Labels

Friday, January 18, 2013

16-01-2013


Nancy Tate gaf Hatonn door, Mike Quinsey geeft zijn commentaar, en Blossom voegt er ook nog aan toe.  

Helemaal achteraan staat nog een klein stukje van Blossom. Lees dat het laatste.

(Nancy Tate kreeg een boodschap van Hatonn. Suzy Ward schreef eerder over Hatonn het volgende:  Hij is een intergalactische (geen galactische maar intergalactische) vloot commandant uit de Plejaden. Hij is 10 feet lang (= plm. 3 meter hoog) Hij heeft ook de leiding van de communicatie tussen Aarde en de rest van het universum) 


Mike Quinsey kreeg de onderstaande boodschap van Nancy Tate en schrijft daarover:  
Hi vrienden, dit is een heel belangrijke boodschap, zoals Russ Michael heeft aangenomen, kon dit een buiging zijn naar Obama’s inauguratie, waar St. Germain kan verschijnen, zoals hij dat ook deed in 1776. 
We hoeven niet lang te wachten om dit mee te maken. 
Dank je, Mike Quinsey.

Wie naar de gesprekken heeft geluisterd of deze heeft bijgewoond in de Sedona Ascentie Conferentie, zal misschien willen weten dat de sprekers en daar hoor ik ook bij, korte interviews hebben gegeven op Blog Talk radio betreffende 12:21:12 en wat we zullen beleven in 2013. De show gaat op zondag van start om 5:00 pm PST en de link staat hieronder met nog een link voor informatie daarover. Die zal worden bewaard en beschikbaar zijn voor iemand die er, vanwege de tijdsverschillen, er niet naar kan luisteren.  
Here is the link to the actual show:
http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2013/01/21/inlight-radio-special-2013--hope-for-our-new-world
Plus info on the show itself: 
http://goldenageofgaia.com/2013/01/inlight-radio-special-2013-hope-for-our-new-world-this-sunday-evening/
--------------------------

Hier gaat het om: de boodschap van Hatonn via Nancy Tate:                           16 jan. 2013: 

Hier spreekt Hatonn: 
Ik heb een belangrijke zaak waar ik jullie over wil spreken. Dat gaat over de komende betrokkenheid van jullie allemaal in de tussenliggende tijd van de komende Inauguratie(= Inhuldiging). Er zal een optreden zijn van een bepaalde partij/groep die enige woorden zal brengen aan de hele mensheid. Er zal een korte pauze zijn en dan zal er een presentatie zijn van deze persoon die enkelen zal schokkeren en anderen voldoening zal geven over dat ze niet gek zijn met hun kennis over wat er in de grond van al deze werkelijkheid zit. Ik spreek van degene waarvan gezegd wordt dat die zal verschijnen bij dit gebeuren en die een bepaalde mate aan verrassing aan de feestelijkheden zal geven. 

Als dit plaats vindt zal het eerst stil zijn alsof er een stilte pauze zou zijn, en daarna zal iedereen losbarsten voor sommigen met ongeloof  maar voor anderen met een buitengewoon welkom. Er zal een energie van opwinding zijn die veel mensen tot een onmiddellijke realisatie zal brengen van wat er eerder als waarheid door ons werd gezegd. 

Als dit gebeurt dan zal het een heel nieuw crescendo geven van gezang naar het spel van de eeuwen.  Het zal sommige mensen een dieper begrip geven van wie zij zijn en waarom ze de laatste tijd bepaalde gedachten hebben gehad.   Met deze nieuwe opening zal er een bestorming van het nieuwe beginnen voor de mensheid. Dit zal een nieuwe stroom van gebeurtenissen openen die grote veranderingen zal brengen aan de manier van leven op Aarde. 

Als dit tot aanzijn komt, zal er een grote regeringsverandering komen, maar ook verandering in alle andere aspecten van sociale uitwisseling. Het proces zal enige tijd in beslag nemen maar het zal een geleidelijk en zeker teken zijn van de veranderende tijden. Er zijn mensen die voordeel hebben van deze geleidelijke overgang, want het zal voor hen een ontvouwing zijn van wat er achter de schermen heeft plaats gehad en die vrijheid aan de mensen zal terugbrengen.

Ik breng jullie deze informatie op deze dag omdat aan deze (= het medium Nancy) werd verteld van het komend gebeuren en zij was er niet helemaal mee in harmonie. Het gaat om het verwijderen van de begrenzingen uit iemands denken op hun eigen tempo, en het gaat om het loslaten van op angst gebaseerde ideeën van sommige mensen. 

Het gaat om naar de oppervlakte te brengen wat men zich nog niet realiseerde, zodat het kan worden weggedaan en gezegend worden voor zijn geschenk van vergetelheid in deze tijd van dualiteit. Het is nu de tijd om op het wiel van verandering te stappen en jullie deel te doen in zijn ontwikkeling. Jullie hebben de oorzaak van dualiteit goed gediend, en nu is het tijd om door te gaan in de nieuwe wording van vrijheid en ontwaken om de waarheid te verspreiden over waar deze tijd over gaat. 

Ga nu en zorg dat jullie dagen worden gevuld met het nieuwe erfgoed van vrijheid, liefde en kracht in jezelf. Weet dat terwijl elke dag komt, er een nieuw ontwaken zal zijn voor wat er langs de ‘steek’ naar beneden komt voor jullie allemaal. Leef in de eenheid die jullie allemaal samen zijn en weet dat terwijl je dat doet je toevoegt aan de bijdrage die de hele mensheid aan de kosmos brengt. Wij ontvangen jullie gaven en geven aan jullie terug waar jullie voor bestemd zijn, en ons deel daarin. 

Jullie leven in curatorschap die tweevoudig is en terwijl wij ontvangen, doen jullie dat ook. We houden enorm van jullie en we staan naast jullie bij deze nieuwe stappen die jullie nemen. Maak je keuzes en dans ermee naar voren terwijl de wereld om jullie heen verandert. Het is een schitterend geschenk dat jullie aan jezelf geven en wij zijn allen een op deze reis. 

Dank je, dear Hatonn.        
Love, Nancy Tate   

Click Here for Webpage & Printable 
http://www.treeofthegoldenlight.com/Wakeup%20Call/MWmesages/January2013/Hatonn01-16-13.htm 
Welcome to our Wake up Call Email List. You may also access the Wake up Calls by going to 
http://treeofthegoldenlight.com/Wakeup%20Call/MWmesages/new_wakeup_openpage_1.htm  

Kennelijk is ook Blossom, en zijn meer mensen,  daarbij betrokken:    
Dit komt van Blossom vanmorgen: 

Hallo Iedereen,
Ik laat jullie alleen maar weten dat ik op een blogtalk radiointerview zal zijn samen met andere gasten zoals Mike Quinsey, Wes Annac, John Smallman en het hele InLightRadio team!
Stephen Cook zal gastheer zijn bij een speciaal LIVE radioprogramma op zondag de 19*de  om 8 u pm NYC time, 5 u pm Pacific time, en dat is 11 u am maandag de 20ste  QLD Australian Time…..    (is bij ons in Nederland 2 u am op de 19de) 

*(Een vergissing van Blossom, zondag is het de 20ste en niet de 19de)  

Here is the link to the show, 
http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2013/01/21/inlight-radio-special-2013--hope-for-our-new-world
Plus info on the show itself:
http://goldenageofgaia.com/2013/01/inlight-radio-special-2013-hope-for-our-new-world-this-sunday-evening/

Trusting you will enjoy!   Ik denk dat jullie er van gaan genieten! 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html