Labels

Wednesday, June 6, 2012

Valerie Donner met Mira. 6.06.2012


Valerie Donner met Mira van de Pejadische Hoge Raad: De strategieën zitten op hun plek voor de Ascentie van het Menselijke Ras
Gegroet, ik ben Mira van de Plejadische Hoge Raad met de opdracht bij de Aarde Raad. De plannen zijn uitgezet. De strategieën zitten op hun plek voor de ascentie van het menselijke ras. Ik ben blij jullie vandaag deze woorden te vertellen. We hebben ijverig gewerkt voor deze aankondiging.


We zijn tot begrip gekomen met myriaden zaken om in staat te zijn deze commentaren te maken. Het is belangrijk voor jullie om deze verklaring van waarheid te kennen. Het betekent dat als je de pijlen van Licht volgt dat je op je pad zit. Jullie zullen ook vele anderen met je meenemen. 


Onze vloten met schepen gaan om jullie en de Aarde heen. We vinden het best een opwindende tijd om deel te zijn van deze gebeurtenissen. We hebben met gevestigde protocollen gewerkt voor de ascentie van de Aarde. We zijn in volle communicatie met onze Schepper bij dit proces. Daar wordt het laatste woord gegeven voor ieder stap op het pad. 


De weerspannige mensen weigeren het Licht zoals altijd maar met nog vuriger energieën. Ze zijn vastgezet in hun negatieve bedoeling en hebben gefaald om tot begrip te komen met het Licht dat buitengewoon is vergroot. Hun oude op vrees-gebaseerde methoden werken niet meer. We nemen hun pogingen zonder onze pas te vertragen. We zijn blij dat de waarheid naar buiten komt met zulke prachtige beelden. 


Ons Plejadisch Contact Team reikt naar jullie uit in de droomstaat en op andere manieren om jullie op je toekomstige werk voor te bereiden. Heb geduld terwijl jullie wachten om meer details te weten. Ik verzeker jullie dat welk werk jullie ook zullen gaan doen, dit leuk en verheffend zal zijn. Het is ook belangrijk werk en ik denk dat jullie dat al weten. De tijd is voor jullie gekomen om volledig open te zijn om je ware werk te doen. We hebben jullie nodig om een team met ons te vormen en het zal op schitterende manieren zijn dat we samen zullen werken. Wij zijn vredebewaarders en jullie zijn dat ook. Kijk in je innerlijk, kijk om je heen, kijk overal waar je gaat en vind vrede 


Terwijl jullie de mensheid zien worstelen daar sommigen de stevige greep verliezen van wat van waarde was in de derde dimensie, dan zullen jullie herkennen waar jullie je helende Liefde en Licht naar toe moeten zenden. Dit zal vrede helpen creëren. Vind tijd voor jezelf. Doe het beste dat je kunt. Wij zijn met jullie op elk mogelijke wijze. Ik ben Mira van de Plejadische Hoge Raad. 


Channel:Valerie Donner

Website: http://aquariuschannelings.com/2012/06/09/mira-of-the-pleiadian-high-council-the-strategies-are-in-place-for-the-ascension-of-the-human-race/ 


http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

 
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html