Labels

Wednesday, March 11, 2015

Nederlands -- Gebeurtenissen in het NU van de Lente Equinox De Arcturiërs

Suzanne Lie:  In het NU van de Lente Equinox en Zonsverduistering op 20 maart 2015 Equinox, Venus, en Portalen - Oh My!


Gebeurtenissen in het NU van de Lente Equinox
De Arcturiërs


 Vraag:  Het voelt alsof er iets echt groots staat te komen. Is dat correct?
Arcturiërs:
“Je hebt het heel juist dat er een grote activatie komt rond, tijdens en na wat jullie de “tijd’ noemen van de Lente Equinox. Er zijn twee redenen waarom op dat moment van het NU het activatie veld wordt vrijgegeven.”
“Lente Equinox
“Een reden is omdat het de Lente Equinox is die het eind van de lange winter betekent en het begin van de lente. Van daar is het een Nu waarin de mensen gelukkiger zijn dan normaal. Mensen die geleden hebben door de lange winter, zoals de winter in het Noord Oosten van de Verenigde Staten, zijn blij om de terugkeer van de lente te verwelkomen.

De winter vertegenwoordigt het seizoen waarin wat te oud is of het eind van een cyclus heeft bereikt uit de 3D Matrix wordt losgelaten. Aan de andere kant is de lente een tijd van geboorte en her-geboorte. Nieuwe dierenworden geboren en planten die sliepen in de lange winter, bloesemen in de “bloemen” van de lente.
Dr.Suzanne Lie
ATTRIBUTEN VAN DE LENTE EQUINOX

