Labels

Saturday, June 4, 2016

Nederlands -- Dianne Robbins 16mei31 Walvissen

Dianne Robbins 16mei31   Walvissen                                   


Het hier boven staande artikel werd me gezonden door een kennis van iemand die 30 jaren in Abaco woonde en lid is van hun lokale krant: “The Abaconian".  Dit is de inspiratie voor de boodschap van deze maand.
 De volgende boodschap is het antwoord van Walvissen op dit artikel hierboven, dat heet “Red de Walvisvaarders” gedrukt in de Wall Street Journaal van 9/9/97 door Mr. Aron, een vroegere Commissioner van de V.S bij de Internationale Walvisvangst Commissie. Het gaat over de druk op de VS delegatie op de Intern.Walvisvangst Commisie om het moratorium op te heffen en om Japan en Noorwegen hun slachten van Walvissen te verdedigen. Mr. Aron zegt dat “Walvissen en Walvisjagers kunnen samen-bestaan.”
De Walvissen antwoorden … 

“Wij zijn de Walvissen die nu tegen jullie spreken, jullie Aarde gebonden broeders en zusters die wonen in de oceanen van de Aarde. Kennen jullie de “Communicatie van Soorten anders dan mensen?”(Interspecies), of weten jullie alleen hoe je andere soorten kunt doden in plaats van met hen te communiceren? 

We dagen je uit om naar ons te luisteren en je met ons te onderhouden, maar niet om ons te vermoorden.

 
Het is waar dat “Walvissen en Walvisjagers samen kunnen bestaan”, maar niet als we allemaal dood, vermoord zijn door de walvisjager vloten en de aboriginal stammen in hun zoektocht naar levensonderhoud. Zeker zijn er meer wegen om een onderhoud te verdienen dan door een door de jacht doden van een ander intelligent soort op jullie planeet!


Wij Walvissen bestaan om het ecostelsel van de Aarde in evenwicht te brengen en wij hebben een familie-leven en een spiritueel leven om te leven en te ontwikkelen als een ras van voelende Wezens net als jullie mensen dat hebben. Wij oogsten geen mensen, ook al hebben jullie je zo groot gemaakt dat jullie bijna de wereldbol hebben overgenomen.

Moeten wij op jullie land komen en jullie doden door harpoenen zodat wij in de zeeën kunnen leven? We zouden zeker niet met jullie lichamen bezig zijn en jullie als voedsel eten, omdat jullie geen voedingswaarde hebben, en spiritueel handelen jullie alsof je dood bent. Kijk hoe jullie het land hebben gedecimeerd en talloze andere soorten hebben laten uitsterven. En nu hebben jullie nog steeds de bedoeling om ons voor altijd uit te roeien. Leren jullie nooit van het vernietigen van Gods schepselen die allen heilig zijn en dat allen nodig zijn voor het leven op het land om te bestaan?

Het krantenartikeltje wijst op ons als een bron om te worden geoogst. Hoe kun je ons in dezelfde categorie zetten als een graan veld of een bed met wier? Welke autoriteit heeft de mensheid om ons als “oogst” te zien? Wij “horen” niet tot jullie zoals jullie vee en huisdieren hebben. Wij zijn een vrij soort, die proberen te leven en ons werk te doen, net als jullie. Dus laat ons met rust!

Alle leven heeft bewustzijn, en wij Walvissen zijn hoog ontwikkelde bewuste Wezens, hier op Aarde om jullie mensen te helpen te evolueren naar een hogere staat van bewustzijn, waarin jullie geen andere soorten doden voor een “onderhoud” maar zullen weten hoe je kunt samen-bestaan in volmaakte harmonie met alle soorten. Op deze wijze, kunnen jullie een onderhoud verdienen door te zorgen voor de Aarde in plaats van die te vernietigen.

Het artikel zegt ook dat “Walvissen onbetwistbare buitengewone dieren zijn”. Walvissen bezitten een zekere intelligentie, maar er zijn geen gegevens van om het geloof te ondersteunen dat ze bij de top of zelfs dicht bij de top van de dierlijk intelligente schaal zitten.” Hoe bemeten jullie intelligentie? Gewoon omdat we jullie examens niet kunnen doen, maakt dat ons dan minder dan jullie? Onze intelligentie is zo ver verwijderd van die van jullie dat je nog niet eens dat kunt beginnen te waarderen.

Jullie hangen van ons af op manieren die je je nog niet eens kunt voorstellen, en wij zijn allen gebonden in een levend netwerk van bewustzijn. Als jullie doorgaan ons te doden, zul je je zelf verdoemen naar een snel uitsterven, omdat alle soorten nodig zijn om te bestaan zodat de Aarde doorgaat als een thuis voor ALLE leven, inclusief mensen.

Wij zijn ons bewust van iets dat jullie zijn vergeten: dat de eerste identiteit van de mens en de Cetacean die van de ziel is. Deze lichamen die we beiden bezetten voor een heel kort aantal jaren zijn gewoon kostuums. Achter die vermommingen zijn wij hetzelfde. Dus laat ons enige contact voor recreatie zijn en laten we vredig samen bestaan op deze prachtige planeet.
Copyright © Dianne Robbins 
 


To order my books, please visit my Website: http://www.diannerobbins.com/
(By ordering directly from me – either through my website or by sending me a check or money order to: P.O. Box 844, Mt. Shasta, CA 96067, you are contributing to the support of my work).

Your donations are greatly appreciated and support me in continuing my work: http://www.diannerobbins.com/support.htm
(FREE Message from the Crystal Nation with any contribution PLUS Watch a bonus video of me reading the message!!)

Book Signings: If you are in, or plan to be in the Mount Shasta area, and would like to meet me, I am holding individual and group Book Signings: http://www.diannerobbins.com/meetme.htm
 

 (vert: winnyd@stralendetoekomst.nl )   

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html