Labels

Thursday, October 1, 2015

Nederlands -- Boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren via Jean Freer d.d. 17-09-2015

Boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren 
via Jean Freer d.d. 17-09-2015
Mijn naam is Jean Freer, ik ben Amerikaanse van geboorte. In mei van dit jaar is de Vrouwe van Alle Volkeren naar mij toegekomen. Zij is in 2002 voor de eerste keer gekomen. Ik was toen in Lourdes omdat ik mijn moeder had beloofd om daar ooit eens een kaarsje op te steken. Eigenlijk zou ik dat met haar doen, maar helaas was ze al overleden, want in de tijd dat ze nog goed was vond ik mezelf nog te jong om dat te doen. In ieder geval, ik ben daar naartoe gegaan en ik was wakker en ik kreeg een boodschap van de Vrouwe van Alle Volkeren, van wie ik nog nooit gehoord had. Ik was ook een beetje boos dat ik de boodschap had gekregen van de Vrouwe van Alle Volkeren want ik kende haar niet en wat moest ik ermee. Het jaar daarop ging ik naar haar toe, naar Lourdes, om te bedanken voor de boodschap. En daar stonden heel groot op het plein naar de kerk toe foto’s van alle mensen op de wereld. De Vrouwe van Alle Volkeren liet die zo zien. Ze heeft me 2002 een boodschap gegeven voor de kinderen. Ze heeft gevraagd om voor de kinderen te zorgen van 15 tot 25 jaar omdat ze anders in de psychiatrie terecht zouden komen, niet begrepen worden. Ze zouden daar de verkeerde behandeling krijgen en hun DNA-patroon zou daardoor niet hetzelfde blijven zodat ze dan niet meer uit konden dragen waarvoor ze gekomen waren. Dat klinkt een beetje zwaar en dat is het ook. Ze gaf aan dat kinderen dan op die manier gemarteld zouden worden, zoals ze dat in de 19e eeuw ook hebben gedaan. Ik heb de hele dag gehuild. De dag erop verscheen Ze weer en toen zei Ze: ‘Je hebt Mijn tranen gehuild om de kinderen die deze wereld bezoeken.’ Nou, uit die boodschap is een heel grote groep mensen ontstaan: leerkrachten, psychiaters etcetera, die naar de boodschap geluisterd hebben en uiteindelijk is IBBO daar ook uit ontstaan, de school waar we nu zitten, de eerste erkend spirituele school van Nederland. Er is inmiddels ook een tweede IBBO school in Meppel en binnenkort openen er nog twee IBBO scholen elders in het land. Dus het gaat goed!

