Labels

Sunday, October 23, 2016

Nederlands -- Heavenletters16okt20


Resultado de imagem para pictures of spiritual heaven
Heavenletters™ ,brengt de aarde dichter bij de Hemel.
De Hemel is hier om te bereiken dat elke ziel op aarde weer bewust wordt:
* Onze verbinding met God *
* Ons geloof in ons zelf *
* Ons bewustzijn van onze gedeelde waardigheid naar God *
* Vrede op aarde *
God brengt ons altijd dichter bij Hem.
  1. HEAVEN #5811 Dromer van de Droom – deel I

    God zei :
2.     Één van Mijn refreinen is: ga uit het verleden. Laat het verleden gaan. Glip weg uit het verleden.
3.     Het verleden, dat nooit heeft bestaan, is niet een plaats noch een tijd waar je werkelijk kan zijn. Je kunt je daar alleen vermommen. Kijk, het is toch allemaal een droom. Oh ja, heel werkelijk voor jou, die zijt de Dromer van de Droom.
4.     Wat je zag, wat je voelde, wat je zei, leek inderdaad te gebeuren, toch het passeerde allemaal via je ogen. Inderdaad, het was alsof jouw hart bloedde van dat wat jij zag als tragedie. Of, inderdaad, in een zonnige vertelling, je werd één groot stralend wonder. Hoe vol lijkt jouw hart misschien zelfs door een ogenschijnlijk klein ding. Hoe leeg lijkt jouw hart over iets dat de zeer grote tragedie leek van allemaal, totdat een andere gebeurtenis binnenkwam en deed jouw leven omslaan naar een andere weg.
5.     Ah, wat is realiteit op de Aarde en wat is Realiteit in de Hemel? Twee grote verschillen. Welke is waar voor jou?
6.     Hier is aan andere manier waarop we hier naar kunnen kijken welke vertrouwd wordt genoemd, ervaring. Naar alles kan worden gekeken vanuit een ander licht(punt). Dit betekent geenszins, dat je naar believen er toe in staat bent. Dit is mede een mogelijkheid. Je kan, misschien nog niet zo, de persoon ter plaatse ben je altijd. Wereld denken heeft zijn heerschappij over jou als je er in mee gaat.
7.     Je ziet jezelf als in de rondte bewegend in een schouwspel van het leven als je werkelijk op de plaats blijft. Het is meer dat je op een roltrap stapt die jou omhoog beweegt en je beweegt naar beneden op een roltrap, want je bent een observator van het leven, wanneer het leven voor je ogen passeert. Het kan zijn dat wat jij jouw leven noemt eenvoudig is wat jij situeert. Wat jij situeert wordt genoemd observatie.
8.     Vanuit een andere positie op de roltrap die je als het ware berijdt, kan je andere scènes observeren en andere schijnbare acties. Het hangt ervan af waar je zit of waar je aan het staan bent.
9.     Hier is een andere draaiing die je denkbaar zou kunnen observeren. Deze draaiing zou jouw visie enorm kunnen openen. Het zou kunnen. Het zou jouw leven kunnen veranderen, alhoewel aanvankelijk, zie je niet hoe. Laat dit idee zachtjes zakken.
10. Natuurlijk, heb je gehoord over verschillende niveaus van bewustzijn. Laten we nu andere woordenschat gebruiken, de woordenschat van de dimensies.
11. Waarop jouw bewustzijn is gepositioneerd hangt af van wat je ziet en wat je ervaart. Beschouw jouw Bewustzijn als de stoel waarin je zit.
12. Dimensie groeien/gaan over van de ene dimensie naar de andere. Voltooi een dimensie en ga verder naar de volgende. In de wereld voltooit jouw afstemmen zich over een lange periode in de tijd, zelfs als tijd zelf een illusie is. We kunnen ook een ietsje zeggen dat van de ene dimensie naar de andere is als het eindigen van een hoofdstuk in een Groot Boek en dan doorgaan naar het volgende hoofdstuk in het Grote Boek. Dit is het leven in de wereld. Het is een natuurlijke progressie. Het ene leidt naar het andere.
13. In de ogen van de wereld is dit zo. Zoals gezien vanuit de Hemel, niets van dit is zo scherp omlijnd. Er is geen afgescheidenheid. Er is geen tijd, geen wat volgt op iets anders enzovoort.
14. Zoals gezien door de wereld echter, heeft iedere dimensie een scherpe grens. Net als iedere individuele op de Aarde wordt geïdentificeerd door een naam om hem/haar exclusief te maken. Ik zou zeggen dat de 3e Dimensie is het oude denken gebaseerd op de vijf zintuigen. In deze dimensie, alleen wat je ziet is waar.
15. De 4e dimensie staat meer mogelijkheden toe.
16. De 5e dimensie heeft een veel bredere-hoek lens.
17. Je tikt niet op een schakelaar om in de ene dimensie te zijn of een andere, toch ben je, dag voor dag, jouw 5e Dimensie zeebenen aan het behalen, als het ware.
18. Je weet niet altijd waar je bent. Misschien kan je beginnen te erkennen of herkennen dat een paar van jouw persoonlijke observaties van het leven en jouw leven nog steeds gezien worden in de 3e Dimensie. Overgebleven denken. Dan staat de 4e Dimensie meer mogelijkheden toe. Wanneer je omhoog gaat naar de 5e dimensie, kan je dit niet opmerken. Je kan denken dat je nog steeds aan het lijden bent. Het is je denkgewoonte geweest, is het niet? Oud denken.
19. Er zijn eindeloze dimensies, zelfs als Oneindigheid is zonder dimensies.
20. WORDT VERVOLGD
21. vertaald door: Anja
22.  
  1. PayPal - The safer, easier way to pay
online!
24. Dear Heavenreaders,
Are you the next new Earth angel who will come to help us translate Heavenletters into Dutch? It would be an honor to have you help us share Heavenletters with everyone who would love to read God’s words in their own native language. Please contact us here:
http://heavenletters.org/contact
25. Copyright © 1999-Now Heavenletters™
Heavenletters™ -- Mensen helpen dichter bij God en hun eigen hart te komen
Gloria Wendroff
The Godwriting™ International Society of Heaven
104 W Lowe Ave Fairfield, IA 52556
Email
angels@heavenletters.org
Bezoek
www.heavenletters.org
Meld je aan bij Heavenletters, het is heel eenvoudig!
Neem deel aan NEW Heavenletters Community Forum: Een ontmoetingsplaats voor bewuste mensen
Je gift en steun helpen het Licht van de Hemel te verspreiden.
26. Alhoewel er op Heavenletters een copyright rust, mag je ze vrij aan vrienden doorsturen, deel ze met je vrienden, voeg ze toe aan jouw eigen nieuwsbrief, gebruik ze als handtekening, maak bumperstickers – wat je ook maar wilt, en plaats er wel de bronvermelding bij: www.heavenletters.org. En, natuurlijk, vraag hier geen geld voor!

We vinden het fijn om via jou nieuwe lezers naar Heavenletters te brengen.

Voel je de Liefde? Deel deze Liefde. Stuur deze brief naar iemand door.

We zouden het fijn vinden als we de Heavenletters naar jou mogen blijven sturen. Mocht je toch liever geen Heavenletters meer ontvangen,  klik hier om je uit te schrijven en kom gauw weer terug.

Zegeningen en liefde, Gloria

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html