Labels

Tuesday, November 10, 2015

Nederland -- 11:11 Gateway – Sananda – 11-9-15 by JennySchiltz

Jenny Schiltz met Sananda op 10 nov. 2015: De Poort van 11:11

11:11 Gateway – Sananda – 11-9-15

by JennySchiltz
                                                              

rainbow-spiral-vortex


 

  Sananda: Ik verbind me om het energetisch portaal te bespreken waar jullie ingaan. De 11:11 poort is een gelegenheid voor jullie om verder te gaan op je pad en aspecten achter je te laten die niet in resonantie zijn met jullie ziel. Het is een gelegenheid voor jullie om toegang te krijgen tot meer van je goddelijke blauwdruk en om dat in vervulling te brengen op aarde. Ieder van jullie zal door dit portaal heengaan, maar hoe het portaal jullie beïnvloedt zal worden bepaald door tot hoeveel je in staat bent om voordat je het portaal ingaat, uit je veld op te ruimen. Dat wat je niet hebt opgeruimd zal blijven en jullie zullen dan doorgaan om te werken om te veranderen wat je gelooft, je verwachtingen en je begrenzingen. Dezen zijn het wat veel weerstand heeft geschapen in je vorm. Wordt niet angstig dat je iets zult missen of dat je iets verkeerd hebt gedaan, alles vindt precies plaats hoe het moet zijn voor de grootste groei van je ziel.

Met deze diepe fase van opruimen wordt jullie getoond waar je weerstand hebt. Wat niet langer meer dient wordt duidelijker en jullie wordt gevraagd om te kiezen wat voor je hoogste goed is en te allen tijde voor je grootste zielengroei. Om dit te doen wordt jullie gevraagd om wat je gelooft en je verwachtingen te herschrijven. Jullie wordt gevraagd om te kijken naar al je angsten en om daaraan voorbij te gaan. Velen van jullie beleven scenario’s in jullie wakende- en droom werelden die ontworpen zijn om je te laten zien wat er moet worden veranderd en wat moet worden achtergelaten. Dit zijn gelegenheden voor jullie om te healen wat niet in verbinding is met jezelf. Jullie wordt gevraagd om beperkingen van het leven in de 3de dimensie achter je te laten, het beperkende denken en de praktijken en om volledig in de kracht van je ziel te lopen.
Om dat te doen vragen we dat je bewust in het nieuwe stapt. Je moet begrijpen dat jij het bent die het nieuwe voortbrengt wat veroorzaakt heeft dat jullie eerder leden. Op elk moment kun je verklaren dat je je niet langer op de manier voelt dat je doet, om de groei te zien die je bereikt hebt en met dankbaarheid, verder gaat. Elk moment is een nieuwe gelegenheid om te kiezen hoe je op alles zal reageren en waarnemen wat om je heen is. Het kiezen om het anders te doen laat oude programmering herschreven worden en voor jullie is dat om meer in je kracht te gaan staan. Het zien van dingen met een nieuw perspectief laat jullie verder gaan, niet langer meer verstrikt zijn. Weet dat veel hulp wordt gegeven in deze tijd om jullie door de energetische en stoffelijke veranderingen heen te helpen die in deze tijd plaats vinden. Jij bent het die ook je denken vooruit moet brengen, en jij bent het die de leiding hebt over je manifestatie. Jullie zijn allen meesters, en herinneren zich wie jullie zijn. Nu is het tijd om alles achter je te laten wat je niet langer meer dient of je begrenst. Nu is het tijd om bewust naar voren te stappen en om je recht op te eisen.
Open je hart voor alle dingen omdat dit je op je pad zal leiden.
Sananda

