Labels

Friday, May 13, 2016

Nederlands -- Telos ~de Inner Aarde Wezens ~Een boodschap van Telos Inner Aarde 11 mei 2016


Telos ~de Inner Aarde Wezens ~Een boodschap van Telos Inner Aarde       11 mei 2016

Telos ~ Inner Earth Beings ~ A message from Telos Inner Earth


Geliefde Liefdes Familie,
Een snel bericht voor onze boodschap van vandaag vanuit Telos Innerlijke Aarde. Een aantal weken geleden werd ik bericht door een van de Wezens van Telos dat hij in mijn bewustzijn zou komen en in mijn leven. Dus ik wist dat ik een boodschap zou krijgen na die ervaring. Zij die mijn werk gevolgd hebben vanaf het begin weten dat ik boodschappen gechanneld heb van de Agarthanen (Magatha) in het jaar 2012 tot 2013, maar nooit vanuit Telos. Dus was dit nieuw voor je en ik voelde me gezegend om niet lang geleden een van de Wezens te ervaren in menselijke vorm.
Het was zo’n speciale en intense ervaring die ik had dat ik het eerder voor mezelf wilde houden maar wat ik wel kan meedelen is dat ik een volledige samensmelting beleefde met dit Wezen en met de natuur. Ik heb in mijn leven eerder ook samen smeltingen beleefd met de natuur maar dit keer was het tot op het moment van stilte in het Nu. Ik was echt één met de natuur terwijl ik lange tijd naar alles keek. De tijd stond stil en ik was zelf de nulpunt belevenis. Ik voel me nu anders over de natuur en ik kijk anders naar de natuur, zo’n diepere liefde dank zij die intense en volle samensmelting ermee. Ik werd door de natuur geabsorbeerd en kon al haar schoonheid zien/merken. Een ware stroom van harmonie en geestvervoering.
Ik heb veel geleerd van dit Telos Wezen. En dus was er een poort in me geopend die me mij laat verbinden met hen en om deze boodschap door te geven zoals me getoond werd maar om die ervaring eerst te hebben beleefd.
Ik hoop dat jullie er net zo van genieten.
Veel liefde, Méline.
Goedendag Aardlingen,

De portalen  tussen onze werelden zijn open, we vermengen ons nu met jullie allemaal en we smelten ons volledig samen met jullie verschijningen. Wij kozen om jullie allen te helpen bij deze planetaire verschuiving omdat we hier zijn voor Gaia en haar groei naar verdiepte niveaus van Licht. Onze liefde voor de planeet, Haar Wezen en natuur zijn onze devotie en dienst.

De poorten en portalen tussen jullie wereld en die van ons zijn geopend en dit brengt een andere frequentie voort door het samensmelten en de voortbrengende samenwerking.

Onze deuren zijn altijd open geweest maar waren niet toegankelijk voor iedereen. Alleen degenen die werden gekozen of die dezelfde frequentie deelden zoals ons Wezen, waren in staat om ons in volle zicht waar te nemen. Nu is dit beschikbaar geworden voor jullie allemaal om onze energieën te verwerken en om in een grotere en intensere verbinding te komen met de natuur en met ons Wezen zodat jullie onze essentie kunnen waarnemen.
Jullie zullen allemaal een andere wijze hebben om ons waar te nemen en om je op onze energie te richten want we worden op veel manieren gezien en in alle vormen. Komend uit het hart van Gaia, wonend in haar innerlijke Wezen, zijn wij Sterren bewustzijn nu omdat we onze frequenties hebben omhoog gebracht, zoals iedereen met Gaia. We komen nu uit dit innerlijke toevluchtsoord wat onze lichtwereld is, om te incarneren of om vormen aan te nemen die deel zijn van jullie buitenste werkelijkheid. Jullie zullen de meesten van ons zien en herkennen als deel van de natuur - koninkrijken; anderen zijn weer gekozen om te dienen in menselijke vorm. Degenen van ons die in menselijke vorm zijn, zijn gepassioneerde tuiniers, die bewust zijn van dat een Aard wezen een levend wezen is, die grote Liefde deelt voor het milieu en de natuur, die respect hebben voor alle levende wezens, in liefde zijn met alles dat deze planeet zo prachtig maakt als zij is, toegewijd om deze wereld te reinigen en om een verschil te maken, gevoelig voor Aarde veranderingen en een krijger als het komt tot het verdedigen van de schoonheid van deze planeet. Wij zijn de bewaarders van haar prachtige koninkrijken in een zin, zo gauw we naar de oppervlakte komen.

Een lange tijd gaven we de voorkeur aan het ons verbergen in onze lichtsteden omdat we wachtten op de frequenties die omhoog zouden gaan. Nu zijn wij nodig en willen ons bij jullie voegen bij deze gelegenheid om het bewustzijn van de gehele planeet op te heffen. We dienen Gaia met jullie en wij zijn in Liefde met alles dat zij vertegenwoordigt.