“Tijdens deze Lente Equinox moeten veel van de oude manieren van denken en waarnemen worden “losgelaten”omdat ze niet passen bij het nieuwe paradigma. De Lente van 2015 zal een nieuwe wijze van denken verwelkomen zodat je de hogere dimensies kunt zien.
Natuurlijk beïnvloeden jullie gedachten je waarnemingen, EN je waarnemingen beïnvloeden je gedachten. Als je gedachten zijn: “Okay, NU gaan we de volgende fase in, dan beïnvloeden ze je waarnemingen om je bewust te zijn van wat ze zullen ontdekken in het nieuwe seizoen. Dan, terwijl meer en meer mensen een verandering merken, laat dit veiliger zijn voor anderen om hun nieuwe hoop en wensen zich te laten manifesteren.
Van daar is het, als de winter eindigt en de lente begint, er een nieuwe gelegenheid is voor nieuwe gedachten en nieuwe verwachtingen om je bewustzijn binnen te gaan. Als je iets nieuws verwacht zul je kijken naar tekenen van iets nieuws en fris’ om je werkelijkheid binnen te komen. Daarom is de lente een volmaakt moment van het Nu om energievelden binnen te brengen die gevuld zijn met onvoorwaardelijke liefde en Violet Vuur.”
DE ZONNE ECLIPS (VERDUISTERING)
Samen met dat begin van de lente is er de zonsverduistering die gebeurt in hetzelfde NU. Een Zonne eclips vertegenwoordigt een reset (opnieuw beginnen). Jullie zijn je allen bewust dat je computer soms in de war raakt en dat je hem moet afzetten om het systeem te resetten. En dan zet je hem weer aan.
Als je de Zon reset bij een eclips is het heel anders dan als je de Maan reset. Maar de zonne eclips en de maan eclips zijn dicht bij elkaar in jullie tijdszone. De solaire, mannelijke Zon, vertegenwoordigt de initiatie van de verschuiving van het huidige energieveld naar een energieveld met een hogere frequentie.
De Maan Eclips (winny: in het Duits is dit precies andersom) het vrouwelijke brengt de energievelden binnen waarin je geleefd hebt in de tijd tussen de Zon- en Maan Eclips. In dat ‘tussenstuk’ heb je de kans om de energie in je lichaam te integreren, in je bewustzijn, je waarnemingen en in je dagelijkse leven.
ASTROLOGISCHE ENERGIEVELDEN
Nog een zeer belangrijke invloed bij dit binnenkomende energieveld is dat Uranus en Pluto ten slotte hun gezamenlijke dans in het vierkant voltooien in de 90 graden apart van elkaar aan de hemel. Om het best de betekenis te verklaren van Pluto vierkant Uranus zullen we naar de twee planeten individueel kijken.
Pluto vertegenwoordigt een extreme transmutatie van een bepaald energieveld. We zeggen ‘extreem’ omdat met een Pluto transmutatie iets vaak moet “sterven”. Met andere woorden, een bepaald component van het oude energieveld zal totaal worden losgelaten en oversteken naar de volgende dimensie. Uranus vertegenwoordigt “doe het NU”.
Daarom zal het loslaten van bepaalde energiepatronen die worden vrijgelaten in het NU zijn, aan het eind van de wintercyclus en bij het begin van de lente cyclus van de zonne eclips.
TEKENEN VAN DE PLANETEN.
Laten we nu kijken naar het teken waarin ieder van deze planeten heden wonen. Het teken van een planeet is het “energieveld” dat constant die planeet beïnvloedt.
Beiden, Pluto en Uranus zijn in hun “teken” geweest bij de helft van de cyclus van dat teken. (15 graden van de 30 graden van ieder). Pluto zit in Steenbok. Bij andere zaken vertegenwoordigt Steenbok wereld regeringen. Pluto zit half weg bij zijn proces in het transmutatie proces van wereldregeringen.
Uranus zit in Ram, die met andere zaken een nieuw begin vertegenwoordigt, nieuwe geboorten. Uranus zit half weg in het proces van een “nieuwe geboorte”. Daarom zeggen de tekenen van de planeten “De transmutatie van wereldregeringen gebeurt NU.”
ASPECTEN VAN PLANETEN
Een vierkant, 90 graden apart, vertegenwoordigt potentiële kracht. Elk aspect kan worden vertegenwoordigd zoals rivieren. Een conjunctie, tien graden, is als twee rivieren zij aan zij lopen. Een driehoek is 120 graden en is de beste manier voor twee rivieren die in een rivier samengaan, maar een vierkant is meer als een waterval. Als je probeert te negeren dat je bij een waterval komt, kun je gemakkelijk verdrinken. Maar, als je een dam bouwt onderaan de waterval, zul je aan grote kracht winnen.
In het kort, staat Uranus klaar om de transitie NU naar binnen te brengen om een NIEUWE wijze van denken te beginnen en om de werkelijkheid waar te nemen. De energie van Uranus kan niet worden genegeerd, omdat die je leven ZAL beïnvloeden of je er wel of niet klaar voor bent. De energie van Pluto aan de andere kant, is heel rustig maar gaat tot in de diepste en hoogste staat van bewustzijn om je ervaringen en reacties op het leven te transmuteren.
