Labels

Tuesday, May 15, 2012

Verspreid dit wijd en zijd. Dit is in alle talen vertaald en doorgestuurd.


Dringende oproep van Dr. Greer voor Nieuwe Getuigen, Klokkenluiders en Bewijzen! Dankzij verbazend en wereldlijk antwoord op de volgende grote stap in de Disclosure/Onthulling, hebben we in de eerste 10 dagen $ 112.000 opgebracht voor de historische nieuwe film “Sirius”. 

Meer dan 900 mensen zijn hier naartoe gegaan: Sirius.Neverendinglight.com en naar Kickstarter.com om hun steun te betuigen. Ik wil persoonlijk iedereen van jullie bedanken.

Gisteren kwam er een anonieme donatie in de vorm van een cheque van $ 25,000. We zijn allemaal geroerd en geïnspireerd door de genereusheid van die persoon en diens toewijding aan Disclosure – een speciale dank aan u… nou u weet wel wie u bent! 

Door deze uitstorting van steun hebben de Emmy award winnende filmmaker A. Kaleka en ik besloten door te gaan met de vroege productie van de film. 

We sturen dringend een oproep uit aan alle netwerken en steungevers van Disclosure voor nieuwe regering en om gezamenlijke getuigen en klokkenluiders van UFO gerelateerde gebeurtenissen en projecten binnen te laten. Specifiek kijken we uit naar geloofwaardige getuigen uit de eerste hand die geïnterviewd willen worden voor deze film, welke UFO gebeurtenissen, projecten, incidenten of documenten zag. Plussen zijn versterkingen door andere getuigen, documenten of persoonlijk bewijs door krijgsmacht, bezigheden van regering of bedrijven in de tijd van het gebeuren. 

We kijken ook uit naar meer getuigen van regeringen of krijgsmacht (of van paramilitaire) operaties die valse vlag ET gebeurtenissen hebben uitgevoerd zoals ontvoeringen, dieren verminkingen, robot creaturen die op ET leken maar het niet zijn, die inplantingen en gerelateerde psychologische oorlogsvoering gebeurtenissen of projecten ontwierpen om een vijand in de ruimte te creëren.

We zoeken ook getuigen van nieuwe energie onderdrukking, inclusief elke getuige van regeringen of bedrijven ter onderdrukking en illegale in- beslagneming en geheimhouding van nieuwe, geavanceerde energie en aandrijf apparaten of uitvindingen maar ook van burgerlijke slachtoffers van deze onderdrukking.

Hierbij voegen we nog toe dat we zoeken naar verder bewijs van UFO gerelateerde gebeurtenissen, inclusief:

Ø Duidelijke en geschikte foto’s en video’s met duidelijk eigenaren en geschiedenis.
Ø Documenten van regering en bedrijven – of ze wel of niet geclassificeerd zijn. Daar alle UFO gerelateerde projecten illegaal zijn en daarom geen geldige nationale security wet hen kan dwingen ze geheim te houden. 
Ø Radar tapes en elk ander materiaal zoals stoffelijk bewijs van enig soort (ET ruimtetoestel-delen of materialen etc.)

Als jij of iemand die je kent zulk bewijs heeft of een Getuige kan zijn, leg dan direct contact met me via deze email: Witnesses@DisclosureProject.org.

Ik zal in zuid Californië zijn in de week van 21 mei 2012 en we zullen in die week nieuwe top geheime getuigen filmen. Als iemand in dat gebied zit van de VS leg dan direct contact met ons. 

Dank je voor jullie steun en toewijding tot Disclosure, Nieuwe Energie en Contact. Dit is het jaar waarin een nieuwe beschaving op Aarde moet beginnen.

Steven M. Greer MD

Gabriël met de Galactische Federatie van Licht en het Ashtar Command die dankt voor de uitnodiging van Kees.

  9 mei 2012
          (Portugees/Engels/Nederlands-winny)   
         

We willen dat jullie weten dat jullie vibraties van Licht een niveau bereiken zo hoog dat ze vanuit onze positie kunnen worden gezien. Houd dit zo en stop niet totdat het groene licht voor onze komst wordt gegeven.

We willen dankzeggen voor het initiatief van de Lichtwerkers om de boodschap te verspreiden waarin ze vriendelijk aan ons vragen om te komen en jullie weten dat het werk dat gedaan is behoorlijk belangrijk is en het is een prachtige impuls zodat elke taak kan worden uitgevoerd.

Weet dat het werk wat gedaan is zeer belangrijk is en het betekent een fantastische stoot voor de nieuwe taken die gaan worden uitgevoerd.

We willen benadrukken dat velen van jullie wereld al voorbereid zijn om aan boord te komen en we willen dat jullie klaar staat voor de oproep. Die waarschuwing wordt aan ieder van jullie gegeven en jullie zouden steeds in meditatie moeten zijn, en proberen om zo veel mogelijk alle liefde uit te stralen die om jullie heen is.

Heden is Moeder Aarde relatief rustig en we hopen dat dit nog voortduurt zonder verdere wanorde. We benadrukken opnieuw dat het jullie staat van bewustzijn is die wel of niet individuele of collectieve rampen laat gebeuren, volgens jullie eigen vibratie.

Wat deze zaak betreft voelen we ons weer verzekerd en willen jullie herverzekeren omdat we jullie trillingsniveau iedere dag zien stijgen en we durven jullie opnieuw te vragen om op je gedachten te letten en om je niet met de laatste pogingen van de duisteren te laten meeslepen.

Jullie zijn de nodige handen/mankracht om de vereiste taken te doen in de komende weken en de aankondiging van onze aanwezigheid is aanstaande. Het is niet altijd meer nodig vanwege veel bewijzen die zich al overal verspreiden, en ook is president Obama al gewaarschuwd en alhoewel het veel mensen problemen kan geven, gaan we door jullie de raad te geven om de feiten via je hart te zien en om het werk te begrijpen dat door het Licht gespeeld wordt... 

We willen ook de aandacht vragen van onze channelers om niet verrast te zijn als de hoeveelheid gechannelde boodschappen zullen gaan afnemen. We verduidelijken dat dit feit reeds voorzien is.

Op elke volgende dag kleurt een prachtige golf jullie nog stralender en dit is de herverzekering die we nodig hebben om in staat te zijn onze taken af te maken, erop vertrouwend dat ieder van jullie klaar zal zijn als je opgeroepen wordt om op een meer directe manier met ons te werken en dat jullie misschien nog meer kunnen bijdragen ten gunste van het Licht.

