie sterrenbroeders en zusters werken over. Waarvan jullie denken dat je familie is, jullie voorvaderen in de andere dimensies, werken ook met jullie.

Dus in die tijd, als je voelt dat je een hart-ziel psychische verbinding hebt met een van die wezens, laat ze niet alleen op jullie heilige plek, die je veld is, laat ze direct je hart binnen. Laat ons jullie je reisvleugelen geven. Laat ons deze vlucht naar vrijheid vergemakkelijken, waar zo velen van jullie zo erg nerveus over zijn.  Sommigen van jullie zijn opgewonden en lopen erop vooruit. Wat wij willen dat jullie doen is om je te ontspannen. Wees met ons. Omdat dit het punt is van vereniging.

Dus dat is wat wij van plan zijn. Jubelen, adoratie, en kunnen we zeggen jullie helpen om de laatste hand aan jullie details te leggen, jullie helpen met je voorbereiding – en die is veelomvattend geweest. En ik wil ook daarover spreken. 

Steve: Graag.

AEM: Jullie allemaal, jullie allemaal, mijn broeders en zusters, hebben Ascentie gekozen. Jullie kwamen niet gewoon naar de Aarde en zeiden: “Ik verkoos deze datum en tijd.”  Jullie kozen een leven, een totaal pad, dat naar de opening van je hart en ziel heeft geleid, en voor acceptatie van liefde en eenheid. 

Ieder van jullie heeft zich uniek voorbereid, sommigen geheel vervuld – en daar houden we van, trouwens – sommigen van jullie raakten het aan en misten het, sommigen van jullie door gewoon je leven te leiden van dat je denkt waarvoor je was geschapen. Maar in de intrinsieke goedheid van jullie hart, hebben jullie ja gezegd, en jullie hebben je voorbereid.

Dus, velen van jullie zitten in een seizoen waarin je zonnewende, of Hanukka of Kerstmis vieren en jullie maken de tafel op voor een grote viering, en jullie zitten in alle waarschijnlijkheid voorop het schema van tijd. En dat is wat jullie gedaan hebben. En dan, vlak voordat je het feest geeft of welke beschrijving ook, hercheck je de tafel om er zeker van te zijn dat alle kruiden en borden en vorken of broden er zijn, in de beschavingen waar er geen gebruiksvoorwerpen worden gebruikt.

Daar zitten jullie nu. Jullie lopen de tafel na. En die staat al klaar. Als er een ding is dat ik wil overbrengen – en niet alleen door woorden, omdat dit secundair is maar wat ik in jullie wil inplanten vandaag is vrede en rust en weten, vertrouwen en geloof en waarheid. Dat is het feest dat wij jullie aanbieden. 

Het gaat niet alleen over de dimensionale verschuiving. Het gaat over de ontvouwing van onze glorieuze Moeder, van het Goddelijke Plan op de planeet, van deze geweldige Gaia en de inslag die het heeft, waar we niet veel over hebben gesproken, maar de impact die het door het multiversum heeft. Jullie doen je deel. Ontspan je, blijf kalm en ga verder. Jullie zijn voorbereid. 
Leg je Wapens Neer.

Steve: Dank u Lord. Ik zal u vragen over het wie, waarom, wat, waar en wanneer over hoe de Ascentie zal zijn, op 21 december.  Maar voordat ik dat doe is er nog een vraag die ik heb die ik wil stellen omdat ik weet dat onze luisteraars en lezers dit van me willen. Ik denk dat ze iets willen weten over de Newtown tragedie. Had het met mind-controle te maken? Waren het de cabal die probeerden de aandacht weg te halen bij de Ascentie?  Was het gewoon een geestesziek mens?

Waarom werd dit toegestaan te gebeuren, Lord? Het schokte heel veel mensen.

AEM: Het was een tragedie in Newtown, en het was een offer van onschuldigen, beide van  komt. Was het een geplande actie aan onze kant? Absoluut niet, dat is niet de wijze waarop wij werken. Het was een actie, ja, van een zeer gestoorde, zieke mens. Het was niet de daad van de cabal. Zij zitten te ver in een diepe containment (=door licht omgeven) om ooit zulk een aanslag te doen. 

Laten we praten over de bedoeling. En de Moeder heeft hier ook al over gesproken. Het is tijd voor de hele mensheid, oost, west, noord en zuid om samen te komen als een gemeenschap. En deze afschuwelijkheid, dit nodeloos doden van kinderen, brengt naar het voorfront wat er op jullie planeet aan het gebeuren is. 

De wezens van Newtown, Connecticut en de emotionele energie ervan, hebben gewerkt en werken nog als een surrogaat, en een katalysator voor het menselijke ras om samen te komen en te zeggen: “Niet meer,” en dat het slachten/bloedbad van onschuldigen niet acceptabel is in enig rijk.

