Labels

Tuesday, August 6, 2013

04.08.2013 Aartsengel Michaël via Ron Head


Aartsengel Michaël via Ron Head:  Adem Licht in. Adem Liefde en Dankbaarheid Uit

Bron: http://goldenageofgaia.com/?attachment_id=189079  ‘Dank aan de’ Golden Age of Gaia’.  


Aartsengel Michaël: Adem Licht in. Adem Liefde en dankbaarheid uit . Gechanneld door Ron Head, 4 augustus 2013 op: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Jullie vermogen om de waarheid te onderscheiden wordt opnieuw in jullie wakker gemaakt. Dit is niet iets nieuws, maar iets dat met opzet werd gedempt en niet gebruikt. Zelfs toen dit begon terug te keren werden jullie door iedere wending afgeleid.


Toch hebben jullie het klaargespeeld om een steeds groter wordend zuiver plaatje bijeen te brengen van de ware status van jullie wereld.  Maar tot aan dit punt echter, werden ook al grote hoeveelheden informatie blootgelegd, maar het meeste ervan heeft zeer beperkt gehoor gekregen.

Alhoewel jullie communicatie netwerken, wat jullie je internet noemen, tot veel toegang geven, stellen jullie nergens iets zoals een compleet plaatje samen. Jullie worden nog steeds in de weg gezeten door groepen tussen jullie in. Jullie laten je nog steeds, door instrumenten belachelijk maken en die verkeerde informatie geven, die je oogkleppen opdoen voor sommige waarheid. En jullie zijn nog steeds niet in staat om te zien dat de meest van je stuk brengende dingen mogelijk waar zijn.

Dit komt degenen zeer gelegen die zich achter de schermen die dit oplevert, verbergen. Jullie gaan door met je groei en je besef prikt nu gaten in die schermen totdat die het meest aan flarden zijn gescheurd. Wij horen dan velen van jullie zeggen: “Breng het tevoorschijn.” Ieder nu van jullie, maar houd je daar nu van af dat te zeggen, en vraag rustig aan jezelf: “Wat is het dat ik weiger te zien?” We zeggen dit slechts om jullie voor te bereiden voor wat je zeker binnenkort zult gaan zien. En opnieuw verzekeren we jullie dat het een grote schok zal zijn voor sommigen van jullie, en de vrijheid die daar op de hielen op volgt zal nog groter zijn.

Kijk nu in je en vindt vrede die je standvastig laat zijn en in liefdevolle sterkte terwijl jullie wereld om je heen doorgaat te veranderen.  

Adem Licht naar binnen. Adem liefde en dankbaarheid uit. Jullie zijn onze broeder en zuster engelen, onze familie aan het werk. Jullie worden intens geliefd.   
Goeden dag .


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/  

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html