Labels

Monday, August 19, 2013

18.08.2013 In de volgende paar maanden zullen jullie vele wonderen zien plaats vinden


In de volgende paar maanden zullen jullie vele wonderen zien plaats vinden.    

Bron: http://aquariusparadigm.com/2013/08/18/hilarion-in-the-next-few-months-you-will-see-many-miracles-take-place/#more-26789Hilarion: In de volgende paar maanden zullen jullie vele wonderen zien plaatsvinden, gechanneld door Marlene Swetlishoff, op 18 august 18, 2013 op
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2013.htm

Lieve Mensen,
Terwijl de toegenomen energieën op de Aarde stromen, worden mensen op jullie hele wereld wakker en beginnen zich hun vermogen te realiseren tot de creatie van het goede op hun planeet. Velen nemen deel aan wereldfocussen voor healing en bekrachtiging van de inwoners van de Aarde.

Die focussen hebben meer kracht voor het goede dan er heden wordt gerealiseerd door degenen die er aan deel nemen en dat wordt groeiend van energie voorzien door de hogere rijken. We zeggen echt tegen jullie dat als er twee of meer samenkomen, daar zijn wij ook, en helpen en vergroten jullie inspanningen. Jullie liefdevolle intenties zoals de krachten voor het goede op deze wereld, missen nooit hun doel. Alles dat ieder van jullie doet wordt opgemerkt en ondersteund vanuit de hoogte en zet engelen zonder werk die rondom jullie zijn aan om voor het hoogste goed van alles te werken, en dat doen zij met de grootste vreugde.

Het is belangrijk op te merken dat de inspiraties die jullie krijgen en waarnaar je handelt directe boodschappen zijn van uit de hoge en dat die door de atmosfeer heenkomen als ‘zaden van gedachte’ die in de ontvankelijke mensheid worden ontvangen, en zoals jullie weten, zaden moeten worden geplant en gekoesterd om ze te laten groeien in prachtige manifestaties van het Licht van de Schepper.

Ieder ‘zaad’ dat wordt geplant met liefde wordt een levende erfenis, een kracht van energie, die verder reikt dan jullie eigen planetaire grenzen en die gaat uit naar alle creatie om te helen en te zegenen en om heel te maken wat heelheid zoekt. De kracht van Liefde is de machtigste kracht in de hele schepping en men doet er nooit verkeerd aan er op te antwoorden. Liefde brengt liefde voort als antwoord en zet de toon aan van vreugde, vrede en harmonie door de hele Kosmos heen.

Terwijl de mensheid verdergaat om de liefde van de Schepper in hem en door hem uit te drukken en te manifesteren, zullen er vele prachtige wonderen plaats vinden. Die worden gewoonlijk nooit gerapporteerd in jullie nieuwsmedia, maar desondanks neemt dit niets weg van het wonder op zichzelf en voegt dit toe aan de stuwkracht van positieve verandering op jullie planeet. Kijk om je heen en raak meer observerend van de metamorfose die gebeurt in de menselijke gemeenschap.

Jullie hoeven maar de mogelijkheden te onderzoeken en je zult vele gevallen van gebeuren ontdekken die verbazend zijn in hun implicaties en inhoud. Het woord ‘mirakel’, of ‘wonder’ betekent een effect of buitengewoon gebeuren in de stoffelijke wereld die aan alle bekende menselijke of natuurlijke machten voorbijgaat en die wordt toegeschreven aan een boven -natuurlijke oorzaak. Terwijl jullie onderzoeken, zullen jullie die vinden en zij zullen je inspireren om nog meer zulke gebeurtenissen te ontdekken.

Deze gebeurtenissen zijn bedoeld om jullie te laten zien dat als de mensheid bereid is om voorbij de beperkingen van de huidige perceptie te stappen, er zich een hele nieuwe wereld voor hun bewustzijn opent. Dit wordt dan de katalysator voor grotere verandering in het collectieve bewustzijn op jullie planeet en laat zien dat wat een persoon beïnvloedt inderdaad allen beïnvloedt en dit is wat er bedoeld wordt door eenheidsbewustzijn. Dit is waarom zo velen van jullie je pogingen niet hebben opgegeven om het bewustzijn van de mensheid naar een hoger niveau te tillen, want jullie weten dat op een bepaald moment het Licht in hen zal aangaan. Dit is snel de realiteit aan het worden hier op Aarde.

In de volgende paar maanden zullen jullie veel wonderen zien plaats vinden in de gebeurtenissen van jullie wereld. Realiseer je, Lieve mensen, dat JULLIE de scheppers zijn en de drijvende kracht die deze manifestaties van die gebeurtenissen mogelijk hebben gemaakt. Dit is de opgang van de eeuw van wonderen, pracht en magie die jullie naderen terwijl je standvastig je visie vasthoudt voor de verbetering van de innerlijke en uiterlijke werkingen van jullie wereld die de Nieuw Aarde werkelijkheid van eenheid, gelijkheid en vrijheid voor iedereen naar binnen brengt. Wees in vreugde en dankbaarheid terwijl dit zich allemaal ontvouwt en houd die frequentie vast.

Tot de volgende week….      
I AM Hilarion


Video format: http://youtu.be/t6KqH4JWgXA

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html