Afgelopen mei kwam de Vrouwe weer. En waarvoor kwam Ze deze keer? Ik kijk nooit naar het nieuws omdat ik daar een beetje niet goed van word. Ik wilde mezelf een beetje verwennen en had me met een lekker kopje koffie op de bank genesteld en zei tegen mezelf: ‘nou kijk je eens een keer naar het nieuws.’ En ik dacht: ‘wat wil je nou met het nieuws?’ En ik ging zitten en toen was er een vrouw op, die vertelde over haar kind. En ik dacht dat is niet goed! Ik weet niet waar het nieuws op is, dus ik begon te zappen en toen realiseerde ik me dat er NOS in het beeld stond en ik zapte terug en wat bleek, die mevrouw vertelde dat haar kind zeer, zeer zwaar ziek was en zich heel erg aan het mutileren was en dat de moeder bang was voor een slagaderlijke bloeding en dat ze haar kind dan niet meer zou kunnen helpen. Het kind werd niet opgenomen, want er was geen plaats en mevrouw kon pas terugkomen in september. Het was mei!! Op het moment dat ik zo aan het kijken ben, hoor ik in mij: ‘dit is de boodschap die Ik je in 2002 heb gegeven en Ik wil je graag een nieuwe boodschap geven.’ Ik was niet bereid om te praten. Ik dacht: laat maar, wat moet Je nou vertellen!? En Zij vertelde, het was in mei: ‘Er komt een golf, en die kunnen jullie helemaal niet begrijpen tot nu toe, en die begint nu al en die loopt op tot en met september en dan slaat die golf om en dan gaat ie groter worden en dan slaat ie om en dan maakt ie elke keer een grotere lus tot eind 2016, zo krijgen we zeven golven van wanhopige en verwarde mensen. Probeer alle therapeuten bij elkaar te krijgen want begin 2017 gaat de golf met een rotvaart naar beneden tot september 2017 en neemt dan af. Je moet me niet vragen wat dat inhoudt. Ze laat het me zo zien. In mei waren er nog lang niet zoveel vluchtelingen als nu. Als je nu kijkt word je een beetje misselijk. Wat de Vrouwe aangeeft is dit: als jullie als therapeuten kunnen gaan samenwerken en je ego thuislaten zijn jullie klaar om nu in dit stuk te gaan staan. Samenwerken betekent niet: ik heb mijn praktijk nu hier maar wel: hoe kunnen we het samen gaan doen. Toen ik deze boodschap kreeg heb ik met Winnie gesproken omdat ik even twijfelde over wat ik hiermee moest.
Daarna heb ik Arjuna en Ger en José de Vlieger gebeld die hebben mij aangehoord, dat heeft me ook goed gedaan en toen ben ik begonnen de boodschap uit te dragen want dat was toch de bedoeling.
Jullie zijn hier vanavond, therapeuten en lichtwerkers. En de Vrouwe vraagt jullie om je te gaan voorbereiden om met de mensen te gaan werken uit liefde. En Ze zegt, als jullie dit kunnen omzetten (eerst omzetten, dat jullie bereid zijn om dit te doen), dan ga Ik jullie nu de healingswijzen geven. De nieuwe healingswijzen zijn nog niet op aarde. Deze komen langzaam, beetje bij beetje, druppelsgewijs naar jullie toe. Wat Ze nu graag wil, is: Samen! Je kunt je voorstellen, we gaan naar een eenheidsbewustzijn en daar heeft dit mee te maken. Maar daarvoor moeten de therapeuten eerst klaar zijn. De therapeuten hebben allemaal inzicht van de praktijken die zij nu hebben. Ik hoop dat ik jullie vanavond niet shockeer maar de Vrouwe zegt dat alle informatie die jullie tot nu toe hebben gehad en alle methoden die jullie hebben gebruikt, zijn verouderd. Die horen bij de oude informatie die nog te maken had met onderdrukking en dualistisch denken. Jullie gaan nu naar een nieuwe informatiebron van eenheid. Eenheid is er in jullie allemaal en in iedereen op aarde. Dit is een aarde-boodschap die is er niet voor ons alleen maar die is er voor de hele aarde! Ze vraagt ons om te gaan bekijken hoe we dit gaan opzetten en Ze geeft géén richtlijnen. Zij zegt, dat jullie sterk genoeg zijn om het samen te doen!
Dit is haar opdracht aan ons. Hoe gaan jullie dit samen doen?! Ik heb nog gedacht moet ik daar een centrum voor gaan oprichten, maar dat doet er niet toe. Wij moeten nu echt gaan kijken hoe we dit samen gaan doen. De Vrouwe vraagt daarom om iedere keer de nieuwe informatie tot je te nemen. Eerst ga je kijken naar wat jouw belemmering is om met iemand anders te werken. Als ik hoor: ‘dat weet ik al!’ dan is er niet geluisterd. Als er gezegd wordt: ‘ik heb die boodschap al!’, dan is er weerstand. Iedere keer als ik weerstand voel opkomen moet ik even naar mezelf kijken want dat is tegen het samengaan. Samenwerken betekent: ik laat alles los! Ik ben helemaal vrij! Voor mij was het een beetje moeilijk om dat naar mensen uit te gaan dragen omdat dit op weerstand kan stuiten. Maar het gaat erom, dat we samen gaan bekijken hoe we het samen gaan doen. En nu zie je dan die stroom vluchtelingen komen.
De Vrouwe is in mei begonnen met deze boodschap. Ze begint nu aan te geven dat het nu tijd wordt om het samen te gaan doen. Voor ons is het geen tijd van wanhoop. Als wij opletten, blijven wij uit die wanhoop en als jullie goed gelezen hebben, die boodschap luidt: als jullie NU de mensen kunnen opvangen en drie maanden lang kunnen begeleiden (en dat houdt in bijna dag en nacht met hen samenzijn) dan komen ze niet in de psychiatrie. Dat houdt ook in, dat er géén medicatie nodig is. Het gaat nog verder: ze zullen nooit meer ziek worden. De Mens is niet ziek! Dit is de bedoeling van deze avond. De Vrouwe zegt: ‘Ik hoop dat je dan beseft hoe groot het is als wij kunnen samenwerken’. Als we dat niet kunnen, zegt Ze, zullen heel veel mensen in nood komen en die gaan dan naar de psychiaters toe en die zijn overwerkt en die kunnen alleen maar medicatie aanbieden en dat houdt de mens weer weg van (... gehoest) of mee te werken met de anderen.
Als jullie vragen hebben, dat mag. Je kunt meteen vragen stellen, de Vrouwe is hier aanwezig. Hoe gaan we dat doen, heb ik Haar gevraagd. Ze zegt: ‘jullie gaan dat doen op het moment dat het daar is. Dan is het vertrouwen daar. Daarvoor hebben jullie deze boodschap nodig zodat die gaat werken in je hele DNA-systeem want (zo zegt ze) jullie zijn nu heel grote kanalen op aarde. En die grote kanalen zijn nodig om samen te werken want alleen kunnen jullie het niet aan! De stroom is te groot. Als je alleen gaat werken kun je nooit iemand drie maanden dag en nacht behandelen. Dat gaat niet. Dat is de vraag: ‘ hoe gaan we dit oplossen’? Ik heb Haar gevraagd: ‘kun Je mij tips geven van hoe wij dat gaan oplossen?. Zij zegt: ‘vraag de mensen om te luisteren naar hun hart want in hun hart hebben ze informatie over hoe ze het kunnen gaan doen. Samenwerken betekent weggaan vanuit wie ik ben en geen commentaar hebben naar de ander toe want daar gaat het toch niet om. Iedereen heeft toch nog de neiging om te denken, ja maar, ik weet het wel of ik doe het zoals het moet. Op aarde zijn jullie de eerste stroom van mensen die de informatie aan het krijgen zijn om samen te werken. Samenwerking betekent: totaal loslaten. Alleen maar loslaten. Die hele stroom is over de aarde aan het trekken. Ik ben niet de enige die dit aan het vertellen is. Het is dus zeg maar wat er nu gaande is’.
Als jullie nou zouden kijken naar wat er nu met jullie gebeurt dan kun je al meteen voelen wat je kunt doen. De Vrouwe zegt tegen mij, dat jullie Haar kinderen zijn. Wij zijn Haar kinderen en het enige wat wij hoeven te doen is bij Haar op schoot te gaan zitten om de informatie te krijgen. Dan weten we wat we moeten doen. Dat is het moeilijkste wat Ze kan vragen. De boodschap van Haar is: ‘Ik heb jullie geroepen om hier te zijn vanavond. Ik heb jullie gevraagd en Ik heb jullie ingefluisterd: kom naar Mij toe! Luister naar Mijn boodschap in liefde en luister ook naar Mijn boodschap en kijk naar de mensen. Kijk om je heen. Zie de wanhoop en de angsten en het verlies van vertrouwen. Kijk hiernaar en kijk dan naar jezelf en naar wat je aan het doen bent. Onthoud dat het geen zin heeft om één stap naar voren te doen en te helpen als je niet verbonden bent met de eenheidsenergie, omdat je dan jouw eigen energie opgebruikt terwijl de eenheids-energie je kan voeden. De bedoeling is om samen te
werken, hand in hand, rug tegen rug, liefde in liefde. Samen, verbonden in eenheid, kunnen jullie de massa aan. Het is zo, dat jullie al langer voortrekken, velen van jullie zijn al twintig en dertig jaar bezig en velen van jullie zijn net begonnen. Toch zijn jullie allemaal klaar om hier te gaan staan en te luisteren naar de vreugdevolle boodschap die Ik jullie breng. Het is niet zo dat je moet gaan twijfelen aan wat je voor informatie krijgt. Het is niet zo dat de boodschappen niet kloppen. De boodschappen zijn de boodschappen van eenheid, van liefde delen en alles van wat je hebt, delen met de ander. Deze boodschap is jouw kans, het ego gaat terug en dan komt de liefde naar voren die zo groot in jou aanwezig is, die je nooit hebt kunnen leven en die je nu wil gaan leven. Je wilt gaan delen, je wilt gaan geven en je wilt doorgeven wat jouw taak is. De bedoeling is om dit zo te doen. Twijfel niet aan de informatie die je ontvangt, kom naar Mij toe en vraag: hoe kan ik het doen? Jullie hoeven geen gebouwen op te richten, jullie hoeven geen meditatiegroepen te hebben, jullie moeten niets doen, alleen maar je bewust te zijn dat jullie nu op dit punt zijn gekomen waarvoor jullie naar de aarde zijn gekomen. Vanuit die informatie wil je samenkomen met mensen die hetzelfde voelen en willen. Vanuit die informatie wil je bidden, wil je mediteren en wil je liefhebben en wil je zorgzaam zijn. Daarom is het zo belangrijk dat we vanavond bij elkaar komen. Vanavond hebben jullie geluisterd naar Mijn oproep. Over de hele wereld roep Ik op om samen te komen zodat dat wat gebeuren moet mag gebeuren. Zodat dat, wat gebeurt mag worden omgezet in liefde en niet in wanhoop en in angst. Daarom: jullie zijn zó belangrijk om angst buiten de deur te houden. Als je zelf in angst komt: sluit je aan bij groepen die je optillen, die je terugbrengen naar moed. Lieve kinderen, vanavond zijn jullie hier omdat Ik jullie geroepen heb. Jullie hebben gehoord en geluisterd naar wat Ik vraag. De mensen in hun wanhoop of in verdriet of in verdwaaldheid, dit zijn de mensen die jullie nodig hebben. Luister naar deze groep in jou. ‘
De Vrouwe laat mij beelden zien van de moeder die het kind koestert. Ze laat me beelden zien van de vader die het kind liefheeft. Ze laat me zien dat jullie de liefde ontvangen hebben die Zij jullie gegeven heeft. Ze zegt: ‘ als jullie nu dadelijk een beetje pauze hebben gehad, dan gaan we daarna verder. Op dit moment wil Ik graag dat jullie de boodschap tot jullie door laten dringen. Het is geen ernstige boodschap. Het is een boodschap van vreugde, een boodschap van plezier en de bedoeling hiervan is samenwerking, van delen en eenheid. Alsjeblieft!’
Het is de bedoeling, dat jullie zelf eerst genade ontvangen en vanuit die genade kunnen jullie dan weer verder. Als jullie de genade hebben ontvangen dan kunnen jullie die delen en wij gaan dadelijk verder om ieder van jullie te vertellen hoe Ze het graag heeft. De Vrouwe zegt: ‘Ik heb een lijn aangehouden, een lijn van informatie, een lijn van geven, een lijn van delen, een lijn van samenwerking’. Als de hele wereld één wordt, wat nu dus gaat gebeuren beste mensen, kunnen de energieën die ons tegengehouden hebben om onszelf te ontwikkelen niet meer bestaan. Wij zijn degenen die nu gaan bepalen hoe men met de vluchtelingen om kan gaan. Moeder is hier om ons te vertellen, dat wij de geroepenen zijn die daarvoor naar de aarde gekomen zijn. Dat is wat het is en daar moet je het mee doen. Als jullie vragen hebben, mag je vragen stellen.
Vraag: Er zijn mensen die therapeut zijn en die geld moeten verdienen. En er zijn mensen die het voor niets doen. Hoe moet dat dan samengaan?

