Labels

Monday, November 18, 2013

15.11.2013 Gouden Licht: Hogere frequentie informatie uit de Engelen Rijken


Het Gouden Licht Kanaal: Hogere frequentie informatie uit de Engelen Rijken voor de Gouden Periode op de Nieuwe Aarde 

DL Zeta: Liefde en Gezuiverde Intenties helpen ons om ons door Machtige Dimensionale Verschuivingen te navigeren. 
November 15, 2013 by The Golden Light Channel

Gechanneled door DL Zeta, 
www.celestialvision.org, http://www.celestialvision.org/journal/

We zitten in een periode die soms voelt als een kosmische rollercoaster (achtbaan).Dit hele jaar ging over een kwantum verandering op collectieve en persoonlijke niveaus en gebeurtenissen van kortgeleden zoals de eclips serie en het voortdurende Pluto/Uranus vierkant versnelden dat die veranderingen plaats vinden. Machtige energieën schudden de dingen op in een poging om de talmende ketenen van de oude tijd los te maken zodat we het
nieuwe en meer bekrachtigde tijdslijnen kunnen activeren. De problemen die we tegen komen zullen uniek voor ons zijn en ze zullen in gebieden zitten van ons leven waar we ons het minst mee confronteren. Onze specifieke serie problemen vormen de passage voor ons terwijl we door de dimensionale verschuivingen gaan die ons tijdslijnen laten beleven waarin  onze grootste geschenken worden gerealiseerd. Oude werkelijkheden moeten zich afwikkelen om ruimte te maken voor het nieuwe zodat we enige overgang voor ons kunnen verwachten. Terwijl wij een doorgang volgen door tijden van onzekerheid en chaos, kunnen we ons geduwd voelen en in allerlei richtingen getrokken en onder intense druk voelen staan.


Het scheppen van nieuwe Werkelijkheden gebaseerd op de Frequentie van Liefde.

Zelf-liefde, vergeving en een gezonde dosis geduld zijn essentieel in deze tijd.  Terwijl ons bewustzijn zich uitbreidt, zien we onszelf duidelijker dan ooit eerder. Vooruit en centrum zullen verder zijn dan vroegere neigingen tot vermijden en denken aan gebrek. Hoe dan ook waarin wij ons gewonnen hebben gegeven aan gedachtenvirussen en hun op vrees gebaseerde wereldkijk, zal op het radar scherm komen van ons bewustzijn. Wat we geschapen hebben door op vrees gebaseerde intenties zal beginnen te des integreren en weg te vallen.

Dit kan een strenge doorgang zijn voor sommigen maar de energieën van deze periode helpen ons om ons te bevrijden uit de tentakels van bedachte virussen en om spirituele vrijheid te verkrijgen die ons meer vaste voetstappen laten vinden in de nieuwe tijd. Alhoewel dit een intense en uitputtende periode kan zijn, heeft die ook een transformatief vermogen om ons van oog tot oog te brengen met onze schaduw, ons voorziend van de gelegenheid om haar te accepteren en te reïntegreren.  Terwijl wij licht en duister integreren zijn we in staat om naar voren te gaan met een zin van heelheid en zelf-bewustzijn die ons bewuste werkelijkheden laten creëren die met licht van ons hartcentrum wordt ingestroomd voor het hoogste goed van onszelf en voor anderen.

In het verleden was er de neiging om te scheppen vanuit ons ego/denken wat automatisch polariteit programmeerde in al onze  creaties. Gepolariseerde creaties kunnen de energie niet ondersteunen van liefde en heelheid en zal ons altijd achterlaten worstelend met tijdslijnen van lagere vibraties. Bewust scheppende werkelijkheden laten ons lopen, vrij van de cyclus van worsteling en lijden. Er is geen noodzaak om te worstelen en te lijden. Als je leven meer lijkt op een worsteling dan op een zegening, heb je jezelf niet volledig bevrijd van de verslavende invloed van gedachtevirussen. Deze gedachtevormen die gebaseerd zijn op vrees zijn los stromend en houden ons gekluisterd aan werkelijkheden die onze levenskracht energie onttrekt en ons achterlaat met leegheid en onvervuldheid.

