Labels

Thursday, May 2, 2013

01.05.2013 de Ascentie Rots - Ik Ben Adama

Dianne Robbins:     IK BEN Adama

Gegroet vanuit Telos, de Stad onder jullie voeten. 

Wij zijn hier en we voelen ons geëerd om jullie een boodschap te geven. We spreken over de Ascentie Rots,  een van onze favoriete ontmoetingsplaatsen waar veel van onze Raadsvergaderingen bijeenkomen.

Onder deze ruimte en onder deze keien die jullie aanraken, ligt een van onze Tempels waar we zitten en praten over de vele onderwerpen van belang, die horen bij de ascentie van de Aarde en bij het aan de oppervlakte omhoog duiken van ons.  Als jullie hier komen en rustig zitten, trekken wij jullie vaak in onze vergaderingen en dan worden jullie een van onze leden die het oppervlakte volk vertegenwoordigen en jullie inbreng is meest waardevol. Het is in deze tijden dat we werkelijk samengaan als Een Stem die de bevolking van de Aarde vertegenwoordigt – onze stem van Beneden en die van jullie van Boven. Het is dit samengaan van waarneming die ons helpen onze plannen te vormen om onze komende tocht naar de oppervlakte te maken in de zeer, zeer nabije toekomst.

Dit zal een monumentale stap zijn aan onze kant, en een die we vooruit hebben gezien en al een hele lange tijd gepland hebben – en nu is de tijd hier. Welke vreugde is er in ons hart om ten slotte in staat te zijn om ons plan tot actie te brengen, en om onze weg te maken naar de oppervlakte via onze tunnelingangen die altijd bestaan hebben maar die gecamoufleerd moesten worden om ons domein te beschermen tegen binnendringers. Want ten slotte is dit ons tehuis en we laten niet zomaar iedereen binnen. Net zoals jullie je deur niet zouden opendoen voor vreemden, openen wij onze tunnelingangen niet voor iemand behalve als ze worden uitgenodigd. Ons domein is onze privé woningplek net zoals jullie huis dat is.  En jullie houden je deur gesloten, nietwaar? Nou, wij ook. Alleen gebruiken jullie een sleutel om de deur te sluiten en wij gebruiken een krachtveld. 

Wij kennen iedereen die naar de Berg komt (Mountain) en we herkennen je identiteit zo gauw als je begint te klimmen. De Berg zelf, de Spirit van Shasta, pikt je vibratie op en weet wie je bent en precies wie je bent, terwijl je langs de paden loopt. Niets is voor Haar verborgen. Ze hoort jullie stemmen en registreert je gedachten en je beweging. Dus praat tegen Haar, Zij is altijd verlangend om met jullie te converseren.

De Aarde veranderingen gebeuren nu heel snel, en schudt jullie volk tot ontwaken en dwingt hen om hun ogen te openen voor de verwoesting en het uitsterven van het zee-leven, dat in de Oceanen gebeurt en het verlies en habitat (woonplekken) op het land. Dit is de Grote Ontwaking waar jullie allemaal van gehoord hebben, en die gebeurt NU.

Als je op Ascentie Rots staat, voel je onze Liefde komen vanaf beneden uit de grond. Want wij staan hier, als jullie boven ons staan, en we zullen jullie met onze aura’s van Licht omvatten en jullie omhelzen in onze energievelden en wij zullen samensmelten als Een – Een ziel die Aarde’s diverse familie’s vertegenwoordigt.

Wat een zegening is het voor ons als jullie er zijn!  Als jullie op deze plek staan.Wij, in Telos, zijn zeer geëerd om onze Harten te voegen bij jullie Ontwaakte Harten…  want in afstand zijn jullie maar een paar meter boven ons, maar in onze hartsruimte is er geen afstand tussen ons. We worden samengesmolten als Een Hart.

Als jullie boven ons staan, worden jullie een Bastion van Licht en jullie Licht wordt verveelvoudigd met tien terwijl je samenkomt op deze heilige plek. Jullie schijnen als een spotlicht, terwijl ons Licht van af beneden gefocust is in jullie Licht van boven, en die straalt uit en zegent alle leven op deze planeet. Dit is de kracht van het Licht terwijl we als Een te samen komen. Dus kom zo vaak mogelijk bijeen, of je nu in jullie huis bent of buiten, want dit doet buitengewoon jullie Licht quotiënt toenemen op manieren die jullie je niet kunnen voorstellen, en dit stroomt over en zegent alles in jullie omgeving.

Spoedig zullen onze mensen uit onze huizen onder de grond omhoog gaan, en we zullen jullie begroeten in jullie huizen en jullie omarmen met onze armen, en we zullen samen zijn als een familie, een Baken van Licht, die onze Eenheid uitzendt naar het Universum, eindelijk.

Wij in Telos zijn met dankbaarheid gevuld als jullie Aanwezigheid hier is; de Bomen buigen voor jullie ter verwelkoming, en de Mountain zelf, de Spirit van Shasta, is diep geëerd als jullie allemaal op Haar grond staan. Wat een dag van viering!

I Am Adama ~    Ik Ben Adama   

© Copyright Dianne Robbins
Mt. Shasta, CA  May, 2013
www.DianneRobbins.com

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html