Labels

Friday, May 4, 2012

Ron Head met AE Michael op 30 april 2012

Het wordt tijd om te praten over de maand die op het punt staat te beginnen, lieve vrienden. Er is jullie al veel informatie gegeven over verbindingen en energieën en over de mogelijkheden voor verandering. Het is allemaal goede informatie voor je om het te beschouwen
Er is ook een mogelijkheid bij diezelfde verbindingen en frequenties om sterke reactie te veroorzaken van/door degenen die niet zijn verbonden met liefde en licht. We raden je aan om door het focus vast te houden je elke afleiding kunt minimaliseren die je kan treffen.  Jullie beginnen nu volop met je run naar ascentie en jullie aandacht en focus op dat doel is belangrijker dan iets dat om je heen gebeurt. De eenvoudige volbrenging van wat er elke dag voor je wordt neergezet is alles dat nodig is voor meer dan die opdracht. Dat focus zal genoeg zijn om te verzekeren dat jullie zijn waar je moet zijn als je er zult zijn en dat jullie in staat zullen zijn te doen wat er ook maar voor je te doen is. Er is geen noodzaak voor jullie om iets meer dan dat te beweren.

Jullie hebben naar dit kleine feestje met je meegebracht het deel dat je moet spelen met de vaardigheid om het te spelen. Het is nu tijd voor jullie om diep in jezelf te kijken en te ontdekken wie je bent. De sluier die op zijn plek zat is opgetild. Een enorme golf van ondersteuning en liefde bouwt zich op om jullie succes te brengen. Ga met deze golf mee naar de kust, lieve mensen. Jullie hebben lang genoeg hierop gewacht. De branding komt op.

Er zijn van jullie mensen die net beginnen de verandering die over jullie heen komt te voelen. Maak je beslist niet bezorgd. Jullie zijn ook kampioen surfers. Reik uit naar degenen om je heen, en naar ons in je innerlijk, en verheug je op de rit terwijl je vermogens ontdekt die je nooit verwachtte. Ontdekken jullie gevoelens en begrippen die je eerder nooit hebt gekend? Zien jullie jezelf met nieuwe ogen? Zijn er dingen die altijd belangrijk voor je geweest zijn, weg aan het vallen? Laat dit nu allemaal gebeuren, wetend dat de nieuwe mens die je aan het belichamen bent, de volgende jij, precies zijn wat er nodig is in deze tijd.
Jullie laten je maskers vallen en worden je ware zelf wat iedereen kan zien. Het heerlijke kan het nieuwe wonder zijn die het werkelijk is. Kom nu samen, lieve broeders en zusters. Ondersteun elkaar in je licht en liefde. Het licht aan het eind van de tunnel is inderdaad de laaiende zon van jezelf. Breng je eigen licht aan het laaien.

We zullen doorgaan met jullie te spreken op elke manier die mogelijk is. We dringen bij ieder van jullie op aan om jullie eigen verbinding met ons te vinden. Tot morgen, in vrede en vreugde.
  
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html