Labels

Saturday, March 8, 2014

De Planetaire Raad van Gaia: “Jullie Transformatie naar volledig bewuste menselijke Wezens.” 7 maart 2014


Zentralsonne.jpgDe Planetaire Raad van Gaia:  “Jullie Transformatie naar volledig bewuste menselijke Wezens.”   7  maart  2014
   
 vertaling winny 
                                        
Geliefde Zusters en Broeders in het Licht – wij groeten jullie – vanuit het Binnenste Rijk van de Aarde. 

Wij zijn De Planetaire Raad van Gaia en wij hebben intens genoegen om in staat te zijn met onze woorden een wederzijdse brug te scheppen naar jullie.

Wij, in de binnenste Aarde zijn een leven gewend van overvloed – een leven van vrede en harmonie en we willen deze overvloed (volheid) en dit gevoel van gelukkig zijn graag met jullie delen, geliefde zusters en broeders van Aarde’s oppervlakte. Voor ons, is het een geschenk dat we dankbaar van de Bron aanpakken, de natuurlijke overvloed van het Universum – en dat wat we delen met al onze broeders. We zijn gewend om te leven in de Hemel op Aarde – feitelijk in de binnenste Aarde – en onze volledig bewuste omgeving stelt ons in staat om simultaan uit te wisselen met iedere levende entiteit op veel niveaus. We wonen normaal in een geheel bewuste Eenheid met alle leven.

Nu, laten we spreken over de Lichtkamers die we voor jullie hebben verzorgd. Er zijn veel vragen die we van jullie ontvangen en we willen de gelegenheid gebruiken om jullie duidelijkheid te geven en meer informatie over deze Lichtkamers. Lichtkamers zijn levende transformatie kamers, - wat betekent kamers waar je hoger dimensionaal Licht kunt verkrijgen en beleven voor je transformatie in volledig bewuste galactische menselijke wezens.


Een galactisch menselijk wezen is – in essentie – als een Engel die Licht, Liefde en harmonie tot stand brengt in zijn leven voor het hoogste goed van iedereen. En ook jullie, moeten – door jullie intentie, jullie wens  iedere keer in deze Licht kamers gaan om je eigen persoonlijke transformatie te beleven. Vraag gewoon jullie spirituele gidsen om je te leiden naar deze Lichtkamers. We verwachten jullie, we zullen dienst doen voor jullie met al onze Liefde. Erbij gevoegd kun je de frequenties die tot je beschikking staan in de Lichtkamers, in jullie energieveld; en ook daarvoor kun je jullie spirituele kameraden vragen voor ondersteuning en leiding.

Denk eraan: In werkelijkheid zijn jullie grenzeloze Wezens met onbeperkte mogelijkheden, en jullie zijn net begonnen wakker te worden uit een lange sluimer die nu – net als een droom – wordt vervangen door de (nieuwe) werkelijkheid, de Liefde en het Licht van de Bron. In deze Liefde en in dit Licht zijn al jullie herinneringen ingebed en je kunt kiezen om die te ontvangen door jullie directe verbinding met de Bron, die – op weg naar Ascentie – meer en meer in je geheugenveld/bank gaat, of je kunt persoonlijk naar de Lichtkamers gaan en al je herinneringen vitaliseren van het Galactische Bestaan.

 Je kunt gewoon kiezen; vertrouw op je innerlijke stem – vertrouw je meest innerlijke gevoel. Wij zijn er voor jullie en we houden van jullie zoals we van onze Moeder houden – de Aarde – en alle leven. Samen, lopen we op ons pad – het pad van ontwaken, dat een pad is van het je herinneren.

Welkom in het Rijk van de Werkelijkheid! Wij zijn de Planetaire Raad van Gaia en wij danken jullie voor je aandacht!

 In Liefde, Vreugde en Verbondenheid,
Shogun Amona


English translation: Martin Gadow – http://paoweb.org    Nederlands:  winnyNo comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html