Labels

Monday, May 27, 2013

13.04.2013 De Genezende Kracht van het Menselijke Hart

De Genezende Kracht van het Menselijke Hart

een Hathor Planetaire boodschap via Tom Kenyon

Deze Hathor  Boodschap is zuiver geluid.  

Bron: http://tomkenyon.com/the-healing-power-of-the-human-heart

Met andere woorden, er zitten geen woorden in deze Hathor Planetaire boodschap. Het is een zuiver Hathoriaans geluid.

De voornaamste wijze van communicatie en een methode om transformatie informatie door te geven is altijd geweest via hun katalyserend geluidswerk. Deze zuivere geluidsvormen activeren on-normale staten van lichaam en geest die we kunnen gebruiken om tot Multi-dimensionale werkelijkheden van ons bestaan toegang te krijgen.

Dat is in een notendop waarom hun geluiden zo krachtig, en potent zijn.

Het direct ervaren van onze multi-dimensionale aard is niet alleen bevrijdend voor geest en hart, het kan ook snel nieuwe inzichten brengen, creativiteit verhogen en spirituele moed inspireren.

Je kunt een directe link vinden naar deze geluidsmeditatie onderaan deze pagina. Je kunt ook een link vinden naar die geluidsmeditatie in de Listening  sectie van onze website  (www.tomkenyon.com).

Deze specifieke “geluidsmeditatie” werd opgenomen op een Hathor Intensive van een dag, die plaats vond in Istanbul op 13 april 2013. Bij deze geluidsmeditatie lag ons focus in het hartchakra, en was ik verrast te merken dat de geluiden naar vele onderliggende doorgangen  uitstroomden die zich uitstrekten onder de grote stad Istanbul. Het was mijn duidelijk  opmerken dat deze geluiden werden uitgezonden vanuit Istanbul naar de rest van de wereld door de geografische locatie van die antieke stad en zijn unieke energetische kwaliteiten, die naar  Europa en Azië beiden een brug zijn.

Op een moment tijdens die geluidsmeditatie, had ik een sterke psychische indruk dat ik begroet werd door een leger van Aarde Beschermers die in de ondergrondse doorgangen woonden. Ieder van hen, zonder uitzondering, informeerde mij dat de wereld op het punt stond om een radicale transformatie te ondergaan. Wat ze bedoelden hiermee werd niet precies duidelijk voor me gemaakt, maar de veranderingen zullen zeer ontwrichtend zijn voor onze menselijke wijze van leven.

Mijn gevoel over deze antieke wezens was dat de mensheid haar onopgeloste emotionele verwonding onder ogen moest zien en transformeren als het de doorgang moet overleven naar een hogere dimensionaliteit.

Dus, is de bedoeling van deze meditatie om aspecten van jullie zelf te moeten integreren die jullie op een zijspoor hebben gezet of niet erkend/ verstoten hebben. In de psychologie wordt dit soort emotionele vertoning de schaduw genoemd en dergelijk niet erkend materiaal kan ons innerlijk leven besmetten maar ook onze naar buiten gerichte daden in de wereld.

De Hathors zijn keihard dat we ons eigen schaduw materiaal moeten transformeren, individueel en collectief, terwijl we omhoog gaan in bewustzijn. Zij betogen ook dat onze collectieve schaduw wordt uitgebeeld met een alarmerend tempo en op manieren die niet alleen menselijk overleven bedreigen, maar ook de overleving van andere levensvormen op deze planeet.

Ondanks de onzekere positie die de mensheid nu onder ogen ziet, denken de Hathors dat het menselijke hart (d.i. het hartchakra) een ingeboren vermogen heeft om onze individuele emotionele levens te helen en te transformeren en het maakt niet uit hoe moeilijk onze voorbije geschiedenis en emotionele trauma’s kunnen zijn geweest. Niet alleen dit maar zij zijn ook van mening dat het helen van onze emotionele levens een subtiel en ver-reikend effect heeft op ook het collectieve hart (d.i. ons collectieve emotionele toon/energie), die onze collectieve bestemming kan en ook doet beïnvloeden.