Verhoog je Vibratie Frequentie om door deze Tijd te Navigeren.

De beste manier om te navigeren in deze tijd van verandering is om van onszelf te houden en onszelf te koesteren en onze bedoelingen te zuiveren. Zelf-liefde is specifiek belangrijk. Stel zeker dat je zorgt voor je lichaam, neem veel rust in die tijd. Neem elke dag tijd om oefeningen te doen en breng je tijd door in de natuur. Verhef je vibratie frequentie met groen voedsel om je stoffelijke systeem meer basisch te maken en gebruik tijd overdag om in meditatie te zitten en in stilte.  Als je je onder druk voelt staan – en voel je je maximaal gepushed  door de energieën – ga dan naar binnen en vraag om leiding en om healende inzichten. Vraag het universum om je te brengen wat je nodig hebt en zorg ervoor dat je je opent om dat te ontvangen. Het is nu de tijd om naar liefde en healing uit te reiken en laat dit in je leven stromen. Open je om liefde te ontvangen en zie dit vloeien naar alle delen van je zelf die hongerden naar liefde. Als je je ooit geïsoleerd voelt en alleen, geef dan aan anderen  liefde en begrip die je zelf zoekt en je zult alles vinden dat jezelf nodig hebt.

Het zuiveren van intenties is ook belangrijk in deze tijd. Onderzoek je intenties om veilig te stellen dat je het hoogste en beste voor jezelf en anderen zoekt. Als je creëert vanuit het oude, dus vanuit op vrees gebaseerde bedoelingen van gebrek en vermijding dan zal je dat niet goed dienen. Wat je ook zoekt van het universum, onderzoek je bedoelingen om zeker te stellen dat het uit een plaats van liefde komt in plaats van uit ego en door wensen die op vrees zijn gebaseerd.  Transformeer bedoelingen door jezelf toe te staan hoe, waar je naar vraagt, je voordeel brengt en alle anderen. Bijvoorbeeld, als je je leven  wilt helen en verbeteren, zie dan hoe je gezond bent en heel, dat zal je een helderder licht geven voor alle anderen.

Op Vrees gebaseerd Scenario’s vallen aan de Kant van de weg.

Alles in je leven dat werkte met een autopiloot zal onder druk komen te staan in deze tijd. Relaties en carrières kunnen eindigen. Situaties waar je inkwam vanuit een plek van vrees zullen  langs de kant van de weg vallen. Dit spirituele begrip accepterend zal zorgen voor een ondersteuning voor het nieuwe leven dat jullie zullen opbouwen. Wat we ook scheppen vanuit bedoelingen die door vrees zijn gebaseerd, zal voor altijd gekleurd blijven door de intenties waarmee ze werden geschapen. Als je een relatie inging omdat je meer dan iets anders vreest om alleen komen te staan, zal die relatie altijd deze energie dragen en het ervaren van angst zal je vroeg of later meer alleen laten zijn dan ooit eerder.  Als je bleef werken in die carrière die je ziel niet voedde omdat je meer dan anders bang was om gebrek aan zekerheid te krijgen, dan zal vroeger of later die carrière eindigen en zul je meer in staat van gebrek zijn dan in het verleden.

Als mensen en situaties je leven uitgaan, vraag jezelf dan af of deze relaties en situaties al geschapen waren vanuit een plaats van liefde of een plaats van vrees. Als ze uit een plek van angst werden gecreëerd, laat ze dan los en ga door met je nieuwe levens vanuit een plek van liefde.

Laat jezelf in de Leegte Bestaan.

