Labels

Monday, June 13, 2016

Nederlands -- Ascentie Symptomen: Een Nieuw Lichaam vorm zich.


Ascentie Symptomen: 
Een Nieuw Lichaam vorm zich. 

                                             
De Kosmische Energieën van de Grote Centrale Zon die we voortdurend ontvangen via geluid- en licht codes, verandert ons stoffelijke lichaam van een op Koolstof gebaseerd Lichaam tot een op Kristallijnen Siliconen Gebouwd Lichaam. Ons DNA en onze atomische cel structuur verandert, zoals Thoth ons al vertelde in de Melchisedech Methode seminars in 1998 tot 2003.
We zullen ons lichter en doorlichtend voelen als we de GEEN-TIJD binnengaan van de 5de DIMENSIE VAN LIEFDE en het TIJD RUIMTE CONTINUÜM, maar het zal wel veroorzaken dat we oude programma’s zuiveren en oude wonden.
Kyria H. Alu’ela Lumina
 Het onderstaande artikel is van Celia Fenn
De verschuiving/verandering van het op Koolstof baseerde lichaam naar het op Kristallijn Siliconen Gebouwde lichaam.
Heb je je de laatste tijd afgevraagd waarom je zo vermoeid scheen – bijna uitgeput, of je voelde je geprikkeld, boos, alleen, verdrietig, gefrustreerd of dat allemaal tegelijk, en je kunt niet bedenken waarom? 

Heb je jezelf afgevraagd waarom je op die manier reageerde, of dat je dingen voelde die niet passen bij hoe je je zelf weet te zijn, of dat heeft helemaal geen zin? Of je afgevraagd waarom de mensen in jouw leven zo anders op jou reageren? Of ze zijn meer opgewonden dan ooit om bij je te zijn, of totaal het tegenovergestelde, ze pikken gevechten met jou op of zijn door jou in de war zonder een kennelijke reden?

Of misschien door wat jij ziet als een normale dag, je je soms voelt alsof je je ogen niet open kunt houden, alsof slaap je gewoon smeekt te komen en bij haar te zijn? Lijkt het leven soms leeg en zonder betekenis, zelfs als je dingen doet die je graag deed? Wees dan welkom bij het ascentie proces, en bij de symptomen die velen beleven langs dat pad. Het voornaamste om te geloven is dat je niet alleen bent en dat de dingen beter zullen gaan worden.
Voor de mensen die zich bewust zijn geweest en bewust betrokken werden bij ascentie, zijn die stoffelijke en emotionele ervaringen al te bekend. Sommigen van die mensen hebben de ervaringen al een tijd beleefd, of kunnen er nu al doorheen zijn. Voor anderen kan dit een tiental jaren terug gaan of zelfs twintig of nog meer. Als je geconfronteerd wordt met die ongewone en vaak ongewilde belevenissen, is het eerste wat we typisch genoeg willen weten: waarom?

Waarom gebeuren deze dingen? Je kunt gehoord hebben dat er werd gezegd dat het de verandering is van op koolstof gebaseerde wezens naar op kristallijn gebaseerde wezens. Misschien heb je gehoord dat er meer bij het DNA zit dan we gedacht hebben of dat de wetenschap tot nu toe in staat was te ontdekken dat wat ons verteld werd, alleen de ‘junk-delen’ waren van ons DNA die worden ge-her-activeerd. Misschien heb je mensen horen vertellen over de Pijnappel Activeringen en dat soort zaken. Die concepten zijn allemaal heel werkelijk en zelfs onze stoffelijke wetenschappen beginnen zich daar bewust van te worden.
Het heeft allemaal te maken met de licht energie die ons en onze wereld en alles erop doordringt, penetreert, wat ons vergemakkelijkt om de nieuwe wereld in te gaan en in een nieuwe dag van zijn. Dus kun je zeggen dat het niet gewoon Nova Aarde is die we bouwen, maar het is Nova Mens ook. Steve Rother en de Arcturiërs groep voegen erbij: “Als je een van onze periodieke kaarten ziet, zou je weten dat de op koolstof gebaseerde structuur die je heden hebt, en de silicone structuur feitelijk maar een paar moleculen (van elkaar) weg liggen.
Met een paar her-arrangementen heb je de verschuiving van het ene naar het andere. Dat gebeurt niet alleen door iedereen op de Aarde maar ook bij de planten-, de insecten- en dieren- koninkrijken die kristallijnen structuur aan nemen.
Aartsengel Michaël en St. Germain merken op: Je zult uiteindelijk niet de koolstof lichamen hebben die je nu hebt; ze zullen evolueren in kristallijnen lichamen en verder langs het pad. lichtlichamen zijn, met minder en minder behoefte aan stoffelijk voedsel om je te onderhouden. Jullie energie zal direct komen van het Bron-licht en liefde. Jullie hebben het vermogen om je nu ook in deze energie aan te passen. Het is gewoon dat velen van jullie dat niet beseffen.

