Labels

Monday, March 11, 2013

10.03.2013 Ontwaken voor het Goddelijke


Konstantinos:   Ontwaken voor het Goddelijke. Het Opmerken van onze GodZelf en onze Verbinding met Allen(s).      Fejca uit de Constellatie van Centaurus:   ‘In evenwicht zijn is meer dan ooit nodig.’ 
Bron: 
http://awakeningtothedivine.wordpress.com/2013/03/10/konstantinosfejca-from-the-centaurus-constellation-being-balanced-is-more-needed-than-ever/ 

10 maart 2013             

Mijn naam is Fejca en ik begroet jullie vanuit mijn thuisplaneet die tussen vele andere staat in de constellatie die jullie Centaurus noemen. De naam van mijn thuisplaneet is Jeduvi. Mijn boodschap heeft niet veel ruimte nodig en dus zal die relatief kort zijn. Ik wil jullie in  Eerlijkheid en Liefde een paar dingen vertellen en ook wil ik jullie je dingen laten afvragen. Als je naar de Aarde gaat krijg je een grote variëteit aan situaties, ondanks het aantal en het soort ervaringen van ieder individu. Jullie raken altijd bekend (of verzamelen) met twee kanten van de zaken, inclusief ook die van jezelf. Denken jullie dat zoiets voordelig is voor je als jullie nog dichter bij de climax gaan komen van jullie veranderingen en specifiek bij de “officiële” start van onze collectieve contacten met jullie? 

Wat ik bedoel te zeggen is dat drama, paniek, egoïstische wensen, ongeduld en meer situaties van dezelfde soort vibratie, kunnen niet langer plaats vinden in het temperament van hen die als Lichtwerkers gezien worden. Als je een geïncarneerd mens op Aarde bent, houdt dat natuurlijk het bijna onvermijdbare feit in dat je lage vibrationele energie velden ontmoet. Maar het meester van jullie zelf zijn beperkt de verdere ontwikkeling van dingen, op een atomisch en ook op collectief niveau. 

Denken jullie dat je klaar bent om door de komende periode te gaan van nog intensere en frequente veranderingen door het in toom houden en door zelf-bewustzijn of gaan jullie verder door met elkaar uit te wisselen door te staren naar benardheid, verwachting, onzekerheid en angst? Maak je er zeker van dat jullie je zo vaak mogelijk op een hoger niveau gedragen. Als je observeert dat dit heel natuurlijk door je heen gaat, en betekent dat dit deel van je manier van leven is, dan ben je in staat om te begrijpen of je kunt opstaan en de hogere frequenties kunt accepteren die uit onze lichamen en sterrenschepen komen.

Om Geluk te zijn zonder de geschiktheid te herkennen van elk moment om dat uit te drukken, dat is een kant die je in je geest moet houden. Het zelfde geldt, ook vanuit jullie, voor de onbewuste manifestatie van boosheid en somberheid. Probeer in evenwicht te blijven zonder je gevoelens te verliezen. Zie die blijkbare ongelukkige situaties als toegevoegde motieven voor zelf-controle en het vaak daarbij omhoog gaan van jezelf. 

Denken jullie dat je niet in staat bent om dit te doen? Als ik en vele anderen het tegengestelde geloofden, dan zouden we niet eens doorgaan om een telepathisch contact te maken tussen onszelf en mensen van jullie planeet. Jullie kunnen en zullen meer bewijzen krijgen dat jullie inderdaad in staat zijn om samen te smelten met zelfs nog hogere uitdrukkingen van het Collectieve Wezen. Denk er aan om altijd op het middelste pad te gaan door als een kompas het doel van allen voor ogen te hebben. Het hoogste. Het resultaat zal zijn voor jullie om in balans te blijven en tegelijkertijd, om je doel niet u te verliezen. 

Ik zeg vaarwel tegen jullie voor nu en misschien zullen we elkaar weer ontmoeten wanneer en als dit geschikt zal zijn. 

Ik ben Fejca

Ontvangen door Konstantinos

Vertaling: Winny  

No comments:

Post a Comment

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Galactic Family and Keshe

invocationAN INVOCATION

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

AMESTERDAM - 24:00H on 13:02:2014

http://24timezones.com/

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!


descde
Berlin
Sunday, 7:00 a.m.
descuk
London
Sunday, 6:00 a.m.
desces
Madrid
Sunday, 7:00 a.m.
descru
Moskau
Sunday, 10:00 a.m.
descfr
Paris
Sunday, 7:00 a.m.
descse
Stockholm
Sunday, 7:00 a.m.
descat
Wien
Sunday, 7:00 a.m.
descusdv
Denver
Saturday, 11:00 p.m.
descusla
Los Angeles
Saturday, 10:00 p.m.
descusmp
Memphis (TS)
Sunday, 12:00 a.m.
descusny
New York
Sunday, 1:00 a.m.
descussf
San Francisco
Saturday, 10:00 p.m.
descbr
Rio de Janeiro
Sunday, 3:00 a.m.
descca
Vancouver
Saturday, 10:00 p.m.
desctr
Istanbul
Sunday, 8:00 a.m.
descza
Kapstadt
Sunday, 8:00 a.m.
descid
Jakarta
Sunday, 1:00 p.m.
desccn
Shanghai
Sunday, 2:00 p.m.
descau
Sydney
Sunday, 5:00 p.m.
descil
Tel Aviv
Sunday, 8:00 a.m.
descjp
Tokyo
Sunday, 3:00 p.m.

descTelepathy Live Event - Begin

The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

http://www.the-starpeople.net/liveus.html