JF: Ik heb Haar gevraagd, hoe gaan we dat doen want sommige mensen moeten er van leven. Dat geldt ook voor mij want ik heb het geld natuurlijk ook nodig... En Zij heeft aangegeven dat wij dit nooit alleen aan kunnen. Maar als jullie zó slim zijn en met elkaar delen dan heeft iedereen die in de wanhoop zit of in de verdwaaldheid, iedere keer iemand bij zich. En het kost jullie niets. Wat krijg je ervoor terug? Alles wat je nodig hebt.
Vraag: Hoe dan?
JF: Dat heeft te maken met vertrouwen. Als wij allemaal samen zouden kunnen werken, en ik zie dat nu op dit moment. Ik heb gisteren of eergisteren even naar het nieuws gekeken en ik was heel erg geschrokken toen ik zag, dat de waterkanonnen op de mensen werden gericht. Het is helemaal niet zo dat ik de andere kant niet begrijp of zo, ik kan er gewoon niet inkomen. Ik dacht bij mezelf: als ik zo’n wanhopig persoon zou zijn, die daar staat met wat heb ik meegenomen, een beetje ondergoed en een beetje schone kleren en dat was het dan..... En ik kom hier en ik krijg zo’n ontvangst... ik dacht: ik schaam me dood, hoe gaan we dit oplossen? Weet je, van ene kant begrijp ik dit en van de andere kant begrijp ik dat..... Maar hoe gaan we het oplossen? En als je dan die grote stroom mensen daar ziet staan dan begrijp je toch dat we daar alleen maar samen aan kunnen gaan staan? Dat begrijp je toch!? Je begrijpt toch dat alles en iedereen een therapeut is? Daar hoef je geen diploma voor te hebben. Je bent een therapeut omdat je zo geboren bent. Je bent een therapeut, omdat je liefde hebt en delen wilt. Je bent een therapeut als je een pan soep maakt en dat uit gaat delen en daar liefde staat te geven of iemand een omarming geeft. Dat is ook therapeut zijn. Daar sta je dan met je diploma! Geld speelt nu helemaal geen rol of althans heel weinig..... Met jouw informatie wil je gaan helpen en nou komt het nieuwe, dat we mogen gaan gebruiken. Alles wat je geleerd hebt vraagt de Vrouwe om niet meer te gebruiken. Ik moet het zo zeggen want het moet een inslag bij jullie geven zodat jullie begrijpen dat er meer aan de hand is. En de golven vluchtelingen worden steeds groter. En dat is tot eind 2016. Maar wij mogen niet in de wanhoop gaan want de bedoeling is: wij zijn klaar, wij kunnen er tegen.
Vraag: Wat ik begrepen heb is dat elke persoon drie maanden opvang nodig heeft? En dat die golf doorgaat tot het einde van volgend jaar?

JF: Het is niet één golf, het is een oplopende golf en dan komt een nieuwe golf en de golven worden steeds groter en dan tot eind 2016. Je kunt je voorstellen dat wij dit niet vijftien maanden alleen doen, dat gaat gewoon niet. Je kunt het wel doen als je goed georganiseerd bent. Als wij drie maanden een grote groep vluchtelingen goed opvangen dan hebben we daarna een grote groep extra klaar staan om de volgende, grotere golf op te vangen. Moet je je eens voorstellen hoeveel mensen we dan weer kunnen opvangen. En weet je, we zijn jarenlang opgeleid om dit te kunnen. En nou hoeven we alleen maar samen te komen. We hoeven alleen maar samen te zijn. Anderen zien het misschien nog niet maar de boodschap begint bij ons. En de boodschap is: eerst de verwarring opheffen van hoe gaan we het doen. Wat gaat er binnen komen en wat gaan we dan doen? Moet het dan in het centrum, dat ik heb? Dat heeft maar tien kamers, dat zet ook geen zoden aan de dijk. Moet het dan in de Rodahal? Dat geeft de Vrouwe niet aan.
Vraag: Het gaat toch om de vluchtelingen?

JF: Het gaat om ons! De vluchtelingen zijn het beeld. Het gaat om ons! Dit is een energie, die eerst in ons opkomt. Vanaf mei is dat al aan het oplopen. En ik kan je vertellen dat ik vanaf toen al door behoorlijke processen ben gegaan. En ik dacht, dat ga ik maar niet vertellen want dat durf ik niet. Maar toen bedacht ik me: niet durven is het eerste wat ik moest aanpakken. Kan ik het wel, durf ik het wel? Dat zijn ónze stukken. En dit is de oplopende liefdesenergie die naar de aarde aan het komen is, die voor óns bedoeld is. Die is voor óns. Zij vraagt van ons om alles wat we geleerd hebben achter te laten.
Vraag: We krijgen het gewoon binnen?

JF: We krijgen het gewoon binnen! En dan ga je ook van binnen begrijpen dat het oude gewoon niet meer werkt. Je gaat gebruiken wat je op dat moment in je hebt en noem maar op. Maar het gaat niet meer om wat je geleerd hebt. Het gaat vanuit je hart! Vanuit al die informatie uit onze eigen werelden, die naar deze wereld toe zijn gekomen. Daar gaat het om. Wij brengen zó’n grote energie naar de wereld toe, dat wil je niet weten. En ik zeg altijd: ik wenste, dat de mensen konden zien met mijn ogen. Want dan zou je kunnen zien hoe mooi dat is. Dat is heel belangrijk. Je zou eens moeten weten hoe sterk en krachtig je al bent.
Vraag: Is het niet eigenlijk een oud weerzien en is het niet eigenlijk een kettingreactie met iemand die je helpt? Door op hen het licht te laten schijnen kunnen zij op hun beurt een ander ook weer helpen?

