Labels

Thursday, September 29, 2016

WE BELEVEN EEN DYNAMISCHE HER-KALIBRATIE VAN ELEKTROMAGNETISCHE VELDEN IN HET STELSEL VAN DE AARDE OP WERELD SCHAAL.

WE beleven een dynamische her-kalibratie van elektromagnetische velden in het stelsel van de aarde op wereld schaal.   
We kregen in de laatste paar maanden rapporten dat het Aarde Magnetische Veld aan het ineenstorten is en er is een Magnetopauze Omkering, de ineenstorting van Aarde’s “Magnetosfeer”, en dat CERN de ineenstorting van Aarde’s schilden veroorzaakt, enz.

Wat er eigenlijk gebeurt is dat de magnetische velden oplossen en zich hervormen in een hogere frequentie, die de Aarde voorbereidt op de dimensionale verschuiving.

Er zijn voortdurende frequentie veranderingen geweest in de magnetosfeer en dat is allemaal deel van het planetaire dimensionale veranderingsproces. En dit veroorzaakt veranderingen in de polariteit van Aarde’s innerlijke kernmassa, die meer hitte genereert en dat energie wordt overgebracht naar de tektonische platen. Om dit te compenseren moet de planeet loslaten en zich zelf her-verbinden aan de innerlijke elektromagnetische energie, wat heeft geresulteerd in de toegenomen activiteiten van aardbevingen, vulkanische uitbarstingen en zo voorts. Deze Aarde veranderingen en de variëteit van dramatische weerspatronen zien we vaker en zijn best normaal voor de planetaire ascentie. 
magnetosphere-psdInderdaad verliezen we ons magnetische veld. Wat er nu precies plaats vindt is de vergroting van de elektromagnetische frequenties die door het magnetische veld van de Aarde komen. Als dit een breekpunt bereikt in de volgende maanden, zal het buitenste magnetische veld van de 3D planeet verschuiven in de nieuwe dimensionale frequentie band, en gelijktijdig de etherische frequentie van de Aarde verhogen die een frequentie sprong zal scheppen die Aarde’s etherische lichaam zal katapulteren door het 4D portaal en zal verschuiven in de 5de dimensie. Dit betekent dat we een verhoogde vooruitgang krijgen in bewustzijn op wereldwijde schaal, Alles Zal Veranderen! De oude werkelijkheid zal volledig oplossen en om deze reden zal het leven niet langer meer bestaan zoals we dat nu kennen. Het magnetische veld is het mechanisme dat ons een bewuste ervaring laat hebben, wat wij zien om ons heen en hoe we denken. We hebben dit buitenste magnetische veld nodig om te scheppen en om menselijke herinneringspatronen op te slaan. Het magnetische veld is ook bekend als het “Planetaire Bewustzijn Rooster”.  “Aarde’s Aurische Veld”. Wat begrijpt dat ons bewustzijn verbonden is aan het buitenste magnetische veld.
De 5D frequentie sprong zal beginnen bij de Herfst Equinox en ze zullen volledig opgaan in Aarde’s 5D parallelle lichaam – de nieuwe Aarde in de Winter Zonnewende van 2016. Veel mensen zullen de planetaire verschuiving van de hand wijzen; sommigen zullen er voor
13083112_1012139452206364_7917111269179931384_n
kiezen om op te stijgen door het stoffelijke dood proces om spirituele redenen en anderen zullen een nieuwe manier vinden om op de nieuwe Aarde te leven. Er zal geen negativiteit zijn in deze planetaire verschuiving naar de nieuwe Aarde werkelijkheid, behalve voor hen die gekozen hebben om niet te veranderen omdat zij willen blijven hangen aan de oude vrees, hebzucht en corruptie. Degenen van ons die ons oude karma hebben opgeruimd, hebben hun hartchakra geopend en hebben onvoorwaardelijke liefdevol licht & hart gecentreerd medeleven gedemonstreerd, die zullen klaar zijn om in te gaan in de meer geëvolueerde 5D nieuwe Aarde.
Ik zie jullie aan de andere kant! In Liefde-Eenheid,

Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html