Labels

Wednesday, April 15, 2015

Nederlands -- Nathalie Glasson met de Hemelse Witte Wezens: Het Verschuiven van het Mentale LichaamNathalie Glasson met de Hemelse Witte Wezens: Het Verschuiven van het Mentale Lichaam 9 april 2015  
                                                                                            
chrysanthemum-202483_1280-300x198


Grote schitterende en hemelse wezens van Licht op Aarde, wij eren u om het pad van schoonheid dat jullie in deze tijd van ascentie aanvaarden.
Schoonheid is jullie pad, schoonheid is jullie belichaming, schoonheid is jullie beleven, en dit is jullie waarheid.
Waar er aanwezigheid is van de Schepper, daar is schoonheid.   Zoals liefde een essentie is van de Schepper, is dit een energie die de Schepper tekent en afbeeldt. Een van de grootste geschenken op Aarde en in ons ascentieproces is het vermogen om de schoonheid van de Schepper te herkennen en te ervaren in ons eigen wezen, in alles en iedereen. 

Als je het perspectief kunt veranderen van je denken om jezelf te laten weten en geloven dat  de energie van de Schepper geschetst is als werkelijk mooi, en dat die altijd aanwezig is, zelfs op of in  de moeilijkste plekken of situaties, dan laten jullie jezelf in de goddelijke stroom gaan en in de essentie van de Schepper.


Die ervaring gaat om de Schepper te erkennen, om jezelf te openen om de Schepper te beleven en om de Schepper te belichamen. Om de schoonheid van de Schepper te erkennen in iedereen en in alles, specifiek in jezelf, dat is om door een zuivere ervaring toegang te krijgen tot de Schepper. Dit is een heel zuiver en waar pad om te erkennen dat jullie naadloos verbonden zijn met alles dat de Schepper is.
We willen dat jullie schoonheid uitnodigen en de Schepper erkennen door eenvoudige daden, visies en belevingen in jullie werkelijkheid, maar ook in de kern  van je wezen. Moedig jezelf aan om vijfmaal daags de schoonheid van de Schepper te erkennen.
Als je de schoonheid van een bloem erkent of misschien een glimlach van een vreemde, bijvoorbeeld,  neem dan even een moment, zelfs als dit na de belevenis is, in je eigen rustige ruimte, om werkelijk aanwezig te zijn met die schoonheid. Neem even om de schoonheid van de Schepper in je wezen te ademen alsof dit een magisch of versterkend licht is.  
Voel de schoonheid penetreren in je wezen waarvan je weet dat het niet tastbaar is maar het is de essentie van de Schepper; laat deze waarachtige zegening van de Schepper door je gehele wezen gaan en laat die rusten waar dit maar nodig is.
Voel de schoonheid door je wezen penetreren en weet dat dit jouw moment is van de Schepper ervaren en alle magnifieke vibraties van de Schepper. Elke vibratie van het universum is open voor je op dit moment, beschikbaar voor je om te onderzoeken, je die te herinneren en ermee te resoneren. Een dergelijke handeling van erkenning van de schoonheid van de Schepper in je wezen en werkelijkheid kan je bewustzijn uitbreiden om het gehele universum van de Schepper in te gaan.
We moedigen en herinneren jullie eraan om te erkennen hoe mooi en schitterrend jullie zijn als energetisch wezen en ziel, die eeuwig geïntegreerd bestaat en samenggaat met het universum van de Schepper, een schitterende tapisserie van levenskracht energie.
Door jezelf die schoonheid elke dag te laten herkennen, zul je je met de natuurlijke schoonheid van je eigen wezen verbinden, haar aanwezigheid vergroten en in je stoffelijke wezen laten stromen, aldus die in je gehele werkelijkheid laten projecteren. Jullie projecties van schoonheid zullen je grotere ervaringen van de Era van Liefde op Aarde brandstof geven.
De herkenning van ware schoonheid ondersteunt de diepe ervaringen van de Schepper en liefde en scheppen aldus een vergrote manifestatie van liefde op Aarde. Om de Era van Liefde verder te manifesteren op Aarde vragen we jullie om je met de schoonheid van de Schepper te verbinden in al zijn prachtige en schitterende vormen.
Onze grootste wens is voor jullie om de schoonheid te erkennen in alle situaties en ervaringen in jullie werkelijkheid, of ze nu oorspronkelijk gezien worden als negatief of als positief, pijnlijk of blij, uitdagend of routine. We willen jullie aanmoedigen om weg te gaan bij je beperkende drie dimensionale denken, die je nog steeds bindt aan een nauw perspectief van de Aarde en van jezelf, dus kun je het grotere plaatje dan zien van je wezen, werkelijkheid en jullie ascentie reis.
Dit is een zeer krachtige ervaring, omdat als jullie eenmaal beginnen het nauwe en het vernauwende perspectief van jezelf en je stoffelijke werkelijkheid los te laten, ga je in het bewustzijn van de Schepper en kun je echt je denken en percepties laten gaan naar de vijfde dimensie, die de zielen belichaming naar het punt van ascentie laat gaan.
Als jullie denken, je mentale lichaam en perspectieven naar de vijfde dimensie gaan, dan kan de stoffelijke wereld gezien worden op een totaal ander niveau, niet langer is jullie werkelijkheid dan een serie van uitdagingen, teleurstellingen, of verwarring. Alles wordt gezien, verwelkomd en beleefd als een prachtige zegening van her-vereniging met de Schepper, en dus wordt veiligheid, liefde en innerlijk weten echt ervaren en genoten.
In het universum van de Schepper, zijn dimensies van bewustzijn waar jullie binnenin kunnen gaan en kunnen ontvangen om je innerlijke herinnering en kennis te versnellen. Verschillende aspecten en lichamen van jullie wezen kunnnen verschillende dimensies van bewustzijn binnengaan.
Sedert 2013 heeft jullie spirituele lichaam tot de vijfde dimensie toegang gekregen en belichaamt de vijfde dimensie van het universum van de Schepper om geweldige bevrijding te beleven, uitbreiding en vrijheid, die in je gehele wezen is gefilterd om golven van illuminatie, verlichting en verbinding met het goddelijke te scheppen.
Het denken, mentale lichaam en de perspectieven van velen zijn omgeslagen, soms zeer agressief en niet in balans, van de derde dimensie, de vierde dimensie, de vijfde dimensie en zelfs van de zesde dimensie.
De derde dimensie moedigt de ervaring aan van stoffelijkheid, observatie, en luisteren, die resoneren met het stoffelijke lichaam, erkennen hun beperkingen en krachten.
De vierde dimensie bemoedigt de resonantie met het emotionele lichaam aan die de goddelijke stroom van de Schepper beleeft. 
De vijfde dimensie die met het mentale lichaam resoneert en de totale belichaming van de ziel dient om de voltooiing van ascentie te steunen. 
Terwijl het mentale lichaam zichzelf volledig toewijst om zich te verbinden en om de vijfde dimensie te omhelzen, ontvangt het ‘tools’ /’gereedschap’ en ondersteuning vanuit de vijfde dimensie om zich meer volledig te openen om de belichaming van de ziel te accepteren.

