Labels

Thursday, July 2, 2015

Nederlands -- Jenny Schiltz 30 juni 2015: Channelen door de Meesters

Jenny Schiltz 30 juni 2015: Channelen door de Meesters
Het voorbereiden van de volgende rol – Sanat Kumara

 f9ba52903be0a3f65e44a7cf846a5a9f

 

We zullen vandaag praten over de effecten van energieën die emotioneel en stoffelijk op jullie werken. Velen van jullie voelen alsof er geen opschorting is van de ‘golf op golf’ energieën die binnenkomen. Jullie lichamen doen het beste dat ze kunnen om met de energieën om te gaan en velen van jullie beleven zijdelingse effecten die in jullie dagelijkse leven inslaan.


Begrijp dat we in een draaipunt-tijd zitten, want voor sommigen duwen de energieën degenen die klaar zijn naar het eenheidsrooster, wat ook bekend is als het Christus bewustzijn in de 5de dimensie. Want degenen van jullie die zich al met de energieën verbonden hebben, bereiden jullie voor op je volgende rol Dit wordt gedaan door het opruimen van jullie voertuig van dichtheid zodat die meer licht kan vasthouden. Voor degenen van jullie die zich al met de energieën hebben verbonden, die bereiden jullie voor op jullie volgende rol, wat het versterken van het pad is voor anderen om dat te volgen. Het zijn degenen van de eerste golf, die de paden volgden die er al lagen en die verankerd waren door de pioniers, die nu de verbinding en de paden versterken voor degenen van de tweede golf om die met groter gemak te volgen. Dit was de rol die jullie overeenkwamen om te spelen vóór deze incarnatie. Ascentie uit 3D is individueel maar toch is die ook collectief. Om degenen te helpen die naar jullie toekomen moesten jullie individueel de dichtheid opruimen in je, zodat je de energieën van jullie volgende taak konden huisvesten, en dat is om de energieën vast te houden die anderen gidsen.
Terwijl jullie naar de volgende taak gaan om anderen te helpen door de energetische paden te versterken, zul je ontdekken dat jullie chakra’s zich versterken en verbreden, en terwijl ze dat doen zul je doorgaan om dichtheid uit je vorm te verwijderen wat die laat groeien en om je gehele energieveld te activeren. Sommigen van jullie zullen toegenomen hartkloppingen ervaren en het gespannen zijn (beklemming) van je borstkas ervaren. Terwijl je hartchakra zich uitbreidt kun je ook druk voelen in je bovenste rug. Je kunt ook pijn voelen in je slapen en in je schedel terwijl je derde oog en kruin zich uitbreiden zodat je gemakkelijk met de lichtcodes bezig kunt zijn die door je heen gaan.
Het is essentieel dat je alles begrijpt wat plaats vindt, voor je hoogste goed is en dat je niets wordt aangedaan noch word je aangevallen. We raden je aan dat je ademhaalt door de energieën heen en je lichaam beveelt om veranderingen en integratie toe te staan. Terwijl het lichaam deze veranderingen beleeft is ongerustheid gewoon. Het denken zal kijken naar redenen waarom je lichaam zich ongerust voelt en je kunt dan aan zorgen en angst onderhevig zijn wat betreft dit proces. We vragen je dat je afleiding toestaat om je pad te leiden. Schep een rustgevende routine als de energieën komen die je onprettig laten voelen. Jullie elektronische apparaten kunnen de stroom van energieën en codes verstoren die er doorheen stromen en het proces verlengen. Tijd buiten doorbrengen en in het water zal je helpen om het downloaden van informatie en de innerlijke verwerking te versnellen. Soms kun je geleid worden om te slapen, dit is specifiek belangrijk bij een grote download van informatie. Je kunt je ook geleid voelen om dingen te eten die buiten je normale dieet liggen. Begrijp dat die verlangens geëerd kunnen worden omdat je lichaam een specifiek ingrediënt nodig heeft van het voedsel waar je naar verlangt. Wat men niet moet doen is om zo’n strikte beperking in jezelf te brengen  zodat je: schuld of schaamte gaat krijgen als je afwijkt van je dieet die je door wat je denkt dat goed is, in je hebt geschapen. Nooit eerder is het menselijk lichaam zo beproefd geworden als in deze momenten. Het is specifiek belangrijk dat men gegrond blijft niet alleen voor de aarde maar ook in het lichaam. Velen van jullie zitten niet volledig natuurlijk in het lichaam, en dit verstoort de stroom van informatie. Het lopen op je aarde met blote voeten kan in deze tijd zeer gunstig zijn. Maar, begrijp dat het meest belangrijke instrument dat je hebt voor deze tijd vreugde en lachen is. Zoek uit wat je blij maakt en waarmee je kunt lachen. Een mens die blij is en vreugde heeft is natuurlijk verbonden met de bron en dit creëert een zuiver kanaal voor de informatie zodat die stroomt.