We danken voor jullie toewijding en we kunnen duidelijk maken dat als wij jullie verwelkoming vanuit het hart ontvangen dat onze komst gemakkelijker zal zijn. We houden van en waarderen ieder van jullie en we zijn blij met het werk dat door jullie allen wordt gedaan.

Wij zijn jullie familie van de Sterren, we zijn de Galactische Federatie van Licht samen met het Ashtar Command, verenigd door het Licht van de Schepper van de Kosmos.

Wees in vrede. 

Monday, May 7, 2012

Suzanne Caroll op 2 mei 2012 De Verandering van Perceptie van Werkelijkheden.


 

Het was 26 april 2012


Mijn echtgenoot reed ons langs de kust vlak bij de oceaan. We hadden een prachtige, ontspannende trip en er was heerlijke muziek op de radio. Ik ging een diepe trance in en kreeg onderstaande informatie. Het was donker, dus wat ik alleen kon doen was om het met punten op mijn mobiele telefoon te zetten. Dit kreeg ik:

De randen van de 3D matrix verkruimelen.
Dat er tussen-in groeit sterker

De 2 buitenste strengen van DNA worden gedempt
De 10 tussenliggende strengen worden uitgebreid.

De binnenste 10 DNA strengen Smelten samen met de buitenste 2 DNA strengen.

3% van ons DNA worden geleid naar de 2 buitenste strengen
97% van ons DNA worden geleid naar de 10 binnenste strengen

De 2 buitenste strengen ontvangen de 3D wereld
De 10 binnenste strengen ontvangen de multidimensionale wereld

De buitenste 3D illusies worden zwakker
De binnenste multidimensionale percepties worden sterker

Onze binnenste werkelijkheid groeit om onze buitenste wereld te omsluiten
Onze innerlijke en buitenste werkelijkheden worden EEN

Onze buitenste illusies worden vervangen door onze innerlijke Waarheid
Onze innerlijke percepties worden onze ware werkelijkheid

De opening van de 1000 bladige lotus
Onthult de duizenden werkelijkheden van ons Ware ZELF

“““““““““““““““““““““`  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Met andere woorden, terwijl de harde, hoekige randen van de 3D matrix beginnen te verkruimelen, wordt dat wat er tussen-in zit sterker.

De buitenste twee strengen van ons DNA worden gedempt en de 10 “onzichtbare’ strengen er tussen-in worden vergroot (verbreed/uitgebreid)

De twee buitenste DNA strengen beginnen feitelijk samen te gaan in 10 onzichtbare strengen van DNA om alle 12 strengen samen te smelten.

Als de 12 strengen zijn samengesmolten ziet het er niet uit als 12 strengen omdat ze niet gescheiden zijn. Misschien zal het eruit zien als de stof van corduroy. Als je scherp naar corduroy kijkt, zie je ribbels hoog en laag, pieken en dalen maar het is een voortdurendheid.

3% van ons DNA leidt naar de 10 innerlijke strengen van DNA.

De 2 buitenste strengen laten ons onze drie dimensionale wereld waarnemen, maar de 10 innerlijke strengen helpen ons om onze multidimensionale wereld waar te nemen.

Als onze multidimensionale percepties onze drie dimensionale waarnemingen domineren, kunnen we de derde dimensie samen met de hogere dimensies zien.

We kunnen er voor kiezen om in de derde dimensie waar te nemen en er aan deel te nemen. Aan de andere kant kunnen we ook willen om de derde dimensie NIET waar te nemen en ons focussen op de hogere frequenties van werkelijkheid.

Met de 12 strengen die weer samensmelten in EEN, zullen we het vermogen herwinnen om te kiezen om de derde dimensie wel waar te nemen maar er ook voor kiezen om er NIET aan deel te nemen.

Wat er gebeurt is dat de illusies van de buitenkant zwakker worden en onze innerlijke waarnemingen sterker. Terwijl onze innerlijke percepties zich uitbreiden, omvatten ze ook dat wat wij waargenomen hebben als de buitenkant.

En dus worden de percepties en ervaringen van de buitenkant en de werkelijkheden van de binnenste wereld EEN, een multidimensionale wereld.

We kunnen nog steeds waarnemen wat we altijd gedacht hebben als de buitenste wereld. Maar we herinneren ons dat de buitenste wereld de derde dimensionale matrix is waar wij zijn ‘ingelogd’ met ons bewustzijn.

Nu herinneren we ons dat we ons multidimensionale ZELF zijn vergeten die in de 3D Matrix is ‘ingelogd’. Toen we eenmaal ons ware ZELF vergaten, geloofden we dat WIJ slechts het avatar/aarde voertuig/mens waren.

Terwijl wij losraken van de buitenste wereld van leugens en illusies, worden we meer en meer gehecht aan onze innerlijke waarheid. Daar onze Innerlijke en Buitenste percepties van werkelijkheid samen gaan, zal er geen ‘buitenste’ of ‘innerlijke’ werkelijkheid meer zijn. Er zullen alleen frequenties van bewustzijn zijn.

Dan gaat de Duizendbladige Lotus open en kunnen we duizenden mogelijke en waarschijnlijke werkelijkheden waarnemen.

Ons TOTALE geheugen/herinnering zal terug gegeven worden en onze derde dimensionale werkelijkheid zal worden getransmuteerd naar zijn ware multidimensionale expressie.

Channel:Suzan Caroll Ph.D

Website:

http://suzanneliephd.blogspot.com/

http://aquariuschannelings.com/2012/05/03/suzanne-lie-changing-perception-of-realities%20/
vertaling: Winny  

Friday, May 4, 2012

Ron Head met AE Michael op 30 april 2012

Het wordt tijd om te praten over de maand die op het punt staat te beginnen, lieve vrienden. Er is jullie al veel informatie gegeven over verbindingen en energieën en over de mogelijkheden voor verandering. Het is allemaal goede informatie voor je om het te beschouwen
Er is ook een mogelijkheid bij diezelfde verbindingen en frequenties om sterke reactie te veroorzaken van/door degenen die niet zijn verbonden met liefde en licht. We raden je aan om door het focus vast te houden je elke afleiding kunt minimaliseren die je kan treffen.  Jullie beginnen nu volop met je run naar ascentie en jullie aandacht en focus op dat doel is belangrijker dan iets dat om je heen gebeurt. De eenvoudige volbrenging van wat er elke dag voor je wordt neergezet is alles dat nodig is voor meer dan die opdracht. Dat focus zal genoeg zijn om te verzekeren dat jullie zijn waar je moet zijn als je er zult zijn en dat jullie in staat zullen zijn te doen wat er ook maar voor je te doen is. Er is geen noodzaak voor jullie om iets meer dan dat te beweren.

