Labels

Tuesday, May 15, 2012

Gabriël met de Galactische Federatie van Licht en het Ashtar Command die dankt voor de uitnodiging van Kees.

  9 mei 2012
          (Portugees/Engels/Nederlands-winny)   
         

We willen dat jullie weten dat jullie vibraties van Licht een niveau bereiken zo hoog dat ze vanuit onze positie kunnen worden gezien. Houd dit zo en stop niet totdat het groene licht voor onze komst wordt gegeven.

We willen dankzeggen voor het initiatief van de Lichtwerkers om de boodschap te verspreiden waarin ze vriendelijk aan ons vragen om te komen en jullie weten dat het werk dat gedaan is behoorlijk belangrijk is en het is een prachtige impuls zodat elke taak kan worden uitgevoerd.

Weet dat het werk wat gedaan is zeer belangrijk is en het betekent een fantastische stoot voor de nieuwe taken die gaan worden uitgevoerd.

We willen benadrukken dat velen van jullie wereld al voorbereid zijn om aan boord te komen en we willen dat jullie klaar staat voor de oproep. Die waarschuwing wordt aan ieder van jullie gegeven en jullie zouden steeds in meditatie moeten zijn, en proberen om zo veel mogelijk alle liefde uit te stralen die om jullie heen is.

Heden is Moeder Aarde relatief rustig en we hopen dat dit nog voortduurt zonder verdere wanorde. We benadrukken opnieuw dat het jullie staat van bewustzijn is die wel of niet individuele of collectieve rampen laat gebeuren, volgens jullie eigen vibratie.

Wat deze zaak betreft voelen we ons weer verzekerd en willen jullie herverzekeren omdat we jullie trillingsniveau iedere dag zien stijgen en we durven jullie opnieuw te vragen om op je gedachten te letten en om je niet met de laatste pogingen van de duisteren te laten meeslepen.

Jullie zijn de nodige handen/mankracht om de vereiste taken te doen in de komende weken en de aankondiging van onze aanwezigheid is aanstaande. Het is niet altijd meer nodig vanwege veel bewijzen die zich al overal verspreiden, en ook is president Obama al gewaarschuwd en alhoewel het veel mensen problemen kan geven, gaan we door jullie de raad te geven om de feiten via je hart te zien en om het werk te begrijpen dat door het Licht gespeeld wordt... 

We willen ook de aandacht vragen van onze channelers om niet verrast te zijn als de hoeveelheid gechannelde boodschappen zullen gaan afnemen. We verduidelijken dat dit feit reeds voorzien is.

Op elke volgende dag kleurt een prachtige golf jullie nog stralender en dit is de herverzekering die we nodig hebben om in staat te zijn onze taken af te maken, erop vertrouwend dat ieder van jullie klaar zal zijn als je opgeroepen wordt om op een meer directe manier met ons te werken en dat jullie misschien nog meer kunnen bijdragen ten gunste van het Licht.

We danken voor jullie toewijding en we kunnen duidelijk maken dat als wij jullie verwelkoming vanuit het hart ontvangen dat onze komst gemakkelijker zal zijn. We houden van en waarderen ieder van jullie en we zijn blij met het werk dat door jullie allen wordt gedaan.

Wij zijn jullie familie van de Sterren, we zijn de Galactische Federatie van Licht samen met het Ashtar Command, verenigd door het Licht van de Schepper van de Kosmos.

Wees in vrede. 

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html