Labels

Thursday, June 18, 2015

Nederlands -- Jenny Schiltz: Het Collectieve Bewustzijn wordt veranderd – Quan Yin - op 6 juni ’15

Jenny Schiltz: Het Collectieve Bewustzijn wordt veranderd – Quan Yin -  op 6 juni ’15                                                                                       


 
We willen vandaag graag praten over de veranderingen die velen voelen plaats vinden in de wereld om hen heen. De waarheid van die veranderingen is gevarieerd en loopt van het gevoel van verrukking naar het voelen van ongerustheid en van streek raken. De energie van het collectieve bewustzijn wordt veranderd, bestreden en gerectificeerd. Dit is geen gemakkelijk proces, omdat ook dat tot dominerende gedachtenvormen heeft gevoerd welke niet in een nacht werden geschapen.

Terwijl elk geloof en elke gedachte langzaam worden herschreven moeten ze ook langzaam worden losgelaten. Degenen van jullie die sensitief zijn voelen dit loslaten, maar, begrijp dat de gevoelens die ze laten opkomen slechts alleen benardheid veroorzaken als er een stuk van die gedachte in je zit. Dus daar het een last schijnt te zijn om golf na golf energie te voelen die trekt en duwt, net zoals jullie oceanen, begrijp dat het een geschenk is dat je laat zien wat er diep in je verborgen zit, en wat nu moet worden geheeld. Die patronen en wat je gelooft worden geheeld hebben te maken met je overleving als soort, je basische behoeften, rechten en veiligheid. Terwijl die verwerkt, herschreven worden, kunnen ze zich van binnen manifesteren met gebrek in al zijn vormen, zorgen voor je veiligheid of de veiligheid van degenen waar je van houdt en net als een algemeen gevoel van ongemak. Weet dat jullie totaal veilig zijn en dat er niets wordt gedaan aan je zonder de toestemming van je hoogste zelf.
Deze zullen grotendeels worden gevoeld in je lagere chakra’s omdat dezen eeuwenlang gebruikt werden voor je overleven. Het zijn die chakra’s die moeten worden gezuiverd in het collectief. Sommigen van jullie kunnen maag verstoringen krijgen, ingewandsstoornis, lagere rug pijnen, en zelfs met je heupen en benen. De menstruele cyclus kan in deze tijd ook verstoord worden of abnormaal pijnlijk zijn. Jullie dromen kunnen ongewoon levend zijn waar naar gekeken moet worden om je te laten zien wat er zo diep in je verborgen ligt. Begrijp dat dit een diepe opruiming is die moet worden gedaan zodat het collectief als geheel vooruit kan gaan. Terwijl ieder van jullie die aspecten in je zelf heelt, heelt het collectief en worden de gedachten en gedragspatronen herschreven in het groepsbewustzijn. Alhoewel direct resultaten gewild worden, zal dit proces tijd nodig hebben om zijn weg te gaan door de bevolking. Het is belangrijk om te begrijpen dat niks van wat er in het collectief wordt losgelaten jullie zal beïnvloeden, behalve als het een vibrationele overeenkomst in je vindt. Dit is jullie/jouw gelegenheid om te zien wat er moet worden veranderd, her/verwerkt en herschreven in je leven.
Voor sommigen van jullie laat, door wat er omhoog komt, je gewoon oude gedachtenpatronen zien die compleet moeten worden losgelaten. Voor anderen gaat wat er getoond wordt gewoon veel dieper en zal alles voor je veranderen. Om te eren wie je wordt, zullen enkelen van jullie jezelf radicale veranderingen laten maken, enorme sprongen van vertrouwen en stappen die je op een pad zullen zetten om je eigen goddelijkheid te realiseren. Als je leven je niet langer meer van vreugde voorziet die je ziel nodig heeft om te bloeien, vragen we je om te luisteren naar je aandrang en om moedig en zonder angst te zijn. We vragen je om alle besluiten te beproeven, die gebaseerd zijn op je hartenwens en liefde voor iedereen, inclusief voor jezelf en die niet gebaseerd is op vrees of op waarnemingen van gebrek.  Dit is specifiek belangrijk met de energieën die bedoeld zijn om alles naar voren te halen dat niet verbonden is met liefde. Handel compleet vanuit je hart en keer je af van alles dat je hart niet langer laat zingen. Deze definitie zal heel, heel vaak veranderen bij dit proces terwijl je loslaat wie je dacht dat je was en stapt in wat je werkelijk bent. Sommigen zullen verbijsterd achteruit kijken bij de grote levensveranderingen maar toch voelen dat ze ten slotte totaal zijn wie ze echt bedoeld zijn te zijn.
Met liefde en diep respect voor jullie.
Quan Yin


