Labels

Tuesday, September 24, 2013

23.09.2013 Wij zijn Elementalen

Dit is Mount Shashta zoals zo vaak met aparte wolken. (ruimte schepen?)

Het Geheim tot Onsterfelijkheid

Wij zijn Elementalen

 In Vrede leven is het geheim om Onsterfelijkheid te verkrijgen en wij nodigen jullie uit om dit uit te proberen. Jullie zullen er van genieten. Geen geraas, geen oorlogen, geen problemen, alleen zuivere heerlijkheid en vreugde op elke moment van iedere dag – en dat blijft dan voor altijd. Dit is het geheim van leven. Het is zo eenvoudig als het eenmaal is ontdekt.

Leef gewoon in vrede met elkaar en je hebt alles waar je maar van kunt dromen. Dus streef ernaar om vredevol te leven met elkaar en begin met je biologische familie, en verbreid dan je liefde door jullie gemeenschap heen en dan door je land en dan naar de hele Aarde. Onze cellen stralen ons Licht uit en het is zeer zichtbaar voor de ogen. Als je eenmaal in een vredige staat woont, dan zul je dit Licht vanuit je cellen naar buiten stralen, en dit licht zal allen om je heen omvatten en jullie zullen dan de Aarde opLichten voor iedereen om dit te zien.

En dan zal zich een groot conclaaf (vergadering) formeren van Wezens uit alle Koninkrijken van de Natuur, die jullie klim naar het Licht zullen vieren, omdat jullie je Lichtstatus hebben herwonnen. Wat een moment in tijd! Jullie zullen dit bereiken, dat weten wij. Maar waarom duurt dit zo lang? Doe dit nu. Het kan in een oogwenk gebeuren, daar tijd niet bestaat. Denk er alleen over na dat je in vrede wilt leven, zoals de hele Natuur doet, en het hele Universum zal je bedoeling ondersteunen. Het is geen mysterie… het is jullie bedoeling. Dat is simpel, nietwaar? Het zijn alleen jullie regeringen die dit met opzet zo gecompliceerd maakten door oorlogen te beramen om jullie erin te verwikkelen en je te beheersen. Want zij weten dat bij  vredige condities jullie bewustzijn omhoog zou gaan en dat jullie je Zelf vinden en zullen samengaan met je Hoger Zelf, en dus dat jullie je Onsterfelijkheid zouden winnen. En dit zou hen uit hun ‘business’ halen en dan zouden ze hun greep op jullie verliezen.

Jullie doen dat door de vrede te zijn die je wilt scheppen en om die naar iedereen om je heen uit te spreiden. Kan het simpeler zijn? Terwijl jullie in bewustzijn omhoog gaan, zul je ontdekken dat de meeste geheimen in het leven eenvoudige oplossingen hebben. Wat jullie ook willen bereiken, “wees” gewoon dat resultaat en dat zal zonder inspanning tot je komen omdat je de frequentie al uitzendt die je wilt bereiken dus het moet naar je toe komen als je dat eenmaal hebt geïdentificeerd “als jij”. Het kan nergens anders naar toe gaan dan naar jou – zijn vibratie is dan gelijk aan die van jullie. Simpel?  Ja!

Dus jullie zijn actrices en acteurs geworden, nietwaar? Jullie moeten het deel en leven spelen   dat je  wilt scheppen in je rol op het scherm van je leven – en het is jullie leven en jullie zijn de acteurs, dus speel je rol goed en je dromen zullen allemaal waar worden. Het is alleen aan jullie. Niemand anders kan jullie deel invullen op het scherm van het leven, alleen jullie kunnen dat.


Dus droom met je leven verder… zoals wij Elementalen het doen. het is de snelste route naar Onsterfelijkheid. Wij wachten daar op jullie.


© Copyright Dianne Robbins          
Dianne Robbins [telosmtshasta@gmail.com]
www.DianneRobbins.com
September, 2013

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html