Lijst van Algemene ascentie Symptomen:

Het voelen alsof je in een hogedruk pan zit of intense energie of stress hebt.
Dit is een van de eerste ascentie gevoelens die een persoon gewoonlijk voelt. In het begin, als de energie veranderingen aankomen, brengen ze een nieuwe en hogere vibratie. Oude patronen en gedrag worden naar de oppervlakte geduwd om ze los te laten.
Het voelen dat al deze druk in je gaat, kan voelen als grote stress of dat je overladen wordt. Als je nog in een conventioneel leven zit met druk van het leven, kan deze Nieuwe energie echt toevoegen aan je stapel. Je zult je uiteindelijk aanpassen aan deze hogere vibratie en veel zal worden geactiveerd om ook in jou vrij te geven. Meer ruimte voor meer hogere energie!

Depressie.
Dit symptoom zit heel zeker in de top drie en wordt zeer breed ervaren. Het ascentie proces zuivert zoveel van de duistere en dichtere energieën van ons, dat we onszelf enige tijd erin voelen zitten. We kunnen dingen voelen alsof die gewoon nooit beter worden. En om het nog wat erger te maken, de buitenste wereld is niet langer meer in verbinding met de nieuwe, hoger vibrerende jou.

Ongerustheid, paniek, en gevoelens van hysterie.
Als onze ego’s beginnen te vertrekken, schrikken ze letterlijk omdat ze niet willen stoppen met bestaan. Het kan voelen alsof alles eindigt (het meeste van dat alles doet dat ook!) Jullie systeem is ook overladen en je kunt voelen alsof je hyperventileert. Dingen gebeuren er die je misschien niet begrijpt.
Je verliest ook gedragspatronen van een lagere vibratie die je ontwikkelde om te overleven in 3D. Dit kan je kwetsbaar laten voelen en krachteloos. Deze patronen en gedrag die je verliest zijn niet nodig in de hogere rijken. Als we dood beleven in een 3D wereld kunnen we paniek krijgen en ongerust worden omdat we niet weten waar we naar toe gaan.

Een noodzaak om vaak te eten samen met wat ook, voelt als aanvallen van lage bloedsuiker.
Hunkeren naar proteïne. Dit is weer een van de eerste symptomen die door velen gevoeld worden. Onze lichamen gebruiken een ongelooflijke hoeveelheid brandstof voor dit proces.
Terwijl we letterlijk binnenste buiten worden gekeerd, wordt elke ons die we hebben, gebruikt. Ik heb ontdekt dat het ’t beste is om proteïne te eten samen met stil/rustig te zijn in die tijd. Die lage bloedsuiker perioden komen en gaan diverse jaren, maar worden beter als onze lichamen zich beginnen aan te passen.

Ongewone pijnen en pijntjes door diverse gedeelten van je lichaam.
dit is een van de algemene symptomen. Die zich ongeveer overal manifesteren, dit is een teken van zuivering en het loslaten van geblokkeerde energie die vibreert op een 3D niveau terwijl andere delen van ons op een hoger niveau vibreren. Je kunt pijn voelen in diverse delen van je lichaam, verscheiden weken, en dan zal dit zonder uitleg gewoon verdwijnen.

Voortdurende nek en bovenste rug stijfheid en pijn.
Onze ruggengraat vibreert anders en verbindt zich ook met een hogere vorm van licht. Dit gebied van ons lichaam is waar het allemaal gebeurt.

Huid uitslag en diarree.
Acné, uitslag en netelroos, enz, komen gewoonlijk als we in een zuiveringsproces zitten en ons aanpassen aan hogere energie. Uitslag is best gewoon en diarree kan weken lang duren en zelfs maanden. Wees bedachtzaam op wat je eet. Je lichaam gaat door intense verandering heen en kan zwaar voedsel dat moeilijk is om te verteren, niet verdragen. Gebruik je onderscheiding en vraag raad aan je Hoger Zelf als je niet zeker bent wat je moet eten.