Jullie hebben naar dit kleine feestje met je meegebracht het deel dat je moet spelen met de vaardigheid om het te spelen. Het is nu tijd voor jullie om diep in jezelf te kijken en te ontdekken wie je bent. De sluier die op zijn plek zat is opgetild. Een enorme golf van ondersteuning en liefde bouwt zich op om jullie succes te brengen. Ga met deze golf mee naar de kust, lieve mensen. Jullie hebben lang genoeg hierop gewacht. De branding komt op.

Er zijn van jullie mensen die net beginnen de verandering die over jullie heen komt te voelen. Maak je beslist niet bezorgd. Jullie zijn ook kampioen surfers. Reik uit naar degenen om je heen, en naar ons in je innerlijk, en verheug je op de rit terwijl je vermogens ontdekt die je nooit verwachtte. Ontdekken jullie gevoelens en begrippen die je eerder nooit hebt gekend? Zien jullie jezelf met nieuwe ogen? Zijn er dingen die altijd belangrijk voor je geweest zijn, weg aan het vallen? Laat dit nu allemaal gebeuren, wetend dat de nieuwe mens die je aan het belichamen bent, de volgende jij, precies zijn wat er nodig is in deze tijd.
Jullie laten je maskers vallen en worden je ware zelf wat iedereen kan zien. Het heerlijke kan het nieuwe wonder zijn die het werkelijk is. Kom nu samen, lieve broeders en zusters. Ondersteun elkaar in je licht en liefde. Het licht aan het eind van de tunnel is inderdaad de laaiende zon van jezelf. Breng je eigen licht aan het laaien.

We zullen doorgaan met jullie te spreken op elke manier die mogelijk is. We dringen bij ieder van jullie op aan om jullie eigen verbinding met ons te vinden. Tot morgen, in vrede en vreugde.
  
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Wednesday, May 2, 2012

Steve Beckow met Ashtar in ‘Een Uur met een Engel’ op 23 april 2012


 

Dank aan Ellen voor de transcriptie van Ashtar. Ashtar spreekt over zichzelf, over het Ashtar Command, de Galactische Federatie, over hoe aardlingen met Galactici zouden moeten omgaan, en nog veel meer. Tussen haakjes, Ashtar zei niet “Sean”in de transscriptie, voor alle lezers die Sean heten die hebben ingeschreven. Hij zei “Shan”, een andere naam voor Aarde, Gaia, Terra.

Een Uur met Een Engel, 23 april 2012, met Commander Ashtar.

Hier is de audio ervan:

http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/04/24/an-hour-with-an-angel

Geoffrey West: Gegroet en zegeningen aan iedereen, en welkom bij Een Uur met Een Engel, met Linda Dillon, kanaal voor de Raad van Liefde, en met Steve Beckow, uitgever van het 2012 Scenario.Ik ben Geoffrey West die Graham Dewyea vervangt. De gast van vandaag is Ashtar. En hierbij geef ik het aan jou over, Steve.

Steve Beckow: Dank je Geoffrey en welkom bij onze show, Ashtar.

Ashtar: Oh, dank jullie dat jullie me hebben uitgenodigd. Ik voel me vereerd hier te zijn! Dus welkom iedereen, boven en beneden. Ik verwelkom degenen van de vloten en ik verwelkom hen waar ze dan ook zijn.

S: Ik weet niet zeker of u het zich herinnert, maar we spraken samen via Suzy Ward in augustus 2009?

A: Ik heb een zeer goed geheugen. [lacht]. Waarschijnlijk beter dan vele menselijke wezens. En dus, ja. En weet je wel, beste vriend, dat we gesproken hebben, jij en ik, met tussenpozen. Jij identificeerde mij niet als Ashtar, maar er zijn vaak keren geweest dat je me gevraagd hebt naar gebeurtenissen bij de Galactische of Intergalactische Krachten, waar ik bij aanwezig was en mijn gedachten of mijn informatie aan je bekend maakte.

Steve: Wel, dank u zeer. Ik weet dat ik een opmerkelijke liefde voor u heb. En ik kijk er naar en zeg dan: “En ik ken Ashtar niet eens!” Dus, misschien wat u nu zegt verklaart dat veel voor me.

Ash: En je kent me ook. Velen van jullie kennen mij. Dus vlak dat ook niet uit.

Steve: Hoe kan dat Ashtar? Kunt u me dat wat meer uitleggen?

Ash: Dat gebeurt op veel niveaus. Het gebeurt in andere levens, andere dimensies, andere werkelijkheden. Het gebeurt terwijl je werkt, of een van je aspecten stuurt om te werken met Aartsengel Michaël, want vaak … kruisen onze paden elkaar, we komen elkaar tegen. Maar je voelt mijn aanwezigheid. Nee, ik verschijn niet in jouw woonkamer of in je slaapkamer of ergens anders. Maar je kent me. En je hebt me ook al vanuit andere levens gekend. Velen van jullie.

Steve: Dank u. Veel van onze luisteraars zijn bekend met u als Ashtar de Commander, maar minder zijn misschien bekend met u als Ashtar de persoon. Wilt u wat van uw persoonlijke geschiedenis met onze luisteraars delen – waar komt u vandaan, in welke dimensie bent u bij voorkeur om uw operaties uit te voeren, of u familie hebt of niet en zo voort.?

Ash: Ik ben blij om met jullie te praten over wie ik ben. Want ja, er zijn velen die gewoon aan me denken, of me kennen, als de Starfleet commandant. Maar ik ben deel van een familie, natuurlijk. En ik ben deel van een familie die jullie allemaal gekend hebben. Als persoon, laat me je vertellen hoe onze Gezegende Moeder, onze Goddelijke Moeder vaak naar mij verwijst, als een onstuimige jonge man. En ik hoop dat je daarom moet glimlachen.

Steve: [lacht] Het laat me grinniken!

Ash: Want dat is mijn aard geweest. Op veel manieren ben ik een avonturier en als er een oproep is voor dienst of een oproep voor vrijheid of een oproep naar liefde, steek ik altijd mijn hand op. Ik houd ervan om te gaan exploreren.

Mijn plezier, ja, natuurlijk komt mijn blijdschap door degenen waarmee ik werk. En vaak noemen jullie mij commander, maar commander heeft niet dezelfde betekenis of lading in ons rijk wat het in die van jullie heeft.