En wat dat betekent lieve mensen, is dat het ook niet acceptabel is met raketten of door drone aanvallen, in buurtschappen, op marktpleinen en scholen, of waar ook. Het is niet aanvaardbaar voor kinderen om geraakt te worden door verspreidende kogels, door bende oorlogen, in elk land, in elke natie, in elke beschaving. Het is niet aanvaardbaar voor kinderen om door ziekte te sterven, door armoede, honger en verhongering. 

Dus deze schitterende engelen, deze zielengroep heeft als surrogaat zich opgeofferd en gehandeld. Nu wil ik jullie vertellen dat al deze engelen al goed uit hun lichaam waren en reeds in de armen van de Moeder waren voor hun dood uit. Zij had hen al bijeen gebracht. 

Dus voor hen alleen hoeven jullie niet te huilen.  Het is voor elkaar. Want wat jullie zien, waar jullie getuige van zijn, is de pijn en het lijden wat geweld aan de mensheid doet, aan families, aan vrienden, aan familieleden, aan ouders, aan gemeenschappen, aan buren, aan naties. En dit is allemaal voor jullie om te zeggen: “Niet meer!” 

Steve: Als ik hier tussen mag komen, wat zegt u tegen mensen die het recht om wapens te dragen verdedigen, in Amerika? Wat zegt men tegen organisaties die denken dat zij onder iemand anders’ regels vallen als ze hun wapens opgeven? 

AEM: Laat me dit zeggen en ik zeg het gewoon niet tegen Amerikanen, ik zeg het tegen alle naties die wapens dragen om families en vrienden te verwoesten. Ik zeg het tegen alle wezens die geweren of wapens dragen.  En ik praat over raketten of chemische wapens.

Als jullie in vrees leven, is dat wat jullie creëren, vrees. Als jullie in harmonie leven en in gemeenschap en in eenheid, is dat wat jullie creëren. Begrijp dat de opening van 11/11 en 12/12 niet gewoon een esoterische oefening was. Jullie zijn verenigd geworden.

En zoals ik jullie gevraagd heb, en zoals de meesten van jullie doen, is dat dit rooster gaat groeien en gaat ontvlammen en ontsteken meer en meer, ieder uur, iedere minuut van elke dag. Het was niet gewoon een uur lange oefening of een dag lange oefening.

Hoe kunnen jullie een eenheid leven en wapens, geweren dragen, die klaar zijn om iemand te doden die je niet mag, of waar je geen zorg voor hebt? En het is specifiek gevaarlijk als je die wapens beschikbaar hebt voor degenen die niet in balans zijn. 

We stellen je voor dat er geen manier is om je tegen iemand veilig te stellen als die in een crisis zit van een psychotische periode. Er is geen manier om te voorkomen dat ze een wapen te pakken krijgen als die in feite beschikbaar zijn. Dat is het denken van een dwaas. 

Dus als jullie verwachten dat je wat ergs gaat overkomen, dan overkomt dat erge je. Het is een tijd van verandering en jullie kunnen geen Nova Aarde opbouwen met geweren, raketten en chemische wapens. Jullie kunnen dat niet doen. Het is niet mogelijk. In geen enkel universum. In geen enkel rijk. 

Ik had bedacht, vandaag, dat ik bij jullie zou komen met mijn blauwe vlam van waarheid. en ik zeg tegen jullie: “Ik leg mijn zwaard en schild neer, “  omdat dat mijn wens en schepping is en dat dit symbolisch is voor jullie om te begrijpen dat dezen niet langer meer nodig zijn. 

Ik begon dat vandaag niet te zeggen omdat ik mijn zwaard gebruik om enkele koorden door te snijden van de illusie van sommigen van jullie, en sommigen van jullie voelen zich buitengewoon kwetsbaar nu. En dus wil ik dat je weet dat ik jullie ook afscherm.
Maar mijn zwaard is ook de scepter van waarheid. Het is de staf van wijsheid. Het is de staf waar jullie op kunnen leunen als je vermoeid bent. Jullie wapens dienen dat doel niet.

Leg je wapens neer. Dit vraag ik van jullie. En nog belangrijker, leg je vrees af.

Steve: Dank u Lord. Ik bedoel niet om Amerikanen af te zonderen. Ik wijs meer op de Constitution en de voorziening dat met het recht om wapens te dragen niet bemoeid wordt. Maar dank u. U liep vooruit op mijn vragen op Newtown, dus ik heb nu al mijn vragen beantwoord gekregen. 

Een Datum die Geëtst is in Goud.

Als we ons nu kunnen richten op Ascentie. Ik denk dat de eerste vraag die iemand heeft is dat ze graag willen, als het allemaal mogelijk is, om gerustgesteld te worden dat de massa Ascentie waar over werd gesproken, in feite gaat gebeuren op 21 december. En ze willen misschien ook graag weten of er een tijd op die dag is waarop dat zal gebeuren.

AEM: Nou, jullie weten dat ik dit vermeden heb.

Steve: Ja, dat weet ik.

