Labels

Sunday, April 12, 2015

Nederlands -- « The right ideas can change your life. (De juiste ideeën kunnen je leven veranderen.) 10 APRIL 2015

 « The right ideas can change your life. (De juiste ideeën kunnen je leven veranderen.)                   10 APRIL 2015

Het Universum Wil Spelen…
Boodschap van Aartsengel Michaël via Meredith Murphy      

Hallo Lieve Mensen, vliegen jullie omhoog? Zoeken jullie hoog naar nieuwe uitzichten? Dalen die verheven vibraties in jullie manier van zijn? Merken jullie dat je eigen energie zoveel beter voelt? 

Dat komt echt gewoon door het meer van jullie hier zijn, weet je. WIJ zijn het niet. Het is gewoon meer en meer van JULLIE Zelf. En wat jullie meer maakt is je openheid en je verbinding. Jullie toestemming. Jullie geleidelijke opbouw van je energieveld.
Dit is een krachtige zaak waar jullie volheid contact mee maakt, je eigen hogere vibrationele energieën. Het is een krachtige zaak in menselijke vorm om je te openen voor je eigen hogere vibrationele energieën en om die verbinding te GEBRUIKEN om je aanwezigheid op te bouwen. Hoe slim van jullie! Hoe zeer mooi voor alles waar jullie aan toe zijn gekomen op deze wijze en in deze tijd. Weten jullie niet dat het Universum met jullie wil spelen!

Hoe meer je je eigen volheid wilt belichamen EN, en we zeggen dit met grote nadruk, hoe meer jullie op Aarde aanwezig zullen zijn, hoe meer jullie je lagere chakra’s en je lichaam zullen opvullen met de volheid van jou, en die helemaal integreren door de oneindige wijsheid van je heilige hart? Hoe meer plezier jullie kunnen hebben. Hoe meer het Universum hier kan spelen via JULLIE.

En met jullie, denk eraan, door jullie als jullie. Dit wordt gevoeld in het geheel, het Universele Hart van het Leven, de schepper goden die hoog over planeet Aarde zweven, wow, dat is goed om te zien, te voelen, te weten, om samen te delen.


Dus realiseer je het universele aspect van JULLIE; dat volledig vertrouwde universele aspect van je eigen aanwezigheid. Dat zit daar in jullie energieveld, de Universele Jou, de Universele Wijsheid die je bent, de Universele Spirit die je bent, de Universele aanwezigheid die je bent, en ook de Universele Laurel en Hardy die jullie zijn. Laurel en Hardy waren een Amerikaans komedieteam en dit is wat jullie zijn met je Universele aspect, een team dat weet hoe ze plezier moeten maken.

Jullie Universele aspecten willen met jullie spelen en het Universum als het geheel wil met jullie spelen. Zie je de humor niet in de leiding die je krijgt? Zie je de humor niet in de kleine wenken die de wereld jullie geeft? Mensen met de laatste naam “LICHT” als je naar een nieuw thuis uitkijkt, een plek waarvan je nu ontdekt dat die bekend staat als groeiende appels, als je opgroeide in de Appelboom Laan… een plek waar zelfs je favoriete tekenaar, de tekenaar die die domme, grappige lieve hond Snoopy tekende, leefde, en Snoopy de Peanuts tekeningen die je favorieten waren, en die plek waar je over denkt naar toe te gaan heeft een luchthaven die genaamd is naar de man die die prachtige liefdevolle grappige tekeningen maakte. Zie je hoe veel plezier je hier kunt hebben? Zie je dat je moet gaan kiezen? Dat je kunt kiezen hoe het voor jou gaat gebeuren?

Dus, liefdevolle wezens we willen je uitnodigen om alle achterblijvende serieusheid te laten vallen die je voelt over je Aarde leven en dat je open bent voor speelsheid in het Universele en om jezelf nog meer plezier te geven en in essentie meer in harmonie te brengen, meer eenheid van spirit.

Het Aarde leven is ZOOOOOOO  serieus geweest! Verlichting-zoekende, zich van zichzelf bewuste mensen zijn zo serieus geworden! Over zoveel zaken. Hiervoor vechtend. De behoefte voelend om dat te transmuteren. Voelend dat ze hierbij moesten helpen. Voelend dat ze dit moesten maken. Stap in je glorie en laat al die projecten van… zou moeten, eigenlijk moet dat, ik moest dat, moet dat … LOS!
Laat al die ideeën los dat sommige zaken beter zijn, ‘cooler’, spiritueler, liefdevoller en kijk gewoon zonder al die filters die geladen zijn met waarde.

