Labels

Wednesday, September 21, 2016

Nederlands -- Incredible Opportunity Ahead ~ Sananda Jenny Schiltz


Incredible Opportunity Ahead ~ Sananda   Jenny Schiltz


Ongelooflijke Gelegenheid in ’t Vooruitzicht  ~  Sananda 

Resultado de imagem para Incredible Opportunity Ahead ~ Sananda Jenny Schiltz by Jenny Schiltz
20 sept. 2016
Het is belangrijk dat je begrijpt door welke verbazende tijdsperiode je heen gaat. Dit is de tijdsperiode indien al je levens, je lessen en groei die bereikt zijn naar een laatste hoogtepunt gaan.  Voor degenen die gekozen hebben om op te stijgen (ascenderen) is dit jullie graduatie/examen tijd. Welke graduatie dat betekent voor ieder mens zal er anders uitzien en voelen. Maar het uitgangspunt voor iedere ziel is hetzelfde. Het is tijdens dit leven dat je alles verwijdert dat alles dat je belet van het belichamen van je ziel op aarde, weghaalt. Het is deze prachtige vermenging die je zult begrijpen dat de reden is voor je incarneringen op aarde en alles dat je gewonnen hebt.

Op dit moment is de versnelde tijdslijn verankerd in jullie wereld en dit laat ieder van jullie toe om er toegang toe te krijgen. Met de naderende Equinox hebben jullie de gelegenheid om het oude achter je te laten en om in het nieuwe te gaan. Het is om deze reden dat zo velen van jullie diep stoffelijk en emotioneel loslaten hebben ervaren. Het gebeurt zodat jullie het zien, voelen en kiezen om dit in het verleden achter te laten. Daar dit misschien overweldigend voelt en je misschien verloren raakt over hoe je los kunt laten en verder gaan voorbij dat wat was, is het antwoord best simpel. Als je je beladen voelt door wat je vreest, je verleden of je patronen, ga dan zitten en vraag je hartchakra om zich zo volledig mogelijk te openen. Vraag dat je alle liefde krijgt die de bron heeft te offeren en dat deze liefde je helpt los te laten alles dat niet stabiel is in je.  Laat deze liefde je totaal vullen en door dat te doen jou de weg te wijzen. Want er is maar een weg naar de Nieuwe Aarde, alleen een pad naar Ascentie en dat is om te resoneren met dezelfde frequentie van liefde die de Bron je geeft. Als je dit meer en meer doet, zul je ontdekken dat al het andere triviaal is, al het andere is verdeeldheid, en dat de enige waarheid ligt in dit grote gevoel van onvoorwaardelijke liefde. Dit is niet om te zeggen dat er maar een pad is naar het gevoel van de bron energie, want er zijn vele en een oordeel voor een ander zijn pad zal je slechts wegvoeren van dat van jou.
We vragen dat ieder van jullie het geloof over hoe je denkt dat deze overgang zal zijn, ophangt. Als ieder van jullie je eigen werkelijkheden schept dan schep ook je eigen beperkingen en teleurstellingen. Als je jezelf toestaat om in de stroom van bron energie te zijn, met alle verwachtingen weggehaald, dat is wanneer je in verbazing zult zijn van alles dat naar je toe zal komen.
Als je in je denken een acceptabele versie hebt gecreëerd van de werkelijkheid, over hoe dingen door zullen gaan, dan kun je jezelf misschien uit de stroom van scheppingsenergieën halen en teleurstelling ervaren. Laat alles zich ontvouwen in zijn eigen timing met diep vertrouwen en geduld.
Het is de lineaire, analytische geest die een pad voor ogen heeft en hoe de dingen zouden verschijnen. Maar het is in het hart dat ware schepping stroomt. Velen voelen diepe frustratie omdat ze een idee hebben van waar ze zouden moeten zijn en wat ze zouden moeten doen en met die glans van een potentiële toekomst creëren zij een plan. Als de dingen niet stromen op die lineaire manier dan gaan ze in vrees en twijfel, en houden de stroom tegen. Het is veel gemakkelijker voor hen die een roep voelen om gewoon toe te staan wat zich voor hen zal ontvouwen. Dan kunnen ze stappen zetten om hun visioen te verkrijgen maar ze moeten open blijven voor alles dat komt, op deze wijze sta je jezelf toe om te duizelen door de schoonheid van dit alles.
Het is begrijpelijk dat zelfs als je je vast voelt zitten, niet in staat bent om verandering in je leven te scheppen, dat je inderdaad juist bent waar je bedoeld wordt te zijn. Het is op deze momenten van onzekerheid dat veel wordt geleerd. Het is op deze momenten dat men echt begrijpt wat vertrouwen in goddelijke timing betekent. Het is begrijpen dat vreugde ontdekken en vrede vinden in alle omstandigheden het pad van een meester is.
We vragen je om niet alleen de lagen los te laten van binnen die je tegenhouden om je hoogste aspect volledig te belichamen. Dit is hoe je het best de energieën gebruikt die je planeet binnen stromen. Deze energieën zullen alles veranderen, hoeveel, dat hangt af van elke persoon. Maar velen zullen terug kijken naar deze tijd als de katalysator die alles voor je wereld veranderde.
Het is een grote eer dat we vanmorgen samen kunnen lopen met jullie.
Sananda van de Galactische Broederschap.
Sananda of the Galactic Brotherhood.

