Labels

Friday, August 24, 2012

20-08-2012

Vijf Dimensionaal Leiderschap door dr. Suzan Caroll/Suzanne Lie


Gegroet, wij zijn de Arcturiërs,

We zijn NU HIER in jullie om met je te praten over het vijf dimensionale leiderschap. We zullen beginnen om jullie allemaal te vertellen dat je reeds leider bent of anders zou je niet geïnteresseerd zijn om je ingeboren leiderschap uit te breiden naar zijn vijf dimensionale uitdrukking (expressie). Jullie hebben het geweten of jullie herinneren je, zelfs als dit weten niet bewust was in je dagelijks leven, dat je op een dag opgeroepen zou worden om een bijdrage te brengen voor je Planetaire Ascentie.

Daarom vragen wij aan ieder van jullie in je meditaties en je dagboek, dat je jezelf begint te vragen wat precies je specifieke bijdrage is die je vrijwillig aan Gaia wilde geven voordat je deze vorm aannam. Het is belangrijk je te herinneren dat je NIET je lichaam bent. Jullie dragen je lichaam. Het is de driedimensionale resonantie van je Multidimensionale ZELF die je huidige lichaam draagt. We zeggen ‘huidig’ omdat je lichaam samen met je bewustzijn zal transmuteren.

We zullen jullie nu het fundering gaan geven voor de definitie van het vijf dimensionale leiderschap. Voor alles, deze vorm van leiderschap is de hogere expressie van je drie dimensionale leiderschap. Daarom zul je doorgaan om, op welke manier ook, met leiden wat of welke je nu leidt, terwijl je bewustzijn iedere dag meer en meer groter wordt. Door je steeds uitbreidende bewustzijn, zullen je gedachten, emoties, creatieve ideeën en stoffelijke vorm naar hogere en hogere expressies resoneren. Bijvoorbeeld, je gedachten zullen toenemend multidimensionaal worden en je zult niet langer vinden dat je denken je bindt aan oude 3D paradigma’s die snel niet meer zullen bestaan.

Met je gedachten die vrij zijn van beperking en concepten van afscheiding die je leven tot nu toe geregeerd hebben, worden je emoties vrij van angst en gebaseerd op liefde. En verder wordt je liefde onvoorwaardelijk. Daarom zullen jullie toenemend tolerant naar anderen worden, of je wel of niet met het pad instemt dat ze genomen hebben.

Natuurlijk komt de energie die je naar buiten stuurt, naar je terug. Aldus zal de onvoorwaardelijke liefde die je naar buiten zendt onmiddellijk terugkeren naar het Portaal van je Hoge Hart. Het is door dit Portaal dat je zult leiding geven op een vijf dimensionale manier. Jullie zullen ook, via je multidimensionale bewustzijn leiden, zodat je altijd in staat zult zijn om de hogere frequentie expressie van elke situatie waar te nemen.

Via je geopende Derde Oog zullen jullie in staat zijn om in de matrix te kijken van iedere situatie om die op de diepste wijze op te lossen, maar ook om elke situatie vanuit een hoger dimensionaal perspectief waar te nemen. De vreugde van vijf dimensionaal leiderschap is dat er geen scheiding is met hen die je leidt. Daarom zal er geen noodzaak zijn voor een leider om in haar of zijn positie eenzaam te zijn, omdat je in Eenheids Bewustzijn zult zijn met allen die je leidt.

We zeggen”allen” eerder dan “whomever” (wie ook) want je hoeft geen mensen te leiden. Je kunt ontdekken dat je leiderschap naar het dieren of planten koninkrijk gericht kan worden. Je kunt zelfs merken dat je leiderschap gericht moet worden naar de gemeenschap met het lichaam van Gaia. Het meest belangrijke element is dat je EEN zult zijn met alles dat je leidt.

We begrijpen dat je nog een lichamelijke vorm draagt. Daarom zijn er nog steeds beperkingen zodat je een baan te hebben, om je rekeningen te betalen, om voor je familie te zorgen, en met vermoeidheid die door je drukke stoffelijke leven komt.

Denk eraan dat je aardse voertuig de Tempel is voor je grote bewustzijn die je terug verfijnd hebt naar zijn ware, multidimensionale status. Denk daarom eerst aan jouw lichaam zodat je op je best kunt zijn als je voor anderen zorgt.

Doordat je jezelf hebt toegestaan om je ingeboren leiderschapsvermogens te erkennen, ben je ook in staat om te herkennen dat je creatieve kracht het instrument is door wie je zult leiden. Jullie zullen leiden door waar je in LIEFDE van houdt om te doen. Met andere woorden, als je er van houdt om te schrijven, zul je door schrijven leiden. Als je er van houdt om kunst te scheppen, zul je leiden via je kunstvorm. Als je er van houdt om oefeningen te doen, zul je leiden via lichaamsbeweging, enz. enz.

