Labels

Monday, September 26, 2016

“IK KAN WATER HEELMAKEN.” EEN STERRENKIND SPREEKT, ROEP DE MENSHEID OP OM ‘TE ONTWAKEN’!“Ik KAN WATER HEELMAKEN.” EEN STERRENKIND SPREEKT, ROEP DE MENSHEID OP OM ‘TE ONTWAKEN’!                                                               
Posted by stevew | Sep 23, 2016 | 2016Daily Blog | 0  |     

Bovenkant formulier
 https://www.paypal.com/en_US/i/scr/pixel.gif
Onderkant formulier
Door Mary Rodwell:
Het idee dat een 9 jaar oud meisje water kan genezen is verbazend genoeg! Vind uit wat ze nog meer kan en de boodschap die ze voor de mensheid heeft.

Dit is een uittreksel uit het komende boek: “De Nieuwe Mens” door Mary Rodwell

Ik kreeg de volgende e-mal over een negen jaar oud meisje uit noord Europa die over haar vermogen spreekt om ‘water te helen’ door sterrentalen. Ze geeft ook haar perspectief over God en haar Missie:
“WIJ, ARME KINDEREN DIE VRIJWILIG KOMEN; WE HEBBEN ZO’N MOEILIJKE TIJD VOOR ONS, EEN ECHT GEVECHT. IK BEN HIER OM MIJN FAMILIE TE HELPEN ‘ONTWAKEN’.,. IEDEREEN SLAAPT.”

Cathy’s Moeder:
“Mijn 9 jaar oude dochter spreekt ‘sterren talen’ om water te healen. Ik woon in noord Europa en heb vier kinderen. In de tijd van mijn eerste zwangerschap vertelde een ‘stem’ mij dat mijn kinderen niet van mij waren. Ze zouden alleen door me heen komen. Deze kinderen horen bij niemand, zijn van niemand. Het was tot pas kortgeleden dat ik me bewust werd dat er buitenaardsen zijn.

Mijn negenjaar oude dochter is een speciaal meisje die de conventionele wereld met de regels moeilijk vindt. Ze vraagt me waarom zij niet wordt toegestaan om de dingen op haar manier te doen. Cathy heeft genezende vermogens en dicteerde een paar helende woorden in een ET taal om water te zuiveren. Ik merkte dat het water erna inderdaad anders smaakte. Ze zegt dat de star languages van een plaats buiten het universum komen.
Cathy krijgt boodschappen in ET talen en begrijpt wat ze tegen haar zeggen. Ze zegt dat ze belangrijk zijn. Ik liet haar jouw presentatie zien waar een vrouw healing doet en diverse ET talen schrijft. Mijn dochter antwoordde met vreugde en opwinding, “Ze weet wat ik heb geschreven’.