Het betekent gewoon dat ik met velen, velen van de sterrenvloot werk.Er zijn mensen, menselijke en anderen, hybriden op de planeet die mij vaak op een voetstuk willen zetten.

Als wezen, als interdimensionaal wezen die heden mijn werk uitvoer, mijn leven, vanuit de vijfde dimensie, omdat dat is waar ik heden mijn opdracht uitvoer, wil ik jullie laten weten dat ik een wezen ben dat van mijn familie houd – niet alleen van mijn partner, die ik zo gelukkig ben te hebben, en wat jullie zouden denken van kinderen(we hebben de neiging dat aspect op verschillende manier uit te voeren) – maar ook mijn uitgebreide familie.

En als deel van die uitgebreide familie, sluit ik ook velen op Aarde in, maar ik sluit daar ook bij de Grote Witte Broederschap, de Broederschap van Licht, de Galactische Federatie, de Galactische Raden en ja zelfs de Intergalactische Raad.We zijn allemaal heel erg onderling verbonden.

En op veel manieren is het reizen naar de Aarde in deze tijd, nou, in deze zeer uitgestrekt lange tijd, op veel manieren een familie affaire geweest.

En jullie zeggen: “Nou, waarom zou dat zo zijn, of hoe kan dat zo zijn?” We reizen te samen omdat we een sterrenfamilie zijn, we zijn een zielenfamilie, en we zijn in een bedoeling verenigd. We zijn verenigd in onze visie. Maar we geven elkaar ook liefde en ondersteuning.

Dus, is het niet duidelijk om afscheidingen te zien waar jullie de neiging toe hebben te denken of die te maken op Aarde. Als jullie denken aan mij als een man – omdat ik op veel manieren, zoals je weet, een Adam Kadmon ben, Ad-man, hu-man – delen we dit. Je kunt over mij denken als aan je behulpzame buur van dichtbij.

Je kunt aan mij denken als de man onderaan de straat, om de hoek, dat werkt meer, om jullie te helpen met projecten, dat werkt meer in het naar jullie problemen te luisteren, dat werkt meer in het luisteren naar jullie hartzeer of jullie teleurstellingen.

Dit is hoe velen niet over mij denken. Ze denken eenvoudig als een of andere vorm van een elite commandant in de lucht. Veel verhalen over mij hebben me enorm overdreven neergezet!

Ik breng mijzelf niet naar jullie toe als een of andere verheven wezen, ik zet mezelf vandaag bij jullie neer als een broeder, als mede reiziger, die zich bij jullie gevoegd heeft in jullie hart.

Ja, om de mensen en Gaia, Shan, te assisteren om in de vijfde dimensie op te stijgen, om haar te vergezellen op haar reis naar huis, en om jullie te vergezellen.Onze missie, mijn missie en onze missie is er altijd een geweest van liefde. Mijn dienst, mijn zielen verplichting, is aan Lord Sananda, waar velen van jullie aan denken als Jezus Sananda, en om dat bewustzijn, dat niveau van liefde naar de Aarde te brengen.

Maar begrijp, opdat wij dat doen, opdat wij een plaats bereiken waar we jullie kunnen helpen, moesten we dat zelf leren. We moesten op die plek zelf zijn.

Dus ik vraag aan jullie, zet ons niet, zet mij niet op een ver voetstuk. Ik ben een werkend mens, alhoewel anders, alhoewel ik vaak in menselijke vorm verschijn. Dus ik ben net als jullie.

Ik koester mijn familie. Ik koester mijn werkers. Ik koester mijn vrienden. Er zijn tijden/keren geweest in dit proces van wording – en begrijp als ik zeg dat dit proces veel langer heeft geduurd dan mensen in het geheugen hebben – maar er zijn keren op mijn reis geweest waar ik mis gestapt ben, waar ik rondgezworven heb, waar ik me heb afgevraagd of ik op het juiste spoor zat.

Ik heb alles beleefd waar jullie doorheen gaan. Het is niet vreemd of nog nooit gehoord. Wij allen hebben dat gedaan. Daarom zijn wij hier om te helpen. Dat komt omdat we dit begrijpen.

En in dat begrijpen zien we zulk potentieel voor deze planeet, deze planeet van liefde, een planeet die doel bewust geschapen werd voor de ervaring van liefde – liefde in de vorm, liefde in iedere vorm.

Dus we zijn hier niet alleen om te helpen, we zijn hier ook om er getuige van te zijn, om deel te zijn van deze magnifieke ontvouwing.

Dus als de familie aan het reizen is, wie in jullie familie wenst dan om zo een gelegenheid te missen? Zeker niemand in die van mij.

Jullie hebben gevraagd waar ik vandaan kwam, en mijn geschiedenis is lang. En er zijn veel planeten en veel… universums waarin ik geleefd heb. Dus wat je zegt is of ik een plek noem waar ik me thuis voel. En in feite de plaats waarin ik me het meest thuis voel, boven of beneden, is in het nieuwe Jerusalem. Bij gebrek aan dat is de plek waar ik me het meest thuis voel als ik terugkeer naar het hart van de Ene, als ik bij mijn geliefde broeders en Vader, en onze Moeder zit.

Ja, net zoals jullie natuurlijk, doe ik dat dagelijks. Maar de tijd zal komen waarop we allen terug zullen keren naar de Bron, naar dat zuivere licht.

In de tussentijd ben ik bekend vanuit veel planeten – Arcturus, Venus – want ik ben deel geweest van het Kumara werk, zullen we zeggen. Het Plejadisch deel is een van mijn favoriete speelplekken. Ik dank je dat je me vraagt wie ik ben, omdat velen dat niet doen.

Steve: Het is heel leerzaam om uw antwoord te horen, Ashtar.

Ik wil onze luisteraars laten weten dat u naar Adam Kadmon wees en naar de aanwijzingen op de Adam Kadmon vormplaat(template) wat ook de menselijke vormplaat is.

Maar u en Hatton hebben vaak gezegd dat mensen zeggen dat ze u channelen en dat ze dat niet doen. Kunt u ons iets meer zeggen over hoe u – misschien hebt u ook met Hatton gesproken – hoe u zich voelt als mensen verklaren namens u te spreken en dat dit niet zo is?

Ash: Oh, dat brengt me helemaal niet van mijn stuk. Want hun hart en hun bedoelingen streven ernaar goed te zijn.

Nu, je begrijpt dat we lang geleden – nou ja, lang geleden in jullie tijd - enige regels om te channelen en afspraken/bezigheden hebben herhaald, maar vele, vele channels legden die aan de kant.

