Labels

Monday, September 26, 2016

Nederlands -- BELANGRIJK OM TE LEZEN: EEN GEMEENSCHAPSBRIEF

MN-Parry-Halo-ArcsV3

BELANGRIJK OM TE LEZEN: EEN GEMEENSCHAPSBRIEF
(Goed gevonden door de Eerste Schepper)
(Alexandra voelt dat er precies van pas zijnde waarheid zit in deze beschouwing)


Beste Gemeenschaps Leider,
Jullie is deze brief gegeven zodat je kunt begrijpen wat er nu gebeurt met betrekking tot de sluiting van het bankstelsel. We hopen dat jullie willen helpen de rust en vrede van je gemeenschap willen handhaven tijdens deze korte periode van verandering. We willen jullie ook bemoedigen om degenen in posities van verantwoordelijkheid te ondersteunen om de status quo te handhaven met betrekking tot de vitale benodigdheden van jullie lokale gemeenschap. 
We hopen dat voedsel, water, elektriciteit, internet, benzine, transport en telefoon dienst niet worden verstoord tijdens de verandering van dit bankstelsel. Verder is deze brief van de leider van de gemeenschap gecreëerd om jullie te helpen begrijpen wat er bezig is te gebeuren over de wereld in deze tijd. De persoon of personen die je deze brief geven zijn deel van een wereldwijd netwerk die is toegewijd aan vredige overgang naar een doorzichtig financieel stelsel wereldwijd voor onze bank systemen.


 1. Wie vertegenwoordigen wij en wie zit er achter dit proces?
 2. Wat gebeurt er en waarom zijn de banken gesloten?
 3. Jullie vitale rol in dit proces.
 4. Belangrijke voorstellen om vrede te handhaven voor een harmonieuze verandering.
 5. Hoe weten we dat dit nu gebeurt?
 6. Waarom gebeurt dit nu?
 7. Bewijs om aan het publiek te presenteren.
 8. Tijd om te handelen
 9. Krachtige leiders zullen vallen
 10. Jullie recht om de waarheid te vragen over deze brief wordt genoteerd.
 11. Conclusie

Wie vertegenwoordigen wij?

Onze groep is samengesteld uit intelligente en bewuste wezens uit alle delen van de gemeenschap en we zijn toegewijd aan niet gewelddadige verandering. Wij zijn ons bewust gemaakt van wat er nu gebeurt door sleutel figuren uit alle delen in de wereld dienst organisaties en de krijgsmacht. Top hoge leden van de werelds politiek infrastructuren ondersteunen ook deze wettige handhaving. Deze eerlijke patriotten in de CIA, de NSA, de FBI de krijgsmacht, sheriff en politiediensten hebben tegenhangers over de hele wereld betrokken in een gelijktijdige veeg van financiële criminelen.

In het kort zijn er brede internationale multirechtskundige taak legers die grote schaal corruptie hebben blootgelegd in de financiële en politieke arena’s en die ondernemen nu wettige acties om dit criminele gedrag te beëindigen. Bepaalde leiders van regionale en nationale wet handhaving agenten en politie krachten zijn zich bewust van wat er nu gebeurt. We verwachten ook militaire aanwezigheid ingezet in de steden om de vrede te handhaven. We verwachten uitzendingen over de opduikende uitzending netwerk om de situatie heel snel uit te leggen, als ze nog niet zijn begonnen in de tijd dat jullie dit document hebben ontvangen.

Wat gebeurt er en waarom zijn de banken gesloten?

Wat er gebeurt in deze tijd is een noodzakelijke financiële her-setting van het wereld centrale bankstelsel. Ongelukkig genoeg moet hierbij de sluiting van elke computer die vast zit aan de centrale banken gebeuren. Dit zal de planeet zonder toegang laten om te caxhen/pinnen, tot ATM machines, credit cards of stockmarkten

Er zal geen circulatie geld beschikbaar zijn anders dan wat al in circulatie is voor een maximum van mogelijk twee weken. De bedoeling en de plannen van deze wettige agentschappen in charge hopen op zijn best een scenario van 3-5 dagen van het bankstelsel dat ze ‘offline’ zijn. Maar met zoveel variabelen in het spel is de precieze tijd die dit zal kosten voor deze overgang in werkelijkheid onbekend in deze tijd. Het gebrek aan geld bij de bevolking van de wereld kan enige problemen scheppen in diverse locaties omdat sommigen misschien in paniek raken omdat ze niet in staat zijn om toegang te krijgen naar hun geld via de normale kanalen.

Jullie vitale rol in dit proces.

Dit is waar is waar ons contact met jullie en jullie leiders vitaal is om een open eerlijk en transparant communicatie netwerk met hen in jullie gemeenschap en in mede gemeenschap leiders die mogelijk niet weten wat er gebeurt of in staat zijn om deze brief te ontvangen op tijd. Een van de meest belangrijke acties die we jullie vragen om uit te voeren is het bekijken van de lokale politiediensten die zich niet bewust zijn van dit gebeuren en wat er bezig is. Ze kunnen de verwarring van de mensen zien en deze natuurlijke reactie als vijandig of potentieel gewelddadig zien. 

We vragen dat boven alles al deze krachten alert blijven, proactief zijn en zich afhouden van geweld.

Belangrijke suggesties om vrede te handhaven voor een harmonieuze overgang.
We vragen dat voedsel en water opslag en lokale gemeenschapsgroepen worden aangemoedigd om de bevolking te dienen als deze banksluitingen resulteren in verstoringen van een van de volgende zaken die te lang duren: 
Transport, voedsel, water, elektrisch net, cellfones torens, internet, tv. noodhulpen, hospitalen en ander vitaal netwerk die worden aangedaan.


