Labels

Sunday, October 25, 2015

Nederlands -- Inter-dimensionale Communication Portalen


Inter-dimensionale Communication Portalen

                                                   

  De Arcturiërs

Gegroet, wij zijn de Arcturiërs.  We zijn hier in deze Nieuwheid om met jullie te communiceren over het zich uitbreiden van je bewustzijn zodat je kunt waarnemen en in alternatieve, parallelle en hogere dimensionale werkelijkheden kunt gaan.

Jullie bewustzijn verandert door tussen wat je ooit zag als gisteren of morgen. In feite, beginnen jullie de beperkingen los te laten van de tijd die gebonden waren aan je drie dimensionale, of zelfs vier-dimensionale denken.

Jullie vier dimensionale denken gaat sneller dan het drie dimensionale denken. Maar, terwijl je in je vijf-dimensionale denken en staten van bewustzijn gaat, begin je het concept van tijd los te laten.

Zonder tijd, die in ‘wat je wilde zijn heeft gezeten en wie je wilt zijn, wat je wilt doen, of waar je naar toe wilt’, die is er niet..Dit drie-dimensionale “er-tussen-in” was eigenlijk een illusie van de derde en vierde dimensionale matrix.


Terwijl je doorgaat met je versnelling van bewustzijn, zul je merken dat als je bewustzijn piekt in je hogere staten van bewustzijn, zoals in je alpha, theta golven of gamma hersengolven, zul je iets zien dat schijnt in en uit je werkelijkheid te flitsen. Ten eerste schijnt het er boven te zijn. Dan realiseer je je dat het aan je rechterkant zit, of zelfs in je.

Toenemend merk je iets dat er iets rond je, boven je, onder je of zelfs door je heen gaat. Maar je driedimensionale hersenen kunnen helemaal deze situatie niet vertalen. Verder, als je te lang in hogere staten van bewustzijn blijft, worden je drie dimensionale hersenen bezorgd en trekken je uit je dromerij.

Dan in een flits gaan de3D remmen aan en je aandacht wordt terug gestuurd in de drie dimensionale matrix, terug in de vier dimensionale matrix, terug in de tijd. De derde en vierde dimensionale matrixen lijken erg op webben aan wie je automatisch je drie dimensionale gedachten en emoties hecht om drie dimensionale gedachtenvormen te scheppen.

Deze drie dimensionale gedachtenvormen reizen uit in je wereld om andere gedachtenvormen te verzamelen die erop lijken en om ze terug naar jou te brengen. Daarom, als je een drie dimensionale gedachte hebt van “ik wil een mooie conversatie hebben met een paar mensen waar ik van houd,” dan zal dat energieveld naar jou terug komen en spoedig krijg je dan een e-mail of een Facebook-melding of een telefoontje van iemand die belangrijk voor je is.

Als je gedachtenvorm op vrees is gebaseerd, zal het nog steeds naar buiten gaan. Bijvoorbeeld, als je zou zeggen: “Ik ben eenzaam. Ik heb geen vrienden. Niemand zoekt contact met me.” Wat je dan terug ziet is dat niemand contact met je zal leggen.
Als je naar hogere staten van bewustzijn gaat, zul je in staat zijn om feitelijk die gedachtenvormen waar te nemen. Je zult ze niet waarnemen op dezelfde wijze als je een boek of een krant ziet met je drie dimensionale waarneming. In plaats hiervan zul je waarschijnlijk denken dat je ze je “voorstelt”. Ja, je stelt je dat voor omdat voorstellingen vijf dimensionale gedachte is.

Velen van jullie gebruiken nog je drie dimensionale oorzaak en effect denken, maar jullie realiseren je langzaam dat als je positief liefdevolle gedachten uitzendt, dat er dan iets positiefs en liefdevols naar je terug zal komen.

Jullie realiseren je ook dat als je midden in een situatie zit waarin je niet weet hoe je er mee om moet gaan, en in plaats van er over na te denken en je er bezorgd over bent, zeg je gewoon: “Liefs Hoger Zelf, er is iets dat ik moet begrijpen. Kun je me alsjeblieft helpen?” Dan wacht je op een gedachtenvorm van je Hoger Zelf die naar je terugkomt.

Omdat je je Hoger Zelf riep, heb je een ander soort gedachtenvorm gemaakt. Je hebt een inter-dimensionale gedachtenvorm gemaakt. Als je hogere dimensies oproept en zegt: “Help me alsjeblieft met deze situatie,” dan heb je je vrije wil gebruikt om een inter-dimensionaal portaal te openen.