Maar ja, dat is waarom ik gevraagd heb vandaag om me alsjeblieft niet op een voetstuk te zetten of me in een vakje te zetten dat niet bij me hoort. Er zijn er velen die willen dat ik naar voren kom omdat ik de man aan de leiding ben. Nou, ik heb de leiding niet.

Ja, ik ben de commandant van een gehele vloot en dat is een heilige eer en een kracht die me is gegeven. Hoe voel ik me je als mensen zeggen dat ze mij channelen en het is niet mijn stem, of mijn hart, of mijn ziel die daar doorheen stroomt?

Ik kijk er met belangstelling naar en ik vraag me af wat ‘on Earth’(verdraaid!) zijn ze aan het doen? En ik bedoel dat nogal letterlijk.

Wat on Earth zijn ze aan het doen, op Aarde? Maar ik weet dat hun bedoeling goed is en dat ze wanhopig met me willen channelen.

Dus, vaak geef ik hen een klein knikje en zelfs een wuifje en zeg: “Hallo! Ik ben hier!”Maar bemoei ik me met hen? Bemoei ik me met hun vrije wil om te willen uitdrukken wat zij geloven? Nee.

Nu zeg je: “Maar Ashtar, hier komt alleen veel onbegrip door.” Maar dat is allright!

Omdat een van de voornaamste dingen is dat jullie als collectief, en zoals ieder individu dit aan het leren is, is hoe je moet onderscheiden, hoe je moet selecteren wat als waarheid aanvoelt, wat als liefde voelt.

Je kunt het zeggen als ik aan het channelen ben, vanwege de verbinding met Lord Sananda. En dus iets dat ik voortbreng moet op één lijn staan zijn met dat wat ik dien, met de missie die ik gekozen heb. Dus als het voelt of ik een wet neerleg, of ik iemand beveel om iets te doen, dan kun je er op vertrouwen dat ik het niet ben.

Nu, ik sta bekend om sterk te suggereren, en om scenario’s in hoofdlijnen aan te geven en als je kiest om dit advies niet op te volgen wat er dan kan gebeuren. Maar ik beveel geen mensen, hybriden of zelfs mijn vloot niet op de wijze zoals mensen denken.

Omdat dit zou zijn… het zou een antithese(tegengesteldheid) zijn van onze vibratie. Het is niet zo dat we dat niet willen doen, het is dat we – het is niet mogelijk, het is niet de wijze waarop we werken, het zit niet in de vezels van ons wezen.Het is moeilijk – nou, ik zal dat woord gebruiken – het is moeilijk genoeg om onze vibraties te verlagen en die vast te houden in de vijfde dimensie.

Dus we zullen zeker niet echt nog lager gaan dan dat. En in die werkelijkheid, op die plek, zijn sommige van die andere kanalen heel duidelijk niet van die trillingsfrequentie.

Nu, het andere wat ik doe als ik er getuige van ben of als een van mijn familie of vrienden of van de vloot getuige is van iemand die zegt: “Dit is Ashtar!”- nou, wat ik daarna doe, nadat ze klaar zijn met wat zij denken dat een zeer duidelijke transmissie is, ik klop hen op de schouder, ik nodig ze uit…Ik heb heel vaak gezegd dat er verschillende stemmen zijn die ik kan en zal gebruiken.

Toen Sananda over de Aarde liep als Jezus, als Yeshua, sprak hij niet alleen tegen een mens. Hij sprak niet gewoon tegen zijn apostelen of discipelen.

Zelfs tegengesteld, hij sprak tot iedereen die wilde luisteren. En zelfs als ze niet wilden luisteren, sprak hij.

Dat bracht hem juist in zoveel problemen. En we zitten soms bij elkaar en daar lachen we om omdat dit deel is van een menselijke ervaring. Nou, ik zet mezelf niet op dezelfde heilige plek als Sananda.

Oh, er zijn er velen die dat van me zouden verlangen, maar dat doe ik niet.

Dus ik stoot iemand die me channelt zachtjes aan en ik vraag ze: als je verlangend bent om mijn stem te zijn, dan laat me je helpen, omdat ieder wezen andere rijken en toehoorders heeft waarnaar ze kunnen uitreiken.

Ik popel naar mijn boodschappen van transformatie en van mijn aanwezigheid. Ik heb tegen jullie gezegd dat toen ik wordend was, dat er moeilijkheden of uitdagingen waren of dingen die ik niet precies goed had.Een van de dingen die ik deed – ontijdig, zal ik zeggen – was dat ik de code van stilte doorbrak, en ik brak de code van stilte door te beginnen via mensen te channelen, door vergaarbakken, via transmitters, een vroege duit in het zakje.

Maar ik was zo vurig, niet alleen door waarschuwingen uit te brengen, tekens van voorzichtigheid voor de mensheid, ik wilde dat jullie onze aanwezigheid kenden, wisten van onze rol, van onze hulp. Ik wilde vurig die dialoog aangaan.

Dus, als een kanaal er misschien bovenop springt en zegt dat ze mij channelen terwijl ze andere… hmm interdimensionale wezens channelen, die geen deel van mij zijn, kastijd ik ze niet. Ik zal ze absoluut niet straffen. Dat is nooit mijn plaats. Dat zou een oordeel zijn.

Maar ik begrijp hoe ze er misschoen bovenop zijn gesprongen, en door zelf iemand te zijn geweest die er bovenop sprong die de code van stilte doorbrak, begrijp ik dit helemaal. Er is niet zoiets als bestraffing. Ik kan al jullie luisteraars horen zeggen: “Nou, wat gebeurde er toen je deze stiltecode doorbrak?”

En het antwoord is: niets – helemaal niets, anders dan mensen die het humoristisch vinden dat ik zo onstuimig was. En toen dit eenmaal was gebeurd, was het gebeurd.

De sluis stond open.Weet je, we werken, we spelen, we zijn… met velen van de andere rijken, met de engelsoorten van ieder niveau, omdat we weten dat jullie vaak over de engelrijken denken in termen van hiërarchie.

We werken met velen van de opgestegen meesters, waar jullie allemaal bekend mee zijn, allen die toevertrouwd zijn aan de Aarde, speciaal St. Germain. Maar we bemoeien ons er niet mee, en op dezelfde manier bemoeien we ons ook niet met menselijke wezens.

Steve: Okay. Ik wil graag een vraag stellen over iets waar ik geen duidelijkheid over heb. Wat is de relatie tussen het Ashtar Command en de Galactische Federatie?

