Labels

Friday, November 15, 2013

14.11.2013 Herscheppen van jullie stoffelijk lichaam en levenstijd


Golden Light, 14 nov. 2013 -  Herscheppen van jullie stoffelijk lichaam en levenstijd – Brenda Hoffman 
Plaat uit de bron: http://thegoldenlightchannel.com/recreating-your-physical-body-and-life-span-brenda-hoffman/

Gechanneld door Brenda Hoffman   op 
http://www.LifeTapestryCreations.comOpmerking van Goldenlight. Een geweldig artikel over onze stoffelijke verandering die we kunnen laten gebeuren. Terwijl we overgaan naar de hogere dimensies zullen wij transformeren in tijdsloze lichamen en zullen we in staat zijn om die duizenden, geen honderden jaren, te laten leven.  De Agarthaanse beschaving in de Binnenste Aarde, vroeger Lemurië, hebben al meer dan 25.000 jaren bestaan in onze aardetijd, maar zij zijn vijfdimensionaal en een hogere gemeenschap die buiten de tijd bestaan. Veel wezens uit de Agarthaanse gemeenschap zijn duizenden jaren oud. Terwijl wij in/naar kristallijnen lichamen transformeren en beginnen om buiten de tijd te bestaan, ontsnappen we aan de manier van veroudering en zullen we oneindig lang leven – Liefde, Goldenlight.  


Lieve mensen, 
Jullie DNA is zich aan het uitbreiden, jullie cellen veranderen en jullie stoffelijke lichaam past zich aan het nieuwe wezen, dat jullie scheppen, aan. Maar misschien zijn er stukken die jullie nog niet gekend of begrepen hebben. 

Terwijl jullie cellen zich herformuleren, kan jullie verschijning veranderen en jullie zullen graviteren/overhellen tot andere mensen, voedsel, gewoontes en levenscondities. 

Jullie hopen een jeugdiger uiterlijk te hebben en zo zal het zijn. Degenen van jullie die in de nieuwe Aarde willen wonen zullen misschien (jullie eigen keuze) je natuurlijke aardeleven uitbreiden. Het is nu tamelijk gewoon voor mensen om tot een 100tal jaren oud te worden. En dat is iets dat een of twee eeuwen geleden ongehoord was. 

Als jullie je overgang in dit leven uitstellen, zul je noodzakelijkerwijs niet worden lastig gevallen met een leeftijdsverslechtering die je nu denkt dat waarschijnlijk is. Iemand die zijn jeugdige verschijning en kracht meer dan 80 jaren handhaaft, wordt nu als een afwijking gezien – binnen enkele jaren zal dat niet meer zo zijn.

Jullie stoffelijke wezen verandert sneller dan eerder gebeurde, enkele tientallen jaren geleden, en toen was een leeftijd van 100 een vage mogelijkheid. Toen veranderden veel mensen hun dieet, hun levensomstandigheden en gezondheidsregimes. 

Natuurlijk zijn er mensen die erop wijzen dat veel van jullie huidige voedsel, specifiek in de Verenigde Staten, niet gezond zijn. Dat is voor veel mensen waar. Het verschil is DAT jullie voedsel hebben om te eten. In vorige generaties was er niet noodzakelijk voldoende voedsel. En in die delen van de wereld waar voedsel nog steeds beperkt is, wordt een lang leven nog niet verwacht. De langere leeftijd uitbarsting van de 20e eeuw had veel te maken met een consistente voedselinname. 

Jullie lichaam is nu weer aan het veranderen, maar op een andere wijze. En dat is zo voor de hele aardbol, niet alleen in gezondere naties. 

Eerder dan cellen vervangen met mindere sterkte dan de originele cellen, zoals dat was in de Oude Periode die je lichaam liet verslechteren, blijven jullie cellen tientallen jaren sterk en compleet. En net zoals Babyboomers en hun kinderen hun dieet veranderden van vlees en aardappelen zoals van hun grootouders, naar fruit, groenten, vlees en fastfood, zal jullie lichaam naar een nieuw dieet verlangen. 

Terwijl jullie voedsel smaak verandert, zul je hier en daar tekens ontdekken dat je stoffelijke wezen niet ouder wordt zoals verwacht was toen je in je twintigste jaar was. Degenen van 65 of nog ouder merken al dat je niet geïnteresseerd bent om in je schommelstoel naar de wereld te kijken die verder gaat. 65 jaar is de nieuwe 40 geworden. 
Ook al heb je het nog niet herkend, je lichaam is aan het veranderen. 
Leer naar de richtlijnen te luisteren van je innerlijke-wezen – en negeer de grappen en geloofspatronen die een natuurlijk deel waren van je Oude Levensstijl. Herinner je 50e verjaardag, toen velen de noodzaak voelden om je te vertellen dat de aardedood dichtbij was met begrafenis/doods decoraties en grappen? Al dat oude Periode denken – en de werkelijkheid van toen. Die werkelijkheid bestaat niet langer meer. 