Ik heb diverse keren naar de opname van deze geluidsmeditatie geluisterd en ik beleef telkens een helend antwoord in mijn hartchakra. De Hathors hebben me gevraagd om dit zo spoedig mogelijk op de website te posten. En dit is een teken, denk ik van hoe urgent en ernstig de Hathors onze huidige situatie zien die er is. 

Luister Suggesties

1/  een manier om naar deze geluidsmeditatie te luisteren is om gewoon je aandacht te focussen in het gebied van je hartchakra, dat is geplaatst is in het centrum van je borst achter het sternum/borstbeen. Houd je mentale focus gewoon in dit gebied  en luister naar de geluiden. Als je geest rondzwalkt, breng die dan terug naar je hartchakra en de geluidspatronen.

2/  Nog een manier om te luisteren naar de geluidsmeditatie is je voor te stellen dat een kleine versie van jezelf in je hartchakra zit. Die verschuiving van zelf-identiteit zal een krachtiger effect produceren sommige mensen. Afhankelijk op waar je mee omgaat, kun je het beeld van jezelf in je hart merken staan, zitten, of liggen. Op sommige ogenblikken als je je zeer kwetsbaar voelt, kun je merken dat je jezelf opgevouwen voelt zitten in een foetale positie in je hartchakra, welke vorm dit dan ook aanneemt. Wees niet verrast als de vorm in je hart verandert als je door verschillende soorten emotioneel materiaal gaat.

3/ Sommige mensen zullen het krachtiger vinden om in hun hartchakra te ademen terwijl ze luisteren naar de geluiden. Als je met deze methode werkt, zucht dan bij je uitademingen, en laat de zuchten komen vanuit je hartchakra. Met andere woorden, slaak een hoorbare zucht bij elke uitademing.

Een meer ontwikkelde vorm van deze methode is om jezelf de beweging te laten voelen van energie die vanuit je hartchakra straalt terwijl je zucht bij elke uitademing en om deze beweging van energie te volgen met je besef terwijl de energie vanuit je hartchakra door je gehele lichaam circuleert.

Mijn persoonlijke voorstel is om alle drie methodes te proberen en die ene te kiezen die het best voor je werkt. Je kunt het ook nuttig vinden om een notitieblok te hebben en om je indrukken, gevoelens, beelden en inzichten op te schrijven, direct nadat je een luistersessie hebt voltooid. Dit is doordat je staat van bewustzijn die door dit geluidsstuk wordt gegenereerd een soort van wakende-droom  kan genereren, en zoals dromen kunnen die soms betekenisvolle inzichten meedelen, maar ook zoals dromen, zijn ze vliedend van aard en kunnen makkelijk worden vergeten.  

Ik denk over deze geluidsmeditatie als een soort van archeologisch instrument. Je kunt hem gebruiken om verborgen passages te ont-dekken en om schatten van bewustzijn terug te vinden die voor je zicht werden verduisterd. En je kunt, net zo belangrijk, je bewuste besef aan het licht brengen “dingen” die verborgen werden door het duister van niet-bewustzijn.

Je onderneemt deze opdracht voor jezelf. Maar de voordelen van het jezelf bevrijden van emotioneel gevangen zijn en gedwongen zijn kan, en zal je naast mensen voordeel brengen en ook alle leven.

Merk dus ook dat deze audio file het best beluisterd kan worden met hoofdtelefoons of oor knopjes daar de meeste computer speaker systemen de geluiden van deze opname zullen vervormen.

Click here om te luisteren en of te downloaden de Hathor Heart Chakra Healing Sound Meditation   
Hathor Heart Chakra Healing Sound Meditation ©2013.  
Weet dat dit een live opname is van het gebeuren in Istanbul en er zijn enige ruimte geluiden die door de microfoon werden opgepikt.