Met andere woorden, zullen jullie jezelf niet veranderen om een leider te worden. Hier in de plaats van zal het van JOUW zijn dat je reeds een vijf dimensionale leider bent. Jullie zullen leider zijn door je ZELF te zijn en door je grootste creatieve geschenken te delen. Het komt door jullie creatieve expressie dat je de harten van anderen zult raken. Sommigen hebben een talent om te converseren, anderen om te helen, weer anderen voor empathie, enz.

Jullie zullen jezelf niet veranderen of verbeteren om een vijf dimensionale leider te zijn. Jullie zullen van jezelf houden en jezelf onvoorwaardelijk accepteren. Op deze wijze zal je leiderschap gebaseerd zijn op onvoorwaardelijke liefde en aanvaarding. Als vijf dimenionale leider zullen jullie je realiseren dat je alleen kunt geven wat je al hebt. En daarom zul je niet aan anderen vragen wat je hen niet kunt teruggeven.

En ook, zal het concept van “anderen” gedempt worden in het Eenheids Bewustzijn van vijf dimensionaal leiderschap. Jullie zullen je ook herinneren jezelf te eren en je proces om leider te zijn, zodat je die in jouw cirkel van invloed kunt eren. In feite, kun je nooit een ander vertellen dat je een vijf dimensionale leider bent, omdat je vrij bent geworden van je ego.

Daarom kun je NU een leider zijn, niet omdat je dat wilt zijn, maar omdat je dat reeds bent. Jullie leiderschap zal niet VAN je komen maar eerder DOOR je heen. Jullie Multidimensionale ZELF zal je leider zijn en je zult alle geschenken doorgeven die je hebt gekregen. Een vijf dimensionaal leider zijn is geen baan of een positie, het is een manier van leven. Als vijf dimensionaal leider eer je het innerlijk leiderschap waarmee je je hebt verbonden en je staat anderen liefdevol bij om hun eigen innerlijke leiderschap te vinden.

Lieve Leiders, het is belangrijk dat jullie je verbinden met gelijkgezinde mensen. Eenheids Bewustzijn is de basis van vijf dimensionaal “Leiderloos Leiderschap”. Geef jezelf daarom het geschenk om samen te komen met hen met wie je totaal open en eerlijk kunt zijn. Wij, de Arcturiërs kunnen duidelijk het snel naderende NU waarnemen waarin jullie uitgebreide besef gezocht zal worden en met geopend hart zal ontvangen worden.

Wij realiseren ons dat velen van jullie je moesten “verbergen in het volle zicht” zodat je een veilig en comfortabel leven op de drie dimensionale Aarde kon hebben. Jullie wisten dat je “tijd” er nog niet was. En daarom wachtten jullie op het Klaroen Geschal ter opwekking dat jullie uit de diepe beschutting zouden komen en de Voorhoede zouden worden van je Nieuwe Werkelijkheid.

Geliefde MENSEN, het Klaroen Geschal is NU! Spoedig – ja dat verschrikkelijke woord ‘spoedig’ dat jullie steeds weer heeft teleurgesteld – spoedig zullen jullie het begin zien komen van de Nieuwe Wereld waar jullie naar verlangd hebben. Sommigen hebben dit verlangen hun hele leven al en anderen zijn pas ontwaakt voor hun innerlijk weten dat de lang ontwaakte mensen hebben.
We zeggen jullie nu dat jullie innerlijk weten eigenlijk een visioen was van voorbij/verder dan de tijd. Nu terwijl jullie tijd vernevelt in het NU, komt jullie innerlijke visie van werkelijkheid in manifestatie en die is gebaseerd is op multidimensionaal licht en onvoorwaardelijke liefde. Wees geduldig terwijl het afsterven van de oude chaos immense verandering creëert.

Om zachtjes door deze eind overgang te gaan, raden we jullie aan:

• om ALLE oude gewoontes van beperking los te laten.

• Om je over te geven aan het onbekende door je in je Hoge Hart te storten.

• Ga de chaos binnen als de Spirituele Krijger die jullie ZIJN.

• Gebruik jullie grote moed om je ware ZELF te spelen in je dagelijkse leven.

Onze dierbare Ascenderende Mensen, wij Arcturiërs zijn nu overal. We vullen jullie hemelen met onze Schepen, we belichamen veel mensen- en dieren-voertuigen, we komen het bewustzijn binnen van iedereen die onze onvoorwaardelijke liefde kan omhelzen, en we spreken door de boodschappen van de vele aardse lichamen die wij gekozen hebben om te dragen.

We eren onze vele Aardse Wezens in menselijke, dierlijke, planetaire en Elementale vorm. JULLIE zijn de scheppers van de Nieuwe Aarde en jullie scheppen haar NU!

Jullie Galactische Familie

De Arcturiërs.
 
Channel: Suzanne Lie
Website:
http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/
 
Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html