AEM: Maar ik wil tegen jullie spreken.

Steve: Dank u [lacht]. U weet dat dit in ons denken zit.

AEM: Ik weet dat dit in jullie geest zit, dat is een datum die in goud is in geëtst. Het is een datum met rode letters op jullie kalenders.

Steve: Ja. 

AEM: Jullie weten dat dit een spiritueel ontwaken is, een onderneming en dat die al onderweg is. Jullie specifiek Steve, weten dit. Want jullie hebben de symptomen ervaren, de verschuivingen, de inter-dimensionale hobbel. Velen van jullie hebben die gevoeld. Maar ik kan jullie ongerustheid en jullie angst horen en je wens om me vast te leggen.
Nou, hebben jullie ooit eerder aartsengel proberen vast te leggen? (1) 

Steve: Nee! Nooit! [lacht]

AEM: Maar ik vind het heerlijk om jullie te plagen.  Er is een instroom van opperste energie die jullie planeet zal verlichten en doen ontsteken in die periode. Nu, die begon op 12/12 en die is groeiend. Dus wat jullie zeggen is: “Zullen we die volle vuurwerk vertoning zien op 21 december 2012?” en ik zeg, ja, er zullen vuurwerken zijn, en ze zullend doorgaan  in de rest van het jaar. Dit is een opbouw.

Voor sommigen van jullie is dit onmiddellijk omdat jullie al je werk gedaan hebben, al jullie voorbereidingen en jullie hebben je diep gegrond in het hart van de Ene en diep in het hart van Gaia. 
Voor anderen zal het meer zijn als een ontwaken en een denken: “Oh, gossie, alles is veranderd! Ik kan me beter gaan aanpassen.” Dus dat zal een langzamer proces worden dan in een flits, waar we reeds op gewezen hebben,  vele, vele keren, door het hele jaar heen, terwijl jullie het nieuwe jaar beginnen.

Dus, vragen jullie nu op deze dag, zijn de energieën er en worden die naar de Aarde gezonden voor iedereen om te ontwaken? En ik zeg ja. Nu zeg ik jullie, focus je niet op een tijd. Focus je op een dag. Maar voor enkelen van jullie, zal dit langzamer gaan omdat het ligt aan waar je emotioneel, spiritueel, stoffelijk bent. Voor sommigen van jullie zal dit snel gaan. 

Velen zijn al geascendeerd, weet je. Maar dan komen ze terug om te helpen.  Het zijn wegwijzers. Jullie poortbewaarders zitten allemaal op hun plek. Dus, zijn ze al geascendeerd en komen terug. Nou, ze zitten in de doorgang. Zij staan werkelijk wijdbeens in de multidimensionale werkelijkheid. 

Denk nu aan de pilaren die eonen geleden werden gevestigd. En wat jullie mensen neigen te denken dat pilaren zijn, of de 11/11’s waar jullie doorheen vliegen, waar jullie poort punten zijn, dat zijn wat jullie denken dat de punten van de kolom zijn tussen de pilaren in. 

Dus, als je je op een tijd moet focussen, opnieuw, dan ga naar de 11:11 ’S of de 10:10’s of mediteer van 10:10 tot aan 11:11. We brengen jullie terug naar de een. We brengen jullie terug en we brengen jullie vooruit.

Steve: Is dit lokale tijd, Lord? Of Greenwich tijd? 

AEM: Maak er jullie lokale tijd van. Wij willen geen chaos en paniek maken met mensen die proberen  om de Greenwich tijd ( GMT) uit te zoeken. Nu, omdat jullie denken dat iemand gezegd heeft dat het drie dagen zal kosten, dit is deel van gewoon de cyclus van de wereld klok.

Maar het is ook de cyclus van de betekenisvolle verandering die jullie in je zelf voelen. Het is een tijd om rustig in te zijn. Het is geen tijd om noodzakelijk in de weer te zijn. Ja, als je dat moet, en dan beschermen we jullie natuurlijk, we gidsen jullie.  We zijn met jullie, zoals we gezegd hebben. Jullie sterrenbroeders en zusters en wij allemaal hebben actieve dienst. 
Maar als je kunt blijf dan thuis. Blijf dan rustig met je geliefde mensen in je heilige ruimte. 
Beantwoord dit je vraag? 

Steve: Nou, er zijn toch veel aspecten aan verbonden.
Mij is feitelijk gevraagd om u een aantal vragen voor te leggen nu, dus misschien kan ik dat nu doen. Als iemand is opgestegen (geascendeerd) en terug komt, weten ze dan dat ze zijn opgestegen? Of voelt het aardig hetzelfde als voordat ze opstegen? Is dit een onbewuste oefening [op dat moment]? En de tweede vraag, waarom voelen sommige lichtwerkers niet dat er iets veranderd is sedert 12/12. Waarom voelen zij dat er niets is veranderd als ze toch op het pad van bewustzijn waren en ijverig in het Ascentie proces zaten? En dan keren we weer terug naar de dag van 21/12. Dank u, Lord.