Persoonlijk Gesprek met Quan Yin
Ik: U sprak over dromen en ik had er een waarin het dak lekte en mijn muren in het huis verbrokkelden. Het was heel levendig en nadat ik mijn hoger zelf had gesproken, zij ze dat ik angst had over dat de ”dingen te goed waren om waar te zijn”.
Quan Yin: Ja, het laat zien dat een deel van jou nog steeds het proces wantrouwt en hoe ver je gekomen bent. Je bent bang dat de muren op elk moment naar beneden kunnen vallen om je heen, als een kaartenhuis. Ik verzeker je dat dit niet het geval is, maar het is jij in wie je moet geloven.
Ik: De laatste ochtenden ontwaakte ik met mijn solar plexus chakra dat gek was geworden, ronddraaiend op een verkeerde manier en die zenuwachtige ongerustheid en bijna misselijkheid. Wordt dit veroorzaakt doordat er loslaten bezig is?
Quan Yin: Ja, als je slaapt wordt er diep werk gedaan door je ziel om je te helpen alles los te laten dat niet meer langer dient in dit proces. Het is niet ongewoon dat dit je chakra’s beïnvloedt.
Ik: Ik heb gemerkt door mijn huisdieren en anderen dat ze ook maag stoornissen hebben; braken, diarree. Voelen zij ook de energie fluctuaties en moeten zij ook dichtheid opruimen?
Quan Yin: Dieren, inclusief wilde dieren transformeren energie net zo als jullie bomen koolstof dioxide transformeren naar zuurstof. Ze nemen negatieve, verstorende energie op en helpen dan om dit te verzachten, te transformeren. Zij die huisdieren hebben in hun huis zijn zeer gezegend door hun aanwezigheid en de hulp die zij bieden.
Ik: Dus ze kunnen ook ziek of in verwarring raken?
Quan Yin: Ja, ze kunnen niet gegronde, maagstoringen voelen, lethargie en kunnen juist  dichtbij mensen willen zijn of weg van hen tijdens de massale energiegolven die zo veel veroorzaken die in het collectief worden losgelaten.
Ik: Sprekend over dieren, ik had een eekhoorn die naar me toe kwam en een tijdje bij me bleef terwijl ik met hem sprak, hij zat een voet bij me vandaan. Ik ging toen naar binnen terwijl hij wachtte en ik bracht hem een snack. Het was verbazend. Toen ik met vrienden daarover sprak zeiden ze dat ze ook interessante/verbijsterende ontmoetingen hadden met dieren. Iemand bleef rupsen zien in haar kantoorgebouw en een ander was in staat om een kraai op te pakken die in iemands huis ging. Weer anderen gingen naar de oceaan en werden vereerd door een groep dolfijnen die dichterbij zwommen. Wat gebeurt hier?
Quan Yin: In sommige gevallen waren dieren goddelijke boodschappers en er moest naar hun boodschap gekeken worden. Dieren kunnen de liefde voelen die mensen hebben voor alles om hen heen. Ze begrijpen dan duidelijker hoe meest belangrijk het is dat er veranderingen in jullie wereld plaats vinden. Zij eren degenen die veranderingen maken om terug te keren naar hun zelf. Begrijp dat zij zichzelf eren, weer anderen schijnen helder en dat is zichtbaar voor iedereen die ogen heeft om te zien.
Ik: Heeft deze tijd iets te maken met de Zomer Zonnewende die dichterbij komt?
Quan Yin: Ja, Welke betere manier is het om te laten zien dat licht en donker in de mensheid gelijk is, niet om te worden veroordeeld maar om te worden geaccepteerd terwijl ieder van jullie zijn reis gaat, dan om te zuiveren wat niet langer meer verbonden is.
Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden jullie op dezelfde wijze helpen als ze mij deden. Ik stuur jullie alle liefde waar we maar mee kunnen omgaan.
Jenny


For information on personalized Ascension guidance sessions, please click this link. New class listings and descriptions are updated.  https://channelingthemasters.wordpress.com/ascension-guidance-sessions/
If you would like to obtain a personal spirit guide reading, please click on this link for more information. https://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/ 
**Zoals bij alle informatie die we ontvangen betreffende dit ascentie proces, is onderscheiding noodzakelijk. Als je leest of iets hoort en het resoneert niet met je, laat het dan gewoon los en vind dan wat je ziel laat JA zeggen YES! ****
JennySchiltz | June 17, 2015 at 6:25 pm | Categories: Quan Yin | URL: http://wp.me/p5iP2k-49


 (vertaling winnd@stralendetoekomst.nl )

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html