Jullie wereld vermengt zich met de onze en zo zal de schoonheid de overhand krijgen en zal alles dat moet worden hersteld in dit proces worden geheeld. Wij brengen 4 licht-toortsen met ons mee die aan de elementalen worden overhandigd die de bewaarders zijn van jullie klimaat, jullie weer en het maaksel van deze prachtige wereld. Deze licht-toortsen bevatten nieuwe informatie voor de planeet en voor al haar bewustzijn erop om het regeneratie proces verder te ontvouwen om haar oorspronkelijke schoonheid te herstellen.

Iedere licht-toorts heeft incoderingen en lichttaal informatie die geplant worden als zaden in het menselijke bewustzijn maar ook in Gaia’s Ziel, omdat jullie je vibratie samen omhoog brengen. Iedere licht-toorts wordt neergezet op hun punt van verbinding die hoort bij jullie hoofd(voornaamste) richtingen.  Een bij de noordpool, een bij de zuidpool, een in het oosten en een in het westen bij hun centrum punt van jullie planeet. En verder zijn we onderling verbonden met de spirits van de Deva’s, de Elven en die van de elementalen om te verzekeren dat die licht-toortsen met informatie worden toegepast zoals dat moet.

Jullie Aarde’s schoonheid zal opnieuw omhoog komen en zo oorspronkelijk worden als eens eerder, dit is onze bedoeling en devotie om dit samen met jullie te vervullen.

Daarom krijgt het menselijk bewustzijn die incoderingen ook zodat het besef van het Wezen van deze planeet in hen geboren kan worden als ze er nu nog niks van voelen. 

Degenen van jullie die dit bewustzijn al hebben kunnen zich zelfs opgeroepen voelen door de natuur en Gaia’s koninkrijken, om meer bewust deel te nemen hieraan en om te helpen waar je kunt. Kijk naar jullie milieu/omgeving en natuur en geef die je liefde en aandacht. Op deze wijze koester je Gaia’s Hart zodat zij zich nog meer geliefd en gewaardeerd voelt. Kleuren zullen doorkomen met een snelheid die je niet eerder kon waarnemen omdat je staart in het bewustzijn van een bewust levend Wezen.

Jullie zullen worden verwelkomd en geabsorbeerd worden door Haar schoonheid en jullie zullen in een moment van tijdloosheid bestaan. Deze super frequenties komen nu omhoog op jullie Planeet en ze zullen jullie meenemen op reizen die je nooit eerder hebt beleefd. En wij voegen ons nu bij deze rit met plezier en heerlijkheid terwijl we jullie harten koesteren en Gaia met grote liefde voor alle leven.

We helpen jullie de natuur begrijpen en om haar schoonheid te zien in jezelf en door je eigen ogen. We zitten nu in jullie en we zullen toenemend meer komen en jullie tonen waar het allemaal om gaat. De interdimensionale reizen van jullie wereld en jullie werkelijkheden naar de onze zijn open en beschikbaar. Kom bij ons op dit moment zodat we de schoonheid kunnen vieren van deze planeet om terug te keren naar wie ze eens was.
De verbinding ligt hier en die is open, jullie hoeven maar een stap met bedoeling te zetten en jezelf te voeden met onze essentie van diepe liefde en zorg voor deze planeet. Onze technologieën zijn gebaseerd op deze liefde en zorg frequenties terwijl we werken met de bronnen van Gaia’s Tegenwoordigheid, de natuurlijke elementalen.
Ontdek ons in je eigen hart en jullie zullen komen om ons ook in die van anderen te vinden. We verschijnen en doen ons werk in sereenheid en in stilte, maar we zijn sterk aanwezig en ook beschikbaar. Jullie zullen weten wie we zijn als je in onze ogen kijkt en de wereld weerspiegeld ziet in ons Wezen. 
Zie ons in jullie zoals wij jullie in ons zien.
Zegeningen van de Bewakers van Gaia vanuit Telos de binnenste Aarde.
Channeling Cursus! Deze cursus is gevuld met liefdevolle leiding, audio meditaties en plaatjes om jullie te helpen je te verbinden met je gidsen en het meest van alles met je Hogere Zelf bekend als ZELF op alle niveaus en Dimensies. Je verkrijgt leiding van Méline via e-mail en 3 skype sessies om je tot op dat punt van verbinding te brengen. IEDEREEN heeft het vermogen om te channelen en om een verbinding te maken met het ZELF. Dat is niet exclusief! Onderzoek deze cursus en haal er informatie vandaag en kennis voor je eigen hart. Hoe mooi zou het zijn om dit van nu af aan te doen en om altijd in staat te zijn om in je zintuigen/senses te stappen.

Check out the Course HERE
Love, Méline <3
Universal created gift  2012-2016.  We co-create tog
Eeether and share with Love. All Rights to share, blog and use excerpts are permitted by Universal law provided the content is copied unaltered, is distributed freely, and the author + website is mentioned.  Méline Portia Lafont  www.melinelafont.com


Door: .  Méline Portia Lafont  www.melinelafont.com


http://wp.me/p2wHrN-4fw Illuminations Now Shortlink:      Méline Portia Lafont
 (vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html