AEM: Veel mensen die zijn opgestegen weten dit niet bewust, maar velen wel. Nu, ze kunnen dit niet toeschrijven aan Ascentie. Ze kunnen er ook niet over willen praten. Ze kunnen gewoon weten dat ze voelen en dat ze op een ander tempo vibreren, dat ze een ander niveau hebben van besef of begrip. De herinneringen van de oude 3D ebben snel weg en ze zijn helder in de zin van visie en missie. En in feite is het heel moeilijk om hen af te leiden om iets te doen waarvan jullie denken dat werelds is.

Dus is het in de grond een gespleten kamp. Maar als ze zich niet bewust zijn, is het meest zo dat het een keuze is om gewoon de vibratie vast te houden. Het is onze keuze niet. Het is de keuze van dit individu om die vibratie vast te houden en toch gewoon door de bevolking te gaan.

Maar het maakt niet uit omdat ze nog steeds hun werk doen. Maar zij zijn eerlijk tegen zichzelf, ze voelen nog steeds momenten van niet meegaan, van er niet zeker van te zijn waar ze in de tijd en ruimte zitten, ze hebben werkelijk een moeilijke tijd, als ze zich niks herinneren, dan een relatie te hebben met wat er in het verleden is gebeurd. Dus dat is wat er met hen gebeurt.

Voor degenen die voelen dat ze niets merken of beleven sedert de 12/12 opening van het eenheidsportaal, zeg ik dat jullie het niet opbouwen in een minuut tot minuut, of uur basis. Wat jullie gedaan hebben is dat je in meditatie zat en dan zeiden jullie: “Oh, het werkt niet,” en in de grond reden ze achteruit.

En dus vraag ik jullie om door te gaan met de opbouw, om op te bouwen, op te bouwen. Om eerst je eigen rooster te ontsteken. En dan je te verbinden en het rooster van Gaia te ontsteken. En dan het rooster van de mensheid te ontsteken en je ermee te verbinden. Dan het ontsteken met jullie sterrenbroeders en zusters en dan met ons, met de ene, met Allen. 

En er is een deel van jullie – ja, ik zal de botte aartsengel zijn – dan kan wel zijn – niet bewust – ik vecht ertegen;      dat jullie voelen dat het een heel explosief gevoel moest zijn in plaats van een opkruipen van de dageraad. 

En dat is waarom ik dit heb benadrukt dat het heel anders is voor iedereen en elk menselijk wezen op de planeet, op dezelfde wijze is het heel anders voor elke hond, elke kat, elke giraffe, iedere walvis, elke boom, iedere plant, iedere elementaal. 

Jullie zijn uniek. Dus ik vraag jullie om in die plek van toestaan te gaan – en dit is centraal voor de verschuiving die reeds aan het plaats vinden is – de plek van toestaan in te gaan. Het verschuiven van Ascentie, Descentie [van verrukking, hemel, enc]  is geen worsteling. En het bewijst niks aan jezelf. Dus laat het gebeuren.
Steve: Nu, hier is waar het rubber de weg ontmoet, Lord. Iemand wordt wakker op de 22ste en ze zijn nog hier [in 3D], en Gaia is nog hier. En ze denken dat ze al hun werk gedaan hebben en ze waren klaar voor Ascentie. Wat zegt u tegen hen?

AEM: Ik zeg dan ga rustig verder en laat de aanpassingen plaats vinden. Dit gaat niet over wel of niet gaan, omdat jullie al bijna omhoog zijn op de spiraal. In de stoffelijke vorm, natuurlijk zal Gaia verder gaan, en jullie zullen dat ook. Dat is wat uniek is bij dit proces, dat is wat er zo heerlijk uniek is bij dit proces.
Maar als jullie denken – en ik gebruik het woord “denken” – dat je ontwaakt op de 22ste en dat er niets is veranderd, dat je dan liever het oude omhelst en reactief wordt, omdat dat onmiddellijk een herverbinding is met de oude derde, ga dan in je hart en laat de liefde en de verandering volledig in jezelf aanwezig zijn. Dat is alles dat je maar hoeft te doen. Laat het gewoon zichzelf presenteren. Laat je ogen uit focus gaan, laat je lichaam ontspannen en ontvang. 

Steve: Ik ga u vragen terug te gaan naar een commentaar dat u net gaf, omdat ik weet dat mensen in verwarring raken bij bepaalde commentaren, u  hebt gezegd “Gaia gaat door,” maar ik weet niet, als ik naar u luister, of u bedoelt in de derde dimensionaliteit of in de vijfde dimensionaliteit. 
En als u bedoelt dat Gaia doorgaat in de derde dimensionaliteit dan klinkt me dat vreemd, omdat ik onder de indruk ben dat Gaia zal opstijgen, stoffelijk, op de 21ste en hier niet zal zijn daarna. Dus, als ik het mis heb, corrigeer me dan aub. 

