Labels

Saturday, July 18, 2015

Nederlands -- Jenny Schiltz: Komende Veranderingen – Sananda op 16 juli 2015

Jenny Schiltz:  Komende Veranderingen – Sananda op 16 juli 2015
Gepost op July 16, 2015 by JennySchiltz

image-55

Ik kom heden bij jullie, gevuld met liefde en bewondering. Wat jullie hebben gekozen om te ondernemen en daar succes mee te hebben, is opmerkelijk. Ieder van jullie wilde naar de Aarde komen om te leren. Om dingen te leren die je ergens anders niet kon leren. Jullie wilden de rauwheid van alle emoties kennen en de reacties van elk. Jullie wilden de vreugden en de hartepijn leren van de dualiteit. Jullie wilden een omgeving leren kennen ver van huis en onder het mom van het niet-verbonden zijn met de bron. Dit is geen kleine taak en we zijn verbijsterd over jullie progressie en alles waarmee jullie naar huis terug zullen komen. Ieder van jullie leert waardevolle lessen en beleven een dergelijke reeks emoties van verrukking tot aan het diepste verdriet. Met deze informatie zullen jullie wijzer en met meer kennis van zoveel gebieden naar huis komen. Het zal als een student zijn die terugkeert van college of van een ruime tijd weg zijn in een andere cultuur. Jullie ogen zullen zijn geopend, jullie horizon verbreed en elk besluit dat jullie maken zal gekleurd worden met wat je op Aarde hebt geleerd. Hoe kunnen jullie hebzucht in je wereld, in je planeet binnenlaten als je dit op Aarde hebt gezien en beleefd? Zie je hoe belangrijk alles is dat je beleefd hebt?


Wij willen dat jullie begrijpen dat terwijl je progressie maakt door de reis van ascentie, dat geen van jullie ooit volledig niet-verbonden was met de bron. Jullie hebben altijd een verbinding gehad, maar het is dat je die wilde vergeten zodat je volledig kon beleven en leren uit alle leven dat Aarde je heeft te bieden. Terwijl sommigen ascentie maken en terug keren naar huis, heeft het grootste deel gekozen om te blijven. Het zijn jullie die een baken van licht zullen zijn en de guidepost/handwijzer zodat de rest van de mensheid kan volgen.

Ascentie betekent niet dat men klaar is met leren. Het betekent gewoon dat je de dualiteit hebt overstegen en de schoonheid van het proces hebt gezien. Terwijl ieder van jullie door de dimensies gaat, is er nog steeds veel te leren dat plaats vindt terwijl je meer totaal samen smelt met je hoogste aspect. Je kunt dat zien als het verkrijgen van je college/school diploma. Het is leren maar vanuit een hoger perspectief.

Velen van jullie zijn opgewonden en ongerust terwijl je de grote veranderingen merkt die plaats vinden als golf na golf van levens-veranderende energie je planeet raakt. Sommigen van jullie lopen op de veranderingen vooruit op massale schaal. Hiermee stemmen we in dat de veranderingen massaal zullen zijn, maar ze zullen niet in een ogenblik gebeuren. Die zullen langzaam gebeuren zodat ieder van jullie de tijd krijgt om je aan te passen aan de nieuwe frequenties.
Om deze reden hebben we bij jullie aangedrongen om een dagboek te maken van je progressie, van de tekenen en de synchroniciteit die je beleeft. Door terug te kijken zul je de veranderingen zien die je gemaakt hebt. Voor sommigen zal dit seizoen jullie drastische levensveranderingen brengen, voor anderen zullen het subtiele verandering zijn in je denken, in je reacties, en hoe je je plek op de wereld ziet.
Velen van jullie zullen een opening beleven van je gevoeligheden. Je zult in staat zijn om te voelen, te zien, en meer te horen van de wereld, welke jullie kunnen zien en die je kunt waarnemen. Het bijhouden van een journaal van je progressie zal je ook helpen om je bewust te maken van de veranderingen en je waarnemingen. Je zult een patroon zien opduiken en je zult in staat zijn om te zien of je naar de positieve of naar de negatieve aspecten van dit proces kijkt. Je denken is een krachtig instrument en met een eenvoudige verandering in je gedachten, zal je gehele uitkijk veranderen. Deze verwerkelijking die in actie wordt gezet zal je helpen om de meester te worden die je verlangt te zijn.