JF: Nou dat zou mooi zijn als dat zo was maar dat is het niet. Het gaat eerst om jullie! Het eerste wat we nu doen is om therapeuten klaar te stomen om klaar te zijn. Het is af. De tweede groep gaat heel snel volgen; je hebt kans dat we vóór eind december al drie golven hebben gehad en dat is niet om wanhopig te worden. Want wij moeten niet wanhopig worden, we moeten bij elkaar komen. Het kan zijn dat we overstuur raken omdat we die energie opnemen. Het kan zijn dat we een beetje door elkaar zijn. Bel elkaar op, ga koffie drinken met elkaar en ga bij elkaar zitten. Dat is heel belangrijk. Samenkomen, samen delen en voor elkáár klaarstaan. En niet alleen maar: o ja, ik moet mensen helpen. Dat is ook helpen: wij moeten éérst samenkomen. En na die samenkomst, daar begint het mee. Je kunt je niet voorstellen hoe groot het daarna wordt. Wij willen daarvan maken dat het wanhoop is maar als je mensen aan de grens ziet staan dan zie je dat zij ons uitdagen om van hen te houden. Zij dagen ons uit om te gaan staan en te denken: hé, wat is dít? Dat is de bedoeling. En de Vrouwe is zó lief voor ons.....! De mail met de uitnodiging voor deze bijeenkomst vanavond is naar duizenden mensen gestuurd en hier zitten er misschien zestig, die bereid zijn om te komen. En Ze zegt, hier ben ik, en Ze heeft de energie neergezet voor jullie, zodat jullie nou kunnen zeggen: kom op, we gaan het samen doen. En eigenlijk pakt Ze ons in de armen en zegt: je kunt het! Zo simpel is het. Het is zó simpel en daarom moeten we het zo anders leren doen. Want we denken te moeilijk.
Als ik nou zeg tegen iedereen: weet je wat? We leggen wat geld bij elkaar en dan trekt iedereen de beurs, dan zegt de Vrouwe: houdt dat geld maar, dat is niet nodig. Ik heb jullie nodig. En dan zeg ik: wat wil je nou? En dan zegt Ze: jullie gaan het samen oplossen. Iedere keer als jullie twijfelen, zegt Ze: jullie gaan het samen oplossen! Er zijn hier heel sterke mensen gekomen en die gaan samen iets neerzetten. En dan krijgen we wat we willen.
Eerst moet deze boodschap binnenkomen. We gaan nu uit van de heelheid van de mens. Voorheen was het zo dat de therapeuten de mensen naar de heelheid wilden brengen maar nu is het omgekeerd. Nu komt de heelheid van de mens naar ons toe. Dus de wereld gaat omgekeerd worden. Als je goed kijkt zie je al dat die omgekeerd is. Het is toch niet meer normaal dat al die mensen weggaan van hun huizen en naar hier komen?. Dat is toch de omgekeerde wereld? Niemand wil uit zijn vaderland weg. Hoe moeten die mensen zich voelen?. Maar het gaat niet om die mensen, het gaat om óns! Dat is raar! Dat is raar! We zien die mensen en we denken dat we daarvoor klaargemaakt worden. Misschien zou dat wel eens zo kunnen zijn, maar we worden eerst klaargemaakt zodat we onszelf terugvinden en onze opdracht aannemen. De grote liefde die de Vrouwe ons geeft, daar gaat het om. Dat is enorm. Als je je bewust bent van hoe groot je bent en hoever je bent gekomen om hier te zijn op dit moment. Fe wordt dan meer in liefde met jezelf, dan word je ook automatisch in liefde met de anderen, die liefdesenergie, die is nodig.
Een van de nieuwe methoden is: therapeuten, houd je mond! Tja, je bent als raadgever naar de wereld gekomen en nou moet je je mond houden? En dan zegt de Vrouwe: hou je mond, luister naar de mensen! En als je dàt doet: heb compassie! Dan heel je de ziel, en de ziel zorgt ervoor, dat de mensen niet ziek worden.
Vraag: We zijn gewend om in de inhoud te zitten en ervoor te zorgen, dat angsten opgeruimd worden.
JF: Wij zitten met zó’n grote opdracht en we hebben zelf geroepen: we willen komen. En dat is zó gigantisch groot. Aanwezigheid is nu daar en die heelheid, die hebben wij. Maar wij hebben alles aangenomen van buitenaf. Het was voor een deel ook opdracht, hoor. Het is wat we wilden. Dat weten jullie allemaal, dat hoef ik jullie niet meer uit te leggen. Alleen, we moeten ons dat her-inneren. Dat het klaar is! Hoeveel wil je nog leren? Ik zeg altijd: de Akasha wordt opgeruimd. Want daar staat honderdduizend keren in: ik voel me niet goed, ik ben schuldig, ik heb het fout gedaan. En nou hebben ze besloten dat ze geen ruimte meer hebben en nou zijn ze uit aan het gummen omdat één keer wel genoeg is. Daar moet je eens over nadenken. Ben je thuis ook op aan het ruimen? Karma is ook opgeruimd, schei toch eens uit, ga eens door.
Vraag: Ik ben therapeut geweest en werk ook als logopediste op scholen. Ik wil zo graag aan de kinderen met wie ik werk de de boodschap van heelheid overbrengen en dan ga ik filosoferen met kinderen om hen de heelheid te laten voelen. Wat ik kan nu op school doen? Geeft de Vrouwe daar ook een advies over?

JF: Ja, de therapeut moet ervan uitgaan dat de mens niet ziek is. De therapeut mag ervan uitgaan dat de mens in een proces is. Als je dat gaat doen zie je de heelheid van het proces. Er is niemand ziek. Ziek zijn bestaat niet! Dat hebben wij gecreëerd omdat wij dat nodig hadden. Die kinderen die spraakstoornissen hebben, hebben helemaal geen spraakstoornissen. Weet je wel wat wij voor een vreemde taal spreken? Als je van een alien wereld komt of een wereld waar helemaal geen taal is dan moet je ineens een vreemde taal spreken. We hebben helemaal geen taal nodig. De meeste kinderen van nu spreken al telepatisch met elkaar, zo heeft de Vrouwe me al in 2002 laten weten. Alleen wij verstaan dat nog niet. En dan moeten ze taal gaan gebruiken en dat gaat tegen hun dingen in. En daar moeten ze nog even aan wennen. En dan zeggen wij: nee, het moet zó. En dat is dan informatie, dat het niet goed is wat ze doen. En dus gaan die kinderen onzeker worden. Het is wel lastig voor een logopedist, je bent een kind iets aan het leren, en van de andere kant is er met het kind helemaal niets mis.
Vraag: Dit roept natuurlijk weerstand op bij collega’s.