AEM: Als je zegt “hier”  bedoel je dan in de oude derde dimensie?

Steve: Ja

AEM: Daar zal ze niet zijn. Zij veegt nog net langs de derde werkelijkheid van stoffelijkheid en zij doet dat zodat jullie allemaal klaar kunnen zijn. Dus, nee, we bedoelen niet dat Gaia nog in de oude derde dimensie zal zijn. Laten we daar even heel duidelijk over zijn.

Zij veegt langs de derde zodat er een belevenis is van stoffelijkheid; ze is stevig verankerd in de vijfde dimensie; en ze heeft de capaciteit om door te gaan, en voor sommigen van jullie om zelfs door te gaan naar de zevende. 

Steve: Nou dan, is het juist te denken dat er sommige mensen zullen zijn die op de 22ste zullen ontwaken en dat die nog steeds in de derde dimensie zullen zitten?

AEM: Niet waar jij denkt dat je oude derde dimensie is. Als ze ontwaken en ze denken dat ze nog steeds op dezelfde oude planeet zitten, dan moeten ze onmiddellijk zich vast zetten aan de nieuwe energie en dat over hen heen laten stromen. Want alles dat ze doen is een stukje historische informatie dragen en dan kunnen ze het loslaten. 

Steve: All right. Dus om te bevestigen, omdat er opnieuw, mensen hele, hele duidelijke verklaringen willen hebben: Op 22 december is het niet mogelijk om wakker te worden op deze planeet zoals die eens was, zeg maar op 19 december was. Zij zal in de vijfde zitten. Mensen die niet naar de vijfde zijn gegaan zullen ontwaken in een holografische wereld waar u over sprak …

AEM: Ja.

Steve: ….of anders in een ander universum, neem ik aan.

AEM: Dat is juist.

Steve: Is dit juist?  All right. Okay. Nou, dat is dan heel nuttig. Dank u zeer. U realiseert zich dat enige dubbelzinnigheid, enig gebrek aan duidelijkheid en mensen in deze tijd zullen zich dan zeer in verwarring voelen. Dus, dank u hiervoor. 

AEM: We begrijpen waardoor mensen zullen reageren als het niet de vervulling is van wat zij verwachten. We begrijpen dat waarschijnlijk meer dan jij dat doet, lief hart. 

Steve: Ik ben er zeker van dat u dat doet. Dank u zeer.

AEM: En wat ik nu direct wil zeggen, dit is ook onze onderneming met jullie in een heilig partnerschap. Maar ieder van jullie, individueel – en ik bedoel specifiek jij, beste Steve – is niet verantwoordelijk voor deze verschuiving. Dat is de ontvouwing van het plan van de Moeder. Dus jullie kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze onderneming. Ben ik duidelijk naar je? 

Steve: Nou, dank u. Ik voel me niet verantwoordelijk. Ik ben al na de datum van 21 december gekomen, en het zal een grote teleurstelling worden als we niet opstijgen.

AEM: Denk aan wat ik tegen je zeg. Het gaat door tot aan het eind van het jaar, ga verder. 

Steve: Door tot aan het eind van het jaar? 

AEM: Als je gaat zitten bij het diner en het diner begint, zoals dat feitelijk deed op 12/12, of op 11?11 maar zeg je hebt je eetlust opwekkende in een andere kamer staan en je gaat zitten dineren op 21 december 2012, nou, dan ga je door aan tafel te zitten tot aan het eind van het jaar. Er zijn veel gangen, vele verbredingen, vele nieuwe belevenissen, vele nieuwe smaken, veel aanpassingen. Is dit duidelijk?

Steve: Maar zijn die in de vijfde dimensie? 

AEM: Ja, dat is correct.

Steve: Ja. Ik begrijp nu wat u zegt. Dank u dat u me hebt gecorrigeerd. 

AEM:  En ik wil alleen maar duidelijk zijn naar iedereen.

Steve: Ja. Dank u, Lord. Wat bedoelt u met: “De koninkrijken zijn klaar”  ? 

AEM: Ieder heeft zijn positie ingenomen – Gaia, de koninkrijken, de planeten, de dieren, de elementalen, de rivieren, de stromen, de bergen. Ze zijn allemaal klaar.
Het zijn alleen de menselijke wezens, het menselijk collectief dat wat last-minute voorbereiding doet. 

Steve: All right. Ik ben me niet bewust, ik zelf niet, dat ik iemand ken die al is geascendeerd en die terug is gekomen als poortbewaarder. Is er iets dat ik moet weten over poortbewaarders? Zoals, bijvoorbeeld, zijn het galactics, die op Aarde hebben gelopen en zijn die vooruit gegaan?

