Labels

Monday, December 10, 2012

09-12-2012 Jullie worden opgeroepen voor dienstBella Capozzi met Sananda:  “Vergis je niet, jullie zullen voor dienst worden opgeroepen.”     

Bron:
http://aquariuschannelings.com/2012/12/09/sananda-make-no-mistake-you-shall-be-called-into-service-by-bella-capozzi/#more-15384
                      

Het maakt niet uit hoe oud je bent, welk beroep je hebt, of hoe je huidige omstandigheden in je leven zijn… vergis je niet, jullie zullen tot dienst worden opgeroepen. Door jullie bijstand, zul je healen. Door jullie woorden, zul je kennis meedelen. Jullie aanwezigheid zal dienen om verloren en zoekende mensen te doen ontwaken. Tijdens jullie werk, zal je iemand zijn die een donkere kamer binnenloopt en met een lantaarn voldoende licht naar binnen werpt.   

Door de verdienste van je zijn, breng je hoop, vrede en de kalme belofte van een vriendelijker, een meer medelevende wereld.  Deze zachtaardige zielen zullen in de dagen die komen gezocht worden. Wees sterren voor hen die hun verduisterde hemelen ophelderen, wees als de zon, die op komt om het pad waarop ze lopen te verlichten, om hun weg licht te brengen. Jullie aanwezigheid is die van een levend, ademend kenmerk van het aanbreken van de nieuwe periode, en op zijn tijd zullen ze groeien naar het erkennen van jullie daarvan. De tijden zijn geladen met belofte. Alles gloeit van mogelijkheid.

Jullie zijn de Plaatsbewaarders en de Wegwijzers. Het is jullie verantwoordelijkheid om te gidsen en door je voorbeeld les te geven. Zoek je woorden met grote zorg uit, omdat het gesproken woord de macht heeft om te verheffen en om af te breken. Wees omzichtig. Denk na voordat je spreekt en handelt, zodat/opdat je blessure je Broeder niet is, of dat nu met opzet gebeurt of onbedoeld is. Beoefen medeleven en onderscheiding en goedheid. Beslis alleen met je hart.

Maak je geen zorg dat je de oproep misschien niet hoort als die komt, en dat je de gouden gelegenheid zal missen om van dienst te zijn. Heb geen zorg daarover omdat zoiets onmogelijk is. De timing van je activering is een Goddelijke timing en werd al vooraf vastgesteld voor je geboorte. Bij wijze van spreken, zijn jullie ge-hardwired (ligt dit al in je wezen vast) om dit te ontvangen. Er is niets dat je hoeft te doen, en geen specifieke training die je hoeft te ondernemen. Dat is reeds gebeurd. Jullie werden daarvoor al gereed geboren. 

Maak alle vrees die je hebt overbodig, dat je niet klaar bent voor je taak. Dit is je ego die spreekt, dus maak dat stil door liefdevolle vriendelijkheid en stuur het weg om te worden geheeld. Doe zoals je normaal doet, wees die je bent en ga waar je naar toe zou gaan. De oproep komt, desondanks. Doe niets anders dan een open hart en geest te houden en een oor die op je innerlijke stem is gericht. Verwacht dan je oproep. 

~•~•~•~•~•~•~•~•~
Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html