Persoonlijke conversation:
Ik: In de laatste twee weken is het thema dat steeds weer opdook in readings, de weerstand geweest. De gidsen vragen ons om echt te kijken naar waar we weerstand hebben in ons leven. Want waar we weerstand tegen hebben veroorzaakt ons meer en meer problemen. Ik had een cliënt die sprak over haar lichaamstoestanden, een onderwerp waar ik compleet wat bij kan voelen. Zij voelde dat haar toestanden in haar lichaam erger werden. De uitleg van de gidsen hielp me om duidelijker te zien en ik voelde de behoefte om dit met jullie allen te delen.
Gids: Jouw denken is er om je een stuk te laten zien dat eerder moet worden vastgelegd of achter je gelaten moet worden.
Cliënt: U bedoelt mijn gewicht moet worden vastgelegd?
Gids: Nee, het denken over je gewicht. Als je je gewicht kunt accepteren, de schoonheid ervan kunt zien, zien dat dit volmaakt is, dan zou het niet uitmaken als dat verandert. Maar, als je eenmaal jezelf accepteert, van jezelf houdt, dan gaat de weerstand weg en dan is verandering mogelijk.
Cliënt: Dus is het die weerstand ertegen die het probleem veroorzaakt?
Gids: Precies, en die wordt meer en meer benadrukt zodat dat kan worden gezien en dan kun je het veranderen. Niet je lichaam maar je denken erover.
Dit liet me denken om Wayne Dyer aan te halen: Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt, dan zullen de dingen waar je naar kijkt veranderen.
Sananda: Jullie wordt allen gevraagd om meester van je denken en waarnemingen te worden. Het is op die manier dat je in staat bent om duidelijk de matrix en het hologram te zien die jullie gecreëerd hebben. Als je eenmaal hier meester over bent, zul je meer geredelijk/vrijelijk je werkelijkheid scheppen en herkennen als je geconfronteerd wordt met denken wat er van binnen niet mee resoneert.
Ik: Ik merk dat er zoveel gebeurt waar mee moet worden omgegaan en erkend. We kunnen niet langer onze gevoelens ontkennen. Het tegen jezelf zeggen dat je in het licht moet blijven en om je alleen te focussen op het positieve gaat niet langer meer werken. Ons wordt gevraagd om werkelijk te worden, reëel met onszelf. We kunnen dat alleen doen door precies te eren wie we op dit moment zijn en wat we voelen. Iets minder is gewoon weer een laag van identificatie die we bijgevoegd hebben op deze reis. We moeten alle delen van onszelf eren, het licht en het duister. Want totdat we al onze delen als volmaakt kunnen zien, dat alles is zoals het moet zijn voor onze hoogste zielengroei en dat alles voor ons hoogste goed is, dragen we bij aan de dualiteit.
Sananda: Waarneming is wat het meest belangrijk is. Op alle momenten sturen jullie je werkelijkheid door. Dit kan via je hart of via je denken doorgezonden worden. Het een heeft nodig om alle goeds in alles te zien, om de dualiteit achter je te laten en om een innig bestaan te leiden/leven. Het andere heeft weinig nodig maar zal niet het leven scheppen dat je wilt leven.
Ik: Velen zijn niet gelukkig in hun leven maar zijn niet in staat om dat te veranderen vanwege diverse omstandigheden. Hoe kan iemand een positief resultaat handhaven en in hun hart blijven als ze zich uitgeput en ellendig voelen?
Sananda: De meeste omstandigheden kunnen veranderd worden door gewoon te veranderen hoe je die waarneemt. Welke gedachten heb je over je huidige situatie? Bij voorbeeld, velen hebben een baan wat niet hun ideale positie is. Dan hebben ze de keuze om de schoonheid en de groei in de situatie te zien of om zich te voelen als een gevangen slachtoffer. Weten dat iemand zijn gedachten en wat men gelooft over dit moment, helpt om het volgende te scheppen, iemand kan het belang zien om te leven in een staat van genade en dankbaarheid voor iedereen. Zo gebeurt verandering, door te accepteren en om dankbaar te zijn voor de groei die in het nu gebeurt.
Jenny: Ik hoop dat mijn vragen en antwoorden jullie net zo helpen als ze mij deden. Ik stuur jullie en mijzelf alle liefde waar we mee om kunnen gaan. Moge jullie gezegend worden.

Check out the Acoustic Health interview with Lauren Galey: Psychic Awakenings: Communicating with Higher Realms http://www.acoustichealth.com/HCs7jenny.htm
To book a personal session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com
If you would like to obtain a personal spirit guide reading, please click on this link for more information. https://channelingthemasters.wordpress.com/loved-onespirit-guide-readings/ 
For information on personalized Ascension guidance sessions, please click this link. https://channelingthemasters.wordpress.com/ascension-guidance-sessions/
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

JennySchiltz | November 9, 2015 at 3:12 pm | Tags: Ascended Masters, Ascension | Categories: Sananda | URL: http://wp.me/p5iP2k-a2


No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html