AEM: Ja, sommige galactics zijn poort bewaarders. Sommigen van hen zijn angelics (engelachtigen)  die poort bewaarders zijn. Sommigen van hen zijn mensen die poort bewaarders zijn. Je hoeft hen niet te kennen. Ze zullen er zijn. Je kunt velen van hen wel herkennen als je daar aankomt. Maar nee, je hoeft hen niet te kennen. Zij kennen zichzelf. 

Steve: Wat zegt het waarom ik geen van de poort bewaarders ken?

AEM: Omdat je dat niet hoeft.

Steve: Goed.  Ik begrijp dat. Ik ga geen namen noemen, maar een vriend, u kent die ook – ik verwacht van hem dat hij gaat en terugkeert als poort bewaarder, zeggen we. Maar ik ken niemand die dat zou zijn. Is dat nou toeval?

AEM: Misschien ken je niemand die je bewust heeft onthuld dat ze poort bewaarder zijn. 

Steve Okay. Dat is goed. Nu, als mensen claimen dat ze zich bewust zijn dat er iets aan het gebeuren is, wat moeten ze dan doen op dat moment? 

AEM: Ontspan je. Ga liggen als dat mogelijk is. Sta stil. Ga je hart in. Open dit nog wijder. Veranker je, voel dat je stevig door je bed heen of door de vloer aan Gaia verankerd bent, en laat die overgang plaats vinden.

Steve: All right. Ik heb mensen horen zeggen, of ze schijnen dat gezegd te hebben, dat iedereen zal opstijgen. En mijn wenkbrauwen gingen daarbij omhoog. Ik dacht niet dat iedereen zou opstijgen. U zegt dat ieder welkom is om op te stijgen.

AEM: Niet iedereen heeft dit besloten.

Steve: Okay. Maar het commentaar dat ik hoorde maken is dat iedereen zal opstijgen, dat is geen waar commentaar, is dat juist?

AEM: Dat is niet noodzakelijk zo. Nu, werken wij zodat iedereen kan komen? Ja. Zal iedereen komen? Niet noodzakelijk.

Steve: All right. Dat helpt. Het is heel troostend om deze zaken te kennen, Lord. Dank u zeer hiervoor. Ik ga u nu vragen over de holografische wereld waar mensen naar toe gaan als een tussen plaats en als het raam van gelegenheid om op te stijgen, zich zal sluiten. En nog andere vragen. 
Kunt u beginnen met de beschrijving van de holografische wereld waar mensen naar toe gaan als ze wat meer tijd nodig hebben om aan zichzelf te werken om te ascenderen? 

AEM:  Nou, ze weten dan niet dat het een holografische wereld is. Er zijn veel hologrammen (holografen) die al op jullie planeet zijn gekomen die niet lijken alsof het gewoon hologrammen zijn. Ze worden gezien als substantieel, of dat ze een vorm hebben.

Dus als iemand naar een holografische situatie gaat, zal het lijken alsof alles precies hetzelfde is, en dat jullie doorgaan met werken in welke zaak of met welke vasana waar je klaar voor bent om daar mee bezig te zijn. 

Laat me nu dit zeggen. Precies op dezelfde manier toen de deur naar de dertiende octaaf open werd gehouden door hen die erdoor heen gingen en die de deur open hielden, een beetje op een kier. Voor degenen die wilden doorgaan, zo is het hetzelfde voor dit Ascentie proces.

De deur is op een kier gehouden door degenen van het collectief van de mensheid – en jullie sterrenbroeders en zusters, feitelijk – die ijverig gewerkt hebben, bewust en onbewust, en onderbewust, om deze deur open te houden zodat zo veel mogelijk  kunnen opstijgen naar de nieuwe werkelijkheid. 

Dus nu zeg je: “Hoe lang zal die deur open blijven? Hoeveel tijd zullen de mensen hebben?” Op dit moment in jullie tijd, en in de convergentie van de Goddelijke Convergentie(= is op een punt samenkomen), zal de deur open gehouden worden voor hen die ijverig – en ijverig wordt door jullie zelf beschreven en bepaald – die werken aan Ascentie, dan zal de deur oneindig worden opengehouden.

Nee, geen duizenden jaren, maar voor de duur van laten we zeggen, een leven. 

Steve:  Oh! Dat is geruststellend. Dus als iemand niet ascendeert, maar ze werken er hard aan, dan hebben ze nogal een tijd  om op te stijgen,  en zal er dan de hele tijd een holografische wereld zijn?

AEM: Ja. Als ze naar een totale verhuizing gaan, dan zou er geen terugkeer meer zijn. 

Steve: Right. Okay.  Nu, hoe zal iemand weten dat er nog steeds hoop is?  Het is 23 december en ze wachtten door die 22steheen en het is nu de 23ste, en ze weten niet dat ze de boot hebben gemist of dat ze in een holografische wereld zitten. En velen van ons zijn er niet, we hebben dan geen Uur met een Engel.  Hoe zullen ze dan in staat zijn om uit te vinden wat er met hen gebeurd is? 