Uranus zegt: “Het is het NU. Persoonlijk krijg je geen keuze. Jullie zijn deel van een groter stelsel en dit grotere stelsel zegt: dit is het NU.” Pluto zegt: “Ik ben hier NU om de wereld regering te transmuteren.”
Als je Pluto en Uranus 90 graden apart neemt zeggen ze: Grote transmutaties van wereld de regering gebeuren NU. Als je je niet bewust bent van dit feit kun je “weggeworpen” worden door het veranderingsproces. Maar, als je openlijk deze verandering omhelst, kun je je er mee verbinden met de kracht die je in je hebt.”
Uranus zegt: “Er is geen keuze. Het is het NU,” en Pluto zegt: “Wat niet kan worden getransmuteerd moet worden losgelaten.” Daarom vertegenwoordigt de combinatie van deze vele, gelijktijdige energievelden een radicale nieuwe opstarting om de structuur van persoonlijk, regerings- en planetair bewustzijn te transmuteren.”
Vraag/commentaar: Dit is het laatste vierkant van de zeven. Het Pluto/Uranus vierkant – is de laatste van de zeven.
Arcturisch antwoord:
Zeven is natuurlijk een heel krachtig getal. Het nummer 7 vertegenwoordigt vaak de zoeker van de waarheid (Uranus) en is bereid om elke steen om te keren om die waarheid te vinden (Pluto). 7 is een metafysisch en daarom een multi dimensionaal getal.
Vaak zoals bij Plutonische energie vertegenwoordigt 7 alchemistische veranderingen. Er zijn grote alchemistische veranderingen die zullen beginnen te gebeuren op cellulair niveau. In feite zullen de veranderingen beginnen op het niveau van de elementen van Aarde, Lucht, Vuur en Water omdat die 3D elementen in 5D elementalen transmuteren.
Daardoor, terwijl de werkelijkheid begint te verschuiven, verschuift die bij de eerste beginselen van ALLE leven. Alles op Planeet Aarde is lid van het Elementale Koninkrijk, dus is alles aan het verschuiven. Zij die zich daar bewust van zijn en voorbereid zijn op de nieuwe opstart zullen zo snel veranderen als hun stoffelijke lichamen en psychologische hersengolven in staat zijn om dat te omhelzen. Dan zal het hun opdracht zijn om anderen te helpen met hun opstart.
Die opstart zal door staten van bewustzijn gaan, dat is waarom wij Suzille geïnstrueerd hebben om lange series te schrijven over “Staten van Bewustzijn,” die in januari 2015 op dit blog zijn begonnen. We willen mensen doen realiseren dat verschillende staten van bewustzijn verschillende percepties van bewustzijn activeren.
Mensen, zelfs onze eigen afgezanten van de Aarde waar jullie over hebben gesproken, zullen niet in staat zijn om die verschuivingen waar te nemen behalve als ze in een vijf dimensionale staat van bewustzijn zijn, wat in een Delta of nog liever in een Gamma Golf Bewustzijn zou zijn.
Tijdens dit proces zal het nuttig zijn als je je lichaam laat rusten. Denk eraan als je je computer opnieuw opstart je niet in staat bent die te gebruiken. Het kan net zo voelen bij je menselijke vorm. Vecht niet tegen dat gevoel, mediteer, ontspan je, lach met vrienden, eet weinig en ga veel slapen.
Met andere woorden, de elementen van je lichaam zullen moeten stil zijn. Dan kun je mediteren om je bewustzijn te verbreden naar een hogere frequentie van bewustzijn. De energieën zullen je vorm binnengaan via je Pijnappel Klier, maar het proces zal in je Multidimensionale Denken gebeuren.
Jullie Multidimensionale Denken zal de situatie beter oppakken als die resoneert naar de vijfde dimensie en verder. Als de waarneming van je herstart is opgeslagen in je Multidimensionale Denken kan het later worden gedownload in je drie dimensionale hersenen. Jullie Multidimensionale Denken kan de gehele inslag ineens accepteren omdat die komt als in een ontploffing van het NU.
Jullie 3D hersenen of het 3D lichaam kan beschadigd worden bij die plotselinge download. Daarom zal de energie eerst in het multidimensionale denken gaan waar het allemaal wordt bewaard in je persoonlijke “buitenste harde schijf”. Daarna kunnen jullie stoffelijke hersenen, de computer voor het driedimensionale voertuig, geleidelijk downloaden wat jullie staat van bewustzijn en stoffelijke vorm veilig kan accepteren.
Ieder van jullie zal eerst downloaden wat in verbinding is met jullie persoonlijke missie en dan naar Gaia’s planetaire missie gaan. Het is belangrijk dat jullie alleen je eigen stukken vasthouden van het plaatje. Dan zal je worden opgeroepen om je te verbinden in Planetair Bewustzijn om het hele energie pakket te ontvangen. Alleen als je in “Planetair Eenheids Bewustzijn bent”, zal je in staat zijn om de stukken samen te brengen van deze enorme, planetaire “legpuzzel”.