JF: Kijk, als je in je kracht gaat staan, als je helemaal in je kracht gaat staan dan heb je dat in je energieveld en dan verandert daar iets. Maar soms moet je gewoon je taak opnemen en dan ben je daar en dan krijg je weerstand. Nou en!? Wat denk je hoeveel weerstand je kunt oproepen? Dat ik tegen therapeuten zeg: steek je diploma maar terug en begin opnieuw? En dan denken ze: ja, en daar heb ik nou tien jaar voor geleerd. En ik kan je nu vertellen dat je nog niet alle informatie hebt die je nodig hebt. Want dit is heel nieuwe informatie. Die gaat de Vrouwe nog aan ons doorgeven. Maar eerst wil Ze, dat jullie durven om de verandering aan te gaan. Daarom zijn deze avonden zo belangrijk want die avonden beschermen je als therapeut. En wat ga je dan anders doen? Ga eens terug en zeg eens tegen jezelf: hoe hard heb je niet gewerkt om een bepaalde therapie of wat te leren? Die sloot toen aan bij jou. En nou komt de Vrouwe, en voel nou eens bij jezelf of het nog klopt? Je bent dus niet ziek, je bent alleen maar hier om te delen. En als we dat gaan doen, dan houden we op om therapeut te zijn en dan worden we gewoon vrolijke mensen.
Pauze.
Afgelopen maandag heeft de Vrouwe in een groep deze boodschap doorgegeven en gelukkig heeft een van de medewerkers dit al uitgetypt en op jullie stoel ligt een print hiervan. De boodschap vertelt ook heel veel over wat er nu speelt, waarom je hier bent en noem maar op. Ik hoop dat jullie hem thuis nog nalezen. Ik heb hier nog een tekening gemaakt: wat de vrouwelijke energie laat zien (dat is de helende energie, een heel sterke, helende energie) is dat de mannelijke energie weggetrokken is van de aarde, of dat de aarde is weggehaald van de mannelijke energie. Wat ze doet, is laten zien dat de mannelijke energie, dat is de energie van misbruik en zo die ons geholpen heeft om in de dualiteit te zijn, nu dus weg is. Wat houdt dat in voor ons? De nieuwe vrouwelijke energie is aan het komen. Wat houdt dat in? Dat houdt in dat alles wat wij geleerd hebben niet meer functioneert. Want alles wat wij geleerd hebben is gebaseerd op mannelijke informatie van toen. En die is nu weggehaald. Dat is waardoor de mens verward raakt. Omdat je de oude structuren niet meer kunt vasthouden. Wat wij geprobeerd hebben is letterlijk de oude structuren mee te nemen naar de nieuwe tijd. Dat gaat niet werken. Dus daarom is het ook dat wij de therapieën moeten gaan aanpassen. Het is belangrijk om de therapieën aan te passen maar dat kan nog niet helemaal omdat wij eerst zelf door dit proces gaan. Dus ook jullie verliezen de basis waarop je opgevoed bent. Die zit nog in onze DNA. Wat de Vrouwe dus aangeeft is wat dit inhoudt. Daardoor is de verwarring aan het komen voor de mens op de aarde omdat aarde letterlijk uit die energie wordt weggehaald. Nou als je je dat als lijn voorstelt en je pakt een bal, dan zie je hier nog een aantal slierten die nog mee willen. Dat zijn dus zeg maar de Kabal of de Illuminati. En wat de Vrouwe zegt: ‘Als jullie samenkomen, samen, dan wordt dat zó’n grote liefdesenergie, dan kunnen de Illuminati niets meer. Als jullie als therapeut anders gaan werken, dan gaat de farmaceutische industrie langzaam verdwijnen. En jullie zijn veel sterker dan al die anderen. Als jullie dat kunnen neerzetten dan gaat dat gelden. Dat is dus een heel andere boodschap dan die er eerder is gebracht. En dan snap je, nou heb ik dus een vraag aan jullie, dat je al die methoden, die je kent, opnieuw gaat testen. Ga testen of die methoden mee kunnen gaan met de mens die zich nu aan het ontwikkelen is. Die mens ben jij. Dus je kunt dit uitproberen op je collega’s of medecursisten. En dan zul je merken dat de energie bij hen al gaat veranderen. Je merkt dan dat jij dus eerst de therapie die je hebt langzaam opnieuw kunt aanpassen door je eigen energie door te geven omdat jij, zoals ook in de boodschap staat, je bewuster wordt van jouw verhaal. In dat geval kan de medicatie of de manier die jij gebruikt nog even werken. Alleen de medicatie van de farmaceutische industrie die werkt op den duur niet meer. En dat is goed. Dat is de bedoeling. Maar werk wel met liefde! Daarvoor hebben jullie kracht nodig. En daarvoor moeten jullie weg van de angst! En daarom moeten we door al die processen heen.
Vorig jaar heeft de Vrouwe me laten zien, dat ik nog altijd een lafaard was, dat ik nog altijd niet die boodschappen uit durfde te spreken. En Ze zei: ‘ga nou eens staan en ga het nou eens doen!’ En ik dacht: tja, weet je niemand anders. En toen zei ze: ‘nou, dat is ook prima. Als jij het niet gaat doen, dan komt er ook iemand anders”. Nou dat zat me ook niet lekker (toen kwam mijn ego weer om de hoek kijken). Dus kun je je voorstellen, dit zijn van die processen waar we in zitten. Herken je dit? Ja, het is niet van mij alleen, het is ook van jullie. Dus al doe processen, daar gaat het om: bij elkaar komen, en dan uitgeprobeerd hebben van wat is het verschil tussen hoe ik eerst werkte, hoe ik het gebruikt heb en wat er nu aan het gebeuren is. Dus jullie therapieën, jullie manier waarop jullie aan het werken zijn, die moeten veranderen. Als ze niet veranderen dan is het niet dat je iets fout aan het doen bent maar dan is het dat je dan opnieuw moet kijken. En ik zeg ‘moet’, want de Vrouwe heeft ons nodig! En je kunt je voorstellen, dat geen enkel leger tegen liefde op kan. En wij hoeven niet op de barricaden te gaan staan en te zeggen: ok, ik laat me wel doodschieten. Daar gaat het niet om. Wij hebben alleen maar nodig om in die liefdesenergie te komen. En die energie is zó groot en zó krachtig! Probeer maar eens jezelf groter te maken. Alleen kun je het niet meer. We moeten die velden bij elkaar brengen. Hoe meer velden van licht bij elkaar komen, des te meer kracht en liefde. Daar komt niemand doorheen. Een daarom moet je nu gaan kijken naar jouw angsten. Daar krijg je nu de tijd voor. Twee minuten! Daar heb je je halve leven mee kunnen werken.
Vraag: Ik betrap mezelf erop met die stroom vluchtelingen, dat ik denk, dat we het paard van Troje binnenhalen.
JF: Nou, het is goed dat je dat zo voelt, daar kun je dan naar kijken. Het is heel erg leuk dat je kunt zien, wat er met jou gebeurt. En als je daar dan dankjewel op zegt en blij bent met jezelf, dan is het weg. En het gaat er niet om of je gelijk hebt of ongelijk. Als wij meewerken met angst dan voeden wij de Kabal of de Illuminati. Dan zeg je in feite: ja, begin maar met oorlog, de derde wereldoorlog. Daar gaan we niet aan meewerken. Ik ga er niet aan meewerken. Dat doe ik niet! Dus angst is iets ouds. En weet je wat dit is? Angst = geen vertrouwen. Als je dit voelt in jezelf, kun je het omzetten. Dit kun je accuut omzetten. Je kunt ermee spelen, we zijn lang genoeg serieus geweest. Je kunt er anders tegenaan kijken. Hier is het moment om er even naar te kijken. Is dit jouw angst waar je nu tegenop bent gelopen of is dit de angst van wat er nog hangt? Die angst wordt gevoed door de Illuminati. Als wij dus meegaan in die angst, voeden we hen en geven we hun kracht. Dan ga je het zien. Het is dus niet zo dat je niet mag zeggen: ik mag dus geen angst hebben. Je kunt iets anders zeggen: ok, wat gaan we hieraan doen? Je zou kunnen zeggen: Uw wil geschiede. Vergeving, liefde. Maar nog leuker is om te zeggen: ik stap eruit, ik ga aan een nieuw leven beginnen. Zo simpel, probeer het maar uit. Hier staat de angst en die is zo groot die energie en ik ga me terugtrekken en als ik eruit stap, dan is ie weg. Want weet je, we hebben al zoveel levens gegeven aan dit oude stuk, aan de dualiteit. En die hebben wij al gevoed en we kunnen hem niet meer voeden. De Akasha wordt opgeschoond, weet je nog, dus die angst wordt ook weggehaald. En het is goed dat je erover praat want dat is wat mensen doen. Wat er gaat gebeuren, dat bepalen wij! Je kunt er acuut uitstappen, want de energie wordt niet meer gedragen. Die angsten, dat zijn de oude energieën, begrijp je? Dus als je eruit stapt, kom je hierin terecht en dat is de nieuwe energie.
Vraag: Dan moeten er wel veel meer van ons zijn!
JF: Weet je hoeveel er van ons zijn? Wees maar blij, dat die niet vanavond hier zijn. en weet je wat nog leuker is? Als wij hier gaan staan... Als jij je ervan bewust bent: je bent gekomen voor dit moment! Dat is het mooie ervan. En je wordt zó blij van binnen en dat straalt uit. En daar komen anderen op af. Dat zijn muren. Als wij hier allemaal op een rij gaan staan dan hebben we een heel grote muur. En dan hoeven we elkaars handen niet eens aan te raken. Kom daar maar eens doorheen! Snap je?! Iedere keer als je angst tegenkomt, onthoud dan: dat is oud. En niet alleen dat: de Akasha wordt opgeruimd. Want je hebt het al eeuwen gehad. We zijn in een tijd gekomen van liefde en genade, we hebben géén karma meer en we hoeven er niets meer mee te doen. Alles is over, alles is nieuw. Alles is nieuw! Voel eens hoeveel dat doet voor je! Er is géén karma meer. En laat je ook niet wijs maken dat dat niet zo is. Het bestaat niet meer. En weet je, daarboven bij die Akasha zeggen ze: mijn God, hoe vaak willen jullie dit nog doen? De angst is ook niet van jou. Ga kijken of die angst van jou is of dat je angst opvangt van iemand of van een gebeurtenis. Dat is waar het om gaat. Op dit moment zijn heel veel mensen bang of ze worden ziekelijk of wat, dat is niet van jou. Zogauw als je bij jezelf gaat kijken, zie je dat het niet van jou is. En kijk eens al die mensen die nou hierheen komen, die brengen natuurlijk van alles mee. Maar ja, so what? Dat is al vaker gebeurd op de aarde. Dat is niet de eerste keer. En het zijn nog altijd mooie mensen.
Vraag: Misschien komen ze wel in liefde?