Dit inter-dimensionaal portaal verbindt je met een, of diverse, van je hogere dimensionale uitdrukkingen van het ZELF waardoor je bewust multidimensionale informatie kunt ontvangen. Je hogere uitdrukkingen van het ZELF kunnen Engelen zijn, Opgestegen Meesters, Elohim en/ of hogere dimensionale Galactische wezens.

Wij willen dat jullie weten dat wij, jullie hogere uitdrukkingen van ZELF, allemaal op jou oproep wachten. We wachten allen omdat Gaia een planeet van de vrije wil is. Daarom moeten we wachten totdat jullie ons roepen.

We zien dat velen van jullie ons roepen. Maar soms roepen jullie ons met een lage frequentie boodschap, zoals: “Ik haat het hier. Ik wil hier uit. Wanneer komen jullie nu beneden om me te helpen?”

Die gedachtenvormen zijn van een lage frequentie omdat ze gevuld zijn met vrees en boosheid. Het feit is dat we hier al zijn, maar je kunt ons alleen waarnemen via hogere staten van bewustzijn. We zijn hier. We zitten in je kamer, we zijn in je huis, we lopen naast je terwijl je bij de kruidenier bent.

Maar je kunt ons niet waarnemen omdat wij op een hogere frequentie resoneren. We resoneren op de vijfde-dimensie en verder. Opdat jullie in staat zijn om ons waar te nemen, moet je je bewustzijn uitbreiden en uit de beta-golven, zelf verder dan je alpha droom-golven en in je theta en je gamma meditatie golven gaan waarin je tijd kunt loslaten.

In je alpha golven gaat de tijd sneller, omdat je iets doet waar je van geniet en iets dat goed voor je voelt. Maar het is alleen in het theta en gamma golf bewustzijn waarin je in staat bent om je hechting aan 3D tijd los te laten.

Als je in de gamma golf werkelijkheid gaat, zijn er langere gedachten of woorden die achtereenvolgens komen, zoals een, twee, drie, vier. De werkelijkheid in deze hogere dimensionale werkelijkheden lijkt meer op stromen en zweven door een oceaan.

Maar, als je door deze hogere dimensionale oceaan stroomt en een volgorde van gebeurtenissen of gedachten wilt, zul je “uit” die werkelijkheid “vallen”. Je valt eruit omdat je hechting naar de tijd het concept van volgorde creëert en die verlaagt je bewustzijn uit de waarnemingsreeks van die wereld.

Volgorde is op de timing gebaseerd van eerste, tweede, derde, enz. Als er iets gebeurt in het NU is er geen eerste, tweede, enz. Er is alleen een kolken, samenvoegen, stromen, worden, ingaan en/of verlaten.

Voel je bewustzijn als je je denken laat stromen van het ene concept om een uniek concept te laten stromen in het volgende concept, dat zich uitbreidt naar het volgende concept. Als voorbeeld, voel de gedachtenvorm van “Ik wil een intieme relatie beleven met mijn hoger zelf.” Zo gauw je die stelling doet, schep je een inter-dimensionale gedachtenvorm. Die inter-dimensionale gedachtenvorm stroomt omhoog naar de hogere dimensies op zoek naar je Hoger Zelf.

Nu, wat uitgaat, komt terug. Dus, als je Hoger Zelf deze informatie ontvangt kan het zeggen: “Oh, we hebben een ‘com-link’ met een lid van ons lager-dimensionale zelf die in staat is om te antwoorden op en misschien zelfs met ons te communiceren. Wij, de leden van je Hoger Zelf, sturen een boodschap naar je hoger bewustzijn om ‘Hallo’ te zeggen.”

Natuurlijk, zeggen we geen hallo in de Engelse taal. We zeggen hallo in onze Licht taal. We zeggen hallo door je Derde Oog aan te tikken, terwijl we fluisteren in je verbrede horen, we raken je zachtjesaan op je hart, omarmen je en/of maken dat je je veilig en geliefd voelt.

Vandaar, als we zeggen: “Hallo, we zijn hier en vinden het heerlijk om met je te communiceren,” hoor je dat niet in het Engels, of in een of andere mensen taal. Maar, je kunt wel iets waarnemen dat je niet weet hoe je dat kunt begrijpen. Dit “iets, iemand, een of ander gevoel” voelt alsof het net aan jou voorbij is gevlogen, die omcirkelt je en/of is boven je en zendt je onvoorwaardelijke liefde.