Zo verbazend als Cathy’s claim ook is, een wetenschapper uit noord Europa onderzoekt de manieren om water energie te geven en legt uit hoe dit mogelijk is. Dr. Ohlson (Ph.D) is een Zweedse wetenschapper die wijst op vroegere volken met de term letter mensen. Zij bestudeert ook water en diens eigenschappen.
Dr. Ohlsen zegt:
“Als wetenschapper helpen de spiraal formaties waar ik mee gewerkt heb bij mijn water onderzoek, zoals het terug laden van energie in water, de healing opladingen versterken het energie veld, het aura. Healing werkt op een cellulair niveau, of je dat gelooft of niet. de healing van mijn handen beïnvloedde de binding van proteïne aan een stof P 53, die een rol speelt in het aanzetten en uitzetten van die genen. Goed gebruikt kon het een zegening voor de mensheid zijn om onze aarde opnieuw op te bouwen.”
Masara Emoto de vroegere Japanse wetenschapper, demonstreerde in talloze wetenschappelijke testen de kristallijnen aard van water en hoe die geprogrammeerd kan worden, gezuiverd en veranderd door frequenties door bepaalde typen muziek, gebed en menselijke bedoeling.
Opmerking: voor studies die gedemonstreerd hebben hoe frequentie en bedoeling de kristallijnen aard van water kunnen veranderen zie:  Masara Emoto en The Hidden Messages in Water
God: een Ander Perspectief:
Cathy’s moeder gaat verder:
Cathy gebruikt het woord God niet omdat ze zegt dat dat misbruikt is. Zij noemt Het een ‘WEZEN’ DIE WOONT IN HET ’DAG LICHT’. Dat is een ‘BOVEN AARDSE’. Daglicht is waar we allen vandaan komen, de oorsprong. God is geen man of vrouw. Die heeft geen geslacht. Dit Wezen zaaide het zaad van Licht en Liefde en dat is waar het licht en de engelen leven.
Cathy heeft ‘helpers’ die haar leiden en leren. Een van de wezens wordt ‘Emenoke’ genoemd, een vrouwelijk wezen en dat is blauw , heeft geen haar of oren; haar ogen zijn als menselijke ogen, allen groter. De groene gids is mannelijk. Zij heeft een helper uit Dag Land (dimensies) die haar helpt begrijpen wat haar gidsen haar zeggen. Ze zegt: ‘mijn vrienden zijn hier de hele tijd.’
De Kennis:
“Cathy’s spirit ET vrienden hebben haar informatie gegeven in zeven boeken (geen echte boeken, maar het is de beste manier waarop ze dat kan beschrijven).
Het rode boek gaat over schepping en onze oorsprong.
Het bruine boek gaat over andere planeten en het leven daar.
Het licht groene gaat over natuur, en hoe we contact kunnen maken met planten en dieren en de natuur begrijpen.
 Het donker groene gaat over het lichaam, hoe dat echt werkt en hoe we het kunnen              laten evolueren.
.    Het blauwe boek gaat over licht en waarheid.
.    Het rood bruine boek kan ze nog niet openen, omdat ‘een draak de sleutel van haar      wegnam’ ergens in de 1700 s
.    Het zwarte boek legt uit over duisternis en kwaad en is gevaarlijk.
            Alle boeken bevatten belangrijke informatie.”

Scholen, Opvoed systemen – Wat is er verkeerd:
Cathy sprak via een vertaler op Skype:
“Wat ze op scholen leren is onjuist. Ze programmeren je zoals computers en doen je eigen licht uit. Er is niets goed van dit systeem. De kinderen worden geprogrammeerd, de leraren duwen alleen maar op knoppen. De kinderen hebben al het leren dat we nodig hebben, maar ze laten de kinderen dat zich niet verbreden en beëindigen omdat we moeten stoppen en iets anders doen.
De informatie ligt al vast en is onbuigzaam. De school programma’s zijn als een virus, het vernietigt wat we in ons hebben en als we zoals de computer zijn, die oud is, en we groeien op, zullen we klaar zijn, geëindigd zijn. We verliezen toegang tot informatie die we in het begin hadden.
Maar opvoeding is een van de manieren waarop dit gebeurt. Onze innerlijke kern kan vernietigd worden door te veel stress, om veelvoudige taken onder ogen te zien, weinig slaap te krijgen en meer ongerustheid. We worden met opzet vernietigd.”

Het Potentieel van de Mensheid, Voorstelling en Iets tot Werkelijkheid Maken:
“Alles is mogelijk.”
“Mensen moeten weten dat we alles kunnen doen wat we willen. Als kinderen spelen door hun voorstelling te gebruiken, is dat niet gewoon voorstelling. Als we hen stoppen door te zeggen dat ze dit of dat niet kunnen doen, stopt het hen om dat tot een werkelijkheid te maken. Wat zij zich voorstellen kan werkelijkheid worden. Wat, als we in deze tijd dat voorstelling noemen dit een werkelijkheid kan zijn. We zeggen dat het niet mogelijk is, maar alles is mogelijk. We moeten dat geloven, dan hebben we dat vermogen. Als we weer ontdekken wat we kunnen doen, kunnen we ons volle vermogen bereiken.”
De Mensheid Moet In Zichzelf Geloven.
“Het is moeilijk, omdat ten eerste als we het niet geloven, dan geloven we het weer wel maar hebben nog twijfels, dit houdt ons af om dit vermogen te bereiken. We moeten op het punt staan in onszelf om in aanraking te komen met onze ECHTE waarheid, om dit te bereiken. Er is een bepaalde tijd waarop we het bereiken, en als een mens dat doet, dan zal zich dat naar andere mensen verspreiden, en dit is de manier waarop het zal beginnen. Maar wanneer, op welke tijd, dat kan ik je niet zeggen.”