Hart pijn en hartkloppingen.
Deze symptomen zijn voor velen algemeen. Onze harten proberen zich opnieuw aan te passen aan een nieuwe en hogere frequentie. Soms kun je voelen alsof je een hartaanval hebt. Als dit gebeurt is het belangrijk om te rusten omdat elke inspanning de symptomen erger schijnt te maken. Weet dat je niet sterft! Soms kan het schijnen dat je hart gestopt is met slaan, en kun je je bang voelen worden. Blijf kalm! Blijf in contact met je Hoger Zelf voor een herverzekering.

Perioden van zeer diep slapen.
Als de energie niet beweegt en we een tijdje klaar zijn, gaan we rusten. Terwijl we integreren en ons voorbereiden op de volgende fase van bewegende energie, worden we zeer lethargisch. Het kan dan zijn dat je nauwelijks je ogen kunt open houden in de daglicht uren en het slapen in de dag-tijd kan een regelmatige en noodzakelijk gewoonte worden.
Ook als je denkt dat je wel kunt oefenen terug naar wat energie, zul je gewoonlijk vinden dat je op de sofa valt na elke inspanning.

Het beleven van emotionele ‘ups en downs’; huilen.
Onze emoties het zijn die de energie dragen. Als we uiteen vallen (en dat doen we precies) kunnen we best heel emotioneel worden.
Als we loslaten, kunnen we al huilen ‘bij de val van een hoed’. Een verdrietige film kan ons laten huilen, of zelfs een verdrietige commercial/advertentie. We kunnen huilen als we opluchting voelen. We kunnen huilen als we elk soort van lijden zien.
Deze tranen zijn een grote opruimer en loslater. Ik weet altijd als er Nieuwe energie is gekomen omdat ik dan gewoon kan huilen als ik in een auto rijd/bestuur. Dit schijnt een voortdurend symptoom te zijn die er een tijdje is. Maar die is tenminste pijnloos!

Nachtelijk zweten en hete flitsen (opvliegers)
Op bepaalde tijd kun je heel heet worden, zonder reden. Dit gebeurt als je Hoger Zelf om een of andere reden in je nabijheid komt. Hun energie is veel meer dicht dan die van jou en als ze dichtbij je zijn, zul je een intense hitte voelen.

Je koud voelen met een onmogelijkheid om het warm te krijgen.
Terwijl je lichaam zich aanpast aan de hogere frequentie van energie kun je merken dat je perioden hebt van intense koude. Dat is normaal. Leg een extra deken op je bed en neem een hete douche of een heet bad als dit gebeurt.

Levendige, wilde en soms gewelddadige dromen.
We laten veel levens los van lagere vibrationele energie via onze dromen. Als je iemand bent die hogere informatie krijgt via je dromen, zul je waarschijnlijk veel doen door ’s nachts los te laten. Ik denk dat je dan gelukkig bent, omdat sommigen veel van hun loslaten doen als ze wakker zijn.
Deze dromen hebben normaal geen zin, maar als je goed bent in droom analyse kun je ze gewoonlijk wel uitwerken. Deze acid-trip-like (zure-trip-achtige) dromen zijn daar en zichtbaar omdat ze energie bevatten die op hun weg naar buiten zijn, en nooit meer terugkeren. Door dit proces laten we alle negatieve energie los die we opstapelden tijdens onze vorige levens.

Duizeligheid, verlies van evenwicht, duizelingen en spinning (rollen of draaien).
Dit gebeurt als onze Merkabah zich formeert. De Merkabah is het transport voertuig van het lichtlichaam. Het is een 6 dimensionale kubus die roteert en draait. Bij die vorming kun je periodes van duizeligheid voelen en duizelingen krijgen omdat de kubus zichzelf kalibreert met jouw energie. Als dit gebeurt ga dan zitten en houd een tijdje pauze. Dat duurt gewoonlijk niet lang.

Over het hele lichaam pijn hebben en dagen van extreme vermoeidheid.
Onze lichamen nemen in de hogere dichtheid energie op en dit is de reden dat je die symptomen ervaart. Hoge dichtheids energie kan je laten voelen alsof je beenderen/botjes breken en je spieren pijn doen alsof je net een grote marathon hebt gerend. Je kunt je plotseling voelen alsof je 100 jaren bent en nauwelijks de kamer door kunt lopen.