Het beëindigen van deze legpuzzel zal wat jullie mensen waarnemen als tijd kosten maar wat wij als Arcturiërs en wij als Galactics allemaal zien als “Het Nu”. Degenen die in gemeenschap zijn met hun vijf dimensionale en meer, uitdrukkingen van het ZELF zullen ook de energie in het NU ontvangen.
Degenen van jullie die bewust verbonden zijn met je Multidimensionale ZELF zullen in staat zijn om een unieke ervaring te beleven van het voelen van deze energetische download in het NU. Maar je zult ook herkennen dat het “tijd” zal kosten om die energie te vertalen en te delen in de derde en vierde dimensie.

Vraag: Is er gevaar waar we ons op voorbereiden moeten?

Arcturiërs: Wij voelen geen gevaar. Als je bang bent, zal je bewustzijn zich verlagen en zal je de gehele ervaring missen. Maar, als je de energie omhelst die komt uit de Onvoorwaardelijke Liefde en je jezelf omcirkelt met het Violette Vuur, zal je transmutatie voelen als oneindige liefde en transmutatie … wat die ook IS!

Om je te verzekeren van een rustiger ervaring, oefen je dan om Onvoorwaardelijke Liefde vast te houden en omgeef me met het Violette Vuur. Het Violette Vuur dat je omcirkelt laat elk transmutatie proces naar beneden stappen op een manier die je stoffelijke vorm niet beschadigt, je emotionele lichaam niet beangstigt en /of je mentaal lichaam niet in verwarring brengen.

Maar focus je ook op je Multidimensionale Denken zodat je 3D hersenen niet in de war raken om een energieveld op te nemen dat buiten de tijd ligt en om dat in je 3D hersenen te zetten dat voorbereid is om die energiefrequentie te accepteren.


Er zijn bepaalde beschermingen en vuurwallen die op bepaalde niveaus van initiatie zitten. Zoals we zeiden, we hebben een fragment gedownload van onze multidimensionale essentie in de stoffelijke lichamen van onze “vrijwilligers op de Ascenderende Aarde.” Deze download is meer dan alleen DNA. Wij/JULLIE hebben feitelijk een percentage gezonden van de essentie van jullie hoger dimensionale ZELF in het aardevoertuig dat je heden draagt.

Daarom hebben onze “vrijwilligers voor de Aarde” twee series DNA. Een zit in de derde en de vierde dimensie en de andere is vijf dimensionaal. Die twee frequenties van DNA zijn onderling verbonden maar jullie drie dimensionale machines kunnen alleen de 3D strengen DNA zien.

Jullie, onze vrijwilligers, zullen tussen die eerste bewaarders zitten van die nieuwe energievelden omdat jullie reeds je gehele leven gebruikt hebben en twee verschillende frequenties vast hebben gehouden van DNA. Het component van jullie DNA dat deze energie bevat, wordt genoemd “junk/vuilnisvat DNA”. Deze DNA die fout is vertaald als junk, is feitelijk 97% van jullie DNA die kleine, multidimensionale wormgaten bevat welke de fundering zijn van jullie Lichtlichaam.

Het is door deze wormgaten dat jullie het energieveld zullen integreren van de Eclipsen, maar ook alle andere schitterende energieën die zijn opgeslagen in je Multidimensionale Denken. Als je klaar bent, zal je langzamerhand je 5 dimensionale essentie aan je 3D hersenen vrijgeven en daarna aan je 3D lichaam via de “wormgaten” van je Junk DNA.

Vraag: Is het waar dat ons proces begint als we onze gedachten en emoties laten samengaan om gedachtenvormen van Ascentie te scheppen?

Arcturiërs:
Ja, door de transmutationale energievelden waar je in gaat in je vijf dimensionale bewustzijn. Daarna zal je 5 dimensionale bewustzijn enorm je krachten van manifestatie versnellen. Maar, je moet de meester van je gedachten en emoties ZIJN want “Waar je aan denkt, dat laat je gebeuren.”  “What you think about, you will bring about.”
Ook is het zo als je je gedachten koppelt aan je emoties schep je gedachtenvormen die aan je leven vooraf gaan. Op deze wijze kun je er over denken hoe je de schepper van je eigen leven bent. Denk eraan hoe vaak je viel toen je leerde te lopen of hoe moeilijk het was om te leren praten? Op zo’n wijze, ga je NU door dat zelfde proces heen.

Jullie herinneren je hoe je loopt in en communiceert met een hogere frequentie van de werkelijkheid die je grotendeels bent vergeten. Daarom zul je net zo gemakkelijk in verwarring raken of aan jezelf twijfelen, en dan kun je onvoorwaardelijke liefde tevoorschijn roepen en het Violette Vuur.

De onvoorwaardelijke Liefde zal je laten “fouten maken” zonder oordeel, en het Violette Vuur zal je helpen bij je transmutatie terug naar je ware Lichtlichaam. Velen van jullie dierbare vrijwilligers voor de Ascenderende Aarde zijn zich aan het herinneren dat tijd een illusie is en dat het leven in het NU enorm helpt hun bewustzijn verbinding te laten maken met hun ware, Multidimensionale ZELF in de hogere frequenties van de werkelijkheid.
Zegeningen Dierbare Opstijgende Mensen.” 

The Arcturians  
bron: http://suzanneliephd.blogspot.nl/2015/03/events-within-now-of-spring-equinox.html                                                              

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html