Labels

Thursday, January 31, 2013

13-01-2013 BinneninGod Within, via Gillian Ruddy 
Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel die jullie vandaag begroet met dankbaarheid, zoals altijd, vandaag voor je gezelschap en je aandacht. Ik houd van jullie, Lieve Harten en het brengt me veel warmte in mijn hart om jullie vandaag te helpen. Vandaag wil ik wat tegen jullie zeggen dat heel dichtbij je hart ligt, dat voor altijd dichtbij je is en in je is en om je heen is en dat is jullie Grote God Aanwezigheid. Ik zeg dichtbij je hart, Lieve Mensen, want dat is waar jullie Godsvonk woont, dat is waar het deel van je woont dat gemaakt is met de beeltenis van God, de drievoudige vlam in je hart, je Goddelijke Vonk, die nooit uitgaat. 
Ieder van jullie draagt die in je hart, ieder van jullie op Aarde, het maakt niet uit welke verschijning je hebt en hoe daden iets over een mens kunnen zeggen, innerlijk flikkert de vlam van God binnenin en deze vonk van Goddelijkheid betekent dat er geen man, geen vrouw of kind reddeloos is verloren, dat er geen man, geen vrouw of kind slecht is, geen man, geen vrouw of kind duister is en het maakt niet uit hoe ver een menselijk wezen in het duister is gevallen en op duistere wegen zit, ze zijn nooit verloren want God zit altijd binnenin en dat Licht binnenin draagt altijd de potentie om opnieuw te worden ontstoken. 
Denk hieraan Lieve mensen, als je een oog werpt op de ongoddelijke manier van iemands daden of gedachten of woorden, denkt aan deze Waarheid, ook zij zijn een Goddelijke vonk net zoals jullie. Zet je aandacht daarop. Zet je aandacht op hun Godsvonk en adem daar leven  in, als je er langs loopt of als je een gesprek hebt. Houd je oordelende gedachten in, of laat ze voorbij zweven en schenk er geen aandacht aan, want wat belangrijk is Lieve Harten is waar je je aandacht legt. Als je je aandacht wilt leggen op het waargenomen negatieve, op de negatieve aspecten van een persoon, of hun persoonlijkheid, hun woorden, daden en actie, nou dan verveelvoudig je juist die kwaliteiten, letterlijk voeg je de energie toe uit de gedachtevorm, daden of woorden, je geeft dus meer kracht aan hun energie en door de Universele Wet van Aantrekking zul je meer van hetzelfde krijgen dat voor je ogen getoond wordt. Wij zijn instant manifesteerders!! 
Lieve Harten, het doet geen goed als je je aandacht legt op de minder gunstige aspecten van een persoon. Kies voor het  ‘Hoge Pad’, de prettige weg, de zonnige zijde van het leven en wil je alleen op het positieve richten en als dat niet te zien of te horen is, focus je Liefdevolle aandacht dan op de Godsvonk in hun hart, blaas de vlammen met je Liefde aan en kijk wat er gebeurt. Magie. Observeer dat deze persoon zijn houding verandert, of gewoon stopt met praten en doorloopt of nog beter, zie dat deze persoon glimlacht en van Binnenuit Oplicht en kijk naar hun in de war zijn over waar dit goede gevoel vandaan kwam. Ze kunnen zelfs naar je kijken met ongeloof, en zich afvragen wat het is dat jij ‘hebt’ en waar zij dat ook kunnen krijgen!!
Probeer het nog vandaag uit, Lieve Mensen. Als je je specifiek moedig voelt, probeer het ergens uit of bij een situatie waarvan je weet dat die moeilijk voor je is. Denk eraan je eerst te gronden  met een diepe heilige adem tot in je schoenen en dan in onze Moeder Aarde en blijf in je eigen grootheid gecentreerd voordat je verder gaat.
Mijn Moedige en Lieve Harten, waar jullie je aandacht leggen is van het hoogste belang want niet alleen kan dit het resultaat veranderen van een uitwisseling met een ander menselijk wezen, dit kan de resultaten veranderen van de hele buitenste wereld van jullie planeet. Willen jullie een oorlog doen beëindigen? Plaats je aandacht op een vredige wereld. Willen jullie extreme armoede beëindigen? Zet je aandacht op een overvloedige rijke wereld economie. Willen jullie de honger doen beëindigen? Plaats je aandacht op een overvloedige voorziening  van alle dingen, eerlijke handel en een bloeiende planeet.
Als jullie een mens kunnen laten glimlachen, kun je de wereld veranderen. Dit is mijn belofte aan jullie. Ik BEN Lord Emanuel en Hemel op Aarde is van jullie. Zet je aandacht hier. Ik Houd van jullie, Ik Zegen jullie en Ik dank jullie.

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html