Terwijl jullie worden voorbereid op deze rol kun je ontdekken dat je stoffelijke locatie verandert omdat ieder van jullie heeft toegestemd om te helpen vanuit een specifieke geografische locatie. Voor sommigen zal die als een natuurlijke drang komen om je wortel op te pikken en om naar een nieuwe plaats te gaan. Voor anderen kan het geforceerd lijken omdat relaties, banen, zelfs de gezondheid een verandering voorschrijven. Niet iedereen zal een verandering nodig hebben bij hun stoffelijke locatie omdat ze al perfect geplaatst zijn. Begrijp dat er niets is dat je nodig hebt om die rol te vervullen, behalve met doorgaan om je vorm te zuiveren van alles dat je niet langer meer dient. Het komt door je hoger vibrerend wezen dat de codes heel natuurlijk worden overgebracht aan iedereen om je heen. Terwijl je verdergaat met je reis omhoog door de dimensies heen zul je in staat zijn om gemakkelijker met de codes om te gaan en efficiënter. Zoals met elke taak, hoe meer je je ontspant en je je niet ergert, hoe natuurlijker het wordt en hoe meer je dat in je dagelijkse leven kunt belichamen met weinig ontwrichting.
De volgende drie maanden zijn heel belangrijk en velen van jullie zullen met ontzag terugkijken naar de veranderingen die je in je wezen hebt gemaakt, in je gedachten, en in je daden. Begrijp dat het kanaal waar doorheen de downloads in je lichaam komen ook hetzelfde pad is dat jou verbindt met je hoogste zelf, je intuïtie, en de meest intense herinnering van wie je werkelijk bent. Het benaderen van de veranderingen met kinderlijke verwondering en opwinding zal jullie helpen om alles in je wezen te integreren.
Met opwinding en waardering voor alles dat komt.
Sanat Kumara

Persoonlijke Conversatie met Sanat
Jenny: Ik: enkele dagen geleden voelde ik alsof ik door een golf van energie werd geraakt die zeer zwaar was, het bracht boosheid in me teweeg, waarvan ik toen in staat was om te zien waar boosheid alleen maar een uitslag was van het ware gevoel van verdriet en droefheid.
Sanat: Ja, veel wordt vrijgelaten door het collectieve bewustzijn. Als die energieën worden vrijgelaten dan vinden ze een ‘thuis’ in een mens die ze in zich heeft als een vibrationele overeenkomst. Die zullen je niet beschadigen, maar ze zijn bedoeld om te intensiveren wat al in je zit zodat het gemakkelijk gezien en geheeld kan worden. Hoe kun je zien waar je je op moet richten als het niet aanwezig is. De energieën verslechteren wat in je zit zodat je het uit je vorm kunt loslaten.
Ik: Ik heb enkele intense voedsel verlangens gehad. Voor het grootste deel ben ik vegetarisch en ik had verlangen naar kip, Parmesan, burgers en bier. Niks ervan is goed voor me. Wat interessant is dat ik mezelf bier toestond, wat me normaal opblaast, en het proefde ongelooflijk en dat liet me helemaal niet slecht voelen. De volgende nacht had ik weer een bier en deze keer smaakte dat niet zo goed en blies me ook niet op.
Sanat: Je ziet dat het belangrijk is om elk moment naar je lichaam te luisteren. Je lichaam had de hop in het bier nodig maar alleen in kleine hoeveelheden. Toen het goed smaakte, vervulde je iets wat nodig was, maar dat betekent niet meer dan op dat moment. Laat je lichaam je gids zijn.
Ik: Ik nam aan dat mijn verlangen/lust voor vlees een behoefte aan proteïne was dus maakte ik dat zeker zodat ik meer vegetarische proteïne at.
Sanat: Dat is een optie, maar begrijp dat als je doorgaat om een verlangen naar specifiek voedsel te hebben, ook al voel je dat je wat je nodig had tevreden mee was in een andere vorm, dat de behoefte 
niet gelukt was. Begrijp je?

Ik: Dus als ik meer proteïne eet maar nog verlang naar kip Parmesaan, dat ik dan nog een sleutel ingrediënt mis.
Sanat: Precies. Dit is ook de vraag over hoeveel je van wat je gelooft, je regels en oordelen die je neer hebt gezet voor jouw controle op het leven, en dat je eerder accepteert en werkt in de stroom/flow.
Ik: In de individuele reading die ik met mensen en hun spirit gidsen doe, zie ik dat zoveel mensen 5D zijn in gegaan en sinds kort vast zitten aan het eenheidsrooster. Dat is heel opwindend en bemoedigend. Toch is er een geloof/denken dat als men eenmaal dat ongelooflijke punt bereikt dat het werk klaar is (gedaan is). Bij wat ik zie, is het pas het begin.
Sanat: Op veel manieren wordt het makkelijker, maar ja, het is ook maar het begin. De 5D energieën zijn niet in staat om een volledig totale integratie te ondersteunen met onze zielenbron, dus zij die deze verbinding willen moeten doorgaan.
Ik: Zullen sommigen willen blijven in de 5D energieën en niet verder gaan?
Sanat: Ja, sommigen zullen dat en dat was besloten voor hun huidige incarnatie.
----------------------------------
Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden jullie op dezelfde wijze helpen zoals ze mij deden. Ik stuur jullie en mijzelf alle liefde waar we maar mee kunnen omgaan.
Jenny

If you would like to obtain a personal spirit guide reading, please click on this link for more information. https://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/ 
For information on personalized Ascension guidance sessions, please click this link. New class listings and descriptions are updated.  https://channelingthemasters.wordpress.com/ascension-guidance-sessions/
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! ****
JennySchiltz | June 30, 2015 at 6:38 am | Categories: Sanat Kumara | URL: http://wp.me/p5iP2k-4l

 (vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl)                     

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html