Labels

Sunday, March 30, 2014

29-03-2014 HET LANDINGSPROCES IS BEGONNEN !! - De Star Elders door Aluna JoyHET LANDINGSPROCES IS BEGONNEN !! ~ HET PORTAAL VAN DE KOMENDE  “NIEUWE AARDE”
De Star Elders door Aluna Joy – 29 maart 2014


Ik zag een grapje op het internet.  Zo ging dat… “Deja Poo..  het gevoel dat je die onzin al eerder hoorde”. Het is echt een uitdaging geweest voor visionaires om om te gaan met en te schrijven over wat er in de laatste 16 maanden aan het gebeuren is, zonder te voelen dat het een spring record is. We voelen ons alsof we dezelfde dingen steeds maar weer overnieuw vertellen… en dat gaat over idealen, concepten, symptomen totdat ze helemaal niks meer betekenen. We hebben op een raketschip gezeten die naar een nieuwe bestemming werd gelanceerd terwijl we ons voelden of we op een oud 45 toeren plaatje zaten. Maar genoeg! Toen kwam op deze ochtend een kleine barst aan de kim van de volgende werkelijkheid… en jullie hebben er geen idee van hoe moeilijk het was voor me om dit te posten. Ik voel me alsof ik hier een groot risico mee neem.

Dit kwam van de Sterren Ouderen:
“Het is er …
Jullie hebben gezwommen in een universele kookpot (een langzame kookpot) sedert 22 dec. 2012. Jullie hebben geprobeerd om die te vermijden, om je over te geven aan de verpletterende hitte van ondefinieerbare, onkenbare transformatie met maar weinig succes en het maakt niet uit in welke richting je gaat. Het is echt verwarrend geweest omdat je innerlijke kompas niet naar je echte noorden heeft gewezen. Jullie hebben een moeilijke tijd gehad om je centrum vast te houden en het verloren zicht op jezelf. Overvloed  is problematisch geweest. Het bewaren van je gezondheid is verwarrend geweest. Relaties werden ge-her-valueerd en veranderden vele keren. Veel collectieve koers correcties hebben veel mensen achter gelaten midden in het creëren van iets, en toen de energie wegviel, werd je achter gelaten met het onaffe project en toen voelde je je verbluft.

… het landingsproces is nu begonnen naar het Portaal van de “Nieuwe Aarde”.  Dit is de langzame fase voor het landen. Die krijgt door de druk te verhogen in de brandstof wat  veroorzaakt wordt door de zwaartekracht trek van de nieuwe wereld die jullie geschapen hebben. Jullie zijn tenslotte begonnen met je landingsproces om neer te dalen in die nieuwe wereld. Dit werd getriggerd door de sprong die jullie maakten op 22 dec. 2012.

Er is teveel zwaartekracht druk nu voor de herinnering van je lichaam, om te bevechten wat er gaat komen. De oude herinnering van jullie lichaam staat op het  punt om op te geven en om tenslotte samen te smelten met de nieuwe frequenties om het gehele voertuig op te waarderen waar je in zit. Het oude magnetische veld dat jullie werkelijkheid vasthield op zijn plek is aan het wegvloeien en laat je los… en die wordt vervangen door een nieuw veld van aantrekking. De meesten van jullie zullen hiervan houden. Die zwaartekracht trek kan een myriade aan controversies veroorzaken en sommige mensen zullen proberen om Obi-Wan te zijn, zodat zij de trekstraal van de Doden Ster kunnen onklaar maken. (W: Obi-Wan Kenobi is van StarWars), Maar deze drang om het proces te stoppen is de angst van hun lichaam en van oude wereld illusies/of herinnering die spreekt. Jullie voelen de magnetische trek van je nieuwe wereld. Jullie herinnering is ten slotte aan het loslaten.

Wat eens een mentale/emotionele spirituele reis was wordt nu een immer, zo intense stoffelijke transformatie. Je spirituele pad wordt nu iets dat je stoffelijk 24/7 (24 uur elke dag) zult leven. Sommige mensen zullen hun lichaam willen weggooien en ons aan de andere kant willen ontmoeten. Maar zij die in de koers zullen blijven, die zullen een totale  opstarting/opwaardering krijgen van een menselijk, op de Aarde gebaseerd lichaam in een geïntegreerd kosmisch lichaam.

Want jullie wilden dit doen, nieuwe en intensere lichaamssymptomen zullen aanwijzingen zijn dat jullie dichter bij de landing komen. De mensheid zit in een red hot brand, een langzaam rooster, een her-intrede brand en zij staat op het punt het eclips raam in te gaan, dat een “Nieuwe Aarde Portaal” is en dat vindt plaats in april 2014. Dit is de eerste fase van een zeer ingewikkeld en gecompliceerd her-ingaan en een neerplons vervolg. We weten dat jullie klaar zijn om OP DIT MOMENT te springen… maar dit moet langzaam en gelijkmatig gaan, zodat koers correcties kunnen worden gemaakt die jullie in staat stellen om precies in de juiste frequentie te landen.