Ash: Het Ashtar Command is deel van de Galactische Federatie op dezelfde manier als wij een zetel hebben in de Intergalactische Raad. Ik heb een taak gehad, je kunt zeggen een selectie, verkiezing, als hoofd van die Galactische Federatie.

Maar dat is afgewisseld zoveel als – nou, zoals het afgewisseld wordt op planeet Aarde, in jullie politieke wereld. Onze relatie is dat wij een integraal deel vormen van de Galactische Federatie.Is het Ashtar Command de Galactische Federatie? Nee. Zijn wij er een groot deel van? Ja.

Door de grootte en de aantallen van onze schepen, niet door een soort van machtspelen zoals jullie daar over denken.

Steve: Je zei dat jullie werken in de vijfde dimensie, en ik neem aan dat een groot deel van het personeel van de Galactische Federatie dat ook doen. Maar dat zegt niet dat uw eigen niveau van voorkeur dat van de vijfde dimensie is, nietwaar?

Ash: Oh, nee, dat is niet wat ik zeg. Ik zeg wat wij gedaan hebben is dat we onze vibraties naar de vijfde dimensie hebben gebracht om op een plaats te zijn waarin we jullie kunnen ontmoeten. Als jullie denken over het menselijke rijk en wat er heden voor jullie beschikbaar is, als je naar mij zoekt, zou dit buiten het rijk van menselijke ervaring zijn. Dus laten we dat ook even duidelijk maken. Maar als je moest…

Steve: Dat betekent boven de twaalfde dimensie, is dat juist?

Ash: Dat is juist.

Steve: Dank u.

Ash: Maar als je me moest zoeken in het rijk dat voor jullie NU beschikbaar is in je menselijke rijk, dan zouden jullie me in de twaalfde vinden.

Maar onze trilling nu, van de gehele vloot, is naar de vijfde dimensie gebracht.

De vijfde met een groot aantal fluctuaties naar de zevende, omdat vele menselijke wezens ook klaar zijn voor de zevende.

Steve: Kan ik u even stoppen hier?...

Ash: Ja.

Steve: … ik moet nu uitleggen aan onze luisteraars…. Nou, laat me dat even inleiden door te zeggen dat er duidelijk veel van ons sterrenzaden zijn die uit hogere dimensies komen, maar hier in de derde zijn we compleet blind voor onze oorspronkelijke dimensionaliteit.

Met de vloot, met mensen die komen uit hogere dimensies en die leven in de vijfde, hoe werkt dat? Verliezen jullie ook je herinnering? Kunnen jullie elkaar zien? Hoe werkt dat om mensen uit een hogere dimensie te hebben die zij aan zij werken met mensen uit een andere, misschien lagere dimensie?

Ash: Wij verliezen geen enkel ding. Dat is deel van de overeenkomst. Dit zit echt alleen in jullie dichtheid, want we noemen het niet eens de derde dimensie die jullie beleven als werkelijke derde dimensie ervaringen.

Dus jullie zitten in de dichtheid van een constructie, een illusie, waarvan jullie denken dat het de derde dimensie is.

Dus, jullie zitten zelfs niet eens volledig in de derde dimensie. Jullie winnen grond, ja, en jullie beleven momenten waarop je in de vierde of in de vijfde zit. En nee, jullie hebben toegang gekregen tot de hogere dimensies, jullie zitten daar niet vast.

Het is niet als een stenen muur of een gordijn die tussen de dimensies is geworpen.

Want, voor ons, zou dit onverdraaglijk zijn. Dat is zo. Jullie, van de Aarde, die losbreken uit de oude derde, jullie hebben de hardste baan. Jullie hebben het moeilijkste traject, en ja natuurlijk, de grootste gelegenheid tot dienst. Maar nee.

Dus bijvoorbeeld velen die in de vloot dienen komen uit de negende. Maar dat betekent niet dat ze niet naar de elfde kunnen reizen of bij de opgestegen meesters kunnen zijn, of dat de opgestegen meesters niet naar de vijfde kunnen reizen zodat de vibratie naar beneden op een aanvaardbare manier naar het menselijke ras kan filteren, of naar ons. Dus, nee. Denk erover als moleculen, als atomen van water, moleculen water in een kruik, of emmer.

En die stromen vrijelijk. Dus kun je met al je kwaliteiten in tact, stromen van de twaalfde naar de zevende tot aan de vijfde. En ook naar de derde. Maar dat is waar we naar verwezen als een bijna no-fly zone, zoals jullie goed weten.

Steve: Heel goed. Ik denk dat het interessant is wat u juist zei, dat de… om met de opgestegen meesters in de elfde dimensie te zijn. Ik denk dat veel van onze luisteraars misschien denken dat de opgestegen meesters in de vijfde zitten en ons helpen ons bij hen te voegen.

Maar in feite zijn velen van hen - bestaan ze op een veel hoger plan dan dat. Ik denk niet dat dit in het algemeen geweten wordt.

Ash: Nee, dit is niet algemeen bekend. En wat er gebeurt – denk er zo over- is dat we jullie handen kunnen pakken vanuit de vijfde – omdat dat is waar jullie veranderingen leren te manipuleren, om in staat te zijn om op andere manieren te creëren – en we kunnen jullie handen pakken, blij, verheugd en jullie de weg laten zien naar de hogere rijken.Het is niet zo dat de vijfde op enige wijze incompleet is.

En je bent aardig correct omdat velen van de opgestegenen komen en ze zullen bij ons zijn aan boord van ons schip en ze zullen met ons praten. We zullen plannen, we zullen leiden, we zullen formuleren.

Omdat zelfs in die ontvouwing van het plan, het herstel van de Aarde, er plannen zitten in de plannen in de plannen. En een van die dingen die jullie misschien al geleerd hebben over ons is dat we er van houden om te communiceren.

Nu, onze communicatie is zelden verbaal op de manier waarop ik vandaag tegen jullie spreek. Maar laten we zeggen dat het voordeel ervan is dat er in een ogenblik heel veel volume kan worden besproken.

En heel vaak, als de opgestegenen bij ons zijn, en we onze vijf dimensionale vibratie handhaven – kunnen we het zo zeggen? – en als ze komen, is het als een lichtstoot/lichtstroom van de zon, totdat zij zich aanpassen.

