Labels

Tuesday, May 15, 2012

Verspreid dit wijd en zijd. Dit is in alle talen vertaald en doorgestuurd.


Dringende oproep van Dr. Greer voor Nieuwe Getuigen, Klokkenluiders en Bewijzen! Dankzij verbazend en wereldlijk antwoord op de volgende grote stap in de Disclosure/Onthulling, hebben we in de eerste 10 dagen $ 112.000 opgebracht voor de historische nieuwe film “Sirius”. 

Meer dan 900 mensen zijn hier naartoe gegaan: Sirius.Neverendinglight.com en naar Kickstarter.com om hun steun te betuigen. Ik wil persoonlijk iedereen van jullie bedanken.

Gisteren kwam er een anonieme donatie in de vorm van een cheque van $ 25,000. We zijn allemaal geroerd en geïnspireerd door de genereusheid van die persoon en diens toewijding aan Disclosure – een speciale dank aan u… nou u weet wel wie u bent! 

Door deze uitstorting van steun hebben de Emmy award winnende filmmaker A. Kaleka en ik besloten door te gaan met de vroege productie van de film. 

We sturen dringend een oproep uit aan alle netwerken en steungevers van Disclosure voor nieuwe regering en om gezamenlijke getuigen en klokkenluiders van UFO gerelateerde gebeurtenissen en projecten binnen te laten. Specifiek kijken we uit naar geloofwaardige getuigen uit de eerste hand die geïnterviewd willen worden voor deze film, welke UFO gebeurtenissen, projecten, incidenten of documenten zag. Plussen zijn versterkingen door andere getuigen, documenten of persoonlijk bewijs door krijgsmacht, bezigheden van regering of bedrijven in de tijd van het gebeuren. 

We kijken ook uit naar meer getuigen van regeringen of krijgsmacht (of van paramilitaire) operaties die valse vlag ET gebeurtenissen hebben uitgevoerd zoals ontvoeringen, dieren verminkingen, robot creaturen die op ET leken maar het niet zijn, die inplantingen en gerelateerde psychologische oorlogsvoering gebeurtenissen of projecten ontwierpen om een vijand in de ruimte te creëren.

We zoeken ook getuigen van nieuwe energie onderdrukking, inclusief elke getuige van regeringen of bedrijven ter onderdrukking en illegale in- beslagneming en geheimhouding van nieuwe, geavanceerde energie en aandrijf apparaten of uitvindingen maar ook van burgerlijke slachtoffers van deze onderdrukking.

Hierbij voegen we nog toe dat we zoeken naar verder bewijs van UFO gerelateerde gebeurtenissen, inclusief:

Ø Duidelijke en geschikte foto’s en video’s met duidelijk eigenaren en geschiedenis.
Ø Documenten van regering en bedrijven – of ze wel of niet geclassificeerd zijn. Daar alle UFO gerelateerde projecten illegaal zijn en daarom geen geldige nationale security wet hen kan dwingen ze geheim te houden. 
Ø Radar tapes en elk ander materiaal zoals stoffelijk bewijs van enig soort (ET ruimtetoestel-delen of materialen etc.)

Als jij of iemand die je kent zulk bewijs heeft of een Getuige kan zijn, leg dan direct contact met me via deze email: Witnesses@DisclosureProject.org.

Ik zal in zuid Californië zijn in de week van 21 mei 2012 en we zullen in die week nieuwe top geheime getuigen filmen. Als iemand in dat gebied zit van de VS leg dan direct contact met ons. 

Dank je voor jullie steun en toewijding tot Disclosure, Nieuwe Energie en Contact. Dit is het jaar waarin een nieuwe beschaving op Aarde moet beginnen.

Steven M. Greer MD

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html