Informatie die niet bij deze Boodschap hoort.

Voor degenen van jullie die met mij hebben gestudeerd in het verleden, en voor degenen van jullie die er over denken om met me in de toekomst te werken, dacht ik dat het een goed idee is om je mijn bedoelingen te laten weten over workshops. Beginnend met volgend jaar, verander ik mijn manier van werken. En er zullen dus minder en minder gelegenheden zijn om in de live-geluids-velden te zitten die een cruciaal deel zijn van mijn seminars.

De live-geluids-velden die ik in de workshops creëer zijn velden van subtiele energie die gegenereerd worden als ik toegang krijg tot andere dimensies van bewustzijn. Daar opnames van deze geluiden zeker ook enige van de energetica vangen die worden losgelaten als ik andere dimensionale werelden channel, kan de volle impact van die energievelden alleen worden ervaren op het moment dat ik feitelijk de geluiden channel en in de ruimte waar dit gebeurt.

Er zijn maar drie workshops vastgelegd in de VS dit jaar.  (winny: het volgende laat ik in het Engels staan) : 
The Leviathan, will be held in the Peter Jay Sharp Theatre at Symphony Space on Broadway in New York City on May 25th. In the course of this one-day event, I will take us through many sound journeys using numerous mystical traditions as a springboard into the mystery of the transcendent Self. This event promises to be a truly life changing experience due to the juxtaposition of so many sound journeys. You can read more about this event in the Calendar on our website.
You can buy tickets online from Symphony Space by using this link:
http://www.symphonyspace.org/event/7871-the-leviathan-a-sound-journey-with-tom-kenyon
You may also reach the Symphony Space box office at 212-864-5400 begin_of_the_skype_highlighting FREE 212-864-5400 end_of_the_skype_highlighting, Tues – Sun from 1 PM until 6 PM. All online ticket purchases are subject to a per-ticket fee of $2.75, in addition to a $3.00 handling fee. Symphony Space takes American Express, Master Card, Visa and Discover. Tickets are non-refundable and non-transferable from either Symphony Space or from Tom Kenyon. Symphony Space sells tickets online only or at their box office. We do not register for this event in our office.
Note: This is the only event on the East Coast this year, and I am not sure if, and when, I will return to this area for another event.
In addition, to the New York event, there will be two three-day workshops in the Pacific Northwest area in October.
On October 4th -6th I will lead a Shamanic Buddhist Retreat on Orcas Island, called Entering the Mandala. And on October 25th  – 27th I will teach The Art of Egyptian High Alchemy in Seattle, Washington. You can read further information about these unique events in the Calendar section of our website (www.tomkenyon.com).
Als je je wilt laten onderdompelen in de live geluidsvelden die ik schep tijdens openbare workshops, raad ik je aan om een van die gebeurtenissen bij te wonen.
Note from Judi: Tom is not saying he is not going to teach anymore, but he is making it clear that he will teach less and less, which means there will be fewer opportunities to be in the live sound field of his voice, and there is nothing in the world like being in the live sound field of his voice. No CD can ever capture that. So if you’ve always wanted to hear Tom live, I would move mountains to attend one of these events. The live sound field is the most transformative, healing experience I’ve ever had. Hands down. It’s life changing!
©2013 Tom Kenyon   All Rights Reserved   www.tomkenyon.com
You may make copies of this written message and distribute it in any media you wish so long as you do not charge for it, do not alter it in any way, credit the author and include this entire copyright notice.  The Hathor Heart Chakra Healing Sound Meditation, including all content in the Listening section of the website, may not be distributed or offered on any other web site, as it is for personal, individual use only and is protected by International Copyright.  Please note that any recordings of mine offered on any Internet site other than www.tomkenyon.com are being posted without my permission and are done so illegally.
© 2013 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

You may make and distribute copies of this message in any media you wish so long as you do not alter it in any way, do not charge for it, credit the author and include this entire copyright notice. You may not, however, use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in anyway in any medium


Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html