Zal je grijze haar terugkeren naar zijn oorspronkelijke kleur? Misschien. Maar waarschijnlijker is je vermogen om een natuurlijk en gezond leven te leiden verder dan wat er nu wordt verwacht. Een honderdste verjaardag vieren kan ook een kanotocht zijn waarbij je door een snelle rivier paddelt of op een berg naar beneden skiet.  

Terwijl jullie cellen veranderen en het DNA levend wordt, zullen jullie nieuwe vaardigheden, richtlijnen en patronen ontdekken – inclusief sociale uitwisselingen. Degenen die op de trom slaan voor het ouder worden en beperkingen zijn niet van belang meer voor jullie, terwijl je je nieuwe wezen exploreert. 

Ook al zullen jullie voedselkeuzes veranderen, jullie zullen niet noodzakelijk vegetarisch worden, noch dat jullie vlees zullen eten. En niet iedereen van jullie zal mediteren of deelnemen aan de nieuwe-aarde-bijeenkomsten. Jullie zijn unieke individuen met unieke paden die elkaar op een of ander punt in de toekomst zullen ontmoeten. 
Het is voldoende te weten dat jullie routines zullen veranderen. Jullie zullen nieuwe plaatsen en dingen willen ervaren – of ander voedsel willen eten. Als resultaat, zullen jullie verwachten langer te leven. 

Geloof/denken dat jullie Oude Levensperiode op Aarde doordrong, zal veranderen. Sommigen van jullie zullen op jongere leeftijd overgaan dan anderen, net zoals dit nu is. Maar die overgang zal het resultaat zijn van innerlijke richtlijnen, niet door familie of denken van een gemeenschap. 

Velen van jullie denken dat je al besluit wanneer je de aarde verlaat. Dat is waar. Maar deel van die persoonlijke controle zit vast aan gemeenschapsdenken. Je zou dít moeten eten. Je wordt ouder in dát tempo. Je zult sterven in dít tijdsframe. Deze moéten’s – of richtlijnen zijn niet meer van toepassing. 
Jullie systeem van innerlijke leiding zal jullie stoffelijke wezen opnieuw sturen op manieren die jullie je nu nog niet kunnen voorstellen. 

Jullie cellen, want die worden kristallijn  – brengen een meer vaste structuur dan eerder die van jullie Oude Periode stoffelijke lichamen. En in plaats van informatie en richtlijnen te ontvangen van maar een paar strengen DNA, hebben jullie dan nu miljoenen meer stukken informatie die door je wezen stromen. Stukken van vorige levens, andere planeten, andere Universums. Jullie nieuwe wezen is het verschil tussen een vijfdeklas boek, dat je zenuwfuncties beschrijft en de kennis van een neurochirurg. 

Jullie zijn nu een zelfomvattende computer met duizenden bits van toegevoegde informatie die beschikbaar zijn als je de behoefte voelt om te onderzoeken, toegang te vinden, of je wezen wilt verschuiven of veranderen. Jullie zijn niet beperkt tot een tekst, een set van denken of een van leven. Jullie openden je wezen voor de Universums – en alle informatie die er ooit was en altijd zal zijn. En jullie delen die informatie met alle entiteiten door al de Universums heen.  
Jullie zijn niet langer meer een geïsoleerde mens in een beperkte 3D wereld. Jullie zijn een nieuw wezen met nieuwe vaardigheden inclusief het vermogen om je stoffelijke lichaam te veranderen als je dat wilt. Laat jezelf in jezelf geloven. En begin dan die stukken te exploreren die voelen als een suikerspin (cottoncandy) (gesponnen suiker). 

Voor degenen van jullie die problemen hebben om te geloven in je eigen stoffelijke wedergeboorte, zullen anderen nieuwe middelen uitvinden en met je delen om je lichaam te doen herscheppen in vreugde en leven, in plaats van vrees voor een vroege aardedood. 

Zo zij het. 
Amen 

http://www.LifeTapestryCreations.com 
If you would like to receive Brenda’s free blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her subscribe and blog page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2013, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: 
http://www.LifeTapestryCreations.comVertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html