Zoals met alle verandering, zullen er degenen zijn die in vrees zullen leven. Dit is een normale staat van de dualiteit. We dringen er bij je op aan om niet hetzelfde te doen. Vraag jezelf af of wat je hoort, je hart veroorzaakt om zich te sluiten in angst of om zich te openen in verbreding. Je reactie bepaalt je vibratie en op veel manieren is het een test om te zien of je klaar bent om de dualiteit te verlaten. Niet iedereen is dat, omdat er nog steeds meer leren kan plaats vinden. Voor degenen die klaar zijn om verder te gaan voorbij de niet waardevolle leringen die door de dualiteit worden geboden, die zullen worden beproefd om te zien of ze open-hartig kunnen blijven, of ze zonder angst en door liefde worden geleid bij alle dingen. Dit is een opwindende tijd en we hopen dat je in staat bent om in haar glorie te baden.
Met liefde en bewondering.

Sananda


Persoonlijke Conversatie met Sananda:
Ik: Ik merkte de vorige week dat ik twee gedachten-lijnen had op precies dezelfde tijd. Een positieve en een negatieve, zoals vreugde en verdriet die tegelijkertijd bestaan.
Sananda: Ja, dit gebeurt om je er bewust van te maken dat je op elk moment kunt kiezen hoe je een situatie, persoon of ding kunt zien. Terwijl je die niet kunt veranderen, kun je wel op elke moment je reactie kiezen.

Ik: Wat interessant was is dat op een moment ik de verdrietige versie koos voor de vreugde uit. Maar, de vreugde volgde het pad om me de gelegenheid te laten zien te kiezen als ik klaar was met het verdrietige te beleven.
Sananda: Er zit een waarde in beide wegen en een leren wat plaats vindt. Het is belangrijk om te weten dat op elke moment je een andere lijn van gedachten kunt kiezen.
Ik: Terwijl ik de channeling schrijf blijft mijn denken terugkeren naar mijn dochter die net examen deed van de highschool. De laatste paar maanden van de highschool waren een wervelwind van testen, plannen, verplichtingen en opwinding. Dus veel emoties waar een examen doende senior doorheen gaat. Maar, het ging allemaal zo snel dat ik niet zeker weet of het allemaal is verwerkt. Dat is wat u bedoelde door te hopen dat we ons baden in de glorie van dit proces?
Sananda: Dat is precies wat ik bedoelde. Alles dat gebeurt schijnt snel te gaan maar langzaam pijnlijk te zijn tegelijkertijd. Net als jouw dochter, zullen velen terug kijken en zich realiseren dat alles is veranderd maar op veel manieren zijn sommige dingen hetzelfde gebleven. Het is op deze wijze zo met alle overgangen in het leven.
Ik: Ik heb gezien dat mensen denken dat deze overgang hen weg zal halen van de Aarde. Dit is een zorg voor me omdat ik zorgen heb dat als dit niet hun werkelijkheid is dat ze depressie en desillusie zullen ervaren. 
Sananda: Er zullen sommigen zijn die zullen vertrekken, maar voor de meesten is dit niet het geval omdat ze vrijwillig hier zijn om de rest van de mensheid te helpen en om het leven op aarde te beleven vanuit een hoger perspectief. Voor degenen die willen ontsnappen, die kunnen een diep verdriet voelen als hun wens niet wordt ingewilligd.
We vragen dat ze doorgaan met naar binnen te gaan. Als zij samen zijn gesmolten met hun hoogste zelf zullen ze niet langer meer de noodzaak voelen om te vertrekken. Samen smelten met het hoogste aspect laat iemand zien dat alles verbazend perfect is in zijn lessen en groei.
Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden jullie op dezelfde wijze helpen als ze mij deden. Ik stuur jullie en mijzelf alle liefde waar we mee om kunnen gaan. Moge je gezegend worden.
Jenny

If you would like to obtain a personal spirit guide reading, please click on this link for more information. https://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/ 
For information on personalized Ascension guidance sessions, please click this link. New class listings and descriptions are updated.  https://channelingthemasters.wordpress.com/ascension-guidance-sessions/
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! ****

(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl)                                                    No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html