Vraag en Antwoord van Sananda
Ik:  Toen je sprak over het niet beperken van je pad door verwachtingen bracht me in mijn denken wat er gebeurde door de koop van mijn huis. Toen ik tenslotte besloot om een huis te kopen kreeg ik de informatie dat het in de herfst tijd zou zijn dat ik het juiste huis zou krijgen. Ik kreeg dit niet alleen van mijn hoogste aspect maar ook van een andere intuïtieve ziel. Ik vond het goed in dat tijdsframe. Drie weken later kwam mijn man thuis met een zaken kaart voor een huis dat reparatie nodig had. We gingen er heen en ontmoetten de eigenaar die de reparaties financierde, terwijl mijn man het werk deed. Toen dit eenmaal klaar was, begonnen we het proces om dat huis te kopen. Er waren momenten dat ik dacht – dit is het verkeerde huis want het is april en de informatie die ik had gekregen was voor oktober. Ik besloot om met de energie van het huis te gaan zitten en vertrouwde erop dat het in ons pad was gezet om een reden en ik ging ervoor. Ik ben zo blij dat ik dat deed.
Sananda: Ja, als men vertrouwt en toestaat zul je merken dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Het is het denken dat dingen moeten gaan in een 1,2,3,4 rij, je niet realiserend dat het in de omleiding zit tot wat je echt wilt, gevonden is.
Ik: U zei dat de equinox een tijd zal zijn waarin velen in staat zijn om zich te verankeren in de versnelde tijdslijnen, in hun eigen leven. Is het de enige tijd?
Sananda: Nee, de tijdslijn is beschikbaar als iemand klaar is voor die ‘push’ of duw. Maar, de energieën van de equinox en de golf van frequenties die velen noemen: ‘de Derde golf van Ascentie’ zal velen meer helpen om zich in de frequenties te verankeren. Het is een ongelooflijke gelegenheid.
Ik: Ik zie waar de dingen voor mensen gesmeerd lopen en nu vallen ze uiteen. Het heeft velen verloren achter gelaten, in verwarring en denkend dat ze stappen terug hebben gezet.
Sananda: Ja, velen voelen de grote verschuiving van een hogere tijdslijn omdat hun hoger zelf hen in een andere richting duwt. Voor velen is deze duw naar het nieuwe dat alleen wordt gezien door het oplossen van het oude wat niet langer levensvatbaar zal zijn in de hogere tijdslijn. Dat kan heel onprettig voelen, maar dat komt omdat dit door de filters gaat van verwachting. Als men elke verandering kan zien als positief, zelfs als dingen schijnen weg te vallen, zal het de overgang veel gesmeerder laten gaan.
Ik: Er is zoveel informatie daar buiten betreffende de derde golf en de hogere dimensies. Sommige informatie spreekt zichzelf tegen. Dat kan heel overweldigend zijn.
Sananda: Als je informatie opneemt en bekijkt vanuit je hartruimte, zul je in staat zijn om direct te voelen wat resoneert met je wezen. Begrijp dat wat resoneert voor iemand(een mens) misschien niet resoneert met een ander, het is aan ieder persoon om hun waarheid te bepalen.
Ik: Mij werd verteld door mijn leiding dat ik te veel toesta van de sociale media (ik kijk niet naar het nieuws). Ik merk dat ik een moeilijke tijd heb om in evenwicht te houden als ik sociaal bewust wil zijn en wil beperken wat ik binnen laat komen.
Sananda: Ja, het is het best voor gevoelige zielen om hun uitstalling te beperken. Wat je moet begrijpen is dat als het bedoeld is in je veld, dat het je zal worden getoond. Bijvoorbeeld je kunt blootgesteld worden aan daklozen of aan dieren die verloren zijn of zwervers die hulp nodig hebben. Die kun je helpen, een wezen tegelijk. Onderschat niet wat daden van vriendelijkheid doen kunnen. Verder, je kunt naar een winkel gaan en in een gesprek horen over een situatie in je wereld die je laat nadenken. Begrijp dat jij het bent die dit scenario schiep, jij die dit in je energetische veld bracht voor je groei. Als informatie naar je toe komt door je media, laat dit teveel ineens naar binnen en dit verstoort je evenwicht van binnen.
