Labels

Tuesday, February 12, 2013

11.02.2013 De Stem van GodDagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie op 
11 february 2013
  
De Stem van God


Gegroet, Lieve Mensen!  Ik ben het, Lord Emanuel die jullie vandaag met een lach groet. Een lach die diep van binnen begint, explodeert, en naar buiten uitstraalt. Voel dit nu mijn Lieve Mensen, mijn straling en warmte omgeeft jullie en als je dat wilt, zal dit je ondersteunen door deze woorden te lezen, zodat ze wat dieper kunnen terechtkomen en een beetje luider zullen resoneren. Het is mij een groot genoegen om vandaag bij jullie te zijn Lieve Harten, het is zo’n genoegen om de tijd samen door te brengen. Hoe vaak neem je die rustige tijd, Lieve Mensen?

Degenen van jullie die een drukke huishouding hebben, ook vol met kinderen, kunnen onmogelijk een rustige tijd vinden en geven dat dan ook maar op en er zijn er bij jullie die alleen wonen, maken jullie het beste gebruik van die rustige ruimte?

Lieve Mensen, het is zo belangrijk dat je een stilte tijd neemt, minstens twee keer per dag. Dit is heden een bijna onmogelijk taak geworden in jullie wereld. En echt, hebben jullie gemerkt, Lieve Mensen dat jullie buitenste wereld meer en meer lawaaierig is geworden en dat er overal meer visuele afleidingen zijn op openbare plekken?  En muziek die door winkels blaast, reuze tv schermen op vliegvelden, bars en winkelcentra. Hebben jullie gemerkt Lieve mensen, dat op bijna iedere openbare plek waar je even wilt gaan zitten er een tv scherm is om naar te kijken of om dat er muziek is om naar te luisteren? Al dit lawaai maakt het bijna onmogelijk voor jullie om je geest tot rust  te brengen, of om die rustige plek in je hart te vinden en om stil te zijn.

In het gedoe van jullie dagelijkse leven zijn jullie gewend geraakt aan lawaai. Velen kunnen niet eens meer in hun eigen huis zijn zonder een soort geluid, de tv of de radio of muziek. Stilte is een zeer sporadisch gemak in deze moderne wereld. En ik zeg tegen jullie Lieve Mensen, stilte is een kostbaar, onschatbaar gerief die het zo heel erg waard is om te verdedigen. De Stem van God zit in jullie en is daar altijd al geweest. Het lawaai van jullie buitenste wereld en het mentale geklets dat de beheersing heeft overgenomen van je wezen, heeft de Stem van God in jullie binnenste bijna verdreven.

Deze Stem is nu maar het kleinste gefluister en men moet in totale stilte zijn om dat te horen. Stilte van geest en stilte van lichaam. Totale stilte. Deze stilte is een innerlijke stilte die op veel, veel verschillende wijzen kan worden bereikt. Voor sommigen is dat het lopen in de natuur, voor anderen is dat het zorgen voor hun tuin, voor weer anderen is het de meditatieve beweging van Tai Chi en veel mensen vinden het in het gezelschap van dieren, door  paardrijden of met honden wandelen. Voor het grootste deel van de ontwaakte mensen is het echter, in stilte zitten en dit is zeker de beste manier om er mee te beginnen als je nog onbekend bent met stil worden in geest en innerlijk lichaam.

Het pad naar stilte ligt in de Adem. De menselijke adem wordt zo niet gezien en wordt onderschat en  verkeerd begrepen. Het inademen en uitademen is de adem van God en die is Heilig als deze bewust en met intentie wordt gedaan. Deze Heilige Ademhaling die elke vorm kan hebben van diepe en lange inademing en diepe en lange uitademing  met een gerichte bedoeling. Daarmee bedoel ik het focus kan variëren maar het feit dat er focus is, dat is het belangrijkste. 7 Heilige Ademhalingen zijn genoeg  om je diep in rust en in innerlijke stilte te brengen.

Op die plek Lieve Mensen zul je de Stem van God horen.

Op deze plek ligt alle wijsheid en kennis die je zoekt. Het is je eigen Stem, Lieve Harten en dat kan nooit verkeerd zijn. Wat je hoort op deze plaats is je eigen Waarheid die relevant voor je is op dat bepaalde moment. Jullie moeten zonder twijfel leren vertrouwen op deze Stem. Want door twijfel nodig je het denken uit en dat zal luider zijn en die zal een conflict geven en je uit die klaarheid halen.

Jullie moeten onvoorwaardelijk deze Stem vertrouwen want  met dit vertrouwen en er naar handelen, daardoor zal die kleine fluistering een meer hoorbaar gefluister worden en met meer vertrouwen zal het nog luider worden en oplopend zal hij luider en luider worden totdat het net lijkt dat je een gesprek hebt met een vriend die vlak naast je staat. En dan ben je totaal opnieuw verbonden met het Goddelijke, met de innerlijke Stem van God die altijd bedoeld was bij je te zijn, de Stem die je nooit heeft verlaten.

Lieve Mensen, het is jullie geboorterecht om een directe lijn met God te hebben. Het was nooit bedoeld dat jullie in een wereld zouden zijn waar je afgesloten zou zijn van Alles Dat Is. Dit was nooit de bedoeling van Vader-Moeder God voor hun kinderen. God liet jullie nooit in de steek. Zij waren altijd bij jullie en dat zullen ze altijd.  Dit is mijn belofte aan jullie. IK BEN Lord Emanuel, vind je eigen Stem en die zal jullie zonder falen naar huis voeren. God zegene jullie Dierbare Harten. 

Archives available at 

http://www.lordemanuelmessages.com
  
Contact Us   
info@lordemanuelmessages.com

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html