Jullie prachtige Aarde voelt deze stoffelijke transformatie ook. Een best rustig deel van de Ring of Fire (de vulkanenreeks) wordt nu geactiveerd, (diverse 28 maart aardbevingen in Californië en een Zonnevlam van Klas X op 29 maart:  - http://www.tesis.lebedev.ru/en/sun_flares.html , zijn voorbeelden van aanwijzingen voor deze transformatie)  Lichtwerkers hebben diverse jaren grote aardbevingen weggehouden op jullie westkust. Maar de zwaartekracht trek van de nieuwe wereld wordt te sterk voor iedereen om die te beheersen. Vreemd, extreem weer is een deel van jullie Aarde om zich voor te bereiden  om in de nieuwe frequenties te landen. Veel mensen zullen instaat zijn om met hun stoffelijke oren de rijzende frequenties te horen – geluidsstromen van de Aarde. (Aarde heeft een lage toon – de zon heeft een high pitched toon) Als je je focust op geluid stromingen, zal dit helpen om je te harmoniseren met de Aarde, de zon en het landingsproces dat de mensheid en de Aarde omvat.

Wat dit betekent nu voor jullie in de paar komende maanden, en totdat jullie Aarde neer plonst…  Jullie zullen volledig het huidige moment moeten onder ogen zien en in die werkelijkheid leven. Jullie zullen het onmogelijk vinden om de illusies vast te houden van het verleden en om in lineaire tijd te manifesteren. Jullie zullen alles fijn afstemmen met een duizelingwekkend aantal kleine koers correcties die je hoofd zal laten draaien.

Terwijl energie ontwikkelen en de nieuwe Aarde zwaartekracht sterker worden, kunnen gevoelige mensen meer worden beïnvloed. Die gevoelige mensen kunnen zich neer geslagen voelen, specifiek voor en na aardbevingen en/natuurlijke rampen en  24 uren na een zonnevlam van X klasse en / of iets dat direct  een groot aantal van Aarde’s bevolking raakt. Steun jullie visionaires en gevoelige mensen als ze dat nodig hebben. Hun taak is het om jullie een glimp te geven van wat er staat te komen, en om jullie te helpen je erop voor te bereiden… en zij betalen een grote prijs voor die taak (Gewoonlijk is er een gevoelige in elke familie).

De meesten van de mensheid zullen niet in staat zijn zich te verbergen voor wie zij zijn en wat ze voelen (positief of negatief). Zelfs al zijn de meeste mensen meester geworden om hun positieve bedoeling vast te houden, je zult merken dat het makkelijker is om precies te ZIJN waar je bent en om jezelf niet te beoordelen zelfs als je je negatief voelt. Er zal minder weerstand zijn om met de stroom mee te gaan specifiek als je eenmaal begrijpt dat negatieve gevoelens zullen voorbij gaan. Denk er aan… Wat je weerstaat zal voortduren/blijven.  Wat je weerstaat zal een innerlijke monster worden die je zal uitzuigen. En dit zal van moment tot moment veranderen. Net als een klein kind dat valt en schreeuwt, en een moment later zal het lachen  en weer spelen. De mensheid zal deze schommelende gevoelens in golven doormaken.

Op deze wijze is er altijd steun voor je ergens omdat sommige mensen zich heel laag kunnen voelen, terwijl anderen hoog zeilen. Je kunt iemands gekozen pad niet beoordelen op dit moment. En we weten dat jullie ook willen worden gesteund in dat van jullie. Iedereen zal deze schommelende landing op andere wijzen beleven en met verschillende snelheden. Denk aan jullie spirituele instrumentendoos die je verzameld hebt en dezen zullen je landing ondersteunen. Je zult die instrumenten nodig hebben en dan zal je ook nieuwe instrumenten nodig hebben voor de ontwikkelde energieën die nog komen. Aanvaarding zal het woord van keuze zijn in de volgende maanden. De terugweg naar oude manieren zal voor jullie worden afgesloten. Aarde en jullie lichamen zullen gaan transformeren.
Dit is allemaal deel van het landingsproces. Het is intens… Je herinnering zal het niet leuk vinden. Je spirit zal er wel van houden. De plons van de mensen hun nieuwe Aarde komt eraan en IEDEREEN zal uit de cocon barsten waar jullie in hebben gezeten… en jullie zullen spoedig de zoete atmosfeer inademen van een zuivere en schone wereld.


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html