Labels

Wednesday, May 18, 2016

Nederlands -- Energy Update – Contracts and Triggers by Jenny Schiltz 16 mei 2016Energy Update – Contracts and Triggers

by Jenny Schiltz    16 mei 2016  

Zoveel vindt er energetisch plaats in de wereld en in ons. We worden uitgedaagd op elk front, stoffelijk, mentaal en spiritueel. We worden geduwd, aan getrokken en geknepen, al ons spul komt omhoog en wij hebben een keuze om er mee om te gaan of het terug tot pulp te brengen en weg te slaan.
Want veel contracten lopen af en of worden weer onderhandeld. Contracten zijn overeenkomsten die we met anderen hebben. Contracten lopen af of veranderen als de kern-les werd geheald of ervaren zoals die bedoeld was. Dit kunnen kleine relaties zijn zoals kennissen of grote zoals met je kameraad. De reden dat dit gebeurt is omdat je niet bent zoals je was. Je vibratie gaat omhoog en dat verandert alles. Als je huidige contracten niet je nieuwe zelf weerspiegelen dan moeten ze eindigen of er opnieuw over worden onderhandeld.

Voor sommigen kan het contracten beëindigen lijken op dat je gedwongen wordt als ze opeens verschijnen, bijvoorbeeld dat je je baan verliest. Dit soort veranderingen neigen de adem uit ons te knijpen, maar ze brengen de zeer nodige verandering voort. Het is belangrijk om tijdens dit soort contractveranderingen te onthouden dat alles voor je hoogste goed is zelfs als je dat niet kunt zien. Voor anderen moet een contract beëindiging of verandering opzettelijk gedaan worden. Je moet zien waar je niet in verbinding bent met je ziel en daarin veranderingen maken. Dat is deel van het lopen in je meesterschap. Het is zien wat niet werkt, wat er niet bij past en dat je ervoor kiest om het te stoppen of te veranderen. Het is leren om het beste voor je te doen in alle situaties.
De truc hierbij is om zeker te maken dat je ego er niet bij betrokken wordt omdat dit kan veroorzaken dat je de situatie niet helder ziet. Compassie hebben en begrip voor alle betrokkenen, inclusief jou zelf, zal helpen. Terwijl je intense veranderingen kan hebben gemaakt om je ziel in het lichaam te brengen, zijn diegenen waarmee je uitwisselt die dat misschien niet hebben. Voor hen kan de verandering misschien lijken te komen uit het achtergelaten veld, en daar is het waar empathie een nuttig instrument is zo lang als die je groei niet belemmert.
Best een paar voelen dat ze “achteruit” gaan in hun relaties. Dat het basis gevoel verloren is geraakt. Daar dit verontrustend is, zelfs pijnlijk, begrijp dat het omhoog komt zodat je kunt zien dat er nog stukken in je zitten die horen bij wat was. Het is een gelegenheid voor je om niet alleen te zien hoe ver je bent gekomen maar om ook de stukken te healen in je die nog steeds pijn doen. Ik beleefde dit zelf in mijn relatie. Dingen kwamen omhoog die we 15 jaren geleden dachten te hebben begraven. Dingen moesten uitgesproken worden om de pijn te erkennen van wat we moesten verzekeren niet mee naar het nieuwe te nemen. Daar het intens en pijnlijk was, is de verandering die dat bracht, de nabijheid die dat bracht, het waard.
Verandering is moeilijk voor alle betrokkenen en vaak is het gemakkelijkste pad niet ons hoogste goed. Ik had een vriend die pas was gescheiden van zijn vrouw. Hij kon niet besluiten of hij moest blijven in zijn huidige staat of teruggaan naar zijn vrouw. Toen hij onderzocht over teruggaan naar huis ontdekte hij dat er een baan voor hem was en dat een familielid hem een huis wilde verhuren. Aan de oppervlakte scheen het dat het universum hem vertelde om terug naar huis te gaan. Maar toen we dat uitzochten met zijn gidsen, zeiden ze dat hij op zijn huidige plek moest blijven om tijd alleen door te brengen om zichzelf te vinden. En dat familie, terwijl het troostend