Korrelige, jeukende ogen en een wazige visie. 
Heel gewoon, onze ogen passen zich aan om in een nieuwe en hogere dichtheid te zien van energie. Als deze aanpassing is voltooid geworden, zal je zicht scherp en klaar zijn en zullen kleuren voor je staan alsof ze dat nooit eerder zo gedaan hebben.

Herinnering verlies en problemen om woorden toe te voegen.
Zo velen hebben dit symptoom dat we alleen maar kunnen lachen als we proberen om dat te bespreken met elkaar. “Ik had een glas van… weet je wat ik bedoel… dat witte spul.. uh… hoe heet dat ook weer?” “Keek jij naar de… eh… dat gebeuren waar iedereen wedijvert van over de hele wereld?” 
Soms kunnen we niet praten over dat alles omdat we niet in staat zijn om veel van alles toe te voegen. Als dit gebeurt ga je heen en weer tussen dimensies en verwacht een disconnectie/uitschakeling.
Nog iets dat er bij hoort is proberen om woorden te typen en de letters in de verkeerde orde dooreen te haspelen. In dit geval zijn we niet in verbinding met de tijd en is onze stroom niet verbonden, als een deel van onze energie hier is en een ander deel verder naar voren is.

Het moeilijk je herinneren wat je deed of met wie je praatte of iets gewoon een uur geleden.
In de hogere rijken, is werkelijkheid heel erg in het moment. Als we iets niet vasthouden in ons bewustzijn stopt het gewoon te bestaan. We hebben geen aanhechtingen. We scheppen onze eigen wereld om ons heen door wat we geloven en door gedachten en wat we niet vasthouden bestaat gewoon niet.

Alles is brandnieuw omdat we totaal overnieuw beginnen, van moment tot moment. We kunnen tappen uit wat we maar kiezen op elk moment en gewoon dat scheppen en beleven. Deze staat komt en gaat, maar is de praktijk/zoals het gaat om te leven in de hogere rijken. Dat kan een beetje griezelig voelen als dat gebeurt. Erbij gevoegd, soms zijn we noch hier noch daar, omdat we tussen de dimensies inzitten.

Een gevoel van desoriëntatie; niet weten waar je bent, het verlies van zin of plek: “Waar in de wereld ben ik? Ik pas nergens in en niets schijnt te passen of zelfs van verre goed lijken! En ik weet niet waar ik bij hoor of waar ik naar toe ga of wat ik verondersteld ben te doen!” Had je ooit dit gesprek met het Universum!? 
Je bent uit je oude groeven gehaald door een energie verschuiving en zit tussen de werkelijkheden in. Je hebt succesvol veel achter je gelaten en zit in een nieuwe ruimte maar je hebt je nog niet geïntegreerd.


Verlies van identiteit.
Je kijkt in de spiegel en hebt een gek gevoel van niet-verbondenheid omdat je niet langer dat eens bekende beeld herkend. Je voelt je bijna buiten je lichaam. Als dit fenomeen eens gebeurt eindigt dit nooit. Je hebt zoveel van je ego zelf losgelaten, dat je niet langer dezelfde persoon bent, en die aanhechting niet hebt met je stoffelijke voertuig.
Terwijl je meer en meer begint toegang te krijgen, naar je ziel of je hoger zelf, zit je niet veel in je lichaam. Je kunt nog steeds je stem gebruiken om te communiceren en andere lichamelijke aspecten, maar je zit in het langzame begin van het proces voor het verdwijnen en loslaten van de menselijke vorm. Hier bijgevoegd, je hebt veel van je oude patronen opgeruimd en belichaamt nu meer licht en een eenvoudiger, meer gezuiverde goddelijke Jij. Alles is in orde… jij bent OK.

Het gevoel van ‘uit je lichaam’ zijn. 
Dezelfde uitleg als hierboven. Het stoffelijke lichaam is het laatste dat dit inhaalt. Veel van ons is nu in een hogere dimensie en woont uit ons lichaam, terwijl onze stoffelijke lichamen er nog niet zijn.

Het ‘zien’ en ‘horen’ van dingen.
Omdat we nu best gemakkelijk toegang hebben tot andere dimensies, is het normaal voor veel mensen om dingen te zien in de hoek van hun ogen of dingen te horen als er niets is. Velen ervaren ook het geklingel in de oren, wat gewoon is als we door de “tunnel” gaan en een toegang krijgen tot een hogere dimensie.
Afhankelijk van hoe sensitief je bent en hoe je ‘bedraad’ bent, kan dit een gewone belevenis zijn. Velen zien orbs en ook vibrerende blobs(bobbels) van kleur. 