Hoe weten we dat dit nu gebeurt?
Onze groep kreeg contact en ons is gevraagd om te handelen als een informatie netwerk en de infrastructuur om jullie in je toegewezen taken te ondersteunen wat dat ook kan zijn. Als je een burgermeester bent of een water district manager of de verbinding van de gemeenschap met de elektriciteit compagnieën hopen dat jullie er voor zorgen dat je verantwoordelijkheden en diensten ononderbroken blijven in de tijd terwijl de banken gesloten zijn. We vragen verder dat jullie middelen verzorgen om die naar hen te sturen die ze nodig hebben via jullie lokale gemeenchap’s infrastructuur zoals soep keukens op school gronden of distributie van water voor hen in nood. We vragen dat hospitalen en nood diensten prioriteit gegeven worden en ondersteuning om de ouderen te beschermen en de zieken.

Waarom gebeurt dit?
Ongelukkig is er een criminele ambtsmisdrijven in het wereld bankstelsel inclusief in de Federale Reserve al vele jaren. Deze mensen aan de leiding hebben veel aspecten corrupt gemaakt  van de wereld’s politieke infrastructuur en hebzucht en machtslust hebben het democratische proces bedreigd en veel lijden veroorzaakt aan onze wereld’s haar ecostelsels en sociale en nationale relaties.
Bewijs om aan het publiek te worden gepresenteerd
Bewijs wordt vastgehouden wat aangeeft een stelsel van financiële fraude en corruptie, die heeft geresulteerd in de geïnstitutionele diefstal van triljoenen van de werelds moeilijk verdiende geld. Dit eindigt nu omdat bewijs en het dienen van aanklachten, en arrestaties van hen die verantwoordelijk zijn is nu begonnen. Deze individuen betrokken bij deze samenzwering zijn heel machtig en politiek verbonden criminelen. Ze zijn herhaaldelijk gewaarschuwd om de wetten te volgen van hun respectievelijke landen mar sommigen ervan hebben dat geweigerd.
Tijd om te handelen.
Deze weigering om zich te schikken in de wet heeft nu de sluiting van de centrale banken bedwongen wat nu de gehele wereld beïnvloedt van banken.
Deze radicale actie is nodig om de wet toe te passen en wordt nu toegepast door een gecoördineerde politie kracht actie rond de wereldbol. De reden dat dit niet gedaan werd door de bevolking van te voren te waarschuwen is omdat de criminelen aan de leiding de wereld media controleren en ze hebben censors ingesteld wereldwijd. Een politieman zal een crimineel niet vertellen dat hij wordt gearresteerd of hij zal vluchten.
Machtige leiders zullen vallen

Deze banking afpers operatie heeft enkele zeer machtige publieke figuren ingehouden die als het stof zich weer zet heel waarschijnlijk veel mensen zullen schokken. Dit is geen militaire coup of iets negatiefs. In feite voelen wij dat dit een meer eerlijk stelsel zal regeren zalk laten gebeuren die wereldwijd ondersteuning zal vinden omdat de waarheid onthuld wordt aan het publiek in de weken die zullen volgen.
Jullie recht om je de waarheid af te vragen van de waarheid van deze brief is opgemerkt.
We begrijpen dat jullie je nog niet bewust zijn of je met de informatie instemmen die hier wordt gepresenteerd maar we vragen je om te bedenken dat deze brief geschapen was op 29 septembeer 2013. Dit zou helpen als bewijs dat wat er nu gepresenteerd is bekend bij ons was die dit document op voorhand schiepen. We willen verder herhalen dat dit geen militaire coup is en er geen reden is voor paniek en vrees. Of je ons wel of niet gelooft over de aard van dit wereldwijde gebeuren, we vragen je dat je je best doet om kalmte en vrede te bewaren in je gemeenschappen zo efficiënt mogelijk.
Als conclusie
We vragen je dat je een open denken bewaart voor dit document en weten dat we jullie ondersteunen in je houding van verantwoordelijkheid en de macht als leider van jullie gemeenschap. Weet aub dat deze overgang er is voor een korte periode alleen. Jullie worden gevraagd om lokaal te denken en om niet te wachten op federale instructies omdat bepaalde communicatie kanalen kunnen verstoord zijn.
Bestudeer dit document en indien mogelijk praat er vrij over met mensen die deze brief onder je aandacht bracht. Ze kunnen enige heel goede wijsheid hebben om te verduidelijken wat er gebeurt en zullen ideeën delen die voor jou en je gemeenschap kunnen goed zijn.

Wij hebben ook een website Prepare for Change   Bereid je voor op Verandering.
http://prepareforchange.net/ waar je links krijgt tot artikelen en bewijs dat wat wij zeggen al enige tijd bezig is.
We moedigen je aan om jezelf te onderwijzen via deze links. Als het internet open blijft in de tijd van het sluiten van de banken zullen deze linken je beter helpen begrijpen. Als het internet gesloten is vragen we je uit te wisselen met degene die dit document bracht.
Respectvol ondersteund  Door Prepare for Change.
beschikbare documenten:
Community Leaders Brief (PDF) (3347 downloads)Additional information:


New Financial System

The Off-Ledger, Occult Economy

Financial Tyranny

The Event Reference http://eventreference.org/


Paul LeBreton AKA
( An Anchor for Prime Creator )
Commodore Heru Paule LeBreton
Ashtar Galactic Space Command &
NASA Commercial Technology Team
    Ashtar Command Mother*ship :
“Dances-with-Eagles” – Heru Fleet 


No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html