JF: Die brengen alle energieën die wij nodig hebben. dus, het zijn onze engelen. Ze helpen ons om mee te veranderen.
Ik zat eens in de trein en er zat een heel mooie, oudere man tegenover me en die zat daar en hij zegt tegen me: mevrouw, waarom komt u niet even bij me zitten, want u bent zo blij! En ik dacht: och, wat leuk! Wat jammer, dat ze hier geen koffie meer schenken. Ik had acuut een afspraak kunnen hebben..! Waarom zouden we niet blij zijn!? Dit is de mooiste tijd die we kunnen hebben. Ik ben jullie echt niets wijs aan het maken. Als wij dit kunnen vasthouden, als je dit kunt vasthouden, iedere keer als je verdrietig bent, of overstuur of een beetje down, ga kijken of het van jou is. En onthoud: dit is de mannelijke energie die weggetrokken wordt, de oude mannelijke energie. Dit gaat alleen maar over de oude mannelijke energie en de nieuwe en eigenlijk de sterkere vrouwelijke energie. En ik wil het best wel aan die mannen en vrouwen toedichten, maar dat is het niet. De mannelijke energie die ons toen gediend heeft, die dient nu niet meer. En als je tegen die mannelijke energie zegt: je dient niet meer, dan is ie weg. Zo gemakkelijk, dat is eigenlijk de nieuwe methode die de Vrouwe voor ons brengt. Jullie maken het veel te moeilijk! En polsen voelen en dit voelen en dat voelen, schei toch uit! Dat wil ze ze helemaal niet meer. Het is zo gemakkelijk!
Verder nog vragen?
Antwoord: Ik heb nog een opmerking: ik hoor de hele tijd over vluchtelingen. Dat triggert mijzelf enorm, ik kom dan terug op de vluchteling die ik ooit in mijn leven was. Het enige waar ik altijd voor mijzelf om gevraagd heb is: erken eens wie ik ben. Ik had het deze zomer in Zuid-Oost Azië met mijn zus over de vluchtelingen van nu en ze zei: ben je vergeten, dat je zelf ook een vluchteling was? En nou word ik me door de vluchtelingen van nu steeds meer bewust van dat deze vluchtelingen ons laten zien waar we ooit zelf voor gevlucht zijn. Wie we eigenlijk zijn.
JF: Ook dat! Vorig jaar vluchtte ik in eerste instantie voor wat de Vrouwe van mij vroeg. Dat was ook gewoon vluchtgedrag. Dat was niet wat de Vrouwe zei, maar dat is mijn eigen interpretatie van mijn gedrag van toen. En dat laten de vluchtelingen ons zeker zien: dat wij nog steeds vluchten. Maar weet je, dat het enige waarvoor wij nog vluchten datgene is, waarvoor wij gekomen zijn? En dat is energie, dat is liefde. Moet je je voorstellen waar wij voor vluchten! De Vrouwe roept mij iedere keer terug. Want waar loop je nou voor weg? Ze zegt: ‘ kijk naar je lichaam, voel je lichaam en weet dat het onderste gedeelte altijd verbonden is geweest met de zware energie om je vast te houden zodat je hier je leven kon doorlopen. In dat stukje heb je ook alle ervaringen op kunnen doen. Dus het onderstuk is altijd verbonden geweest met de aarde die alsmaar aan het lijden was. Het is heus niet zo dat iemand die met zijn ziel afgesproken heeft dat ie aan kanker sterft dan niet zou sterven. Natuurlijk niet. Maar als je ziel je nu begint op te roepen om je taak op te nemen, kun je kanker omzetten.
Vraag: Kun je kanker omzetten?
JF: Kun je kanker omzetten. Wij denken nog altijd, dat we hetdoorlopen moeten. We hoeven hetniet meer te doorlopen. We kunnen het stoppen! En het gaat zó ver...., nou, ik heb net met Gentille een datum geprikt, op 17 oktober kunnen we weer bij elkaar komen zodat we steeds meer informatie tot ons kunnen nemen, want het moet zakken, het moet zakken. Totdat je op een gegeven moment stuit op angst. Maar is die angst van jou of is die van de omgeving, daar moet je naar kijken. Wat zit daar in: zijn dat gedachten over tekorten: als al die vluchtelingen komen, hebben wij niet genoeg? Kijk eens naar Nederland: hoe komen arme mensen eraf? Nou, wat moeten wij nog geven? Je kunt op allerlei manieren kijken. Het is energie die daar aan het werken is. En als je die energie toestemming geeft om in je leven te komen dan heb je een keuze gemaakt.
Vraag: Als je in een groep zit en ze zijn dan zo bezig over wat je kunt doen als al die vluchtelingen komen...... Ze brengen allerlei rotzooi met zich mee en zo, wat kun je daar dan aan doen als je daar alleen staat tegenover zo’n man of tien, vijftien, zoals b.v. op mijn werk?

JF: Wat denk je dat ik te doen heb? In hoeverre ben ik dan anders dan jij? Natuurlijk heb je dan angst als je dat gaat zeggen, maar je wordt gedragen door ons. Op 17 oktober hebben we de koffie klaar staan. Maar als jij zegt, dat het niet gemakkelijk is dan ga je ervan uit dat deze energie werkt. Maar nu moet je goed luisteren: het enige wat je hoeft te doen, is te kijken of op dat moment jouw moment daar is. Dat is het enige. Maar weet je wat je ook kunt doen: je kunt gewoon gaan zitten en je mond houden en je hart-energie zó groot maken, dat ze acuut anders gaan praten. Want dat is alles wat we hoeven te doen. Snap je?!
Vraag: Meestal zeg ik dan wat ik voel. Maar dat werkt niet. Ik word meteen afgebroken. En bam-bam-bam bam....

JF: Ben je dan bang om afgeschoten te worden?

