Labels

Sunday, August 25, 2013

19.08.2013 Het Grote Sextiel van 25 augustus


http://disclosure-2012.com/page/482306392                          AUGUSTUS  24, 25, 26  ‘13
Bij boodschappen van Ashtar kwam dit stuk mee.  Ik vertaalde dat hieronder. Er was nog meer gekomen. Er is een groot Zegel aan de hemel dat dit Licht veroorzaakt en is drie dagen werkzaam. 24, 25, 26 augustus.  25 augustus is er een Poort open.

Het Grote Sextiel van 25 augustus – Het Salomonszegel – thema – Transformatie - Plejades
In de volgende paar dagen (vanaf 19 aug) van jullie aardse tijd, zal er opnieuw een groot hemels gebeuren zijn aan jullie hemelen terwijl grote hemelse lichamen op hun plek gaan van een zespuntige ster. Weer een portaal gaat open die een sterke infusie van licht brengt naar deze planeet. Dit is de tijd waarin jullie allemaal in staat zijn om volledig, bewust en collectief je gaat verbinden aan het goddelijke. Gekoppeld aan de energieën die jullie allemaal hebben verzameld en de laatste paar weken hebben laten overwinteren in jullie voertuigen, zal de energie die wordt losgelaten naar Gaia een geweldige kracht hebben om de oude stelsels af te breken en om alles dat in zijn weg staat te transformeren.


En dus vragen we dat jullie allemaal met je macht, kracht en wensen voor verandering, je verbinden met het goddelijke en om je lichaam licht ankers te laten worden, pijlers van licht, waar de zuivere kosmische energieën van liefde, vrede, sereenheid, kalmte en begrijpen doorheen kunnen gaan en verder door naar de diepten van jullie planeet.
We vragen dat als deze energie door jullie heen gaat, om totaal samen te smelten met de energie:en en om naar je gedachten te kijken, drie dagen lang, dat is een dag vóór het portaal, tijdens het portaal en de dag na het sluiten van de poorten.
Jullie zullen ZUIVERE kanalen worden voor deze energie, want alle duisternis zal getransformeerd worden in licht, twijfels en angst in vertrouwen en vrede. Denk eraan dat terwijl deze energie door je heen gaat, en je hele wezen reinigt, je diverse fluctuaties kunt beleven in die driedaagse cyclus. Begrijp dat dit een natuurlijke staat is want jullie lichamen zullen IN DRIE DAGEN TIJD (24/26) getransformeerd worden – JULLIE ZULLEN ZUIVERE PIJLERS VAN LICHT WORDEN.

Jullie zintuigen worden verhoogd. Je visie zal zich scherpen. Jullie horen zal belangrijk verbeteren. Ieder woord dat je uit zal geweldige kracht in zich dragen. Jullie gedachten zullen zich snel manifesteren in je werkelijkheid en dus vragen wij van jullie allen om je enorm toegenomen in bewustzijn van deze processen en om nauwkeurig elke gedachte, woord en daad te monitoren,  want jullie moeten liefde denken, liefde ademen, LIEFDE ZIJN. Jullie moeten totaal jezelf transformeren in een zuivere VIOLETTE VLAM.

Laat de energieën door je lichaam heen dringen en als je iets anders dan liefde, vrede, kalmte en blijheid gaat voelen, verschuif je focus dan weer naar liefde en licht. Denk eraan om je gedachten positief te houden, laat geen negativisme er doorheen druppelen. Verander gewoon je focus en weet dat je in deze drie dagen een immens krachtig wezen bent, die zuiver, kristallijn bewustzijn draag van de universele waarheid in je voertuig en  dat doorgeeft aan moeder GAIA.


En dus moet je op 25 augustus in een meditatieve staat zijn/of zitten en je zelf voorstellen, zien en voelen en merken jezelf als een zuivere, pijler van de violette vlam. Zie dat je jezelf verbindt met je kruin chakra tot aan de Bron. Wees zeker in je ‘voorstelling’ dat je verbinding met De Bron totaal is beschermd met gouden licht terwijl die van De Bron naar beneden gaat in je Kruin Chakra, en die de hele weg naar beneden door het centrum van je lichaam gaat  en door je wortelchakra je lichaam verlaat naar de kern van de Aarde. Zit stil en adem diep in en uit. Met elke ademhaling die je neemt trek je meer en meer violette vlam door je kruin chakra, door je lichaam heen en uit je wortelchakra in het hart vande aarde, vanwaar die de hele planeet zal omhullen en aan iedere ziel zal worden doorgegeven die daarin woont. Voel al die tijd LIEFDE,  MEDELEVEN, BEGRIP, ZUIVERHEID, BLIJHEID, VERTROUWEN EN EEUWIGE VERRUKKING. 


We houden van jullie. Wij zijn bij jullie.  Tot ziens voor nu.Pleiades High Council – Channeled by Anna Merkaba 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html