Het mentale lichaam en hun perspectieven beginnen zich te veranderen om verbonden te worden met de ziel en dus verbinden ze zich met een meer expansief begrip en herkenning van iemands ware zelf.
Terwijl de ziel in het mentale lichaam filtert door de acceptatie van het vijf-dimensionale licht,  en de manifestatie van de Era van Liefde zich met groot volume en overvloed manifesteert om alles te beleven.

Als het mentale lichaam heen en weer flikkert van de vijfde dimensie momenten, van illuminatie en verlichting, worden die momenten beleefd. Als het mentale lichaam meer volledig samensmelt met de vijfde dimensie dan kunnen de momenten van illuminatie en verlichting eeuwige ervaringen worden van uitgebreid Schepper bewustzijn.
Je kunt onze ondersteuning oproepen om de grotere fusie van je mentale lichaam en perspectieven van de vijfde dimensie te ondersteunen: 

“Hemelse Witte Wezens, ik roep jullie steun en hulp op om nu van dienst te zijn voor me. Omgeef me alsjeblieft met jullie zuivere witte hemelse licht, healing en weerstand tegen de Schepper die in mijn wezen wordt vastgehouden.

“Reinig me totaal zodat ik meer volledig de stroom van de Schepper kan beleven en dat mijn ziel vrijelijk en gemakkelijk door mijn wezen kan gaan.

“Bereid mijn gehele wezen voor, specifiek mijn mentale lichaam, om een diepere samensmelting en belichaming van de vijf-dimensionale energieën, vibraties en licht.
“Ik erken dat door mijn mentale lichaam meer volledig te laten resoneren met de vijfde dimensie, ik mijn ziel en het Schepper bewustzijn laat overstromen en via mijn mentale lichaam, een dieper bewustzijn, verlichting en erkenning van de Schepper brengen.

“Met een diepere verbinding en belichaming van de vijfde dimensie op een mentaal-lichamelijk niveau, laat ik het nauwe perspectief en aardse focus op de derde dimensie wegvallen.

“Ik laat mezelf het grotere plaatje zien, voelen en erkennen van het goddelijke plan voor mijn ascentie reis, de voortgang, wijsheid en bewustzijn van mijn ziel door mijn mentale lichaam, die automatisch mijn perspectieven en wat ik geloof verandert op een diep en kernachtig niveau in mijn wezen.

”Ik nodig nu de Hemelse Witte Wezens uit om het vijf dimensionale bewustzijn van de Schepper mijn mentale lichaam te laten penetreren in lichaam, denken, het denk-proces, wat ik geloof en in mijn perspectieven.

“Schep een vredig en gemakkelijke overgang terwijl mijn mentale lichaam zich in dit vijf dimensionale bewustzijn van de Schepper neerzet. 

“Ik laat nu de goddelijke stroom, verlichting en illuminatie van mijn ziel meer volledig in mijn denken en mentale lichaam stromen, en dus mijn ascentie versnellen en de resonantie met de Schepper. Dank u.”

Lig nu gewoon vredig, terwijl wij, de Hemelse Witte Wezens, om je heen zijn in ons zuivere witte licht, terwijl we onze energie in je trekken met je eigen vijf-dimensionale bewustzijn van de Schepper.
Laat je zelf dit ontvangen, terwijl je je voorstelt dat licht stroomt in je gehele wezen, specifiek in je denken en mentale lichaam.
Zeg in jezelf: ‘Ik aanvaard de vijfde dimensie, ik aanvaard mijn ziel.’ De energieën zullen sterker worden om en in je wezen, adem gewoon diep in, weet dat wij de sleutel leiden en assisteren bij deze invloedrijke verschuiving in je wezen, en die zal een diepere zekerheid brengen aan je eenheid en verbinding met je ziel.
De grootste ervaring van de vijfde dimensie is de bevrijding door het downloaden, de acceptatie en de belichaming van de ziel. Het naadloos verbinden van je mentale lichaam met de vijfde dimensie zal een ware ervaring toestaan van de Era van Liefde.
In liefde, bevrijding, waarheid en constante verbinding:
De Hemelse Witte Wezens

“Celestial White Beings: The Shift of the Mental Body,” channeled by Natalie Glasson, April 9, 2015 at http://omna.co.uk/the-shift-of-the-mental-body-by-the-celestial-white-beings/

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html