Antwoord: Nee, dat niet, maar als ik het dan eenmaal zeg... Ik kan het toch niet tien keer blijven herhalen?
JF: Nee, dat hoeft niet. De Vrouwe zegt: we moeten niet meer praten! Als jij namelijk dit hier hebt (wijst op hart red.) en dit is jouw energieveld.... en jouw energieveld is liefde.... Ik zeg altijd, kijk naar die ander alsof je naar de TV aan het kijken bent. Als je op dat moment liefde en compassie voor de ander kunt hebben, dan zegt ie opeens: ja, eigenlijk zeg ik ook maar wat. Ik heb dat van mijn buurman gehoord. Dan denk jij: het werkt! Begrijp je? Dat is alles wat we hoeven te doen. We hoeven niets meer te doen! Je kunt praten als Brugman, maar iemand die bang is, kun je niet uit die angst kletsen. Dat gaat niet. Dat zijn die oude methoden, waarin wij liefdevol wilden zijn maar die niet meer werken. De raadgever is klaar. Bewustworden! Daarom is die boodschap dan ook heel belangrijk. Je moet er zijn en in liefde, meer hoef je niet te doen. En dan laat je het gebeuren. Hoe groot denk je dat dan het licht wordt? Dat is zo leuk, je hoeft alleen maar cake te bakken en soep te maken en lachen. Dat zijn we heel lang vergeten. Knuffelen! Begrijp je? De angst is helemaal afgelopen, geloof het maar, als wij het toestaan. Maar als je met de angst meegaat.... Kijk, wat jij dan krijgt, dat is dat je verdrietig wordt. En je denkt, dat je je mond moet houden. En je hebt gelijk: je moet je mond houden! En je hoeft niet verdrietig te worden. Want zij hebben het nog niet, en dat komt omdat als jij recht gaat staan ze niet langs je kunnen. Dan staan ze daar en dan denken ze: ja, dit is het! Dat is alles wat je hoeft te doen. En weet je, het leuke is, dan zeg je: lust je een kopje koffie, of zal ik je wat thee geven? Dan geef je dat en het enige, wat je hoeft te doen, is te zeggen: hier! Je moet gewoon je mond houden en je moet er gewoon staan. Je kunt voelen. Voel je hoe makkelijk dat is?
Als wij teruggaan naar de eenvoud dan is dat een baken van hoe de wereld zou mogen zijn. En het enige wat de Vrouwe vraagt aan nieuwe dingen, is: stap uit het oude stuk! Jullie maken het zó moeilijk. En dan komen mensen met fysiotherapie of noem maar op en dan zeggen ze: het werkt allemaal niet meer. Het werkt wel maar alleen als jij uit die oude stukken stapt dan komen die mensen bij jou en krijgen nieuwe energie. Maar angst is onze valkuil. En: ik doe het niet goed = angst, twijfel, en dat gaat in je zitten, daar krijg je kanker van.
Vraag: is dit dan misschien ook een methode om jezelf en ook anderen in het licht te zetten?

JF: Nou, het grappige is, dat hoeven wij niet te doen. Dat hebben we nooit hoeven te doen. Als ik in mijn centrum wat moest doen dan was ik altijd een beetje bangelijk, maar ik deed het dan toch. En toen zagen mijn vriendinnen dat ik dan zo’n beetje stond te shaken en die dachten dan: weet je wat, we zetten haar in het witte licht. En toen ben ik naar een aura-reader gegaan en die zei meteen: kun je aan je vriendinnen vragen of ze asjeblieft willen ophouden met je het witte licht te sturen? Ze vroeg ook: heb je astma? Gebruik je pompjes? En toen zei ik : ja. En toen zei ze: als je vraagt of ze ermee op willen houden, dan heb je er daarna geen last meer van. Ik heb mijn vriendinnen meteen gebeld en gezegd: willen jullie ermee ophouden? Geen wit licht meer, niet
meer doen en het was binnen twee dagen over: geen pompjes meer en geen klachten. Nooit meer gehad. Wij hebben dat verkeerd geleerd. En ik zeg duidelijk: verkeerd geleerd. Je hoeft dit niet meer te doen! Een mens IS licht. Je hoeft geen licht te sturen. Een mens zit niet op het verkeerde pad, maar op zíjn pad. Het is een nieuwe manier van denken. En om dat door te geven zijn jullie het eerste aan de beurt. Dat is belangrijk! Begrijp je? En als je iets voor een ander wilt doen, steek dan een kaarsje op en zeg: ik geef dit over aan de Goddelijke Moeder, en daarmee klaar! En het is zó simpel dat we niet geloven, dat het werkt.
Vraag: we hoeven dus niets meer te sturen om een ander te helpen?
JF: Nee, nee! Bij alles wat je stuurt, ga je ervan uit, dat die ander het niet heeft. Die heeft al alles, dus je hoeft niets meer te sturen. Dat is wat wij doen: dan willen we de ander koesteren. Maar we moeten die ander ZIEN. En meer hoef je niet te doen. Dus als je een kaarsje aansteekt voor een ander dan vraag je aandacht voor die persoon. En dan ben je klaar. Dat zijn de nieuwe methoden en die werken als je in liefde bent. Ik zeg wel nog daarbij: als JIJ in liefde bent. JIJ moet eerst aan JOU werken! Als jij in liefde bent, steek je een kaars op omdat je in vertrouwen bent. En dan geef je het weg en dan hoef je niets meer te doen. Een heel gemakkelijke methode! Als je dit gaat proberen dan pak je jouw verantwoording voor de anderen weg. Want je bent niet verantwoordelijk voor die persoon. Die ander is verantwoordelijk voor zichzelf!
En nou dan, wat gaan jullie nu nog doen met al die vrije tijd?
Vraag: Ik raak overenthousiast! Wat ik weleens doe is voor mijn kinderen aan het Goddelijke vragen: Laat hen zich herinneren dat zij héél zijn.
JF: Waarom zou je dat doen? Dat zijn ze al! Bovendien zijn dat nog oude methoden die worden niet meer gedragen. Die hoef je niet meer in te zetten.
Vraag: Maar in de ‘Cursus in Wonderen’ staat dat wel zo.

JF: Wat je wel kunt doen is zeggen: ik ben de moeder en ik maak me zorgen en ik wil die zorgen aan jou geven (de Vrouwe of de Goddelijke Moeder) zodat die overgenomen worden. Dat kun je wel, want dan ben je over jou aan het praten. Want jij bent bezorgd. En onthoud één ding: die kinderen, die weten waar ze zijn! Daarvoor zijn ze ook gekomen. Het is niet zo dat je alles hoeft weg te gooien, maar je kunt een nieuwe manier zoeken. Kijk, de Goddelijke Moeder is er. Die staat bij ons allemaal! Je hoeft alleen maar te zeggen: hier heb Jij mijn kind, dan kan ik even iets anders doen. Mensen geloven niet hoe simpel het is, het is zó simpel! Het is totaal veranderd. Zijn er nog vragen?
Vraag: Nou het mooie is, dat het de afgelopen dagen zo goed te ervaren is geweest.

JF: En dat is zo, om te kunnen ervaren hoe het anders kan als je het oude niet meer vasthoudt. En dat is waarom de Vrouwe ons vraagt om dit eerst hier op te zetten, zodat jullie je draai vinden in jullie nieuwe therapiëen en in je boodschap aan de anderen niet het oude vasthouden. De oude methoden werken niet meer! De mens moet terug naar het bewustzijn, dat hij een goddelijk wezen is en dat hij niet afgescheiden is. In feite zijn wij nooit afgescheiden geweest. En het is de illusie, die wij weg mogen halen. Kijk, we hebben in een illusiewereld geleefd. We zijn daar net weg, zodat we dadelijk onze sterremaatjes tegenkomen en al die prachtige wezens, die op ons staan te wachten. En die staan daar allemaal klaar voor ons om ons te omarmen. Zij zijn ons en wij zijn hen! We moeten ons wel daarvan bewust worden.
Als je nou gaat kijken, is het dus zo, dat als je met die nieuwe methoden gaat werken, dat je die eerst zelf uitprobeert en dan zul je in jezelf merken wat er gebeurt. En daar ga je mee aan de slag. En zo gauw als je roept: jaja, ik weet het wel, dan weet je het dus niet! We moeten het ZIJN, we hoeven het niet meer te zeggen, snap je?! Het gaat erom, dat we het ZIJN. En het is belangrijk, dat we zo snel mogelijk mee aan de slag gaan, want de informatie van de Vrouwe is al aan het komen. En Zij heeft al in Mei aangegeven, dat het oploopt. En Ze zegt: kom tesamen, want hoe meer jullie dit neer gaan zetten, des te beter werkt het.