Ik: Dat helpt. Mijn hoogste aspect legde uit dat ik al weet dat er oorlogen zijn, terroristen, corruptie, misdaad, verkrachting, misbruik van dieren, van omgeving en van kinderen, dus dat ik in hen moet duiken. Dat als ik moet begrijpen dat ik deze groepen healing en liefde kan sturen vanuit mijn open hart chakra en dit enorm zou helpen. Maar, als ik een verhaal lees over dieren misbruik en dan liefde erheen stuur, zou dit niet in dezelfde frequentie zijn omdat deel van mijn hart chakra zich zou gesloten hebben. Dus zal ik liefde en healing sturen en doen wat ik kan met dat wat vlak voor me staat.
Sananda: Je zult merken dat dit enorm ongerustheid en vrees vermindert en laat je de hogere energieën veel gemakkelijker gebruiken.
Ik: Velen worden echt weggeblazen door stoffelijke symptomen. Sommigen zijn vermoeid, sommigen gespannen en kunnen niet slapen. Sommigen hebben chronische condities die opduiken en sommigen ervaren gewichtstoename. Mijn schedel en gezicht “tinkelen” van energieën. Ik merk dat ik totaal vermoeid ben of tonnen van ideeën komen binnen. Dromen zijn ook intens.
Sananda: Dit is allemaal deel van je stoffelijke vorm die zich aanpast aan lichtcodes die in de aarde komen. Je zult merken dat je niet zoveel ongemak beleeft die je eens had en voor een veel kortere tijd. Je lichaam herbergt de hogere frequenties veel gemakkelijker.
Ik: Ja, dat is waar. Ik lag in bed, rustte maar mijn rug en heupen deden pijn. Ik zei hardop: “Ik geef volle toestemming zodat die energieën elk deel van me veranderen.” Ik voelde die reuzen uitbreiding en toen liet de pijn los van mijn rug en mijn heupen. Ik realiseerde me niet eens dat ik weerstand had.
Sananda: Ja, velen hebben weerstand. Ze zijn zich niet bewust van een bewust niveau net als velen zich niet bewust zijn dat toestemming geven helpt om dit los te laten.
Ik: Ik werkte met Metatron en een cliënt vroeg waarom die gewichtsgroei er was en hij zei dat die gewichtsvermeerdering er is omdat het lichaam antwoordt dat men de ziel meer en meer in vorm houdt. Dat het lichaam zo lang zal gaan regelen tot wij er niet meer aan gehecht zijn.
Sananda: Het is een stoffelijke manifestatie van de uitbreiding die plaats vindt in elk persoon. Als men er emotie aan vasthecht, laat het zien waar er verschil zit in het van jezelf houden in alle staten en vormen.
Ik: Dank je, ik heb je oor eraf gepraat.
Sananda: Het is mijn plezier om jou en anderen bij te staan.
Ik hoop dat deze channeling en vragen je helpen om je door deze intense energieën heen te navigeren. Het is echt een verbijsterende tijd en het potentieel voor groei is enorm. Dank je, Dank jullie allen die dit werk delen, het wordt enorm gewaardeerd. Ik stuur je alle Liefde.
Jenny

vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

For information on having a session with Jenny Schiltz please visit  Information on Obtaining a Reading or to book directly go to jschiltz.appointy.com 
Join the Facebook page to keep up to date on the energies Channeling the Masters
Copyright 2016, Jenny Schiltz
If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

Picture credit: This incredible picture can be found at http://www.anewdawnarising.com/

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html