Het voelen dat je gek wordt, of een mentale ziekte ontwikkelt van een of ander soort.
We gaan snel door diverse dimensies heen met enorme openingen. Veel is beschikbaar voor ons nu. Je bent er alleen niet aan gewend. Je besef is verhoogd en je grenzen zijn verdwenen. Dit zal voorbij gaan en je zult je uiteindelijk zeer Thuis voelen zoals je je nooit eerder gevoeld hebt, omdat Thuis nu hier is.


Intolerantie.
Een intolerantie voor lagere vibrationele dingen ) van de 3D) weerspiegeld in gesprekken, houdingen, sociale structuren, healings modaliteiten, enz. Die laten je letterlijk ‘ziek’ voelen van binnen. Als we aankomen in de hogere rijken en in een hogere vibratie, zijn onze energieën niet langer meer op een lijn met de oude, buitenste wereld. Door ernstige intolerantie met het oude, worden we ‘geduwd’ om verder te gaan… en om het Nieuwe te scheppen.

Als bijvoeging, kun je je thuis voelen blijven of gewoon alleen zijn, omdat veel van alles “daar buiten” niet langer meer past bij de hogere vibratie van JOU. Dit is gewoon een heel normale ervaring van evolutie. We gaan naar voren voor de buitenste manifestaties uit. Het zijn in het oude kan echt volslagen vreselijk voelen.
Dat lijkt op het moeten “terug gaan” nadat je een bijna dood ervaring hebt gehad. Als het ascentie proces doorgaat, zal het teruggaan naar de lagere dimensies niet goed voelen noch zal het lang mogelijk zijn, omdat het moeilijk is om onze vibratie te verlagen om daar te wonen.


Je voelt niet dat je wat doet.
Je zit in een rust periode, en ‘start opnieuw’. Je lichaam weet wat het nodig heeft. In deze tijd kun je je voelen alsof je je passie en je vreugde hebt verloren en je weet niet wat je in de wereld wilt doen met je leven en het maakt je niks uit! Deze fase gebeurt als we opnieuw ons verbinden. Op hogere niveaus is er ook veel her-verbinding. Dingen worden in positie gezet zodat iedereen klaar is als je weer naar voren gaat. Als bijvoeging, indien we beginnen de hogere rijken te bereiken, wordt het doen en maken om dingen te laten gebeuren verouderd/rudimentair omdat de Nieuwe energieën het vrouwelijke ondersteunen van koesteren, ontvangen, scheppen, zelf-zorg en koesteren.

Vraag het Universum om je te brengen wat je wilt omdat je dat niet voor jezelf kunt doen en weet dat er altijd voor je gezorgd wordt tijdens het ascentie proces, zelfs als dat soms niet zo lijkt.
Degenen die door dit proces door het stoffelijke gaan worden zeer diep geëerd door iedereen in de kosmos. Er wordt heel zeker over ons gewaakt.


Een verlangen om naar Huis te gaan, alsof alles VOORBIJ is en je hier niet langer meer hoort. We zijn in de grond klaar met onze incarnatie die het omhoog gaan inhield van de frequentie van de planeet met een doel om de kritieke massa te bereiken. We bereikten veel hiervan door het duister en de dichtere energieën door onszelf heen te transmuteren. Nu hoeven we dat niet langer meer te doen en kunnen we ons voelen alsof we hier gewoon weg willen zijn en uit deze ervaring vandaan.
Wat nu komt is gewoon goddelijk en van verre lijkt dat niet op de eerste fase.

Plotselinge verandering van vrienden, activiteiten, gewoontes, werk/banen en woonplaatsen.
Een van de meest basische en overheersende ervaringen in de hogere rijken houden de Wet in van Aantrekking. Zoals energieën altijd het zelfde en identieke energieën aantrekken. Dit heeft ook te maken met de dimensionale hiërarchieën. We zullen altijd passen bij wat en hoe we vibreren.

Terwijl we hoger en hoger gaan, wordt dit fenomeen veel meer vergroot en wordt ook een van de grond-kernen, van onze werkelijkheid en ons bestaan. Door het ascentie proces evolueren we verder dan we gewend waren te zijn, en daarom verlaten mensen en omgevingen ons die niet langere meer passen bij onze vibratie.
Dit kan soms best dramatisch gebeuren of door een gewone wens die resulteert uit onvermogen om een relatie met hen te onderhouden, zoals we gewend waren.

