Labels

Saturday, September 21, 2013

21.09.2013 GoldenLight met de Raad van Engelen

GoldenLight met de Raad van Engelen deze morgen, de 21ste sept. ‘13

Bron:     

Je kunt het Engelse bandje luisteren of de tekst ervan hieronder lezen. GoldenLight zit op het strand, heel alleen en je hoort eerst de golven op het strand slaan, daarna krijgt ze contact. Maar hieronder staat de boodschap die daarna kwam.

Telepathische boodschap van de Raad van Engelen: 

Ik verbind me nu met mijn Hoger Zelf, mijn Multidimensionale zelf dat mijn geïntegreerde zelf is die bestaat in de hogere dimensies, mijn Raad van Engelen, Aartsengel Michaël, AeRaphaël en AEGabriël.

Gegroet. Wij zijn de Council of Angels die vandaag binnenkomen via Goldenlight en wij hebben echt een boodschap voor jullie vandaag. Er is een versnelde verschuiving gaande in de wezens op jullie aarde en er is ook nu een versnelling en vergroting van de hogere dimensionale energieën… die energieën zijn verankerd aan het kristallijnen rooster in Moeder Aarde. En ook de Zon speelt een rol bij deze transfiguratie van jullie wereld. En waar het kanaal(Goldenlight) pas over heeft gesproken, er zijn ook wezens van de Binnenste Aarde, de Agarthanen van Inner Earth, vertegenwoordigd door Adama van Telos, die afgestemd zijn met wat er nu op jullie Aarde aan het gebeuren is en met jullie ascentie proces dat enorm aan het versnellen is. En deze Ascentie  versnelling gebeurt in het NU.

En wij van de hogere dimensies zijn “buiten de tijd” zoals jullie weten en hebben een veel groter perspectief op jullie situatie van de Aarde, die vroeger een 3 Dimensionale aarde is, en nu transformeert naar de 4de dimensie, met velen van jullie van de hoger bewustzijnsgemeenschap die nu in de lagere niveaus duwen van de 5de Dimensie. (GoldenLight zegt: Dimensies hebben diverse lagen) En wij van het rijk van de Aartsengelen, de Binnenste Aarde wezens die vroeger van Lemurië kwamen, en zij van het Agartha Netwerk, houden ook een oogje op jullie Ascentie proces en wat er nu met de Aarde gebeurt. (Goldenlight: zij hebben dus ook interesse hierin omdat zij in dezelfde planeet wonen)

En zoals jullie weten en gehoord hebben uit veel bronnen, zijn ook de galactics van vele sterrennaties, inclusief Sirius, de Plejaden, Arcturus, Andromeda en vele anderen nu rond jullie aarde omgeving. Zij zitten in een hoger dimensionaal rijk zodat niet velen van jullie hen kunnen zien. Sommigen van jullie zien onze schepen.

Dus weet dat NU allen rond jullie in de Inner Earth, in de hogere dimensionale rijken en de galactische gemeenschappen die rond jullie aarde zijn, nu gericht zijn op wat er aan het gebeuren is. Er is een splijting van werelden, “dimensionaal gesproken” aan het gebeuren. Allen die op het ascentiepad zijn versnellen nu in hun trillingsfrequentie.


We zullen deze channeling vanavond afmaken omdat er iemand dichtbij op het strand liep. 

…  Wordt vervolgd!

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html