Nee, we zetten ze niet in aanpassingskamers of iets dergelijks, omdat zij welkom zijn dat ze komen. Maar de matiging, de modulatie die plaats vindt is zodanig dat we bij jullie kunnen zijn! En als we dat eenmaal zijn, als we eenmaal zijn waar jullie van kunnen denken wat een gelijksoortig speelveld is – en er zijn veel heerlijke kwaliteiten van de vijfde dimensie, pak het niet verkeerd op van ons! – maar wat dit doet is dat het deuren opent naar nieuwe mogelijkheden, nieuwe rijken.

Steve: Ik ga u twee vragen stellen en laat u zelf de tijd ertussen verdelen. Hopelijk hebben we nog tijd voor meer, maar….

De eerste vraag is of u onze luisteraars een update kunt geven over wat er heden met Disclosure/Onthulling gebeurt.

En de tweede vraag is – dit is een veel moeilijker vraag en ik ben er ook nog niet zeker van hoe ik die moet formuleren. Ik weet zeker dat u weet heeft van de Neptune expeditie en hoe die zich niet materialiseerde.

En ik vraag me af of u wat zin kunt geven over wat wij er van moeten denken, als drie dimensionale aardlingen, hoe we moeten omgaan met hogere galactici.

Ik maak me zorgen, bijvoorbeeld, dat onze gedachten misschien giftig voor jullie zijn. Of iets anders wat wij doen dat onplezierig of een probleem kan zijn.

En ik denk dat we moeten gaan beginnen om die conversatie te openen over hoe we met een hogere dimensionale galactic om moeten gaan als je een drie dimensionale aardling bent. Dus ik heb die twee vragen.

Ash: Je bent absoluut correct.

teve: Dan, vertel het ons alsjeblieft.

Ash: Ten eerste laten we over die zaak Disclosure praten. Nu, ik heb al met jullie gedeeld dat mijn persoonlijke neiging nogal onstuimig is. En dus ben ik bekend dat ik snel ergens bovenop spring.

En ik kan jullie vertellen dat ik zeer verlangend ben om in deze zaak van Disclosure er bovenop te springen. Omdat wat er aan het gebeuren is op jullie wereld niveau, is dat er meer en meer sightings zijn (zichtbaarheden), meer en meer belevenissen die mensen hebben, ook met mijn commandvloot met degenen die van de Intergalactische Krachten van de Galactische Federatie zijn.

Ze zijn zo talloos dat ze overweldigend zijn! En toch wat er gebeurt is de politieke wil, en de politieke wil beïnvloedde dat in naam van de nationale veiligheid – en het maakt niet uit over welke natie je praat – maar uit de naam van nationale veiligheid, wordt de media beheerst.


En dus worden de meeste ‘shows’, de meeste bezoeken, de meeste van die sightings, de meeste van die contact situaties niet behandeld als levensvatbaar of ze worden geheel geblokkeerd.Jullie beste inzet om over de sightings te horen is om je radio om 3 uur in de ochtend te zetten. Nu, dit is veel beter sinds we jullie, en jullie hebben dat geadopteerd, het universele internet gegeven hebben. Want dat is een voertuig waarop wij iets kunnen blootgeven en waarmee we een communicatie kanaal tussen ons kunnen hebben.

Dus weet dat dit een geschenk is dat we jullie hebben gegeven.Nu, jullie zitten, specifiek in de Verenigde Staten van Amerika, in een periode – die een van de plaatsen is die we duidelijke gekend willen hebben, en dat komt vanwege enige invloed van St. Germain – maar jullie zitten in wat jullie een verkiezingsjaar noemen, en iedereen is te bang om iets te zeggen.

We houden vast aan wat aan jullie is verteld, door de Intergalactische Raad, door de Federaties, door velen. En nu horen jullie het van mij.

Hoe Disclosure naar buiten komt – dat is al begonnen, natuurlijk weten jullie dat al – maar het zal naar buiten komen als een terloops gesprek, door een geplantte vraag en heel waarschijnlijk tijdens de VS campagne, het zal een van de omslagpunten worden.

Weet je, oh ja, mensen die sterrenzaad zijn verliezen soms het spoor van hun pad. En we durven te zeggen dat Obama zeker zijn ervaringen zal hebben gehad van het mens zijn, maar vergeet niet dat hij een sterrenbroeder is.

En dus is dit het voertuig waar wij naar zoeken om te gebruiken. Ja, we hebben zijn samenwerking, op mentaal en op een zielen niveau. Dus kijk uit naar Disclosure.We zijn aan het toenemen, uitbreiden en met permissie – zodat jullie niet denken dat ik er weer opnieuw bovenop spring en ik wil dat menselijke wezens ons zien – we hebben het aantal fly-bys (overvliegen)laten toenemen, de mogelijkheid voor jullie om onze schepen duidelijk te zien, niet alleen de kleine ruimteschepen niet alleen wat we expeditie voertuigen noemen, zoals wetenschapslaboratoria.

Velen komen ’s nachts naar de healing schepen. Maar jullie zullen ook – als jullie registraties willen checken, als jullie toegestaan werden om registraties te checken – er zijn altijd zoiets als lekken, weet je – van de FAA, dan zou je zien dat de moederschepen vele, vele keren werden gezien.

En we laten het toenemen.Wat we ook laten toenemen is het aantal – en dit is niet zo gewoon van het Ashtar Command, dit is waar voor de Galactische Federatie, het is ook zo voor de Verenigde Krachten van de Buitenste Galaxies – veel wezens, deel van onze krachten die naar de Aarde komen – luister naar wat ik zeg – terwijl vijf dimensionale wezens iedere dag geland worden op jullie grond.

Dit is serieus begonnen de vorige me(2011) met een landing van ongeveer 45.000 troepen. Dat is al omhoog gebracht naar ongeveer een half miljoen, en het zal doorgaan. Zodat deze wezens, die eerst misschien wat enigszins hmm… gedesorganiseerd, of gedistantiëerd lijken (wat op afstand), ze zijn gekomen om niet alleen de energie te verankeren, maar werken met de vibratie van het menselijk collectief, voor de Ascentie maar ook om de vrees factor te verwijderen die zo veel van de menselijke wezens hebben met betrekking tot hun sterrenbroeders en zusters.

Jullie media gedijen – en dit is iets wat wij niet begrijpen – jullie media, jullie films, jullie televisie, jullie fictie gedijen door het drama van wanorde, chaos, door verwoesting, door dood en natuurlijk menselijke victorie over jullie sterrenbroeders en zusters.