was, een afleiding zou zijn voor het innerlijke werk dat moest worden gedaan. Dit verbijsterde me, omdat ons altijd geleerd is dat als het ’t juiste pad is, het gemakkelijk zal zijn. Dus vroeg ik de gidsen daar naar en zij legden uit dat energie als een rivier is. Voor deze specifieke persoon: hij deed er alles aan om te vermijden alleen te blijven en creëerde daarom een “uit” voor hemzelf (baan & huis in een andere staat). De rivier zou altijd in die richting stromen. Als hij de stroom van de energie wilde veranderen, moest hij het moeilijke doen om tegen de stroom in te gaan van de rivier. Dat ja, zou voelen als het tegen de stroom in zwemmen, maar dat het de energie uiteindelijk zou veroorzaken om in een heel nieuwe richting te gaan stromen. Verandering is moeilijk maar nodig voor onze groei.
Als deel van deze energie voelen velen zich getriggerd en de normale reactie is om alle dingen te willen vermijden die een dergelijke actie zou oproepen. Daar het vermijden van bepaalde energie goed is, is het vermijden van leven dat niet. Telkens als we getriggerd raken is het universum ons aan het tonen dat er iets van binnen zit dat healing nodig heeft. Dat telkens als we voelen dat we “terug zijn geplonsd in 3D” ons wordt getoond waar we nog innerlijk werk moeten doen. Het kon zijn dat we moeten werken aan oordelen, dualiteit, en aanvaarding. In sommige gevallen is wat ons triggert, dat wat ons voorbereidt op de volgende fase als het eenmaal is geheeld.
Bijvoorbeeld, ik heb een cliënt die verbazende healing vermogens heeft. Daar ze graag wilde dat dit haar grootste werk was, lieten de financiën dat niet toe. Ze nam een kantoorbaan aan zodat ze de eindjes kon verbinden en ze ontdekte dat ze buitengewoon gestrest is (getriggerd dus). Oppervlakkig gezien zou het schijnen dat de baan niet goed voor haar is en dat het een fout was om haar roeping naar healing in de steek te laten. Na het praten met haar leidend team legden die uit dat haar stress kwam doordat ze niet in staat was om de druk van de baan los te laten aan het eind van de dag. Deze baan helpt haar te zien dat ze het los moet laten, dat ze niet alles kan beheersen wat er plaats vindt maar dat ze haar reactie kan beheersen op wat er gebeurt. De reden dat dit zo belangrijk is voor haar, is om objectiviteit en afscheiding te leren omdat zij als zij diezelfde houding in het healing rijk zou meenemen, dit haar zou uitputten. Healing werk is zo persoonlijk en het is niet moeilijk om aangeraakt en ingesloten te worden, dus moet zij nu leren om los te laten. Haar getriggerd worden is haar zegening, het is om haar te leren en zich voor te bereiden op haar toekomst, als ze full time een healer zou willen zijn.
Het jezelf in situaties brengen waar je je kunt worden getriggerd helpt je ook om een hoge vibratie te handhaven ondanks wat er ook gebeurt om je heen. Dit is een vaardigheid die moet worden beoefend en telkens als je in staat blijft om in je hart gecentreerd te blijven, en om die liefdevolle energie naar iedereen te projecteren, en om plaatsen die intense reactie veroorzaken, te helpen je niet te beschadigen, dan zul je het als een zegening gaan zien.
Jullie zijn zo krachtig en hebben het vermogen om alles om je heen met een open en liefdevol hart te veranderen. Het uitstralen van een hoge frequentie helpt je om dat in anderen te activeren, en om zaden te planten zodat anderen ontwaken.
Ik zend ons allen de liefde en zegeningen waar we mee om kunnen gaan. DANK JULLIE aan iedereen die dit werk delen! Dit betekent de wereld.
Jenny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com  For more information, go to www.channelingthemasters.org  Copyright 2016, Jenny Schiltz
If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html