Labels

Saturday, April 20, 2013

14.04.2013 Santa Fe Galactic Commando Centrum April UpdateAshtar via Lucy Colson: Santa Fe Galactic Commando Centrum April Update 2013/apr/14

Bron:  http://goldenageofgaia.com/2013/04/lord-ashtar-via-lucy-colson-santa-fe-galactic-command-center-april-update/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lord-ashtar-via-lucy-colson-santa-fe-galactic-command-center-april-update

Dit komt uit de nieuwsbrief van Santa Fe van april ’13. De volledige versie en het onderschrift kunnen op de website worden gevonden:   http://santafegalacticcenter.com

Zoals gechanneld door Lucy Colson. Terwijl we verder gaan zullen we ook updates geven. In deze communicatie spreken we over de eerste locaties voor de Centra en veranderingen die de energiestromingen welke planeet Aarde ingaan, zullen beïnvloeden. 

Er werd eerst opgemerkt dat maar vijf centra zouden worden geschapen met veel zijtakken door de wereld. Dat is nu veranderd. Zie je, ook wij veranderen plannen om toe te geven aan de buitengewone hoeveelheid energie die jullie van de Aarde aan dit project geven.

We zien nu zeven grote commando centra, ieder gevestigd op een van Aarde’s zeven continenten: Noord Amerika, Zuid Amerika, Europa, Azië, Afrika, Australië en zelfs op Antarctica. Alhoewel dit bedekt is door ijs en sneeuw, is Antarctica(Zuidpool) bestemd om opnieuw een tropisch paradijs te worden want jullie planeet zit in het proces van grote verandering, voor jullie landmassa’s en jullie volkeren. 

Laat me eerst over de landmassa’s praten. Er is een tijd van grote verandering naar jullie planeet aan het komen (maar ook naar jullie zonnestelsel). Tijdens de veranderingen zullen jullie het wegzinken en opduiken van landen zien. Delen van Atlantis zullen weer omhoog komen, specifiek buiten Cuba en Bimini, terwijl de Midden Atlantische Rug verdergaat om uiteen te gaan. Jullie merken al dat IJsland nu geleidelijk uiteen aan het scheuren is.

In de Zuid Pacifiek(Zuidelijke Stille Oceaan) zal belangrijke beweging doorgaan met veranderingen in de Tonga-Kermadec Trench(Trog) terwijl die verschuift op de micro plaat en onder de Pacifiek Plaat schuift. Dat en de Mariana Trog zijn twee grote troggen die de grootste veranderingen zullen brengen aan de landmassa’s dichtbij. Lemurië staat ook op het schema omhoog te gaan ten gevolge van  subterraneane(onderaardse) verschuivingen. Maar realiseer je dat geen ervan morgen al gebeurt. Iets ervan waar we nu over spreken zal misschien in een jaar of 25 tot 50 jaren gebeuren in jullie toekomst, en specifiek de veranderingen aan de bevroren topografie van Antarctica. 

Zoals ik al eerder zei, zal er een galactisch commandocentrum worden gecreëerd op elk van Aarde’s zeven continenten. Jullie en wij noemen dit “commando”centra omdat ze ontwikkelingen en bewegingen zullen overzien van de vele takken die op hun continenten worden geschapen. 

Sommigen van jullie vroegen of er behoefte is om te beginnen met het bouwen van gebouwen of om land aan te schaffen. Nee, dat is niet nodig in deze tijd. Jullie taak en gelegenheid is er nu om samen te komen om het bewustzijn te vestigen van eenheid, gebaseerd op jullie toenemend besef om “een” te worden met de Schepper.  Terwijl jullie je spiritueel licht quotiënt laten toenemen (=de capaciteit om te ontvangen en om vijf dimensionale frequenties vast te houden. A) en terwijl je jullie intentie geven om van Planeet Aarde een middelpunt te maken van geChristend Licht om de Galaxy te dienen, zal deze intentie het framewerk scheppen voor de Galactische Centra in jullie frequentie.

Dan zal het onze “taak” worden om de hemelse structuren en energieën te verlagen naar jullie frequentie die weer jullie intentie zullen vervullen.  De gebouwen zullen niet van het Aarde-frequentie materiaal worden gemaakt maar zullen van zuiver licht worden die uit onze kristallijnen gedachten worden gecreëerd. Terwijl het in jullie tijd zo veel als een jaar zal kosten om Aarde gebouwen neer te zetten, zal het ons maar een ogenblik kosten om deze opmerkelijke centra te manifesteren. 

Vanuit jullie eerste gedachten over deze activiteit maakten wij, met jullie toestemming, dit een coöperatief ondernemen. We werken met jullie creatieve gedachten door die van ons eraan toe te voegen om ze in manifestatie te brengen wat het hoogste goed voor iedereen zal scheppen.

Aarde is bestemd om een sterrennatie te worden en om deel te nemen aan de Galactische Federatie. We plannen om afgezanten uit vele sterrennaties te sturen om met jullie te werken terwijl jullie de Galactische Commando Centra vestigen met hun zijtakken. Samen zullen jullie healingstechnologieën volmaakt maken; jullie zullen je trainen om geChristende afgezanten te zijn die wijsheid en Licht naar vele planeten in de kosmos dragen, jullie zullen raden creëren om alle Wezens in staat te stellen om in harmonie samen te werken. En jullie zullen je verenigen met je inheemse volkeren die vele eeuwen de waarheid hebben vastgehouden van jullie oorsprong in de sterren. Deze ‘Ouden’ op alle continenten hebben nooit het contact met ons verloren. En nu zal hun waarheid die in heilig vertrouwen werd bewaard, worden onthuld. Een groot voorbeeld hiervan zijn de Dream Walkers(Droom Lopers) van Australië: zij zullen “Sterren Lopers” worden die jullie in galactisch bereik brengen.

Een hemels gebeuren gaat op Aarde en door de hele creatie heen plaats vinden, mogelijk zelfs dit jaar. Zoals velen van jullie weten, projecteert de Vader-Moeder God van ons allen een straal van Licht door de Grote Centrale Zon die de multiversums in een oogwenk zal veranderen. Alle universa zullen in evolutie omhoog gaan, dus de effecten weghalen van wat eerder gebeurde. Jullie zullen beginnen bewijs te zien van deze Goddelijke Licht-Energie misschien zo gauw als het derde of vierde kwartaal van dit jaar.

Als deze energie langs jullie hemelen gaat, zal elke knie op Aarde zich buigen. Op dat moment zal de planetaire energie die jullie beschavingen eonenlang manifesteerde, niet langer meer bestaan. Alles zal worden nieuw gemaakt, de stroom van de Schepper bijhoudend van Zijn altijd nieuwe bewustzijn. Subtiele aspecten van Planeet Aarde zullen uit de Vijfde Dimensie omhoog komen naar de Zesde en hoger om voortdurend jullie streven te verheffen.

Het zal kort na dit gebeuren zijn dat jullie zullen deelnemen aan het manifesteren van de Steden van Licht en de Galactische Commando Centra. Maar we zetten hier een bekende waarschuwing bij!  Alhoewel de Eerste Bron volmaakt is in Zijn manifestatie, is de timing zoals jullie weten, absoluut een onderwerp van verandering – dat komt altijd natuurlijk door de snelle uitbreiding van het bewustzijn van de mensheid terwijl jullie de Ascentie ingaan. 

Ik ben Ashtar, goedendag. 

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html