Als je stil kunt zijn, als je heel rustig in je hersenen kunt zijn en kunt luisteren met je hart, kan je in staat zijn om waar te nemen dat er een energieveld is dat in je bewustzijn komt. Je weet niet wat dat voor energieveld het is dat eerst wat tegen je zegt, maar je kunt voelen dat het er is.

Als je zou angstig worden, zal je energieveld zich vullen met vrees. Dan zou je hoger dimensionale zelf onmiddellijk dat energieveld verlaten omdat we niet langer meer deelnemen aan het energieveld van angst.

Maar als je er aan kunt denken om snel je energieveld terug te transmuteren naar de hogere dimensies, door het Onvoorwaardelijke Liefde en Violet Vuur te zenden, kunnen we onze persoonlijke en collectieve energiepatronen met die van jullie verbinden om ons inter-dimensionaal communicatie portaal te vergemakkelijken.

Door dit portaal zijn we in staat om jullie onze onvoorwaardelijke liefde en multidimensionale licht te zenden om je te helpen je bewustzijn te verbreden om bewust onze hogere dimensionale communicaties te ontvangen.

Zie je, we zijn net als jullie. In feite zijn we de versie van jullie die resoneert op een hogere resonantie van vibratie.  Als je een bewuste verbinding hebt met je hogere resonantie, verbind je je tegelijkertijd met ons, je eigen Hoger Zelf.

Via je eigen hogere staten van bewustzijn kun je je Derde Oog openen, je met je Hoge Hart verbinden, en je inter-dimensionale essentie diep gronden in de kern van Gaia. Als je dit energieveld grondt in de kern van Gaia, lijkt het er veel op alsof je een universele taal vertaler inschakelt.

Deze “universele taal vertaler” zal liefdevol gehele boodschappen zetten in je bewustzijn en die vergroten zodat het gemakkelijker is voor je om bewust onze communicatie te beleven. 


Als je door het proces bent gegaan van accepteren, weten, dienen en gronden van onze boodschappen, instrueer je je driedimensionale hersenen om diens werkend stelsel zich met je multi-dimensionale denken te verbinden.


Dan, kun je zelfs in staat zijn om je Hoger Zelf waar te nemen door je portaal van licht. Maar, je zult je Hoger Zelf niet op dezelfde manier zien, zoals je je stoffelijke zelf in een spiegel ziet.

In feite zul je je Hoger Zelf helemaal niet waarnemen totdat je in staat bent om te “geloven dat je een Hoger Zelf hebt”. Omdat je niet zult zien wat je niet gelooft.

Als je kunt geloven in je eigen Zelf, kun je zeggen: “Ik zou het heerlijk vinden om met je te spreken.” Je antwoord zal niet via woorden komen, maar via inter-dimensionale energie gedachtenvormen. Daarom, wees je dan bewust van de hogere frequente energiepatronen die je Pijnappelklier binnengaan.

Deel deze boodschappen met je Derde Oog zodat je ze beter kunt begrijpen en ze opslaan in je Hoge hart om ze veilig te bewaren en om ze verder te begrijpen. Vergeet ook niet om deze “Boodschap voor het ZELF” te gronden in de kern van Gaia. Dan, deel de boodschappen met anderen die klaar zijn. Maak je geen zorgen over wie er klaar is.

Vertrouw dus gewoon op jezelf en je zult “weten” wie er klaar is om welke informatie te ontvangen. Wees zeker om een zaad achter te laten om die in de kern van Gaia te planten. Dan kunnen alle zaden van alle antwoorden van alle vragen samensmelten in Eenheids Bewustzijn en Onvoorwaardelijke Liefde om te dromen, te verwachten, te scheppen, bezit van je te worden, en Gaia’s nieuwe en hoogste octaaf van haar planetaire lichaam te beschermen.

Elke gedachte van onvoorwaardelijke liefde voor Gaia en elke zegening die je Moeder Aarde zendt zullen drievoudig naar je terugkeren. Daarom lieve ascenderende mensen, eer jezelf zodat je in staat kunt zijn om meer anderen en de planeet waarop jullie wonen, totaal te eren.

Zegeningen aan jullie allen en denk er alsjeblieft aan om je inter-dimensionale portaal open te houden.


De Arcturiërs en JULLIE Hoger ZELF

(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl)   

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html