En merk op, ik zeg niet “buitenaardsen”. We zijn jullie familie! We gebruiken een enorm aantal van degenen die aankomen op Aarde om te beginnen met het verschuiven van die visie van chaos in jullie media. Dus jullie gaan beginnen om een verschil te zien in hoe wij aanwezig zijn. Oh, en denk niet dat wij dat niet snel kunnen doen. Mijn vriend, we hebben de technologie ervoor.

Dus, Disclosure/Onthulling zal onvermijdelijk zijn. Ja, en ik ken de aarzeling van dit kanaal om ooit datums te geven, maar kijk naar de zomermaanden. We zijn er bijna. En die doorbraak moet er komen, omdat we willen helpen. Nu, je vraagt naar de Neptune en je zult weten dat de Ashira’s deel zijn van mijn familie. Dat is deel van de afkomst…

Steve: Kan ik even tussenbeide komen en zeggen dat je nu praat over Grener en zijn zoon Ashira en de rest van de Ashira’s, en dat hij de president is van de Intergalactische Raad, is dat juist?

Ash: Ja, dat is correct.

Steve: Dank u.

Ash: Als wij zitten – en ik heb een zetel tegenwoordig in die Raad, als vertegenwoordiger – nou, we rapporteren niet aan Grener, neem me niet verkeerd, omdat het net als een model van de Verenigde Naties is.

Jullie model van de VN komt voort en werd gemodelleerd naar dat van ons.

Dus je vraag is, hoe gebeurt dit en zijn er manieren voor om uit te wisselen? Als we zien – en we hebben een zeer nabije observatie en ondersteuning weet je, dat onze krachten die op Aarde aankomen, en als we zeggen dat ze hun vijf dimensionale vibratie vasthouden – dan is de reden waarom ze vaak gedistantiëerd zijn of wat ontwricht zijn, is dat omdat hoe zij begroet worden in termen van menselijke emotie, drama, enthousiasme, onbeschoft, heel, heel erg ontstellend is.

Natuurlijk komen ze heel sterk, zwaar afgeschermd aan. Maar om zelfs maar getuige te zijn en nog minder, om ontvanger te zijn van zulke onrespectvolle behandeling – je ben heel juist, dit is giftig voor onze zielen.

Kun jij je voorstellen als je iemand uitnodigt naar je huis om te komen dineren, en je bereidt een feest voor hen en dan komen ze je deur binnen en eerder dan je te begroeten met achting en eer, beginnen ze jullie te beschimpen?

En over al jullie tekortkomingen te spreken en dan dat jullie onwaardig waren, en dat jullie welkom en jullie huis onwaardig was en dan doorgaan om vuiligheid op je tapijt te gooien?

Heel vaak is dit hoe menselijke wezens met ons omgaan. Ik zeg dit niet om te bekritiseren of te oordelen.

Maar er zijn heel veel eisen die komen van de menselijke wezens die vast zitten in de oude derde dimensie.

Er is heel veel: “Waar is het mijne?” eerder dan “Welkom”, en “Hoe kan ik je helpen?” “Hoe kan ik je dienen”. En dat is ons wachtwoord, dat is onze code: “Hoe kunnen we van dienst zijn?” Hoe kunnen we helpen? Niet alleen de menselijke wezens op Aarde, maar elkaar.

Iedere dag – wat jullie denken dat een dag is – ieder uur observeren wij elkaar, we helpen om de vibraties aan te passen, we assisteren elkaar.

Dus, als er een agressieve vibratie is die naar ons toekomt – en ik weet dat er veel kanalen zijn die me naar voren hebben gebracht als een zeer agressief wezen, en dat is niet zo; ben ik assertief en duidelijk? Ja. Maar ik ben niet agressief.

Anders zou ik die kanalen onderbreken; ik zou hun vrijheid niet eren om te doen wat zij doen – dus, als wij dat soort agressie hebben, als we iemand zien die nog met pijn en verdriet is gevuld en veel ander puin, dan vertegenwoordigt dat een probleem voor ons, omdat we niet onze vibratie gaan verlagen onder de vijfde dimensie. We zullen dat niet doen.Dus jouw lieve vraag over hoe je met ons moet uitwisselen: omhels ons met liefde.

Omhels ons, benader ons met zachtheid. Benader ons met vriendelijkheid. Want dat was Grener’s wens ook, om een familie reünie te hebben.

En dat is zeker mijn wens. Wij willen een worden met jullie. Dus als jullie door je hart worden geleid, als jullie door je heerlijke persoonlijkheden worden geleid die niet door het ego worden beheerst – en het gaat er niet om dat er geen plaats is voor het ego, dat is deel van jullie uniciteit, maar die is geen koning – het is de zachtheid die we zoeken.

Het is de zoetheid/liefheid van de vereniging die we zoeken.Dus, als jullie bij ons komen en het eerste dat wij horen is: “Waarom hebben jullie geen….” dat doet pijn. Dat doet pijn.

En ik spreek ook voor mijn vrienden uit het engelen rijk. Het doet hen pijn. Omdat zij doen wat zij weten dat voor het hoogste goed is. We zullen jullie niet overvleugelen.

Maar we willen jullie halfweg ontmoeten, om jullie op te heffen. We wachten erop.Jullie hebben zoveel geleerd in een korte tijd. Jullie laten het geworstel los. Jullie laten alle illusies los die al eonen lang op het menselijk collectief zijn gezet –.

Nu zien jullie de zon doorbreken en jullie zien het licht en de zon van je eigen wezen. We konden mogelijkerwijs niet om meer vragen.

Nou, het enige dat we zouden vragen is om omhoog te kijken en om dan alles te posten dat jullie zien om deze,…deze stilte te doorbreken. En het is niet eens een stilte code, het is een verraad van stilte die over de derde dimensie heen, op de Aarde is gevormd om ons bestaan te ontkennen.

Nu, er zijn tijden waarop ik lach en zeg: “Is het niet absurd?” Maar weet je wat? Ik ben er moe van om te doen alsof het niet uitmaakt, omdat het dat wel doet. Wij erkennen jullie. En wij erkennen het beste in jullie.[muziek komt op]

Steve: Dank u Ashtar.

Ash: Dank jullie om me hier te hebben. Vaarwel.

Steve: Dit was zo behulpzaam. We moeten meer horen. Ik hoop dat u weer komt.

Ash: Ik voel me geëerd dat te doen.

Steve: Dank u.[einde]
Channel: Steve Beckow

Website:

http://aquariuschannelings.com/2012/04/25/transcript-of-ashtar-on-an-hour-with-an-angel-april-23-2011/
Translator: Winny  

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocation



AN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html