Labels

Saturday, August 8, 2015

Nederlands --Multidimensionale poort

Zaterdag 8 augustus. (8/8/2015, 2+1+5)=8). Op deze dag komt de energie van alle poorten die zich sinds begin 2007 hebben geopend bij elkaar. Dit is het moment waarop alle poorten openstaan om ons af te stemmen op de universele energie. Wij kunnen ons afstemmen op haar en zij kan zich afstemmen op ons. We hebben een bepaalde verantwoordelijkheid: als wij van onze kant, de aardse kant, de opening en het contact uitnodigen dan zal zij ook kunnen ontstaan. 

 

Wat is een multidimensionale poort zoals die 8 augustus ontstaat? Het is een ruimte waar een de energetische vibratie en frequentie van de aarde zich verhoogd en de energetische frequentie van andere dimensies zich afstemmen daardoor ontstaat er een gezamenlijke ruimte waarin de verschillende energieën verenigbaar zijn. Hierdoor kunnen we van elkaar leren, kunnen we energie en wijsheid uitwisselen en blijvend contact leggen.

Ter verduidelijking: deze poorten kunnen lokaal zijn (denk aan heilige plekken), kunnen tijdelijk zijn of gegeneraliseerd (op de hele planeet en blijvend) zoals nu. De vibratie van de hele aarde zal dus worden verhoogd. Een deel van deze energie blijft op het moment dat poort zich sluit een ander deel verdwijnt. Deze gegeneraliseerde poorten vinden slechts nu en dan plaats om de mens ook de tijd te gunnen om te wennen aan de hogere frequentie en vibratie. Zij die gevoelig zijn voor energie zullen deze dagen qua vibratie en enorme stap vooruit maken. Deze mensen (waaronder jij ook hoort omdat je dit leest) noem ik de speerpunten. Zij openen de weg om de tweede laag mensen spiritueel bewust te maken. 8 augustus maken wij, de speerpunten en de “trekkers” een belangrijke energetische evolutionaire sprong mee.

Deze energetische poort activeert ons bewustzijn zodat we vibreren op het niveau van de universele energie: perfecte, creatieve, overvloedige en liefdevolle energie. Deze poort biedt ons de mogelijkheid om toegang te krijgen tot alle universele wijsheid die ligt opgeslagen in ons DNA. Daardoor hebben wij de mogelijkheid om te ontwaken en ons te vereenzelvigen met alle universele wijsheid aanwezig. Op die dag nodigen we de creatie, de expansie, het samentrekken en de terugkeer uit. Hierdoor creëer we de mogelijkheid om terug te keren naar dé bron

 

Je eigen proces
Waarschijnlijk ben je de laatste paar jaar bezig geweest met het ontdekken van je werkelijke essentie, ben je voorbij menselijke paradigma’s gegroeid, heb je keuzes leren doorzien en heb je geleerd waardoor je je goed voelt en waardoor niet. De laatste paar maanden, vooral vanaf 17 maart hebben deze processen zich verdiept omdat onze vibratie zich heeft verhoogd. Deze verandering van vibratie vond plaats om ons voor te bereiden op de nieuwe energie waarbij we toegang tot krijgen op de poort van 888. Deze voorbereidingen heb je kunnen voelen:
  • Op fysiek niveau: diepe detox, gevoeligheid van de maag, griep, pijn in zowel de botten als de spieren (met name in de rug), duizeligheid, veranderingen en slaappatroon en het gevoel hebben niet op je plek te zijn. Het is daarom ook erg belangrijk goed te drinken in je lichaam op een respectvolle en bewuste manier te voeden.
  • Op emotioneel niveau: kan je het gevoel hebben gehad dat je in een emotioneel carrousel terecht bent gekomen waarbij je emoties vaak niet kunt plaatsen. Daarbij is het erg belangrijk dat je niet op zoek gaat naar een oorzaak in je directe omgeving. Weet dat deze overloop aan emoties uiteindelijk zullen leiden tot harmonie. Deze emotionele bevrijding heeft te maken met situaties uit het verleden die niet zijn geheeld (je eigen verleden maar met name het verleden van de mensheid). Het proces, de bevrijding is van belang niet de oorzaak.
  • Onze gedachten lijken soms mistig en je kunt het gevoel hebben dat je keer op keer hetzelfde meemaakt. Stem je mentaal af op je hart en voer je activiteiten heel bewust uit en mediteer (onthoud dat elke activiteit gezien kan worden als meditatie: ademhaling, visualisatie, schilderen, het zingen van mantra’s, kleuren, in contact staan met de natuur, bidden). Voel voorbij je angsten en laat het bekende los want de poort van 888 zal de mogelijkheden openen die jij verdient. Er zal zich een pad ontvouwen wat je nog niet kent. Volg je hart zonder te vragen hoe dit alles kan. Laat je verrassen. Het energetisch ritme zal toenemen en je zult zien dat alles zal stromen.
Om je energie uit te lijnen is het belangrijk dat je stroomt, zonder oordeel slechts genieten van elk moment. Laat het genieten een doel op zich zijn. Als je zeker weet dat deze overgang een diepe verandering inhoudt en een nieuwe weg zal creëren, zonder je af te vragen wat de uitkomst is, zonder je ratio de vrije loop te laten dan kun je genieten en ontwikkelen!

De poort van 888 versterkt onze kracht om te manifesteren en te creëren. Het universum staat gereed om ons te helpen de volheid te vinden die we zoeken. Om dit te bereiken is het van belang dat we authentiek zijn, toe staan dat we leren vanuit onze diepste essentie, dat we weten dat we perfect zijn (en niets hoeven veranderen), voelen vanuit onze ziel en wéten (ons dus niet afvragen of we het waard zijn om te ontdekken en contact te maken) om vloeiend, open en stromend te leven.

Wat verandert er?
Van deze poort kunnen we meer verwachten dan we denken. Veel van ons hebben het al gevoeld, gevisualiseerd, voorzien wat komt of hebben er over gedroomd. Nu is het moment dat geen te creëren wat je hebt gezien en gevoeld op ons huidige bewustzijnsniveau. Soms als we mediteren (zoals gezegd dat kan ook het rustig uitvoeren van een activiteit zijn, lopen, met de natuur in contact staan, enzovoort) hebben we een diep vredig gevoel, ervaren we prachtige dingen en zijn we diep ontspannen. Op het moment dat we terugkeren naar onze dagelijkse activiteiten worden we weer terug geworpen op onze dagelijkse aardse realiteit. Dit gevoel ontstaat omdat ons hart en onze ziel tijdens de meditatieve activiteit is afgestemd op hogere bewustzijnslagen waar harmonie heerst, hier op aarde zijn de krachten en de vibraties anders. De poort van 888 zal er toe bijdragen dat we deze meditatieve staat op aarde kunnen neerzetten. We nodigen letterlijk de universele energie (liefde, balans, creatie) uit op aarde.
Ik nodig je uit om deel te nemen aan dit grote kosmische festijn en je uit te lijnen met de universele energie.

Afstemming
Stem je af op deze poort (hierbij kun je gebruik maken van mijn energie) op 8 augustus 2015 om 8:00 uur ‘s ochtends of om 20.00 uur ’s avond. Stem je af, weet en voel. Open je hart en verruim je bewustzijn zonder verwachting en in openheid. Wéét dat je groeit en ontwikkelt.

Geniet en ontwaak!
Warme groet. Corien

Courtesy of Winny

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html