Je kunt absoluut bepaalde dingen niet meer doen. Als je probeert om je gewone routine te doen en die activeert, voelt het gewoonweg verschrikkelijk.
Het zelfde als boven. Je bent niet langer meer geschikt en het is tijd om naar een veel hogere vibrerende manier van leven, van zijn en van scheppen te gaan.


Het wakker zijn ’s nachts tussen 2 en 4 uur a.m.
Er gebeurt veel in je droom staat. Je kunt er geen grote lengtes van tijd zijn en hebt een pauze nodig. Dit is ook het ‘opruimen en vrijlaat’ uur.
Als we ontwaken midden in de nacht, zitten we niet in een vergroot besef, maar zijn we in een vergrote staat van schepping. In deze staat, is ons vermogen om onze gedachten te transformeren naar de werkelijkheid, enorm toegenomen.
De uitdaging is om je bewust te worden waar we over denken, en daarom dus wat we scheppen. In plaats hiervan laten velen hun gedachten bij verzuim wegstromen en scheppen werkelijkheden die ze niet echt graag willen.

Betekent: …als je je zorgen maakt dat je niet kunt slapen, en zorg hebt over deze periode dat je in de ochtend vermoeid zult zijn omdat je niet voldoende slaap hebt gekregen, voeg je alleen maar toe aan de waarschijnlijkheid dat je in de ochtend vermoeid zult zijn.
Een veel nuttiger plan is om je te verheugen op de vergrootte creativiteit en jezelf in plaats hiervan te vertellen dat je wordt versterkt en energie krijgt door deze periode van verhoogd besef en creativiteit. Wees dan verbaasd over het resultaat!

Verhoogde gevoeligheden op je omgeving.
Helder licht, massa’s mensen, geluid, voedsel, tv, andere stemmen van mensen en diverse andere stimulaties zijn nauwelijks te verdragen. Je wordt ook heel gemakkelijk overweldigd en gemakkelijker over-gestimuleerd. Weet dat dit uiteindelijk zal voorbijgaan en je zult in staat zijn om je ‘weg te draaien’ en in controle te zijn van wat je wel wilt ervaren.


Het gonzen en/of bellen in de oren.
Dit is geen Tinnitus, alhoewel het zo kan voelen.
Het andere dat heel gauw zal gebeuren als resultaat van alle dingen waar je doorheen gaat, is dat je oren een volgende stap zullen nemen naar verandering. Sommigen van jullie zullen bellen horen die doorgaan en doorgaan en doorgaan. Neem dit als een vibrationele indruk op want het betekent gewoon dat je vibreert in harmonie met een nieuwe andere werkelijkheid die heel dichtbij die van jou ligt.


Van Aartsengel Michaël:
Oh, denk niet dat je het geluid van jullie collectief of van je planeet niet kunt horen! Jullie horen altijd het geluid van het universum, dat zeer/hoog gestemde/ of schelle bellen in je oren.

Dus wat betekent dit allemaal? Gewoon dat we allemaal evolueren en dat op weergaloze manieren doen. Deze veranderingen worden door onze stoffelijke zintuigen vertaald en kunnen de verschijning hebben van dat je nergens uitkomt zonder reden. Er zullen gezamenlijke en ook verschillen zijn in hoe die veranderingen worden geïnterpreteerd door onze stoffelijke zintuigen.

Het probleem komt omhoog omdat we zo afgestemd zijn, zo geprogrammeerd zijn, dat als iets buiten het gewone gebeurt in ons lichaam, we ons er zorgen over maken. Als we iets merken buiten het gewone, hebben we een zoektocht geleerd om te weten wat het is, waarom het is en hoe je dat kwijt raakt opdat we doorgaan om weer normaal te zijn. Wat we ons beginnen te realiseren is dat zelfs wat als ‘normaal’ is vastgesteld, aan het veranderen is. Inderdaad kan er nooit meer een normaal zijn.

Maar misschien is het meest belangrijke om je te herinneren uit al deze informatie nog om uit de angst te blijven. Zoek raad en herverzekering uit je Hoger Zelf. Je wordt altijd ondersteund en onvoorwaardelijk liefgehad.

Uit:
THE DIAMOND CODES : LIGHT INFORMATION FOR THE NEW REALITY
Boek geschreven door Celia Fenn  http://starchildglobal.com

another article with more metaphysical and Quantum Physic Info on this subject:


Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html