Wat zou je nou kunnen doen met je methoden? Wie van jullie wil daarover praten? Want de Vrouwe geeft nieuwe informatie om te helpen om de oude methoden ook los te laten. Als je dus zeg maar, ik noem maar wat, kinesiologie gaat gebruiken, dan kun je zien, dat als je met de kinesiologie naar de Ziel gaat, dat je dan andere informatie krijgt. En je merkt dat op allerlei verschillende manieren. Dus je kunt het nog wel even gebruiken, maar op den duur gaat de kinesiologie niet meer werken.
Wat zijn de dingen die gaan werken in de toekomst? Dat zijn licht, kleur en klank. Dat zijn de methoden die gaan werken. En het gekke is: jij hoeft het niet meer te doen! Jij hoeft het niet meer te doen!! Dit zijn methoden die de Vrouwe al jaren doorgeeft: licht, kleur en klank. En als je dan klankschalen wilt gebruiken: dat kan niet, want dat is niet de klank, die helpt.
Vraag: De spiertest die je in de kinesiologie doet, werkt die dan ook niet meer?
JF: Nou, dat gaat anders werken. In het begin gaat het anders werken. Wat je dus eigenlijk doet, is dit: jij wordt nieuwsgierig naar de nieuwe methoden. En je gaat oude methoden proberen. Want de mensen die naar je toekomen, zijn vaak nog niet heel bewust, en soms wel. Als jij nou een nieuwe methode gaat uitproberen, ga je eerst testen of ze zich meer bewust kunnen worden wie zij zijn. Dat is een nieuw stuk. En dàn ga je testen wat werkt. Dan krijg je een andere uitslag dan die je eerst had. Je test bijvoorbeeld eerst de lever of wat dan ook. Dan zie je, dat als je de Ziel vraagt om in te dalen, dan krijg je een andere uitslag. En dan zie je, dat wat je eerst neer had willen zetten (ik praat nou over de lever), dat die en die methode die je had, die gaat niet meer werken. en dan raak je ook weer geïnteresseerd in je eigen oude methoden, die nu nog even dienen, totdat we die helemaal niet meer nodig hebben. Dat is dan acupunctuur, alle medicatie, dat werkt dan allemaal niet meer. Daarom zegt de Vrouwe dat jullie moeten veranderen. Dat is heel boeiend.
Vraag: Wat betreft de klank, heeft iedereen een eigen klank?

JF: Ja. Die klanken ga je steeds meer zelf genereren. Je eigen lichaam gaat daarop vibreren. Daar hoef je helemaal niets voor te doen.
Zijn er nog vragen?
Vraag: 17 oktober is op een zaterdag?

JF: Ja, en het is ’s avonds, om 19.00 hier zijn. de Vrouwe bepaalt wanneer we precies beginnen. Svp. aanmelden! Zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Vraag: Wat ik vaststel is dat er mensen zijn die heel snel zichzelf vinden en heel snel openbloeien. En langs de andere kant ervaar ik dat er ook mensen zijn die voelen dat ze heel veel weerstand hebben als ze uit hun oude patroon geraken en dat zij dan ook wegblijven. Ja, dat die nog niet klaar zijn.
JF: Nou, nee, wat je nodig hebt, is dat je gaat beseffen wat er gebeurt. Dat is alles wat je hoeft te doen. Waarom vraagt de Vrouwe jullie om als therapeut te komen? Waarom? Want wat zegt Ze nou allemaal? Je gaat gewoon door met wat je aan het doen bent, de mens moet zijn eigen pad gaan. Jij bent alleen maar een lichtpuntje op dat pad. En dan is alles goed. En alle commentaar wat iedereen vindt, mogen ze allemaal naar de politie brengen. En die heeft het al druk! Het moet nu ophouden! Het is niet dat je het goed doet of fout doet. Het is dat je dat gedaan hebt wat nodig is! En dat is het enige wat de mens kan doen en jij kunt niet meer! Je kunt iemand niet de keuze geven. Die moeten ze zelf maken. Dus je doet je werk en daarmee uit!
Onverstaanbare vraag:.....

JF: Het is geen dementie. Eigenlijk bestaat dementie helemaal niet. Oude hersencellen die nog niet bijgesteld zijn die gaan dus dementie aangeven. Maar het is eigenlijk een mens die een andere mens helpt om te veranderen. Dus als je die zogenaamde demente mensen ziet als engel voor jou en dankbaar bent, zal die ander zijn eigen pad gaan. Nu heeft hij een pad gelopen om jou te helpen, begrijp je. Als je dat om kunt zetten kun je zien, dat de hersencellen niet meer flexibel zijn bij die persoon. Dat is ook het pad dat hij gekozen heeft. En het pad dat je gekozen hebt zal wel niet meer veranderen. Maar dementie is nu heel sterk omdat de oude methoden niet meer werken. Weet je, we hebben geen grond onder de voeten meer. En de mens die dan in de angst schiet, schiet dan in de dementie om op die manier te kunnen overleven. En het gekke is dat dementie binnen een paar maanden over is als we de nieuwe methoden hebben. De nieuwe methoden zijn ons aan het veranderen maar als de dementie in het gekozen pad is opgenomen, dat het dus gekozen is vanuit de Ziel dan kunnen we niets doen. Dan blijf ik er ook van af. Maar als het is om anderen te helpen, dan.... (onverstaanbare tekst).
Vraag: Als ik het goed begrijp dan moeten we die nieuwe methoden zelf ontdekken?

JF: Ook, maar eerst gaan we dat in onszelf ontdekken. Als jullie gaan ontdekken hoe vrij je bent, als je dat gaat omzetten, dan ga je ook zien dat dit werkt. Maar je kunt het de anderen niet schenken. Die moeten dat zelf ontdekken. Dus eigenlijk: wat is je taak dan nog? ZIJN!!
Zijn er nog mensen die aan het denken zijn over wat er gezegd is?
Vraag: Op de eerste plaats heb ik het gevoel dat ik heel veel bevestiging krijg. Al die gevoelens en zo. Nou is het er en gaat dit dan over een tijdje weg? En dan denk ik: wat gebeurt er dan? Ik wilde graag weten.... (onverstaanbaar stuk)

JF: Wij hebben nog altijd het idee dat wij dat doen. Het is niet dat het niet aankomt. Het is alleen in het oude denken, dat we denken dat het niet aankomt. Het nieuwe denken is frisser en je hoeft er niets voor te doen! Dat is ook het leuke: we hoeven geen licht te sturen. We hoeven geen angst te hebben dat onze kinderen het niet redden. We hoeven niets meer. Het enige wat we hoeven is om in vertrouwen te ZIJN en weten het goed is. Het is goed! Dus je kunt het gewoon ook loslaten.
Vraag: Dat ervaar ik ook wel van dat loslaten. Juist door het loslaten gebeurt het allemaal. En ik hoef er echt niets voor te doen en het komt allemaal naar me toe.

JF: De informatie komt naar je toe en dat is waar het om gaat. Jij gaat naar India en soms moeten we uit de situatie weg zodat andere situaties in beweging kunnen komen. Weet je, wij zijn lastig, wij zijn echt lastig. We blijven gewoon staan en zeggen: ik sta daar en hier kan niets bewegen omdat ik daar sta. En als je daar uit stapt, nou, dan moet je eens zien wat er allemaal beweegt....! Dat is alles. Zo gemakkelijk kunnen wij het ons niet voorstellen!
Ik ga nu afsluiten!
Hierop volgde de afsluiting van de avond.


No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html