Labels

Monday, November 11, 2013

10.11.2013 de versnelde Metamorfose begint nu serieus


Marlene Swetlishoff met  Hilarion:  Door de bedoeling van de Hoogste orde, begint de versnelde Metamorfose nu serieus   

Bron: http://www.therainbowscribe.com/hilarion2013.htm


Geliefde Mensen, 
Jullie komen nu in een tijd van meer versnelde verandering die de wereld in een staat van wisseling en soms verwarrende werkelijkheden zal houden.  

Het gaat om de tijd waarvoor wij ieder van jullie hebben voorbereid om steeds kalm te blijven en in een staat van stoffelijk, mentaal en emotioneel evenwicht, door verder te gaan in het meesterschap van je eigen aankunnende mechanismen en de vermogens en vaardigheden die op jullie hele spirituele pad werden gepolijst om een bewoner te worden van de hogere dimensies. 

Dit doen jullie prachtig en zegevierend en de resultaten beginnen nu gevoeld, beleefd en  gemanifesteerd te worden in jullie individuele levens. De belangrijkheid van een gedisciplineerde geest kan niet worden onderschat als jullie de vele onverwachte gebeurtenissen accepteren en je aanpassen bij de golven van transformatie waarop de mensheid en hun planeet blijven ‘rijden’. 

Jullie gaan nu snel de rollen in die jullie ieder bestemd hebben te spelen terwijl de planeet op één lijn komt met het centrum van het universum en in zijn nieuwe positie gaat. Jullie bedoeling om de wereld waarop je loopt te ervaren als vredig, liefdevol en harmonieus zal deze kwaliteiten in jullie veld van mogelijkheden brengen. 

Jullie dagen van ploeteren in de energieën van de leegte, het onbekende, komen nu aan hun einde en terwijl de zonnevlammen en winden uitbarsten met hun codes en heilige geometrie, zal jullie proces van herinnering niet langer meer worden ontkend. Jullie komen ieder in je eigen kracht, de kracht van liefde verzacht door de kwaliteiten van genade en medeleven. Jullie hebben alles dat je nodig hebt om je in het nieuwe sjabloon te verankeren. 

Terwijl de mensheid halsoverkop snelt naar nieuwe velden van potentieel, voert de wereld de lading aan om samen te smelten met zijn eigen prachtige bestemming in ‘n synchronistische en wonderbaarlijke beweging. Dat wat ooit verborgen is, wordt nu onthuld en een grote hoeveelheid puzzelstukjes valt op zijn plek. Er zal geen tijd meer zijn om op je lauweren te rusten, echter, terwijl de tijd de activering eist van jullie unieke vermogens en grotere zelf-discipline zullen deze nodig zijn om je weg te gaan door deze passage naar het licht. 

De portalen van ontwaken worden aangestoken in jullie en jullie komen tot het begrip van de schitterende vermogens die jullie eigen stoffelijke lichaam vasthouden om te healen en te regenereren. Door de bedoeling van de hoogste orde, begint de versnelde metamorfose serieus. 

Blijf in balans in alle omstandigheden en adem heel vaak diep in, iedere dag door je longen te vullen naar vol vermogen en zend dat dieper door in je wortelchakra., houd de adem vast en adem dan alle stagnerende energie naar buiten, om je lichtlichaam energie te geven die jullie botten structuur ‘overlicht’  en totaal doordringt. Stuur liefde naar alle cellen en atomen van jullie stoffelijke voertuig, jullie tempel van de allerhoogste. Harmoniseer, harmoniseer, harmoniseer! Denk eraan als je loopt, dat je zegent, zegent, zegent, of je wakend bewustzijn dit beseft of niet.

Er is een element van opwinding en verwachting in de lucht om jullie heen en de activering van kennis die lang verborgen bleef in jullie DNA licht nu jullie ruggengraat op. De knoppen zijn omgedraaid en jullie kunnen feitelijk deze innerlijke knoppen visualiseren langs je ruggengraat en chakra centrums, zie dat jullie hand de lichtknopjes aanzet helemaal naar de kruin toe. Ontdek passende mantra’s om vaak te herhalen om gefocust te blijven in je bedoeling om de vibratie van jullie gedachten, woorden, daden en uiteindelijk je lichaam omhoog te brengen. Laat de vreugde van elk moment jullie voortdurend zegenen terwijl jullie door je dag heengaan. 

Tot aan de volgende week….  

I AM Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace.

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html