Labels

Wednesday, October 7, 2015

Nederlands -- Andrew’s Inzichten - 7 okt. 2015


- Andrew’s Inzichten  -  7 okt. 2015
Het Journalistieke Denken of het Dagboek denken


The Journaling Thinking
Denken kun je alleen maar doen door de herinnering – coyote haalt een truuk uit met je door de grootste grap van alles. Het is je ego dat het geloof eist dat we elk feit zonder kleuring of redigerend kunnen oproepen. Onze voorbije zelven kleuren onze waarneming en herinneringen die konden leiden naar healing of verandering. Het ego wil statische werkelijkheid niet veranderen. Als verandering komt, kijkt ons ego uit naar methodes om de verandering te stoppen of die omver te werpen met oude gedragspatronen die de tijd of de levenskracht beperken waartoe we in staat zijn om in ons zelf te investeren.

Een goed afgesteld pad heeft het nodig dat we onze evolutie en co-creatieve momenten met het goddelijke dat in ons werkt, ons dagboek kunnen schrijven. Doorgaand op een pad waar je jezelf niet record (geen opnames van hebt) is de essentie van zelf-bedrog. Dit is het ego aan het werk. Het is de taak van het ego om beperkingen op te leggen en herinneringen te redigeren. Het zelf-helend pad confronteert het ego zodat we onszelf niet beperken als healing nodig is. Zelf-healing heeft een tijd van vergeving nodig. Als we accepteren kunnen we veranderen – dan handelen we met echte integriteit om te veranderen, wetend dat delen van ons in conflict zullen zijn met die nieuwe manier van zijn.

Het omgaan met de bedekte motieven van het ego betekent dat je gewoonte patronen moet confronteren die je healing proces vernederen(verlagen). Het gebruik van drugs, jaloersheid, haat en een slachtoffer mentaliteit zijn gewoonte patronen waar mee moet worden omgegaan, een voor een. Elk herhaaldelijk gewoonte patroon moet een healing tijd hebben bij een interne meditatieve dialoog die ons helpt begrijpen waarom deze gewoontes terugkeren zelfs als het onze hoogste bedoeling is om te helen. We moeten ons voortdurend herinneren dat healen een proces is en geen gebeuren. Het heeft ons nodig om pijn, hartepijn en wanhoop los te laten. Het heeft ons nodig om het proces opnieuw te leren om onszelf onvoorwaardelijk lief te hebben.

Gewoonte patronen zijn dramatisch veranderd in de laatste tien jaren, men kan nauwelijks alle veranderingen in een zitting opnieuw tellen. Cell phonen (gsm’s) en alle manieren om buiten je te communiceren en te converseren met culturen over de hele wereld, hebben onze verbinding met moeder aarde beperkt. Al die nieuwe tastbare en ontastbare dingen brengen de menselijke spirit naar beneden, hebben de energieën van de aardemoeder gedemonteerd met onze wensen voor onze behoeften uit. Als onze behoeften niet worden begrepen op een eerst verbindend niveau met de plek waarop we wonen – dan begint er zich een afscheiding vast te houden en afscheiding vóór-schept een ongemakkelijkheid die uiteindelijk de menselijke spirit laat neerkomen in een gedistilleerd menselijke essentie die probeert te bedenken wat echt is en wat niet. Dit oneindige proces breekt voortdurend de aardemoeder haar verbinding af naar haar kinderen en kleinkinderen.
Kijk hiernaar, het opgroeiend kind dat het nest/thuis heeft verlaten van haar/zijn ouders. Het schrijft niet meer of spreekt niet meer met zijn ouders. Lange afscheidingen gaan door tot er een verlangen naar thuis komt door het nu volwassen denken van het kind dat lang geleden vertrok. Spiritualiteit is het effectieve resultaat als we dan een terugkeer naar thuis ontwikkelen. Dit thuis is ons ware authentieke zelf. Het zegent ons levenspad met wijsheid.
Het accepteren van dit begrip van het zelf wordt uitgedrukt in veel godsdiensten rond de wereld. Geen een pad is de enige manier. Geen een pad van spirituele uitdrukking is de directe verbinding tot dat goddelijke of de creatieve kracht in aarde moeders rijk. De aarde moeder zelf is de volle kracht van spirituele uitdrukking. Ieder van ons is een kracht van de vrije wil.
Vertrouwen is onze directe link met de Universele Wijsheid. Vertrouwen herinnert ons eraan dat we meer weten dan we gehoord of gestudeerd hebben. Vertrouwen herinnert ons eraan dat we alleen maar hoeven te kijken, luisteren en te vertrouwen op de liefde en wijsheid van de Universele Spirit die door ons allen werkt. Vertrouwen heeft geen geloof nodig in een godsdienst – slechts door te leren om te vertrouwen op liefde, en intelligentie, die door je heen werkt en door de hele schepping. Dit nieuw gevonden vertrouwen zal je waarneming en ervaring transformeren. Jullie zullen lessen vinden en gelegenheden in iedere uitdaging. Het doet er niet toe wat we voelen of weten, het doet er niet toe wat onze potentiële geschenken of talenten zijn. Slechts actie brengt hen tot leven.
Velen van ons begrijpen concepten zoals toewijding, moed en liefde, maar we weten alleen wat we doen. Doen voert tot begrijpen en daden keren onze kennis tot wijsheid om. Actie leert ons om inertie en ongeduld te overstijgen door te handelen met onze moed, duidelijke bedoelingen en toewijding. Elke actie of geen-actie bevat de zaden van zijn tegengesteldheid. Er is een tijd voor actie en de actie van geen-actie.
De manier van de twee-bener is opnieuw tot een generatie sprong geworden in wijsheid. Elke mens die in deze wereld is geïncarneerd is heeft een grote reis voor zich liggen. De volgende sprong in de evolutie lijkt op het proces van de terugkeer naar een heilige ruimte in ieder van ons. Dit is een tijd van nieuw gevonden onschuld die uitwisselt met alle levende dingen.

 “Velen van ons begrijpen concepten zoals toewijding, moed en liefde maar we weten alleen echt wat we doen. Doen leidt tot begrip en actie keert onze kennis om tot wijsheid.”   Andrew Bartzis.

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html