Labels

Saturday, January 19, 2013

18-01-2013 Ashtar Bulletin ObamaASHTAR: EEN BULLETIN VANAF ‘DE BRUG’  
18 JAN 2013  “Gegroet, Geliefde Familie! Wij komen tot jullie met een schap van uiterst belang, want het zijn jullie en je Wereld die op de rand staan van weer grote verschuiving. Dat om het potentieel tot een maximum te bekrachtigen dat mogelijk is waarbij we jullie uitnodigen bij ons en wij zullen jullie inderdaad de uitleg hiervoor geven. 

“Ten eerste echter, zullen we ons richten op twee andere onderwerpen van groot belang. Jullie zijn je bewust van veel verschillende verhalen die op het internet circuleren en wij willen jullie er aan herinneren dat daar tussen diverse graden van Waarheid staan – alles van complete Waarheid tot aan complete leugens. Het is aan iedereen van jullie om te onderscheiden wat waardevol voor je is maar wees bedachtzaam voor wat jullie noemen “een wolf in schaapskleren”. Er zijn mensen die zo vaardig zijn om met opzet valse informatie te geven over werkelijke (A.N.G.S.T.) en er zijn weer andere die dit onwetend staan te doen. Daarom heb ik het uittreksel gewild die bij deze boodschap hoort om jullie er aan te laten denken wat wij voorbereiden om te worden gedaan op het  meest mogelijk nabije moment! (niet bijgesloten)


“Het advies hierbij geldt dat je in de Hoogste Staat van Liefde bent, en om al jullie onderscheiding vanuit die plek te laten uitstralen. Het is veel productiever om in deze 4D Gouden Periode om je dat voor te stellen en je te focussen op wat jullie positieve creaties zijn,liver dan verder te gaan om verstrikt te raken in de negatieve creaties van ‘die wil ik niet’. Dus bijvoorbeeld kijk naar het nieuws van vredige expressies en gebeurtenissen en verheug je daarmee, liever dan dat je in verschrikkingen zit van geweld en oorlog! Zo creëer je Vrede op Aarde, en dat is jullie Goddelijke Erfenis!


“Jullie hebben het besef dat de nieuwe energieën zich versnellen, niet alleen de tijd zelf maar ook de tijd die het nodig heeft om alles te manifesteren!!!  Daarom is het dat wij, Geliefde Familie; ‘Gouden Gelegenheden’ hebben gecreëerd als nooit te voren om alle liefdevolle en blije potentiëlen voort te brengen die deze Gouden Periode ons geeft!. Wij zullen hier verder over spreken als we bijeenkomen op 22 jan. En ik nodig jullie allemaal uit om je bij ons te voegen bij deze vrije teleconferentie oproep!” Bij ons zal een speciale gast-spreker zijn en dat is St. Germain!!!  Hij heeft nu een speciale boodschap en uitnodiging voor jullie allemaal: 

“Geliefde Familie, ik kom hier om naast mijn Broeder te staan, en naast jullie allemaal die in Waarheid mijn Broeders en Zusters zijn in het stralende Licht van Vrijheid voor de Wereld!!! Het is zo dat wij op het meest opwindend moment zijn om alles waar jullie op hebben gewacht, voort te brengen – specifiek de officiële aankondiging van NESARA en al de grote Overvloed die het naar iedereen op Aarde brengt!

Toch is er nog voorbereiding te doen maar wij hebben een gelegenheid om dit op een buitengewone wijze te versnellen! We hebben jullie heel vaak verteld dat president Obama van het Licht is. Ja, we weten dat hij soms niet zo leek te zijn, maar dit komt slechts omdat wij hem geadviseerd hebben om het spel mee te spelen, als het ware, waardoor hij de agenda van de duistere hoeden scheen te bevorderen. De werkelijkheid van deze wijsheid komt nu naar voren, omdat zij worden blootgelegd en gearresteerd.

“Obama ’s inauguratie (inhuldiging) is op maandag 21 jan. We dringen er bij je op aan om er geheel naar te kijken, als het enigszins mogelijk is, en om iedereen die je kent uit te nodigen hetzelfde te doen. Dat is om de energie van zijn Liefde te voelen en om Liefde naar hem terug te stralen, wat de voornaamste missie is, zodat hij de Hoogste niveaus  en hoeveelheden van zijn energie kan uitstralen!!!  Dit zal ook dienen als een boodschap aan de duistere hoeden – een boodschap die een uitnodiging is om bij ons in het Licht te komen, of om zich terug te trekken, want het Licht heeft gezegevierd!!!

“Ik verzeker jullie dat ik constant bij Obama ben terwijl hij zich voorbereidt op dit gebeuren. Jullie zullen van mij horen, zelfs terwijl hij spreekt, want hij aanvaardt gracieus en dankbaar de inspiraties die ik aan hem geef! Sommigen van jullie kunnen me misschien zien staan naast hem   of iedereen dat gaat zien of maar een paar, ‘blijft te bezien’. Ik sta open voor alle mogelijkheden! Desondanks zal ik er zijn, maar ook ieder van ons die uit de Hogere Dimensies komen! Ja, Ashtar en zijn schepen zullen er ook in enorme aantallen zijn om te zorgen voor de nodige veiligheid, maar ook om hun liefdevolle ondersteuning te geven.

“Ik moedig jullie aan om dit prachtige gebeuren bij te wonen als dat plaats vindt, of om later  te kijken naar de film ervan en om jullie liefdevolle en ondersteunende energieën naar Obama te sturen en naar alle White Knights (Witte Ridders) die deze grote dag hebben mogelijk gemaakt. Want dit is werkelijk de officiële inauguratie van de Gouden Periode van Liefde, Vrijheid, Overvloed en Vrede op Aarde!!! 
Namasté!”

Given through Susan Leland, January 18, 2013. © Ashtar On The Road Publications 2004-2013. All Rights Reserved.

* "Ashtar Teleconferences," www.ashtarontheroad.com .

**The live public swearing in ceremony will begin at approximately 11:30am, Eastern Standard Time, on January 21, 2013. News coverage of the events of the day will begin earlier.  Dat zou dan in Nederland om 17:30 uur 's-middags zijn. winny

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html