Labels

Wednesday, March 19, 2014

18.03.2014 Plejadiërs en het Equinox Portaal en Bewust Contact


Méline Lafont – Plejadiërs en het Equinox Portaal en Bewust Contact  18 mrt. 2014 

Gegroet, wij zijn de Plejadiërs en wij komen naar voren in Genade en met Onvoorwaardelijke Liefde voor ieder wezen op dit plan en verder. Wij komen met een dieper begrip en kennis van jullie Planetaire Ascentie en de fases waarin die aan het talmen is. Terwijl er een dieper bewustzijn wordt bereikt door velen van het collectief op jullie niveau van werkelijkheid, zijn er veel nieuwe gelegenheden en mogelijkheden die worden geschapen en zelfs gemanifesteerd in jullie collectieve – en in je persoonlijke werkelijkheid.
Waar wij over willen spreken in dit Nu moment op jullie aardse niveaus, zijn de Equinox energieën/ de portalen en hun effect op ieder individueel bestaan en werkelijkheid. Wees moedig. Onze mede Lichtwerkers, Broeders en Zusters, want deze nieuwe golf en hoeveelheid Zonne energie zal de nagel op de kop raken  betreffende veel zaken en Aardse werkelijkheden die nu al diverse jaren hebben gespeeld.
Drastische veranderingen staan nu op jullie niveau terwijl het collectief en veel van jullie Lichtwerkers hebben gesmacht, scheppen en bevelen veel van die veranderingen. Er zullen afstotingen zijn, aardbevingen in de vorm van energiegolven en letterlijk enorme hoeveelheiden dichtheid/oude patronen/vormen/scheppingen losgelaten. Dat wat eens oud was en ongemakkelijk zal er NIET MEER ZIJN en weg vloeien als stof in de wind.
De Equinox is hier om velen van jullie te helpen op je pad om Multi-Dimensionaal te worden in je eigen frequentie en vibratie van de hoogst mogelijke energie van JULLIE. Dit zal enige toegift brengen zoals een eerste persoonlijke contact en eerst in jullie eigen werkelijkheid voordat het collectief bij deze uitwisselingen zal worden betrokken. Waarom is het belangrijk om die eerste contacten te beginnen op een werkelijk, stoffelijk niveau (jullie eigen niveau) ? Omdat als jullie je bewust worden en klaar zijn voor die niveaus van uitwisseling op jullie eigen manier en vibratie, het collectief wordt ingestroomd met aanvaarding en liefde, met  begrip van ons bestaan en onze aanwezigheid op jullie Aardse plan.
Omdat ieder van jullie deel is van de Eenheid en van jullie Aardse Collectief, bereiden jullie de weg voor anderen voor om in verbinding te zijn met ons wezen op een dieper niveau en met een dieper begrip en aanvaarding. Het gaat allemaal over de aanvaarding van ons bestaan waarmee we willen werken en dat is meer dan gewoon weten dat wij in het hier en nu zijn, het gaat ook om het zien en voelen van onze Aanwezigheid òm jullie heen maar ook in jullie.
Poortbewaarders en Grond Bemanning zijn de eersten om in verbinding te komen met onze energieën omdat jullie daar klaar voor zijn. De eerste golf mensen van dit Ascentie Proces zijn al in verbinding met ons Wezen en onze Aanwezigheden omdat zij zich hier al een hele lange tijd op hebben voorbereid. Hun tijd is Nu om te helpen bij het Eerste Contact en dit gaat via hun eigen belichaming en Aanwezigheden, via hun werkelijkheden. Jullie zullen weten of je een eerste Golf mens bent en je zult worden benaderd door onze energieën op allerlei soorten vormen en manieren.
Kijk niet naar ons uit in de stoffelijke verschijning, geliefde mensen, want wij kunnen ons aanpassen aan jullie energieën op de meest verfijnde en hoogste manier die mogelijk is om tastbaar te worden voor jullie om “dat te zien”. Denk er aan dat “zien” niet alleen door het stoffelijke oog is en via jullie visuele zinnen, maar wij spreken hier over het ons zien met het innerlijke oog van waarheid. Alle soorten vormen en manifestaties zijn mogelijk, maar we zullen altijd die manier kiezen die jullie Hoogste best dient en dit is bij voorkeur de meest natuurlijke manier van ons wezen dat mogelijk is.
We zullen dit stap voor stap doen, want zoals altijd, is onze eerste zorg en onze hoofd prioriteit is het voor jullie evenwicht en vermogen om hier mee om te gaan.
Eerste golf mensen, wees klaar hiervoor en laat de energieën van dit prachtige Equinox portaal bij je binnendringen. Wat betreft het collectief en de Lichtwerkers die een opstap doen naar hun eigen natuurlijke Zelf, naar hun IK BEN Aanwezigheid en naar het Christus Bewustzijn: veel van de Liefdes codes worden in al diegenen ingestroomd om hen te prepareren voor deze fase die al aan staat te komen voor de eerste  golf mensen.
Niemand en niets kan worden achter gelaten of zal worden vergeten, want alles is deel van de Eenheid die WEZEN/ZIJN  genoemd wordt. Jullie zullen altijd ZIJN en het is NIET mogelijk dat jullie niet kunnen ZIJN, want ZIJN is bestaan en bestaan is ONEINDIG.
Wij zijn de Plejadiërs.


Méline Lafont 2012 – 2014, permission is given to share freely in its entirety and unaltered Website Méline : http://melinelafont.com  and blog Méline:  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html