Snel niet weg uit of probeer niet de plotselinge leegte in je leven op te vullen maar leer in de plaats hiervan om in de leegte te bestaan terwijl je je focust op zelf-liefde en healing. Als je sterk staat in jezelf en in staat bent om in de frequentie te bestaan van liefde, zal het tijd worden om iets nieuws te scheppen.

Liefde is de hoogste vibratie in het universum. Als er ooit angstige scenario’s op het filmdoek van je geest dansen, omgeef die dan met het helend licht van liefde en voel dat er een verschuiving plaats vindt in je. Als je schept vanuit een plaats van liefde, zal alles dat je schept je dieper in het hart van liefde dragen. Als je schept vanuit angst, zal alles dat je schept je dieper in de werkelijkheden dragen die op vrees gebaseerd zijn. Als je jezelf toestaat om in de plaats van liefde te wonen, zul je altijd hebben wat je nodig hebt en genoeg over hebben om met anderen te delen. Gedachte virussen  kunnen dan niet in je vast gaan zitten.

Het Activeren van Nieuwe en meer Spiritueel verbonden Tijdslijnen.

Als je gereed bent om opnieuw te creëren, vraag dan om een visioen van potentiële tijdslijn draden om in je bewustzijn te worden gedownload.  Als je een duidelijke visie hebt van de tijdslijn die het sterkst resoneert, ben je klaar om die energie te geven met je focus en aandacht. Als je bewuste denken weigert om goddelijke assistentie te ontvangen, vraag dan om liefde en heling om te worden gedownload tijdens je droom staten. Als je bewuste geest slaapt dan blijft je onderbewustzijn wakker en is in staat om voor je bedoelingen te handelen. ’s Nachts, of ’s avonds voordat je in slaap valt, zet dan je bedoelingen neer om liefde en heling die je nodig hebt, in de droomstaat te ontvangen.

Het Kiezen en je Verbinden met een Nieuwe Tijdslijn.

Veel werkelijkheid’s draden bestaan als potentiëlen in je levenshologram. Als je een nieuw  potentieel waarneemt, is het een echte tijdslijn die al energetische bestaat. Terwijl je je begint af te stemmen op deze werkelijkheid’s draad, smelt je de energieën samen met je huidige moment. Als de timing in orde is en er voldoende resonantie is bereikt, zul je worden getransporteerd naar deze werkelijkheid’s draad.

Ga dagelijks in je meditatieve ruimte en stem je af op deze nieuwe tijdslijn, en telkens vul je meer in van de details van hoe je leven daar is met alle gelegenheden  die jou daar opwachten. Voel de emoties en energie van die tijdslijn. Houd je terug van oordelen waar je nu bent en waar je geweest bent. Dit heeft je geholpen om te worden wie je nu bent en wie je gaat worden.

Voor meer over tijdslijnen en identiteitsverschuivingen, kijk hiernaar:  Timeline and Identity Shifts: the New Science of Reality CreationFor more on accessing the fifth dimension, see The Future is Here Now: Steps to Accessing Fifth-Dimensional Consciousness By DL Zeta, www.celestialvision.org.

Celestial Vision Ebooks
Celestial Vision Audio Series©2010-2013 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link, www.celestialvision.org.


Artist Copyright - All original works of art by Goldenlight/Lightworks Art within this web site are copyrighted ©Lightworks Art/The Golden Light Channel and are protected under U.S. copyright laws and international conventions. No portion of Goldenlight's artwork may be used, downloaded, published, printed, or reproduced using any means, copied, linked to, or transferred electronically, without prior written permission from the artist, unless it is being reposted in one of Goldenlight's channelings and was used in the original channeling (check website www.thegoldenlightchannel.com).


All writings and channelings on this site are also copyrighted by Goldenlight, ©The Golden Light Channel, 
www.thegoldenlightchannel.com. Repostings must include this copyright and credit at top and bottom of post and include the entire message without alteration when re-posting. Permission is not granted to use my channelings in custom YouTube videos, any copyright violation of this will result in a copyright infringement

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html