Labels

Saturday, August 16, 2014

16.08.2014 Ann Albers - Boodschap van de Engelen.

Ann Albers 16 augustus 2014 - Boodschap van de Engelen.

Bron:  MESSAGES FROM ANN & THE ANGELS 

@Ann Albers, All Rights Reserved - www.VisionsOfHeaven.com


Mijn lieve vrienden, we houden zo veel van jullie.

Neem dit ter harte! Terwijl jullie de onrust bekijken op jullie aarde, realiseer je dan dat elke turbulentie uiteindelijk wordt veroorzaakt door een zeer grote instroom van licht, dat door juist zijn aard het duister zal opruien dat slapend is geweest – in de wereld en in menselijke harten. Je kunt geen zaklantaarn in een duistere kamer aandoen zonder alle dingen te zien die daar stoffig liggen, vuil, niet op zijn plek of om nodig te moeten worden weggegooid. Net als mooiere en verfijnde energieën naar jullie planeet komen, oude pijnen, oude ruzies, oude boosheden enz, naar de oppervlakte komen – om te worden onthuld en geheeld. Dit gebeurt op sociale schaal en op persoonlijke schaal voor veel mensen.

Maar, tegelijkertijd is er een grote gelegenheid voor groei, rust en genade en verbreding. Terwijl je loslaat wat niet langer meer dient – ideologieën die afscheiding creëren, beperkend geloof, niet liefdevolle omstandigheden enz, maak je ruimte in je leven voor prachtige gelegenheden. Terwijl je de oude patronen ziet omhoog komen in je, kies dan om van ze te houden, bedank ze voor de groei, en laat ze los. Jullie stappen in een grotere en mooiere waarheid, en ook in een grotere en mooiere werkelijkheid.
Groeien houdt “loslaten” in. Een zaad moed zijn schil verlaten om te kunnen spruiten. Een kuiken moet zijn eierschil verlaten. Een rozenknop moet uit de bladeren wegbreken die hem omgeven om te bloeien. Een bos moet periodiek worden gereinigd door vuren. Een kind moet zijn hulpeloosheid ontgroeien om een krachtige volwassene te worden. En dus, lieve mensen, altijd, als je groeit, als je meer wilt, zullen er beperkingen zijn die je moet loslaten. Als je meer overvloed wilt, moet je de gedachten wegdoen van gebrek. Als je liefde wilt, moet je je onwaardigheid opgeven, of het niet geloven dat iemand bij je zou passen. Als je een betere carrière wilt, moet je het begrip loslaten dat je alles alleen voor jezelf moet bedenken. Dus als je wilt groeien, om meer in je leven te scheppen, of om meer te zijn dan wie je bent, zoek dan die dingen die tegengesteld lopen aan je nieuwe wensen en creaties, zegen die, en laat ze los.
In waarheid laat je nooit de ware jou los – het licht van binnen. Je laat alleen het beperkende denken los en de omstandigheden die in een zin een tijd je ‘klaslokaal’ zijn geweest. Je laat alleen los wat eens als een ‘beschutting’ voelde of  ‘bescherming’ en door dat te doen, ontdek je hoe totaal geborgen, beschermd en geliefd jullie werkelijk zijn.

God Zegene Jullie!  Wij houden zo veel van jullie.   

De Engelen    -- The Angels
Loslaten ….   We moeten loslaten wie we denken dat we zijn om te omhelzen wie we werkelijk zijn …  De rozenknop moet zijn identiteit loslaten om de bloem te worden.   Photo taken in Phoenix, AZ
©Ann Albers, All Rights Reserved
Visit Ann's Photo Site for more Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html