Cathy deelt waarom de sterrenkinderen naar deze planeet zijn gekomen op deze tijd:
“De sterren kinderen zijn gekomen om ons de weg te wijzen. Zij zijn degenen om het proces te beginnen, en helpen de rest van de mensheid om wakker te worden.”
Cathy zegt dat zij uit Avond Land komt om ons te helpen evolueren. Als haar bedoeling is voltooid, zal ze naar het Dag Licht gaan. We zijn al in Dag Land geweest, maar omdat we meer ervaringen wilden hebben, kwamen we naar deze planeet. De Wezens die in contact met haar zijn, zoals Emenoke leven niet op een andere planeet. Ze zijn gelokaliseerd aan de ‘rand van het universum’ in het Witte Licht. “De ‘Licht orb’ is gezonden om ons te beschermen. Mijn kleine broertje heeft een blauwe orb die hem beschermd.”
Mary (Rodwell): “Je zei dat hij ook een leraar zal zijn – op welke wijze?”
Cathy: “Hij zal mijn leraar zijn, zoals ik dat zal zijn, en hij zal thuis geschoold worden dus zal hij ware kennis blijven houden.”
Mary: “Wat leren je gidsen jou?”
Cathy: “Ze leren me andere kennis zodat ik volwassenen kan onderwijzen. Het gevaar is dat het kan worden veranderd en dan is de ware informatie verloren. Dan worden mensen verward en raken verloren door grappen te maken over de sterren kinderen, of om ze niet te geloven. Veel Sterren Kinderen worden vernietigd door opvoeding.”
Mary: “Hoeveel sterrenkinderen zijn er?”
Cathy: “Veertig of vijftig percent van de mensen van een honderd, maar velen raken verloren en alleen twintig percent zal zich herinneren wie ze zijn.”
“WE MOETEN ONTWAKEN!”
“De Wezens willen dat we wakker worden en de werkelijkheid zien zoals die is, om te begrijpen hoe krachtig we echt zijn. Sommige mensen uit Dag Land en Avond Land zijn hier gekomen om de mensheid te helpen door te Ontwaken. Het is heel gevaarlijk om hier te komen helpen omdat ons vorige levens herinnering kan worden gedeleet/weggehaald bij de geboorte en iets ervan wordt vernietigd bij de gemeenschap en opvoeding, drank en drugs. Zij die hier komen zijn zich bewust van de gevaren en willen nog komen helpen. We zijn nog niet ontwaakt.”
Mary: “Hoe kunnen wij ontwaken?”
Cathy: “We moeten onze energie laten toenemen omdat we de nodige energie niet hebben; die is van ons gestolen.”
Mary: Hoe kunnen wij onze energie beschermen?”
Cathy: “Tegenwoordig hebben we maar nul punt.vijf percent (.05 %) van onze energie. We moeten een punt vijf procent hebben. (1,5%)
Hoe kunnen we beginnen onze energie te vergroten? Cathy zegt…
  • Word niet boos over kleine dingen.
  • Spreek niet lang in mobiele telefoons.
  • Eet geen witte suiker.
  • Kijk niet naar de tv.
  • Gebruik geen microwaves.
  • Heb geen draadloos internet.”
De Volgende Vijf Jaren  2012-2017:
Iets belangrijks zal gebeuren in de volgende vijf jaren op deze planeet. De ouders moeten naar ons luisteren. We moeten ouders opvoeden.”
Cathy vertelde me dat haar doel hier op aarde is om haar familie te laten ontwaken en om haar kleine broertje te beschermen omdat hij belangrijk is voor de mensheid. Hiermee bedoelt ze dat hij haar leraar wordt als hij opgroeit, als hij op zijn beurt de mensheid wil laten ontwaken.
Dan zegt Cathy:… “MARY HEEFT GROTE OREN. ZE LUISTERT. DE MEESTE VOLWASSENEN DOEN DAT NIET.”
Mary zal de schrijfster van het boek zijn, Mary Rodwell.
Vertaling: Winny


No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html