AEM:  Ga dan je hart in en vraag eenvoudig ja of nee. Stel de vraag aan mij. Ik zal het je vertellen.

Steve: Zullen er dan lichtwerkers zijn die nog in de holografische wereld zijn?

AEM: Er zullen nog enige lichtwerkers zijn die in de holografische wereld gaan om als healers en leraren te zijn, om hen te helpen die zijn gebleven, in hun proces. Dus het antwoord is ja. 

Steve: Dus zullen ze niet zonder bronnen zijn? 

AEM: Nee, natuurlijk zullen ze niet zonder bronnen zijn. Als er iets is, dan zal er een overvloed zijn van bronnen. Want de wens is voor iedereen, hoe sneller hoe beter.
Niets zal ons groter vreugde geven dan op 23 december te zeggen:  ”Iedereen is aan boord.”

Steve: Absoluut. Nu, er zullen mensen zijn die zichzelf ontmoedigd zien vanwege hun vasanas, zeg maar. of dat ze vrees hebben over Ascentie gebeurtenisssen. Wat zegt u tegen hen om ze gerust te stellen, als we die belangrijke datum naderen. 

AEM: Jullie gaan op bepaalde manieren denken waarvoor ik maar een boodschap heb vandaag. En in feite is dat op veel manieren waar. Maar die boodschap is: om je angst los te laten. En het is niet alleen moedeloosheid waar ik over praat, het is ook boosheid. Er is dit collectieve gevoel van :  “Oh, wij zijn de dupe geworden!”  Laat dit los. De sleutel, de sleutel voor het koninkrijk, de sleutel voor liefde, de sleutel voor je hart is om de liefde terug te laten keren.

Boosheid en vrees, ontmoediging, wanhoop – die zijn niet van liefde.  Jullie zeggen : “Nou dat is allemaal goed en wel, Michaël maar hier zit ik nu, vast.” dan steek je je hand uit naar mij. Ik zal mijn zwaard naar beneden uitsteken en naar je reiken en je optillen. De Moeder zal je optillen. Gabriël zal je optillen. Niemand is alleen en niemand wordt in de steek gelaten. 

 Dus, wat ik zeg is als je ontmoedigd bent, als je nerveus bent, als je voelt dat je overal tussenin zit, ga door met je naar mij uit te strekken. Ik heb nog nooit en ik zal nooit je in de steek laten. En ik kan met je boosheid en angst omgaan. Ik heb dat al lange tijd gedaan. Dus laat die geen wig tussen ons worden.

Steve: Okay. Dank u, Lord. We zijn maar een paar dagen van Ascentie vandaan, de cabal zit in een diepe containment. Ik hoop dat we nu op deze plek zitten dat we over een paar dingen kunnen praten die misschien in de laatste twee jaren zijn gebeurd of niet zijn gebeurd. 
Bij voorbeeld, kunt u ons vertellen waarom NESARA dit jaar niet werd verklaard? Kunt u ons iets vertellen over de achtergrond waarom Disclosure niet gebeurde? En de veranderingen in de regering. Bent u in staat om ons daar enigszins een achtergrond van te geven? 

AEM: Ik kan je heel duidelijk vertellen waarom Disclosure – alhoewel er diverse vormen van Disclosure zijn geweest, die ik benadrukt heb bij jullie. 

Steve: Ja? 

AEM: Zeg dus niet dat Disclosure niet heeft plaats gevonden. Het is alleen veel minder dramatisch geweest dan iedereen hoopte. Maar ja, nu NESARA en verschuivingen in de regering. De voornaamste reden voor dat langzamer tempo van verandering, want dat is werkelijk waar je over hebt gesproken is niet om geen vrees, geen chaos en meer verplaatsingen en geen wanorde te scheppen op jullie planeet.

Dus hebben we altijd klaar gestaan om al dat bovenstaande te doen. Maar als we kijken naar de arc van reactie, is dat altijd zo’n grote verplaatsing geweest voor zo velen om het collectief eerder naar beneden te slepen dan naar boven te halen. Dus voor de lichtwerkers is het een moeilijke reis geweest en dat was een reis die veel teleurstellingen had en waar jullie van denken valse starten hadden. Maar in termen van het gehele collectief, is dat waar we het quotiënt klaarheid op hebben gebaseerd. 

Steve:  En wat zegt u van de kritiek dat zegt dat SaLuSa zei, of iemand anders dat de galactics in een ogenblik konden omkeren, dat ze dit gebeuren konden compenseren, of dat, en maar kijk nu naar ze. Ze zijn niet in staat geweest om te laten gebeuren wat ze zeiden dat ze zouden. Wat zegt u van die kritiek, Lord? 

AEM: Ik zeg dat de galactics in een ogenblik kunnen omkeren. Jullie hebben geen idee van de grootsheid van de capaciteit van jullie sterrenbroeders en zusters. Net zo dat wij in een ogenblik kunnen omkeren, lief hart. Maar dat zou tussenbeide komen betekenen, niet waar? 