Wat wil je? Wat zou je laten giechelen? Wat kon je openen voor dat wat tenen laat krullen en je hart zingen?  Wat zou je dat opgetogen, enthousiaste gevoel kunnen geven dat je had in je beste kindertijd momenten? Niet dat je je kindertijd zou willen herhalen, maar je wilt die trilling, en Het Meer van Jou, de Universele Jou die nu naar voren komt op dit nu moment, in deze tijd.

De Universele Jou is zo vertrouwd. Die is zo zeker van liefde. Die is zo gevuld. Die is zo in staat en zo vol en zo verbonden en zo eeuwig dat die gewoon IS en als de Universele jij het spel binnenkomt, begin je meer plezier te willen hebben. Je laat alle andere dingen vallen. Je wordt gewoon meer je ware zelf, natuurlijk, zonder enige inspanning.
Je begint meer gemak te willen. Je begint plezier en stommigheden te willen. Speelsheid. Je maakt je geen zorgen over iets te veel wijn drinken, tot wat later te gaan slapen, een beetje te hard lachen, precies te zeggen wat je denkt. Je voelt je meer jou beginnen te worden met een beetje vergroting en door het loslaten van alle mandaten van wat moet en dat is zo bevrijdend.

Je lichaam gaat echt beginnen te neuriën/te brommen als je die kant op gaat. Als je met JOU gaat. Als je gaat met wat je voelt, wat je denkt. Want het echt voor jezelf zijn, is verbinding. Dat is stroming.
En dan midden in dit alles begin je in staat te zijn om zoveel meer humor in zaken te zien. Zie je de grote mystics uit jullie geschiedenis die allen een oneerbiedig soort humor hadden? Die vonden allerlei soorten dingen amusant. Grappig zelfs. Lach hardop of glimlach zachtjes, maar grappig.
Dat komt omdat het een spel is.

HET IS EEN SPEL

Ben je dat vergeten? Natuurlijk was je dat niet maar je hebt dat ook niet echt jou laten informeren, je scheppen, je wezen structureren, je beperkende ideeën en wat je gelooft doen oplossen.

Waarom nodig je dat niet uit om dat te laten gebeuren?

Waarom vraag je je niet alles af en zie of je er werkelijk bij blijft, dat je het voelt, het gelooft, het om je heen wilt?

Waarom ga je niet dichter bij wat goed voelt, zelfs als het weer een volgend slaapje is, nu? Ha ha ha. Slapen. Zo heerlijk.

De zomer die voor sommigen van jullie komt, ook heerlijk. Denk aan hoe je opklaart zelfs bij het noemen van het woord zomer. En wat is er met luie zomer? En wat met een luie zomermiddag? Klinkt dat niet goed?

Is het leven voor jou beschikbaar als een eindeloze luie zomer middag?

Dus je wilt dat dit niet allemaal hetzelfde voelt en je wilt geen verveling, wat je dat idee kan geven, maar je wilt wel heel zeker spelen en je wilt heel zeker plezier. Als je deze hogere vibraties opzuigt, wil je dat wel.

En je wilt het omdat het universum in je met je wil spelen. Via jullie. Zoals jullie. Die wil zien wat jullie samen kunnen doen. Die wil het landschap van je leven als een toneel gebruiken waarin zich nieuwe stukken ontplooien die je hilarisch laten lachen en grinniken met een poëtische synchroniciteit en een geweldige timing ervan.
Humor gaat over timing, nietwaar? En waarheid. En in leven zijn gaat over verbinding en verbinding brengt een uitgebreide ervaring mee van timing en een schitterende helderheid die de waarheid ziet.
En de waarheid van je wezen en wat tegen je zingt is helemaal om je heen en meer en meer gaan jullie dat zien, de kleine wenken vanaf de andere kant van de kamer, uit het lied van de radio, van de kleine ontdekkingen in je leven die je laten zien, DAT ALLES MET JE IS!

Alles dat met je is en speelt met je en dit is echt JIJ die zich herinnert hoe je speelt met verschillende aspecten van JOU.

Dit is waar het eeuwige veld van zuiver bewustzijn over gaat, die zich in de vorm uitbreidt en zich uitdrukt en speelt.

We moedigen je aan om dit als je MISSIE te claimen:
Ik ben hier om TE SPELEN MET HET UNIVERSELE IN ME.

Zie hoe je naar buiten gelokt wordt in de namiddag zon voor wat plezier.
Geniet ervan. Daar gaat het allemaal om, weet je. Breid je uit, schep, strek je uit, wees je er bewust van door ervan genieten. Waardering.

Wees wie je echt bent; klaar op.

Ik ben Aartsengel Michaël  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html