Ja, we konden het aanpassen, de galactics konden situaties aanpassen, zoals ze ook planden, eigenlijk. Maar we moeten dat doen op wijzen die de ontvouwing van dit plan niet verstoorde. Dus de kritieken zijn mondeling, maar dat is wat ze zijn. Het zijn kritieken. Ze doen wat ze doen. Ik vraag je om dat aan de kant de zetten.  

Steve: Okay. Wat zegt u over de kritiek die zegt: “Nou u zei dat je de hele wereld Ascentie laat weten, dat iedereen die moet weten het weten.  Weten de arme mensen in Afrika van  Ascentie?  Of hadden zij hun gelegenheid om te weten dat de Ascentie van hen wordt afgenomen?”  Wat zou u zeggen tegen mensen die denken dat de wereld nog niet genoeg bewust is gemaakt van Ascentie? 

AEM: Ik zou zeggen dat dit een onjuist begrip is en dat de ziel en het wezen zich zeer bewust zijn. En ze zullen zich dat bewust zijn. En ik zou tegen een westers mens zeggen die zegt dat een vrouw die op de vlakte van Afrika zit, niets begrijpt van Ascentie, zou ik zeggen, doe je ogen open en kijk naar haar ziel en zie wat haar dromen en haar begrip is van de verschuiving.  Dat zit in een totaal andere context dan waar jij over spreekt. 

Steve: Dus zij weet dit op een hoger niveau of in een dieper niveau? Is dat wat u zegt?

AEM: Ja, en door een diepere omhelzing van de planeet, van Gaia. 
Steve: Okay, nou ik heb al mijn vragen gesteld, Lord. Ik vraag me af of er nog iets is dat u denkt dat de mensen moesten weten wat ik niet ondervangen heb?

AEM: Ja, het is de ontkenningsfactor. En ontkenning is een van de grootste attributen en grootste illusies geweest van de oude derde dimensie. Die heeft zoveel macht  om jullie intellect te omvatten en te minimaliseren, jullie begrip, jullie hart, jullie liefde, jullie kracht en jullie co-creatieve pit. 

Jullie kunnen in volle ontkenning zijn dat er iets op de planeet verschuift. Jullie kunnen naar het nieuws kijken van de dag en zeggen, er is niks nieuws. Of jullie kunnen met je ogen en de energie van je hart kijken en stoppen met ontkennen, niet ons, maar jullie eigen zoete zelf.

Jullie kunnen jezelf verklaren op dit ogenblik dat je alles verdient dat de Moeder voor jullie heeft gepland. Jullie kunnen jezelf openen om te ontvangen en je geboorterecht en onze liefde niet ontkennen. Jullie hoeven niet de cynicus te zijn, de criticaster niet te zijn. of degenen die huilt in de wildernis.

Wij hebben jullie een baken gestuurd. Gabriël geeft de hoorn geblazen. Alles dat wij vragen – en we leggen je dit niet op, dit is jullie vrije keuze – maar we vragen jullie bescheiden, lief, teder, zoet, alsjeblieft kom bij ons. Het is tijd. 

Steve: Hier is mijn laatste vraag, Lord. Wat zegt u tegen degenen van ons die opgewonden, lichtzinnig, ijlhoofdig zijn en dansen in onze kamers, wat zegt u tegen ons?

AEM: Ik zeg, kom. Ik zeg, jullie zijn klaar. Mijn armen zijn open. Al onze armen zijn geopend. Gaia’s armen zijn geopend. Kom, dans en speel met ons. Verklaar je vrijheden vlieg vrij. We zijn bij jullie. We wachten niet op jullie, we zijn bij jullie, nu. 

Steve: Dank u.

[muziek komt op]

AEM: Ga met mijn liefde, voor altijd.

Steve: Dank u van iedereen.

AEM: God zegene jullie.

Steve: Dank u. En de Moeder zegent u. en wij zien jullie in de nieuwe wereld. 

AEM:  Ja. Vaarwel.

Voetnoten 
 (1) Rainer Maria Rilke, The Man Watching

http://www.poetry-chaikhana.com/R/RilkeRainerM/ManWatching.htm

What we choose to fight is so tiny!
What fights with us is so great!
If only we would let ourselves be dominated
as things do by some immense storm,
we would become strong too, and not need names.
When we win it’s with small things,
and the triumph itself makes us small.
What is extraordinary and eternal
does not want to be bent by us.
I mean the Angel who appeared
to the wrestlers of the Old Testament:
when the wrestler’s sinews
grew long like metal strings,
he felt them under his fingers
like chords of deep music.
Whoever was beaten by this Angel
(who often simply declined the fight)
went away proud and strengthened
and great from that harsh hand,
that kneaded him as if to change his shape.
Winning does not tempt that man.
This is how he grows: by being defeated, decisively,
by constantly greater beings.

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html